Benimkini de soruyolar mavi giydirdiğim haldeKızlar dışarda hala bebeğinizin cinsiyetini soruyorlar mı? Benimki hala net belli değil saçı kısa ve az diye sanırım bazen aceleyle beyaz zıbınla çıkarıyorum o gün kesin biri soruyornet pembe giydirincede bir tuhaf duruyor sanki yenidoğan cinsiyetsizliğini aşamadık
Dogru görünüyor bizim büyük geldiği için çapraz yapıyorum ama sleepyde böyle yapıyordum bendeYanlış mı bakın bakayım ya da küçük mü
Bacakları da öyle kalın çıkmış ki sanırsın çok kilolu
Benimki erkek ama saçlar upuzun olduğu için mavi de giydirsem özellikle söylesem de kiz diye sevip kız güzelliği var diye çeviriyor görenlerKızlar dışarda hala bebeğinizin cinsiyetini soruyorlar mı? Benimki hala net belli değil saçı kısa ve az diye sanırım bazen aceleyle beyaz zıbınla çıkarıyorum o gün kesin biri soruyornet pembe giydirincede bir tuhaf duruyor sanki yenidoğan cinsiyetsizliğini aşamadık
Çözücem inşallah sebebiniDogru görünüyor bizim büyük geldiği için çapraz yapıyorum ama sleepyde böyle yapıyordum bende
Altında kalma süresi mı uzun acaba ondan mı tasiyor yada çok fazla mı isiyorÇözücem inşallah sebebini
Yok ya bakıyorum ıslanmış üstü bezi tertemizAltında kalma süresi mı uzun acaba ondan mı tasiyor yada çok fazla mı isiyor
Puset örtümüz kırmızı kalpli yani ordanda belli aslında sohbet olsun diye mi yapıyorlar anlamadımBenimkini de soruyolar mavi giydirdiğim halde
Saçı olsa toka takıcam bendeBenimki erkek ama saçlar upuzun olduğu için mavi de giydirsem özellikle söylesem de kiz diye sevip kız güzelliği var diye çeviriyor görenler
Bunu yeni bağladım belki az önce belli olmamıştırYok ya bakıyorum ıslanmış üstü bezi tertemiz
Benimki küçük sanki ya hiç göbeğine gelmiyor 100 kusurda var geride yeni alsam onları napcamBunu yeni bağladım belki az önce belli olmamıştır
Çok sıkı değil mi ben iki bant arası 2-3 parmak boşluk bırakıyorumBunu yeni bağladım belki az önce belli olmamıştır
Bizde tam tersi saçı uzun ama herkes erkek diyorBenimki erkek ama saçlar upuzun olduğu için mavi de giydirsem özellikle söylesem de kiz diye sevip kız güzelliği var diye çeviriyor görenler
Evet bizim de soruyolar ben de öyle pembe çok giydirmiyorum örtülerde renkli ama pembe değilKızlar dışarda hala bebeğinizin cinsiyetini soruyorlar mı? Benimki hala net belli değil saçı kısa ve az diye sanırım bazen aceleyle beyaz zıbınla çıkarıyorum o gün kesin biri soruyornet pembe giydirincede bir tuhaf duruyor sanki yenidoğan cinsiyetsizliğini aşamadık
Bunları geniş geniş bağla bitince yenisini alırsın ziyan olmasınBenimki küçük sanki ya hiç göbeğine gelmiyor 100 kusurda var geride yeni alsam onları napcam
Bezler büyük doktor erkek bebekte büyük kullanın dedi 3 numaraya geçtim bu defa beli çok geniş oluyor ya düşüyor ya açılıyor ondan böyle bağlıyorum belini çekip kontrol ettiğimde iki parmak rahatlıkla giriyor ondan dolayı sorun etmiyorum altı geniş olması lazım diyeÇok sıkı değil mi ben iki bant arası 2-3 parmak boşluk bırakıyorumgerçi erkek bebek sizinki çok sıkı yapınca hep iz oluyor
Yaa ne bu kuzulardan istedikleri elbiseye bakın geçin ama dimiBizde tam tersi saçı uzun ama herkes erkek diyorkızım bir büyüsün soracak onlara
Bu konularda ne kadar acemiydik değil mi? Şimdi yol gösterir oldukMerhaba süt birikmiştir. Bebeği emzirirken ya da pompa kullanırken elinizle o bölgeye masaj yapın ordski birikintiyi yaymaya çalışın. Bir kaç sefer sonra geçecektir merak etmeyinduş alınca da o kısma masaj yapabilirsiniz
Duşakabinin içine küçük bir tabure attım. Kucağıma yatırıp bir sırtını, bir önünü, bir de kafasını sırayla yıkıyorum. Kova, tas vs kullanmıyorum. Boşuna almışım o seti. Doğrudan duş başlığından kullanıyorum suyu. Bir kere yapınca hiç de o kadar zor değilmiş diyorsunAy ne zamandandır tek başıma nasıl bebek yıkayabilirim diye düşünüyordum bunu deneyeceğim bendebaşka tek başına bebeğini yıkayanlat nasıl yıkıyorsunuz acaba ? Küvetinde tek yıkamak zor geldi bana sanki
Chicco one4ever kullanıyoruz. Çok memnunum, açılıp kapanması çok kolay, pratik.Kızlar biliyorum güncel bir konu değil siz hamileyken hallettiniz ama bebek arabası sorcam. Ben büyük kızımdan var diye almayı düşünmemiştim baya temiz durumda sıfır gibi ama biraz ağır ve çok yer kaplıyor. Birde zor kapanıyor. Arabanın bagajını komple kaplıyor tatile gitsek valize yer yok resmen.
Hafif, kolay sürüş kolay açılıp kapanma, çok yer kaplamayan, sırt kısmı tam yatabilen bir şey arıyorum. Bir kaç marka radarımda birde size sormak istedim kullanıp memnun kaldığınız varsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?