2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Bir de bugün araba koltuğu aldık. Memlekete gideceğiz sanırım. Hala kesin değil ama galiba sanırım yani herhalde gideceğiz Bilmiyorum iyi mi yaptık ama 12 yaşına kadar kullanılacak bir şey aldık. Epey de para verdik Chicco'nun Bi-Seat diye bir modeli. Bilen, kullanan varsa deneyiminizi merak ediyorum.

Biz kızımda Besafe izofixli almıştık 6 aydan sonra kullanıma başladık 4 yaşından sonrada kaldırdık. Bazen minderle bazen normal şekilde kemer bağlayarak yolculuk ediyoruz

Bizde kraft ın 360 derece döneni aldık 2 aylık olduğundan beri de kullanıyoruz. Sizin de hayırlı olsun bebeğim inanılmaz seviyor koltuktan dışarıyı seyretmek çok hoşuna gitti. Sizde seveceksiniz

Bende oto koltuk ve mama sandalyesini araştırmayı düşünüyordum yavaştan
Güzel günlerde kullansın minik

Evet kızlar bence kolay bir şey beraber yıkanmak hatta emziriyorum mesela onu da aradan çıkartmış oluyoruz

Kızlar instg. Bi video gördüm kaka yaptirma videosu yorumlarda hep olumluydu
Yaptim kaka yapti ama rengi yeşil
Bir sey olmaz dimi

Yöntem de bu

Sünetten dolayı mı yoksa genel olarak mı geniş olmalı?
Yumurtalıkları içinde olabilir çok dar olması belki zarar veriyordur diye düşünüyorum. Çünkü vucut sıcak olduğu zaman yumurtalıkları kendini vucuttan uzaklaştırıyor ve bez dar olursa uzaklaştıramaz. Mesela çok soğuk olduğu zamanda yumurtalıklar vucuda doğru büzüşür sıcak kalmak için bilmiyorum bunu biliyor muydunuz

Kızlar bebeğiniz emzirirken uyursa veya uyku arası emerse gazını nasıl çıkarıyorsunuz? Benimki uyurken gaz çıkarmıyor garip şekilde ya da uyanıyor tüm emek boşa gidiyor

Asla bilmiyordum . Hemen bende geniş bez e geçiyorum

Kızlar bebeğiniz emzirirken uyursa veya uyku arası emerse gazını nasıl çıkarıyorsunuz? Benimki uyurken gaz çıkarmıyor garip şekilde ya da uyanıyor tüm emek boşa gidiyor
Gece emzirirken uykuya devam ettiği için gazını çıkarmıyorum ben . Artık 3 aylık oldupu için aşırı bir gazı da yok .yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama gece gaz çıkarırsam direkt uykusu bölünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…