2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Benimkini de soruyolar mavi giydirdiğim halde

Yanlış mı bakın bakayım ya da küçük mü
Bacakları da öyle kalın çıkmış ki sanırsın çok kilolu
Dogru görünüyor bizim büyük geldiği için çapraz yapıyorum ama sleepyde böyle yapıyordum bende

Eklentiler

• IMG_20250903_174351.webp
    10 KB · Görüntüleme: 60
Benimki erkek ama saçlar upuzun olduğu için mavi de giydirsem özellikle söylesem de kiz diye sevip kız güzelliği var diye çeviriyor görenler

Evet bizim de soruyolar ben de öyle pembe çok giydirmiyorum örtülerde renkli ama pembe değil saç uzayınca anca iki tokayla anlaşılır merak etme

Benimki küçük sanki ya hiç göbeğine gelmiyor 100 kusurda var geride yeni alsam onları napcam
Bunları geniş geniş bağla bitince yenisini alırsın ziyan olmasın
Çok sıkı değil mi ben iki bant arası 2-3 parmak boşluk bırakıyorum gerçi erkek bebek sizinki çok sıkı yapınca hep iz oluyor
Bezler büyük doktor erkek bebekte büyük kullanın dedi 3 numaraya geçtim bu defa beli çok geniş oluyor ya düşüyor ya açılıyor ondan böyle bağlıyorum belini çekip kontrol ettiğimde iki parmak rahatlıkla giriyor ondan dolayı sorun etmiyorum altı geniş olması lazım diye

Arkadaşlar ben çocuk doktorumuzu değiştirdim nihayet. İnşallah erken konuşmuyorumdur ama aradığım doktoru buldum sanırım! Modern tıbbın biraz dışına çıkıp bütüncül tıp yöntemlerini benimseyen biri. 1 saatlik görüşmemizin belki 45 dakikası boyunca benim sağlığımla ilgilendi. İlk defa böyle bir çocuk doktoruyla karşılaşıyorum Aile sağlık öykümü, geçmişimi detaylı bir şekilde sordu, her anlattığımı not aldı, psikoterapide gibiydim. Sonra eşimin sağlık öyküsünü dinledi, yine aynı şekilde notlarını aldı. İkimize de takviyeler önerdi. Önermekle kalmadı, içeriklerini tek tek açıklayıp ders verir gibi neyi neden kullandığımızı öğretti. Siz sağlıklı ve mutlu olacaksınız ki bu insan yavrusu sağlıklı ve mutlu büyüyebilsin dedi Sonra oğlumu muayene etti. Onu da çocuğu ve bizi germeden, neşeyle yaptı. Günlük minimum 20 gr kilo artışı olması gerektiği yönündeki kitabi beklentileri asla dayatmadı. Kilo artışının her zaman aynı olmayacağını, iniş çıkışlar göreceğimizi, çocuğun doyup doymadığını annelerin sezgisel olarak zaten bildiğini uzun uzun anlattı. Bir önceki doktorumuz çocuğum günde minimum düzeyde kilo aldı diye günde 300 cc mama başlatmaya kalkmıştı. Biliyorsunuz, sütüm var dememe rağmen yoktur demişti bana hatta. Yeni doktorumuz sütümün olup olmadığını da yine anne olarak en iyi benim bileceğimi söyledi. Yani ne sütüme karıştı, ne bebeğimi nasıl besleyeceğime, ne mememe ne mamama. Anne olan sensin, çocuğunu nasıl besleyeceğini sen bilirsin dedi resmen günün sonunda. Ben de mama başlamamaya karar verdim çünkü zaten çocuğumun sağlığı yerinde, bu da benim için yeterli. Aşılar konusunda da önceki doktorumuzdan farklı bir yol izleyeceğini söyledi. Her bir mikropla ayrı ayrı, kafası karışmadan savaşabilmesi ve bağışıklığını kazanabilmesi için menenjit aşılarını farklı günlerde yapacakmış. Bakalım nasıl olacak, yaşayıp göreceğiz Genel olarak memnun kaldım. Reklama girer ya da görüşmenin mahremiyetini ihlal etmiş olurum diye ismini paylaşmıyorum ama oğlum için doğru adresi nihayet buldum gibi hissediyorum

Bu konularda ne kadar acemiydik değil mi? Şimdi yol gösterir olduk

Duşakabinin içine küçük bir tabure attım. Kucağıma yatırıp bir sırtını, bir önünü, bir de kafasını sırayla yıkıyorum. Kova, tas vs kullanmıyorum. Boşuna almışım o seti. Doğrudan duş başlığından kullanıyorum suyu. Bir kere yapınca hiç de o kadar zor değilmiş diyorsun

Chicco one4ever kullanıyoruz. Çok memnunum, açılıp kapanması çok kolay, pratik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…