Karar mi degistirdiniz, hayirlisi olsun, olsun da bitsin masallahKızlar biz bebeğimizi sünnet ettirmeye karar verdik . Doktorumuz acıbademde olduğu içinde orda yaptırmak istedik 31 bin TL fiyat çıkardılar. Bana hiç normal gelmedi bu fiyat ama çevremde sünnet olanda yok . Başka hastaneleri aradım telefon üzerinden bilgi veremiyoruz dediler.
Hastane ortamında sünnet ettiren arkadaşlar ücret bilgisi verebilir misiniz?
Burnu tikali degil di mi ya da ev sicak mi? Neden dert ettiginizi anliyorum. Bebek iyiyse anksiyete boyutuna getirmeden sebebini bulmak lazim. Acaba mamayi mi sevmiyor degisse ya da alerjik mi rahatsiz ediyor? En iyi siz bulursunuz esas sebebi.
[/QUO
Anne sütü de veriyorum sağıp mamayı da 3 kez değiştirdik 6 tane biberon aldık bulamadık. Neyse düzelecek Allah'ın izniyle öyle düşünmeye çalışıyorum
Burnu tıkalı değil bide 3 hafta oldu cnm ev de sürekli klima açık bunlar değil sebep biberonu değiştirdim mamayı 3 kez değiştirdikBurnu tikali degil di mi ya da ev sicak mi? Neden dert ettiginizi anliyorum. Bebek iyiyse anksiyete boyutuna getirmeden sebebini bulmak lazim. Acaba mamayi mi sevmiyor degisse ya da alerjik mi rahatsiz ediyor? En iyi siz bulursunuz esas sebebi.
Evet zpr bi sürec cnm ne kadr yorulduğumuzu bişmiyorlar gerginlik olabilirİnşallah benim kızımın da iştahı düzelir ona o kadar üzülüyorum ki başka hiç bir şeyi gözüm görmüyor eşimi, tlfnda annemi kırdım geçtim bgn
Anladım umarım alışır oda hemencecik4 yaşında abimiz gerçekten çok zorlanıyoruz. Azaldı ama zarar verme eğiliminde ve sürekli taşkınlık yapoyor3 yaşındayken ancak duzene girmiştik anlaminda soyledim
Sürpriz mi oldu yoksaEvet cogu şeyi atmamistim bazi Kiyafetleri dağıtmıştim sadece. Ikinciyi Dusunmuyorum ama nolur nolmaz 2-3 sene dursun demistim eşyalar
Evet kısmetse cumartesi yaptıracağız çıksın aradan dedik . Hayırlısıyla olsun bitsin teşekkür ederizKarar mi degistirdiniz, hayirlisi olsun, olsun da bitsin masallahsaglik konusunda ücretler boyle ben tabi Istanbulda oldugumuz icin belki de normal buldum normal demeyim de sasirmadim diyelim. Muayene ucretleri bile ne kadar cokken operasyonun da cok olmasi paralel geldi.
Evet sürpriz bebekAnladım umarım alışır oda hemencecik
Sürpriz mi oldu yoksa
Ne güzel hayatınıza renk katmış sürpriziniz sağlıcakla büyüsünlerEvet sürpriz bebekhakikaten sürpriz ama nasıl oldu anlamadık. Bir hafta önce doktora gitmiştim, ikinciyi doğur diyordu, %95 yapmayız demiştim. Biraz üzülmüştüm olmayacak bir daha diye ama cesaretim yoktu açıkçası. Şimdi zorlanıyoruz ama mutluyuz çok şükür
Büyüdü ve sığamadı artık oturmak istemediBesafe de vardı ama sadece teşhir ürünü kalmış ellerinde. Aslında benim aldığımdan daha uygundu onun fiyatı.
4 yaşından sonra neden kullanmadınız? Ben de acaba 12 yaşa kadar bebek koltuğunda oturmak istemez mi ki diye bir düşünmedim değil.
6 aydan sonra birşey çıktı mı ? Hala takip ediliyor mu?Elinize minik bir sertlik mi geliyor, büyük bir alanda mı? Büyük oğlumu emzirirken elime ufak bir sertlik gelmişti ve tedbiren doktora gittim. Hormonal muhtemelen dedi. Takip ettik 6 ay. Hemen endişelenmeyin. Emzirirken böyle şeyler olabiliyor. Yine de görünün eğer ufak bir sertlikse. Yani muhtemelen mastit değilse.
Yok doktor gerek görmedi. Aslında yine bir kontrole gitmek istiyorum.Büyüdü ve sığamadı artık oturmak istemedi
Düz minderler güzel geldi kemeride bağlıyor o şekilde devam ediyoruz.
Arkadaşlarımın çocuklarını düşünüyorum genelde 4 de bıraktılar mindere geçtiler
6 aydan sonra birşey çıktı mı ? Hala takip ediliyor mu?
Benim oğlum da öyle tek çocık kalacak diyordum oğlum için. Ama ufaklık sürpriz yaptı bize. Çok şükür çok ta güzel oldu.Evet sürpriz bebekhakikaten sürpriz ama nasıl oldu anlamadık. Bir hafta önce doktora gitmiştim, ikinciyi doğur diyordu, %95 yapmayız demiştim. Biraz üzülmüştüm olmayacak bir daha diye ama cesaretim yoktu açıkçası. Şimdi zorlanıyoruz ama mutluyuz çok şükür
Ne mutlu bizlere. Güzel günlerini görelim inşallahBenim oğlum da öyle tek çocık kalacak diyordum oğlum için. Ama ufaklık sürpriz yaptı bize. Çok şükür çok ta güzel oldu.
İnşallah canım.Ne mutlu bizlere. Güzel günlerini görelim inşallah
Evet sürpriz bebekhakikaten sürpriz ama nasıl oldu anlamadık. Bir hafta önce doktora gitmiştim, ikinciyi doğur diyordu, %95 yapmayız demiştim. Biraz üzülmüştüm olmayacak bir daha diye ama cesaretim yoktu açıkçası. Şimdi zorlanıyoruz ama mutluyuz çok şükür
Benimde kitleler var tedirgin oluyorumYok doktor gerek görmedi. Aslında yine bir kontrole gitmek istiyorum.
Bende gurbette yaşıyorum ve bizde görüntülü konuşuyoruz çok uzun tutmuyorum ama hoşuna gidiyor onunda onlara bakıp gülüyor bence bisey olmaz yaaa bide ben her gün konuşmuyorum görüntülüKızlar bir meselede size danışmak istiyorum. Benimde eşiminde ailesi uzakta. İki tarafında ilk torunu dolayısıyla sık sık görüntülü arama yapmak istiyorlar . Olabildiğincr kısa tutmaya çalışıyorum ama bebeğin görüntülü görüşmede telefona bakması sakıncalı mı? Telefonun arka kamerasıyla mı göstersem acaba ? Anne babam neyse de kv,kp bir şey olmaz diyip duruyor asla arka kamera ile göstermeme izin vermiyorlar bisi görsün tepki versin diyorlar . 3 yaşa kadar ekran yasak biliyorum ama bu da dahil mi acsba
Benim bebişinde hoşuna gidiyor. Bizim hergün maalesef . Sabah ben ailemle görüştürüyorum akşamda rşim kendi ailesiyleBende gurbette yaşıyorum ve bizde görüntülü konuşuyoruz çok uzun tutmuyorum ama hoşuna gidiyor onunda onlara bakıp gülüyor bence bisey olmaz yaaa bide ben her gün konuşmuyorum görüntülü
Kızlar doğumdan sonra idrar yolu enfeksiyonu geçiren oldu mu? Doktor bana monurol diye bir ilaç verdi de emzirdiğim için antibiyotik kullanmaya korktum açıkçası. Ama hamilelerin içtiği bir ilaçmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?