2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Evin işleri bitmez, bitmeyecek yani ben anladım artık. Yeni taşındık biz de. Eskiden olsa gece gündüz raf düzenlerdim, dolaplara çekidüzen verirdim, ev içi organizasyonlar ve temizlikle bozardım. Şimdi bu işlerle uğraşacağıma ya oğlanla uyuyorum ya da dışarı çıkıyorum. Evet biraz hazırlanması zaman alıyor filan ama iki insan yüzü görmek ve kendim için de bir şey yapmışım duygusunu yaşayabilmek açısından kafeye gitmeyi tercih ediyorum ben. Bir de dediğiniz gibi dışarısı soğuk oluyor artık, kafe iyi Öte yandan bilmiyorum ne dersiniz ama bir süre sonra zaten hep çocuk parkına ya da başka çocukların olduğu ortamlara gitmek zorunda olacağımız için ben galiba fırsat varken kendime hitap edecek yerlere götürüyorum çocuğu

Geçen gün yıkadım hiç uykuya dalamiyordu gece yatmadan zaten yıkıyorum da gündüz de yıkayıp uyuttum bir buçuk saat falan uyudu şaşırdım yok ya gündüz 2 saat uyuyan bebek gerçek değildir hele şbu hafta cidden 10 dk uyuyor kaç kere uyuttugumu bilmiyorum

Haklısınız ev işleri bitmeyecek ama yapmayınca da olmjyor ki kim yapacak mesela yemek yapmazsam akşam aç kalacağız . Çamaşır yıkamazsak giyilcek giysi yok. Bulaşıklar yıkanmazsa nasıl olacak vs vs yani mecburuz bir yerde

Bunca sene yaptık da ne oldu? Madalya mı taktılar? Hayatta kalacak kadar iş yapıyorum artık. Temizliği yardımcı ablamıza devrettim, artık haftada bir gelecek, gelmediği günler de robot sağ olsun halleder. Bir tek çamaşır ve yemek var üstümde. Çamaşırı ufak boşluklara sıkıştırıyorum, zaten sık sık yıkamak zorundayız. Yemeği de tek seferde birkaç günlük pişiriyorum. Bir çorbanın üç gün gideri olmalı mesela

Update geçiyorum. 7 saat oldu, ateş yükselmedi. Fakat müthiş bir huzursuzluk var çocukta. Ağlıyor ama daha önce hiç ağlamadığı şekilde, hiç duymadığımız sesler çıkararak ağlıyor. Yüzü gözü bir farklı oluyor, çok üzülüyorum haline şu an...

Calpol verdiniz mi? Bexsero böyle malesef umarım çabucak toparlar

Merhaba birşey danışmak istiyorum. ben temmuz sonunda doğum yaptım bebeğim ilk günden itibaren memeyi tutmadı tutsa güçlü emmiyor çekmiyor. Sağıp veriyorum ama çok yorucu. Sağ yıka dezenfekte et bebeğin bitirmediği sütler ziyan israf vs.
Hala tutmuyor max 3 -4 dk. O da yatakta zıplayarak.
Meme almayan varsa eğer ne şekilde besliyorsunuz tecrübenize ihtiyacım var. 1 ay sonra işe başlayacağım biberonu tamamen bırakma lüksüm yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Kızlar işe başlayan var mı aranızda süreç nasıl gidiyor
Ben işe başladım. Memur olduğum için yarım gün gidiyorum. Ev ile iş çok yakın. Hemen evde olabiliyorum. Annem bakıyor aklımda kalmıyor. Çok şanslı hissediyorum kendimi. Bana çok iyi geldi işe gitmek. Psikolojik olarak kendimi daha iyi hissediyorum

Kızlar uyku tulumu alırken neye dikkat etmek gerekiyor ? Hani yapısının ne olması gerek. Elyaf mı ? Hiç bilgim yok. Bilen arkadaşlarım varsa beni aydınlatmalı

Allah kolaylık versin. İnş az kalmıştır geçer gaz probleminiz. Benim görüşüm ilkler daha zor oluyor. Benim kızda çok zordu çok gazlıydı. Umarım işe yarar, uyku hepimizin problemi

Allah kolaylık versin. İnş az kalmıştır geçer gaz probleminiz. Benim görüşüm ilkler daha zor oluyor. Benim kızda çok zordu çok gazlıydı. Umarım işe yarar, uyku hepimizin problemi
kendisi 10 bebeğe eş değer bence ama canı sağ olsun, varlığına şükrediyorum anne baba olmanın değerini öğretiyor bize Çok sağ olun, Allah hepimize kolaylık versin

Of ya kıyamam yavrum benim. Keşkem daha kolay bi yolu olsa

Kızlar bi şey sorcam. Gece uykusuna yatırdığınızda uyanmadan geçiyor mu gece uykusuna? Örneğin 20.00 da yatırıyorum diyenler uyutmaya o saatte mi başlıyorsunuz yoksa o saatte artık derin uykuya geçmiş mi oluyor. Ne kadar sürüyor derin uykuya geçmesi. Tek seferde asla uyutamıyorum. Uyuyor uyanıyor, uyuyor uyanıyor.
Mesela bugün 19.30 gibi uyuttum 1 saat sonra falan tamamen uyandı. Tekrar uyutmaya başladım. Şimdi şu saat oldu hala uyutmaya çalışıyorum. Yani tam anlamıyla uyuması 10 hatta bazen 11 i bile bulabiliyor. Sizde nasıl durumlar?

Kızlar şu e bebekteki normal tulumlar kaç tog a tekabul eder sizce ? 0,5 e falan mı? Elimde 1,5 tog uyku tulumu var şuan için sıcak gelir. Ama şuan ne giydireceğimi bilemedim. Normal tulum altına askılı zıbın giydirdim ama göğüsten baktığımda soğuk bebeğim oda termometresi aldım henüz gelmedi ama evde sıcak klima çalışıyor

Kızlar rota aşısı sonrası bebeği hızursuz olan var mı uyutamıyorum yani derin uykuya geçmiyor ayaklarını vuruyor sürekli gazı olunca yapar normalde ama bu saatlerde derin uykuya geçmiş olması lazımdı

Benim bebeğim 20.00-20.30 civarı uyuyor tamamen derin uykuya. Ama süt için sürekli uyanıyor . İçip tekrar uyuyor. Erken uyuttuğumda benimki de uyanıyor maalesef desiğiniz gibi o yüzden en erken 8 de uyutmaya çalışıyorum oyalıyorum. Daha erken uyuduğunda benim bebeğimde uyanıyor

Benimki 4 saatdır deliksiz uyuyor uyandırsamda uyanmıyor sebebi geceleri uyuyamaması. Gündüzleri hep böyle rahat uyuyor gece olunca gaz sancısı, meme reddiyle uğraşıyorum
Bacım benimki gece gündüz uyumuyor birinde uyusa yine dinlenirim ama aralıksız çocuk bakmak çok zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…