2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Karar mi degistirdiniz, hayirlisi olsun, olsun da bitsin masallah saglik konusunda ücretler boyle ben tabi Istanbulda oldugumuz icin belki de normal buldum normal demeyim de sasirmadim diyelim. Muayene ucretleri bile ne kadar cokken operasyonun da cok olmasi paralel geldi.

Burnu tikali degil di mi ya da ev sicak mi? Neden dert ettiginizi anliyorum. Bebek iyiyse anksiyete boyutuna getirmeden sebebini bulmak lazim. Acaba mamayi mi sevmiyor degisse ya da alerjik mi rahatsiz ediyor? En iyi siz bulursunuz esas sebebi.
Burnu tıkalı değil bide 3 hafta oldu cnm ev de sürekli klima açık bunlar değil sebep biberonu değiştirdim mamayı 3 kez değiştirdik

4 yaşında abimiz gerçekten çok zorlanıyoruz. Azaldı ama zarar verme eğiliminde ve sürekli taşkınlık yapoyor 3 yaşındayken ancak duzene girmiştik anlaminda soyledim
Anladım umarım alışır oda hemencecik
Evet cogu şeyi atmamistim bazi Kiyafetleri dağıtmıştim sadece. Ikinciyi Dusunmuyorum ama nolur nolmaz 2-3 sene dursun demistim eşyalar
Sürpriz mi oldu yoksa

Evet kısmetse cumartesi yaptıracağız çıksın aradan dedik . Hayırlısıyla olsun bitsin teşekkür ederiz

Anladım umarım alışır oda hemencecik

Sürpriz mi oldu yoksa
Evet sürpriz bebek hakikaten sürpriz ama nasıl oldu anlamadık. Bir hafta önce doktora gitmiştim, ikinciyi doğur diyordu, %95 yapmayız demiştim. Biraz üzülmüştüm olmayacak bir daha diye ama cesaretim yoktu açıkçası. Şimdi zorlanıyoruz ama mutluyuz çok şükür

Ne güzel hayatınıza renk katmış sürpriziniz sağlıcakla büyüsünler

Büyüdü ve sığamadı artık oturmak istemedi
Düz minderler güzel geldi kemeride bağlıyor o şekilde devam ediyoruz.
Arkadaşlarımın çocuklarını düşünüyorum genelde 4 de bıraktılar mindere geçtiler
6 aydan sonra birşey çıktı mı ? Hala takip ediliyor mu?

Yok doktor gerek görmedi. Aslında yine bir kontrole gitmek istiyorum.

Benim oğlum da öyle tek çocık kalacak diyordum oğlum için. Ama ufaklık sürpriz yaptı bize. Çok şükür çok ta güzel oldu.

Kızlar doğumdan sonra idrar yolu enfeksiyonu geçiren oldu mu? Doktor bana monurol diye bir ilaç verdi de emzirdiğim için antibiyotik kullanmaya korktum açıkçası. Ama hamilelerin içtiği bir ilaçmış.

Sen yine %5 bırakmışsın :)) ben o kadar nettim ki herkes şoka girdi
Eşimin hamile olduğunu duysalardı bu kadar şaşırmazlardı.
Kayınvalidem çocuk yap sana jeep alacağım bile demişti şimdi göz göze gelmemeye çalışıyor
Geçen sene oğlumu anaokuluna verdim velinin bir doğuma gidecekti son ayindaydi ona öyle acıyarak bakıyordum ki
Hatta bana dediler ki 2.yi yap sende yaşın gençken
Dedim ne yapacağım okulda açıldı gezip tozucam.
Sen misin bunu diyen.. 2 gun sonra ağlayarak ben hamileyim diye okula gittim
Okul başladı hamile kaldım. Okul bitti doğurdum.
Yaz boyu da çocuk buyutuyorum .. al sana gezmek dedi Rabbim

Ama iyi ki olmuş ya
2.yi sever miyim bu kadar diye dusunurken simdi icime sokasım geliyor

Kızlar bir meselede size danışmak istiyorum. Benimde eşiminde ailesi uzakta. İki tarafında ilk torunu dolayısıyla sık sık görüntülü arama yapmak istiyorlar . Olabildiğincr kısa tutmaya çalışıyorum ama bebeğin görüntülü görüşmede telefona bakması sakıncalı mı? Telefonun arka kamerasıyla mı göstersem acaba ? Anne babam neyse de kv,kp bir şey olmaz diyip duruyor asla arka kamera ile göstermeme izin vermiyorlar bisi görsün tepki versin diyorlar . 3 yaşa kadar ekran yasak biliyorum ama bu da dahil mi acsba

Bende gurbette yaşıyorum ve bizde görüntülü konuşuyoruz çok uzun tutmuyorum ama hoşuna gidiyor onunda onlara bakıp gülüyor bence bisey olmaz yaaa bide ben her gün konuşmuyorum görüntülü

Bende gurbette yaşıyorum ve bizde görüntülü konuşuyoruz çok uzun tutmuyorum ama hoşuna gidiyor onunda onlara bakıp gülüyor bence bisey olmaz yaaa bide ben her gün konuşmuyorum görüntülü
Benim bebişinde hoşuna gidiyor. Bizim hergün maalesef . Sabah ben ailemle görüştürüyorum akşamda rşim kendi ailesiyle

Kızlar doğumdan sonra idrar yolu enfeksiyonu geçiren oldu mu? Doktor bana monurol diye bir ilaç verdi de emzirdiğim için antibiyotik kullanmaya korktum açıkçası. Ama hamilelerin içtiği bir ilaçmış.

Gecirmedim ancak gecirmemek için tedbirler aldim. Ben uzun süre sonda takılı kaldim dogumdan sonra. Enfeksiyon olmamak için ebemin tavsiyesi ile üzüm suyu ictim bol bol onun haricinde cranberry suyu ve elma sirkeli su da içtim.
Bir de hastanede iken oradaki ebeler enfeksiyon olmamamiz icin papatya konsantresi ile özel bölge temizligimizi yapiyorlardi. Hastaneden ciktiktan sonra eve de aldim. Sondadan kaynaklanan yanmayi epey hafifletiyordu. En cok onun etkisi oldugunu düşünüyorum. Rossmanda vardir muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…