2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Bence hiç biberone girişmeyin zorunluluk yoksa. Çok şükür ben az yiyince azalma hissetmedim ama öyle günlerde bir hurma ya da incir yiyorım genelde. Belki etkisi oluyordur.

Bende öyle basit bir şey istiyorum aslında ama poposu ağrırmış her bokolog beyefendiye göre temizlemeside kolay dökerek yiyecek sonuçta
Evet temizliği kolay gerçekten.ilk önce chicco polly almıştım. İki kat minderi vardi altına yiyecek artıkları doluyor du.tepsisi keza öyle girintili çıkıntılı. Ayaklari dakocamandi.Bunu alınca rahatlamıştim.

Kızlar bu ev dağınıklığı düzeni ne zaman oturucak biz klimadan ötürü salonda uyuyoruz o yüzden mi çok dağınık ev farketmeden böyle olması içimi daraltıyor temizleyince anlıyorum
Evin toplu olması için bir sebep göremiyorum valla ben iyice saldım ne ev ne yemek umurumda değil tek derdim bebiko ağlamasın başım ağrıyor artık çok stres oluyorum önceden uyuduğunda toplardım ama artık uyumuyor

Pratik ürünler lazım bize

Bende öyle basit bir şey istiyorum aslında ama poposu ağrırmış her bokolog beyefendiye göre temizlemeside kolay dökerek yiyecek sonuçta
Mama sandalyesinde ben büyük hantallardan yanayım, bınlar rahat devrilir gibi geliyor chicco vardı bizde, yer kaplıyor ama güvenli en azından mutfakta bir şey yaparken arkamı rahat dönüyordum

7 saatlik açlık biraz endişe vericiymiş evet anlıyorum şimdi demek istediğini. Hali keyfi nasıl başka bir sıkıntısı nasıl olmaz anlamıyorum aç aç benimki de öyle iştahsız birkaç gündür ama aç gibi değil. Bebekler enteresan gerçekten.
Bu sıralar hepimizin bi problemi var nerdeyse ama beslenmeyle. Sanırım etrafı daha net görebildikleri ve farkındalıkları arttığı için dikkatleri dağılıyormuş, akşam karanlıkta beslemeyi deneyeceğim belki sana da fikir olur

Evet şimdiye kadar 1 kiloydu artık 600-800 gr diyor yapay zeka. Bence de her bebek aynı değil, genetik faktörler, huyu suyu, iştahı elbette farklı olacak.
Hepimiz toparlanıp önümüzdeki maçlara bakabiliriz umarım malum daha diş krizi var, uyku gerilemesidir, ek gıdasıdır… Liste uzun

Bu markanın ayak koyulan modeli vardı ona bakabilirim ayakları sarkmasa daha mı iyi acaba
Olabilir pek anlamakla birlikte buradaki arkadaşların da fikirlerine açığız bana da fikir olur

Mama sandalyesinde ben büyük hantallardan yanayım, bınlar rahat devrilir gibi geliyor chicco vardı bizde, yer kaplıyor ama güvenli en azından mutfakta bir şey yaparken arkamı rahat dönüyordum
İkinci olanlar şanslı birçok şey zaten var

Kızlar biz bebeğimizi sünnet ettirmeye karar verdik . Doktorumuz acıbademde olduğu içinde orda yaptırmak istedik 31 bin TL fiyat çıkardılar. Bana hiç normal gelmedi bu fiyat ama çevremde sünnet olanda yok . Başka hastaneleri aradım telefon üzerinden bilgi veremiyoruz dediler.
Hastane ortamında sünnet ettiren arkadaşlar ücret bilgisi verebilir misiniz?

Bende az evvel eve baktıkça gerildim . Akşam bebeği babasına emanet edip güzel bir temizliğe girişmeyi planladım kafamda
Ben akşamları genelde uyuyorum
Bu uykular bizi mahvetti
3 yaşta evimiz iyice düzenli olmaya başlamıştı ki kardeş geldi
Ayy 3 yaşta çok zor bebekle beraber çok zor olmuyor mu Evin temizliğini unuttum şuan eşimin yiğeni 3 yaşında bebeğimle tek bıraksak boğacak o kadar kıskanıyor sizde yoktur umarım böyle şeyler

Gerçekten çok fazla değil mi biz devlette ücretsiz yaptırmıştık

Evet yaaa ben kadınlar kulübünde böyle devam edenleri görünce korktum 3 hafta olunca da o 7 saatlik aclikta hep uyumak istedi uyuyamadi yorgundu hali çok ama 50 CC verdim ısrarcı davrandim sonra gülücükler başladı inşallah geçecek yaaa bgn yine aldığı miktarlar azdı ama itiraz etmeden içiyor gibi çok şükür

Biz özel kliniğe sorduk Hatayda lokal yapan 16 bin dedi Erzurumda sorduk 10 bin dedi

4 yaşında abimiz gerçekten çok zorlanıyoruz. Azaldı ama zarar verme eğiliminde ve sürekli taşkınlık yapoyor 3 yaşındayken ancak duzene girmiştik anlaminda soyledim

Burnu tikali degil di mi ya da ev sicak mi? Neden dert ettiginizi anliyorum. Bebek iyiyse anksiyete boyutuna getirmeden sebebini bulmak lazim. Acaba mamayi mi sevmiyor degisse ya da alerjik mi rahatsiz ediyor? En iyi siz bulursunuz esas sebebi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…