Evet buda iyi görünüyor ama ikea antilop deneyimlediğim bir mama sandalyesi olduğu için ayakları falan bayağı sağlamdı.Pek anlamıyorum ama şöyle modellerde güzel görünüyorSkyler5
Elele Misto 4in1 Bebek Mama Sandalyesi ve Mama Oturağı İç Pedli Gri - Fiyatı, Yorumları
Elele Misto 4in1 Bebek Mama Sandalyesi ve Mama Oturağı İç Pedli Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bence hiç biberone girişmeyin zorunluluk yoksa. Çok şükür ben az yiyince azalma hissetmedim ama öyle günlerde bir hurma ya da incir yiyorım genelde. Belki etkisi oluyordur.Kızlar az yemek yediğinizde ya da geçiştirdiğinizde sütünüzde azalma oluyor mu? Yalnız bebeğe baktığım için bazen yiyemiyorum vs o zamanlarda sütüm resmen minnacık oluyor . Mesela bugün kahvaltıyı 12 gibi ancak yapabildim ve sabah sabah sütüm o kadar az kü.
İşin kötü yanı bebeğim tayzikli süte alıştığı için göğüslerim yumuşadığı an almıyor memeyişimdi ne yapsam diye düşünürken sağmak geldi aklıma . Sağınca süt artıyor çünkü . Sağdığım da boşa gitmesin bebişe vereyim dedim ama kaşık biberonu ve şırıngayı o kadar unutmuşki içmeyi bilmiyor yarısı üzerine döküldü biberona da asla cesaretim yok 2. Ayında memeyi almış bir bebek olduğu için meme reddi korkusundan kaşık biberonu bile zor verdim ya memeyi almazsa diye .
Bu markanın ayak koyulan modeli vardı ona bakabilirim ayakları sarkmasa daha mı iyi acabaPek anlamıyorum ama şöyle modellerde güzel görünüyorSkyler5
Elele Misto 4in1 Bebek Mama Sandalyesi ve Mama Oturağı İç Pedli Gri - Fiyatı, Yorumları
Elele Misto 4in1 Bebek Mama Sandalyesi ve Mama Oturağı İç Pedli Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evet temizliği kolay gerçekten.ilk önce chicco polly almıştım. İki kat minderi vardi altına yiyecek artıkları doluyor du.tepsisi keza öyle girintili çıkıntılı. Ayaklari dakocamandi.Bunu alınca rahatlamıştim.Bende öyle basit bir şey istiyorum aslında ama poposu ağrırmış her bokolog beyefendiye göretemizlemeside kolay dökerek yiyecek sonuçta
Evin toplu olması için bir sebep göremiyorumKızlar bu ev dağınıklığı düzeni ne zaman oturucak biz klimadan ötürü salonda uyuyoruz o yüzden mi çok dağınık ev farketmeden böyle olması içimi daraltıyor temizleyince anlıyorum
Pratik ürünler lazım bizeEvet temizliği kolay gerçekten.ilk önce chicco polly almıştım. İki kat minderi vardi altına yiyecek artıkları doluyor du.tepsisi keza öyle girintili çıkıntılı. Ayaklari dakocamandi.Bunu alınca rahatlamıştim.
Mama sandalyesinde ben büyük hantallardan yanayım, bınlar rahat devrilir gibi geliyorBende öyle basit bir şey istiyorum aslında ama poposu ağrırmış her bokolog beyefendiye göretemizlemeside kolay dökerek yiyecek sonuçta
3 yaşta evimiz iyice düzenli olmaya başlamıştı ki kardeş geldiKızlar bu ev dağınıklığı düzeni ne zaman oturucak biz klimadan ötürü salonda uyuyoruz o yüzden mi çok dağınık ev farketmeden böyle olması içimi daraltıyor temizleyince anlıyorum
7 saatlik açlık biraz endişe vericiymiş evet anlıyorum şimdi demek istediğini. Hali keyfi nasıl başka bir sıkıntısı nasıl olmaz anlamıyorum aç aç benimki de öyle iştahsız birkaç gündür ama aç gibi değil. Bebekler enteresan gerçekten.İnsalalh
Annem geldi dün gece uçağa atlayıp baktılar ben artık cidden iyi değilim , kızlar bu arada cidden bişey yediremiyorum yani 2 saat uğraşıp 70 CC mamayı zor içiyordu abartı 2 saat demiyorum bakın tamı tamına 2 saat o yüzden hem korku böyle giderse ne olur hem psikolojik yorgunluk hem kaygılarım baya beni çökertti ama söz verdim herkese bırakacam sadece süt sagmaya devam annem ilgilenecek biraz beslenmesiyle. Yani anlatınca beslenmesiyle kafayı bozmuş manyak bir anne gibi görünebilirim ama cidden mirayi görmeden herkes acıkınca yer modundaydi 7 saat sonunda bile 50 CC yi 45 dk da içinceee heeee dediler ama işte ben hep böyle devam ederse diye korkudan biraz çıldırdım, şimdi daha rahat olmaya çalışıyorum inşallah düzelecek dualarınızi bekliyorum
Evet şimdiye kadar 1 kiloydu artık 600-800 gr diyor yapay zeka. Bence de her bebek aynı değil, genetik faktörler, huyu suyu, iştahı elbette farklı olacak.Dün gittiğim doktor 3. aydan itibaren kilo artışının azalacağını, asla panik olmamak gerektiğini söyledi. Başı büyüyor mu, boyu belli ölçüde uzuyor mu, çişini yapıyor mu, hareketleri ayına göre arttı mı, bunlara bakacağız artık. Kilo konusunu bence hepimiz el birliğiyle dert etmeyi bırakalım. Bir de burada bazen bazı arkadaşlarımız çocuklarının kilosunu paylaşıyor. Kesinlikle kötü niyet olduğunu düşünmüyorum. Fakat aynı gün ya da haftada doğan diğer bebekler aynı ya da yakın oranda kilo almamış olabiliyor. Bu sefer diğer anneler de ister istemez üzülüyor, panikliyor, neyi yanlış yaptım acaba diye dert etmeye başlıyor tahminimce. Bazen dayanışalım derken birbirimizden olumsuz da etkileniyor olabiliriz. Naçizane görüşüm, gözlemim bu.
Olabilir pek anlamakla birlikte buradaki arkadaşların da fikirlerine açığız bana da fikir olurBu markanın ayak koyulan modeli vardı ona bakabilirim ayakları sarkmasa daha mı iyi acaba
İkinci olanlar şanslı birçok şey zaten varMama sandalyesinde ben büyük hantallardan yanayım, bınlar rahat devrilir gibi geliyorchicco vardı bizde, yer kaplıyor ama güvenli en azından mutfakta bir şey yaparken arkamı rahat dönüyordum
Ben akşamları genelde uyuyorumBende az evvel eve baktıkça gerildim . Akşam bebeği babasına emanet edip güzel bir temizliğe girişmeyi planladım kafamda
Bu uykular bizi mahvettiEvin toplu olması için bir sebep göremiyorumvalla ben iyice saldım ne ev ne yemek umurumda değil tek derdim bebiko ağlamasın başım ağrıyor artık çok stres oluyorum önceden uyuduğunda toplardım ama artık uyumuyor
Ayy 3 yaşta çok zor bebekle beraber çok zor olmuyor mu3 yaşta evimiz iyice düzenli olmaya başlamıştı ki kardeş geldi
Gerçekten çok fazla değil mi biz devlette ücretsiz yaptırmıştıkKızlar biz bebeğimizi sünnet ettirmeye karar verdik . Doktorumuz acıbademde olduğu içinde orda yaptırmak istedik 31 bin TL fiyat çıkardılar. Bana hiç normal gelmedi bu fiyat ama çevremde sünnet olanda yok . Başka hastaneleri aradım telefon üzerinden bilgi veremiyoruz dediler.
Hastane ortamında sünnet ettiren arkadaşlar ücret bilgisi verebilir misiniz?
Evet yaaa ben kadınlar kulübünde böyle devam edenleri görünce korktum 3 hafta olunca da o 7 saatlik aclikta hep uyumak istedi uyuyamadi yorgundu hali çok ama 50 CC verdim ısrarcı davrandim sonra gülücükler başladı inşallah geçecek yaaa bgn yine aldığı miktarlar azdı ama itiraz etmeden içiyor gibi çok şükür7 saatlik açlık biraz endişe vericiymiş evet anlıyorum şimdi demek istediğini. Hali keyfi nasıl başka bir sıkıntısı nasıl olmaz anlamıyorum aç aç benimki de öyle iştahsız birkaç gündür ama aç gibi değil. Bebekler enteresan gerçekten.
Bu sıralar hepimizin bi problemi var nerdeyse ama beslenmeyle. Sanırım etrafı daha net görebildikleri ve farkındalıkları arttığı için dikkatleri dağılıyormuş, akşam karanlıkta beslemeyi deneyeceğim belki sana da fikir olur
Biz özel kliniğe sorduk Hatayda lokal yapan 16 bin dedi Erzurumda sorduk 10 bin dediKızlar biz bebeğimizi sünnet ettirmeye karar verdik . Doktorumuz acıbademde olduğu içinde orda yaptırmak istedik 31 bin TL fiyat çıkardılar. Bana hiç normal gelmedi bu fiyat ama çevremde sünnet olanda yok . Başka hastaneleri aradım telefon üzerinden bilgi veremiyoruz dediler.
Hastane ortamında sünnet ettiren arkadaşlar ücret bilgisi verebilir misiniz?
4 yaşında abimiz gerçekten çok zorlanıyoruz. Azaldı ama zarar verme eğiliminde ve sürekli taşkınlık yapoyorBen akşamları genelde uyuyorum
Bu uykular bizi mahvetti
Ayy 3 yaşta çok zor bebekle beraber çok zor olmuyor muEvin temizliğini unuttum şuan eşimin yiğeni 3 yaşında bebeğimle tek bıraksak boğacak o kadar kıskanıyor sizde yoktur umarım böyle şeyler
Evet cogu şeyi atmamistim bazi Kiyafetleri dağıtmıştim sadece. Ikinciyi Dusunmuyorum ama nolur nolmaz 2-3 sene dursun demistim eşyalarİkinci olanlar şanslı birçok şey zaten var
Burnu tikali degil di mi ya da ev sicak mi? Neden dert ettiginizi anliyorum. Bebek iyiyse anksiyete boyutuna getirmeden sebebini bulmak lazim. Acaba mamayi mi sevmiyor degisse ya da alerjik mi rahatsiz ediyor? En iyi siz bulursunuz esas sebebi.Evet yaaa ben kadınlar kulübünde böyle devam edenleri görünce korktum 3 hafta olunca da o 7 saatlik aclikta hep uyumak istedi uyuyamadi yorgundu hali çok ama 50 CC verdim ısrarcı davrandim sonra gülücükler başladı inşallah geçecek yaaa bgn yine aldığı miktarlar azdı ama itiraz etmeden içiyor gibi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?