- 29 Haziran 2022
- 4.187
- 2.367
- 83
- 32
Öpüyoruz ya . Eşim öpebilmek için hergün traş oluyor normalde 2 ayda bir falan olurduKızlar bir sorum daha olacak siz bebeklerinizi yanağından öpüyor musunuz? Belki linçlenicem ama ben dayanamıyorum
Dün kucağımda 2 saat uyudu… ama kucağımda maalesef. Bir de sabahki ilk uykusunda yanında yatarsam bizim yatakta 1 saat 45 dk yı buluyor. Uykum yoksa yatıyorum bazen ama hep yatamıyorumYa gerçekten bebeği gündüz uykularında her bir uykusunda 2 saat uyuyan var mı? Benimki 40-45 dk uyusa muhteşem diyorumama internetten normali nasıl olmalı diye bakıncs 2 saatlerden bahsediliyor.
Hiçvirimizin bebeği o şekilde uyumuyorsa bu normal kimin normalihepimizin bebeği kosa kısa az uyuyorsa demekki bebekler böyle yani normali budur
Uyku aralıklarını takip etmeye başlayınca artık uykuya direnmeden geçirebiliyorum. Huckleberry uygulamasını kullandım 2-3 gün. Orada bir çok şey gibi uyku süresini de takip edebiliyorsunuz. Bu 2-3 günde bebeğim için uygun olan uyku pencerelerini buldum.Gündüz bebeği nasıl uyutuyorsunuz? Ben beceremiyorum galiba6.30da uyandı bu saate kadar iki saat ancak uyumuştur
Öpüyorum kendi bebeğimiz ya dipdibeyiz hemKızlar bir sorum daha olacak siz bebeklerinizi yanağından öpüyor musunuz? Belki linçlenicem ama ben dayanamıyorum
Huckleberryi ilk oglumda çok kullanmıştım ben de. Uyku aralıklarını takip etmek açısından iyi oluyor.Uyku aralıklarını takip etmeye başlayınca artık uykuya direnmeden geçirebiliyorum. Huckleberry uygulamasını kullandım 2-3 gün. Orada bir çok şey gibi uyku süresini de takip edebiliyorsunuz. Bu 2-3 günde bebeğim için uygun olan uyku pencerelerini buldum.
Mesela ilk uykusuna, sabah uyandıktan 1 saat 15 dk sonra geçiyor. Min 1 saat uyuyor.
İkinci uyku penceresi 1 saat 20 dk ile 1,5 saat arasında. Yine kolayca geçiyor
Üçüncüsü 1,5 saat vb gibi. Her seferinde +10 dk ekliyorum gibi oluyor
Ama tabi maalesef kucağımda emzirir pozisyonda (emzirirken değil) uyuyor. Emzikle. Eğer iyi günümdeysem yatağına koymayı deniyorum. Eğer dinlenmek istiyorsam kucağımda devam ediyor uykuya. Ben de telefonda takılıyorum…
Bu şekilde uyku aralıklarını takip etmenizi öneririm naçizane. Huckleberry uygulamasına da bir göz atabilirsiniz bu süreçte
Evet uyku aralıklarını takip edip uyutuncA bende uyutabilşyorum tek sorun kısa uyuması. Bir de bazen mesela 1,5 saat geçti artık uyku vakti geldi ve uykusuda var belli , uyutuyorum güzelce ve tak 5 dk sonra uysndı diyelim. Bir daha uykuya geçirmek çok zor . Uykusunu almadığı içinde iyixe huzursuzlanıyor. Huzursuzlandıkça uyumuyor. Bu olayı sevmiyorum işte az ömce başıma geldi ne yapılır bu durudma bilmiyorum. Son uykusundan 12.00 de uyandı. Normalde 1.30 gibi uyuması lazımdı 1.30a doğru gözlemledim uykusu var . Kolayca da uykuya geçirdim ama ne olduysa 5 dk sonra kalktı. Uykuya devam ettirmeye çalıştım imkansız çok sğladı . Biraz kalkıp oysladım tekrar denedim uykuyu yok uyumadı. Uyumadıpı için de huzursuz . Huzursuz olduğu için de uyumadı .şuan 1 saat geçti uykusunun üzerinden hem uyumadı hem süt içmiyor hem oyun oynamıyor huzursuzca duruyorUyku aralıklarını takip etmeye başlayınca artık uykuya direnmeden geçirebiliyorum. Huckleberry uygulamasını kullandım 2-3 gün. Orada bir çok şey gibi uyku süresini de takip edebiliyorsunuz. Bu 2-3 günde bebeğim için uygun olan uyku pencerelerini buldum.
Mesela ilk uykusuna, sabah uyandıktan 1 saat 15 dk sonra geçiyor. Min 1 saat uyuyor.
İkinci uyku penceresi 1 saat 20 dk ile 1,5 saat arasında. Yine kolayca geçiyor
Üçüncüsü 1,5 saat vb gibi. Her seferinde +10 dk ekliyorum gibi oluyor
Ama tabi maalesef kucağımda emzirir pozisyonda (emzirirken değil) uyuyor. Emzikle. Eğer iyi günümdeysem yatağına koymayı deniyorum. Eğer dinlenmek istiyorsam kucağımda devam ediyor uykuya. Ben de telefonda takılıyorum…
Bu şekilde uyku aralıklarını takip etmenizi öneririm naçizane. Huckleberry uygulamasına da bir göz atabilirsiniz bu süreçte
Dün benimki de yaptı bunu. 1,5 saat olmuştu uyanalı. Uyuttum. 7 dk sonra full enerji kalktı :) Bazen oluyor öyle.Evet uyku aralıklarını takip edip uyutuncA bende uyutabilşyorum tek sorun kısa uyuması. Bir de bazen mesela 1,5 saat geçti artık uyku vakti geldi ve uykusuda var belli , uyutuyorum güzelce ve tak 5 dk sonra uysndı diyelim. Bir daha uykuya geçirmek çok zor . Uykusunu almadığı içinde iyixe huzursuzlanıyor. Huzursuzlandıkça uyumuyor. Bu olayı sevmiyorum işte az ömce başıma geldi ne yapılır bu durudma bilmiyorum. Son uykusundan 12.00 de uyandı. Normalde 1.30 gibi uyuması lazımdı 1.30a doğru gözlemledim uykusu var . Kolayca da uykuya geçirdim ama ne olduysa 5 dk sonra kalktı. Uykuya devam ettirmeye çalıştım imkansız çok sğladı . Biraz kalkıp oysladım tekrar denedim uykuyu yok uyumadı. Uyumadıpı için de huzursuz . Huzursuz olduğu için de uyumadı .şuan 1 saat geçti uykusunun üzerinden hem uyumadı hem süt içmiyor hem oyun oynamıyor huzursuzca duruyor
İyi güzelde nasıl dinleneceğizUyku sorunu yaşayan ve benim gibi kucakta uyutan annelere gelsin
Benimki 4 saatdır deliksiz uyuyor uyandırsamda uyanmıyor sebebi geceleri uyuyamaması. Gündüzleri hep böyle rahat uyuyor gece olunca gaz sancısı, meme reddiyle uğraşıyorumYa gerçekten bebeği gündüz uykularında her bir uykusunda 2 saat uyuyan var mı? Benimki 40-45 dk uyusa muhteşem diyorumama internetten normali nasıl olmalı diye bakıncs 2 saatlerden bahsediliyor.
Hiçvirimizin bebeği o şekilde uyumuyorsa bu normal kimin normalihepimizin bebeği kosa kısa az uyuyorsa demekki bebekler böyle yani normali budur
Maşallah miniğeBenimki 4 saatdır deliksiz uyuyor uyandırsamda uyanmıyor sebebi geceleri uyuyamaması. Gündüzleri hep böyle rahat uyuyor gece olunca gaz sancısı, meme reddiyle uğraşıyorum
Ben ücretsiz izne ayrıldım. Bizde 6 ay -6 ay şekminde 4 kez isteniyor . 1. 6 ay ı aldım . Bakalım gerisine artıkKızlar işe başlayan var mı aranızda süreç nasıl gidiyor
Acaba gece ile gündüzü mü karıştırıyor yoksa kolik miBenimki 4 saatdır deliksiz uyuyor uyandırsamda uyanmıyor sebebi geceleri uyuyamaması. Gündüzleri hep böyle rahat uyuyor gece olunca gaz sancısı, meme reddiyle uğraşıyorum
Teşekkür ederim canım. Dışarı çıkınca ultra uyuyorMaşallah miniğe4 saat çok değil mi peki? Gece uyumasdığı için muhtemelen dediğiniz gibi. Gündüz uyandırıp oyalasanız dışarı vs çıkarsanız hiç olmuyor mu? Belki gündüz az uyursa gece uyur
Çok şükür kolik değil bence ilk oğlum kolikti ondan biliyorum kolikin ne olduğunu. Ama dediğin gibi geceyle gündüzü karıştırıyorAcaba gece ile gündüzü mü karıştırıyor yoksa kolik mi
Gündüz o kadar uyuması güzel oluyordur ama gece size çok zordurÇok şükür kolik değil bence ilk oğlum kolikti ondan biliyorum kolikin ne olduğunu. Ama dediğin gibi geceyle gündüzü karıştırıyor
Amin teşekkür ederim canımGündüz o kadar uyuması güzel oluyordur ama gece size çok zordurUmarım düzelir biran önce düzelince gece de öyle uyursa ne güzel olur Maşallah diyelim geceleri de öyle olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?