2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
İlk zamanki kakasiyla kiyasliyorun ben 40 na kadar hardal sarısı ve püre kivamindaydi ama simdikler su gibi geliyor süt ürünleri tuketince birden kaka sayısı artıyordu.ilk zamanlar bazı günler kaka yapardı bazı günler yapmazdı ama zaman ilerledikce kaka sayısı artmaya başladı huzursuzluğu artmaya başladı hiç durmuyor hep kendini geriye doğru atarak ağlıyor meme tutmuyor kesinlikle uyurken emziriyorum başka türlü almıyor.Ben diyeti süt ürünleri paketli gıda ve et yumurta bunları tuketmedim.Normlde 2 haftada en erken iyileşme gösterilmiş ama bizde 6.gunde tek Kakaya düştü.Ve mukuslu kakası baya azalmıştı yok kadar yani.tesekkur ederim sizede geçmiş olsun.

Dis te ekleniyor sanirim inanilmaz ezdirerek meme emiyo isirio falan acitio , elini agzina sokup soylenio hirslanio cignio gibi parmagini cok tanidik seyler geldi biii ablamiz 4 ay on gunluk cikarmisti bununda oyle olur belki
Benimkide öyle hatta bizim parmaklar sert daha çok hoşuna gidiyor ama birde diş vakası atlatmayalım yaa

Dis te ekleniyor sanirim inanilmaz ezdirerek meme emiyo isirio falan acitio , elini agzina sokup soylenio hirslanio cignio gibi parmagini cok tanidik seyler geldi biii ablamiz 4 ay on gunluk cikarmisti bununda oyle olur belki

Bizim de abi 3 buçuk aylıktı ilk dişi çıkardığında, küçükte dün itibariyle tamamen çıkardı. Bir haftadir deri altinda görünüyorlardı inci inci. Dün çıktı tırtıklı kısım dışarı. Yani küçüğün dişi de 3 buçuk aylikken cikti. Cok tuhaf ikisinin de ayni zamanda çıkarması. Ne bir hafta öncesi ne de sonrasi
Ama son iki gün çok cani acidi yavrumun, ateşi de çıktı hafif. Hiç ememedi, hep uyumak istedi

Ben sıcak insanıyım doktorlar 20-22 diyor zaten ama üşüyorum yani ben o sıcaklıkta sanırım bebekler için düşük olması daha iyi. Peki ne giydirdiniz ince tulum mu?

Muhtemelen sizi öyle alıştırmışlar
Benim eşim de çok üşür. Kayınvalidem küçükken kat ve kat giydirirmiş öyle der
Benim oğlumdan ter akar bana acaba yelek giydirsek mi diye sorar :)
Ince normal tulumlardan giydiriyorum
Buyuk oğlum (5.5) yasinda şuan kısa kolluyla yatıyor hiç üstünü de örtmez o da öyle alıştı
Bu oğlum da sevmiyor bende rahat bırakıyorum
Hatta 40 ından itibaren çorapsız yatıyor :)) bebeklerin kan dolaşımı hızlı bizler gibi olmuyor ense sıcaksa üşümüyordur :)

Bizde de kaka sayısı doğduğundan beri fazla ama düzene oturmuştu. Bu aralar yine arttı. 4-5 kez kaka yapıyor. Normal midir acaba bilemedim

Kızlae bir de bizim bu saç dökülme olayı ne zamana kadar sürecek? Bir öneriniz var mı? Kel kalmama ramak kaldı çünkü

Benim de yeni başladı oluk oluk dökülüyor
Elimi saçıma götürmeye korkuyorum
Kurumuş ağaç yaprağı gibi sanki
Bence bunlar tamamen dökülüp yenileri gelecek

Ben üşüyorsam üşüyordur ben terliyorsam terliyordur gibime geliyor. Yaz sıcağında mastit ateşinde tir tir titrerken üşüdükçe çocuğu örtüyordum sonra fark edip açmıştım

Ben üşüyorsam üşüyordur ben terliyorsam terliyordur gibime geliyor. Yaz sıcağında mastit ateşinde tir tir titrerken üşüdükçe çocuğu örtüyordum sonra fark edip açmıştım

Öyle oluyor ben regl olmadım hala ateşliyim çocukları da soyuyorum :))
Karnım tokken de yemek veresim gelmiyor
Ama bebekler sıcağı cidden sevmezler ilk oğlumu 3 aylıkken bronşit etmiştim doktor dedi
Aç gece cam aç soğuk hava girsin petekleri kapat kurutma evi demişti
Hala da böyle tıkansınlar dışarda kar yağsa ustunu örter gece bir yarım saat cam açarım

Sıcak, ter hasta eder soğuk etmez mantığını oturttu bana doktor :)

Kızlar oda termometresi aldım ben. Oda sıcaklığı bebekler için kaç olmalı acaba ? 18-19 diyen var 22-23 diyen var . Yani benim anlamadığım o derecelerde ben üşüyorum şöyle ince tulum ile evde durabilmesi için kaç derece yeterli ?

Yaa bak ayni olabiliyor demekki bizim de ayni olur diye dusunuyorum sizinkiler disli dogcakmis nerdeyse erkenci kuslar masallah ekstra jel falan surdunuz mu bisi ? bizim huysuzluk had safhada su an bakalim nolcak

Bu ben hic giydirmem cocuklari valla kisin da buzhane gibi yatar 20-21 derece ustu acik ,dr ozellikle tembihlemisti guvendigimiz dr umuz

Bu ben hic giydirmem cocuklari valla kisin da buzhane gibi yatar 20-21 derece ustu acik ,dr ozellikle tembihlemisti guvendigimiz dr umuz

Bizim doktor da aynı şekilde hiç önermiyor sıcağı.
Bizim eski kadınlar, sobanın sıcaklığına alışmışlar soba söndüğünde de üşümüşler
Uyuyana kar yağar demişler :)
Babaannemi hatırlıyorum normal sıcaklıkta kat kat giyinirdi
Şimdi o yüzden büyüklerimiz bu duruma adapte olamıyor
Baştan nasıl alıştırırsak öyle gider :)

Oyy can uyu da buyu ayni bizim de boyle bu arada

Teşekkür ederiz teyzesi hepsi sağlıkla büyüsün inşallah

Çok değil, hafif serin bir odada her zaman daha iyi uyuyor. Ben sırf bu yüzden uyku tulumu almadım hala. Biraz üşüsün istiyorum geceleri. Çok gidip geliyorum bakalım ne yapacağım sonunda

Aynen öyle yapmak lazımmış. Konuşmadan, öpmeden, ışığı açmadan hemen memeye dayamaya çalışmak lazım.

Yok canım 4. Ay atağı bu ya ben çok duymuştum zaten bitecek sabretcez artık ama bu atak biraz uzun sürebiliyormus bir ay sürebiliyor azıcık sabır güzel günler bizi bekliyor tabi uykusuzluktan bayilmazsak bı yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…