- 4 Mart 2025
- 1.137
- 1.563
- 48
Molfix ve Sleepy'i bu sebeplerle daha en başında bırakmak zorunda kalmıştım. Maalesef Prima kullanıyorum. Keşke iyi bir alternatifi olsa.@Zerolika
Molfix pure soft kullanıyorum şuan 5450 kilosu 2 numara kullanıyorum
Biz kızımda Besafe izofixli almıştık 6 aydan sonra kullanıma başladık 4 yaşından sonrada kaldırdık. Bazen minderle bazen normal şekilde kemer bağlayarak yolculuk ediyoruzBir de bugün araba koltuğu aldık. Memlekete gideceğiz sanırım. Hala kesin değil ama galiba sanırım yani herhalde gideceğizBilmiyorum iyi mi yaptık ama 12 yaşına kadar kullanılacak bir şey aldık. Epey de para verdik Chicco'nun Bi-Seat diye bir modeli. Bilen, kullanan varsa deneyiminizi merak ediyorum.
Çok sıkı olmuyor mu böyle ? Ya da bez büyük diye miBunu yeni bağladım belki az önce belli olmamıştır
Bizde kraft ın 360 derece döneni aldık 2 aylık olduğundan beri de kullanıyoruz. Sizin de hayırlı olsun bebeğim inanılmaz seviyor koltuktan dışarıyı seyretmek çok hoşuna gitti. Sizde seveceksinizBir de bugün araba koltuğu aldık. Memlekete gideceğiz sanırım. Hala kesin değil ama galiba sanırım yani herhalde gideceğizBilmiyorum iyi mi yaptık ama 12 yaşına kadar kullanılacak bir şey aldık. Epey de para verdik Chicco'nun Bi-Seat diye bir modeli. Bilen, kullanan varsa deneyiminizi merak ediyorum.
Bende oto koltuk ve mama sandalyesini araştırmayı düşünüyordum yavaştanBir de bugün araba koltuğu aldık. Memlekete gideceğiz sanırım. Hala kesin değil ama galiba sanırım yani herhalde gideceğizBilmiyorum iyi mi yaptık ama 12 yaşına kadar kullanılacak bir şey aldık. Epey de para verdik Chicco'nun Bi-Seat diye bir modeli. Bilen, kullanan varsa deneyiminizi merak ediyorum.
Ay ne zamandandır tek başıma nasıl bebek yıkayabilirim diye düşünüyordum bunu deneyeceğim bendebaşka tek başına bebeğini yıkayanlat nasıl yıkıyorsunuz acaba ? Küvetinde tek yıkamak zor geldi bana sanki
Evet kızlar bence kolay bir şey beraber yıkanmak hatta emziriyorum mesela onu da aradan çıkartmış oluyoruzBende ilk kez duydum sular kötüymüş ondan kaynatiyorlarmis gerçekten çok meşakkatli Allah kolaylık versin ben sabırsız olduğumdan yapamazdım herhalde diye düşündüm
Oğlum yüzüne su gelmedikçe suya tepki vermiyor küvete file takip kovaya suyu ayarliyorum öyle yıkıyorum sırtını yıkarken ya koluma yatırıyorum yada bacağıma ama dün senin teknikle birlikte yikandik çok eğlenceliydi ve pratikti arada onu da yaparım
Ben ayı bitti biteli kendim yıkıyorum fileye koyup en son yüzünü yıkayınca sorun çıkmıyor seviyor suyu kuşum
Bunu yeni bağladım belki az önce belli olmamıştır
Bez büyük diye canım alt kısmı geniş olsun demişti doktorumuz ondan 3 numarayı böyle bağlıyorumÇok sıkı olmuyor mu böyle ? Ya da bez büyük diye mi
Babymom25 ben böyle bağlıyorum hatta üstünü de normalde içe kıvırıyorum . Gece bazen 10 saat çişli bezi değiştirmediğim oldu yine taşmadı erkek bizim de
Sünetten dolayı mı yoksa genel olarak mı geniş olmalı?Bez büyük diye canım alt kısmı geniş olsun demişti doktorumuz ondan 3 numarayı böyle bağlıyorumama sleepyi geniş bağlıyorum molfixte böyle
Bu prima galiba değil mii birde ben senin bebeğini hep kız sanıyordumBabymom25 ben böyle bağlıyorum hatta üstünü de normalde içe kıvırıyorum . Gece bazen 10 saat çişli bezi değiştirmediğim oldu yine taşmadı erkek bizim de
Genel olarak yumurtalıkları yukarı kaymasın diye demiştiSünetten dolayı mı yoksa genel olarak mı geniş olmalı?
Yumurtalıkları içinde olabilir çok dar olması belki zarar veriyordur diye düşünüyorum. Çünkü vucut sıcak olduğu zaman yumurtalıkları kendini vucuttan uzaklaştırıyor ve bez dar olursa uzaklaştıramaz. Mesela çok soğuk olduğu zamanda yumurtalıklar vucuda doğru büzüşür sıcak kalmak için bilmiyorum bunu biliyor muydunuzSünetten dolayı mı yoksa genel olarak mı geniş olmalı?
Normalde de kaka rengi yeşil olabiliyor bence sizin yaptırmanızla alakalı değildirKızlar instg. Bi video gördüm kaka yaptirma videosu yorumlarda hep olumluydu
Yaptim kaka yapti ama rengi yeşil
Bir sey olmaz dimi
Yöntem de bu
Normalde de kaka rengi yeşil olabiliyor bence sizin yaptırmanızla alakalı değildir
Aynen prime premium care. Aaa yok erkek benimBu prima galiba değil mii birde ben senin bebeğini hep kız sanıyordum
Asla bilmiyordum . Hemen bende geniş bez e geçiyorumYumurtalıkları içinde olabilir çok dar olması belki zarar veriyordur diye düşünüyorum. Çünkü vucut sıcak olduğu zaman yumurtalıkları kendini vucuttan uzaklaştırıyor ve bez dar olursa uzaklaştıramaz. Mesela çok soğuk olduğu zamanda yumurtalıklar vucuda doğru büzüşür sıcak kalmak için bilmiyorum bunu biliyor muydunuz
Gece emzirirken uykuya devam ettiği için gazını çıkarmıyorum ben . Artık 3 aylık oldupu için aşırı bir gazı da yok .yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama gece gaz çıkarırsam direkt uykusu bölünürKızlar bebeğiniz emzirirken uyursa veya uyku arası emerse gazını nasıl çıkarıyorsunuz? Benimki uyurken gaz çıkarmıyor garip şekilde ya da uyanıyor tüm emek boşa gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?