2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Sabaha doğru son emzirmede yelek giydirebilirsiniz.
Ben uzun kollu giydirip altına kalın belli pijama giydiriyorum, büyük geldiği için göğsüne kadar uzanıyor sabah da yelek giydirdim şimdi, termometre 24 gösteriyor ama ben bile üşüyorum uykudan kalktığım için

Evet şuan bizim termometre de 24 ü gösteriyor ama gayet buz gibi sıcsk klima açtım yazın evin içindeki 24 derece ile kışın evin içindeki 24 derece aynı değil sanki yahu

Herkes mont yelek konuşurken bizim hala yarım kollu zıbın ve çorapla sokağa çıkışımız güneyede bekliyoruz kışı
Dün pikniğe gittik akşam hava kararıncaya kadar kısa tulumlaydık gece de çıtçıtlı body ile uyudu çorapsız Aynı şeyi sabah okurken bende düşündüm

Kızlar 1 buçuk ay önce açılmış olan mama bozulmuş mudur kullanayım mı kullanmayayım mı? Ya da nasıl anlayabilirim bozulup bozulmadığını son kullanım tarihi bir yıl ama üzerinde açtıktan sonra 4 hafta içinde tüketin diyor ama ağzına kadar dolu yazık olacak

Aynı kaygıları yaşadım. Dereceye ve togs bakmayıp çovuğa dokunarak hareket etmek daha mantıklı geldş bana. Ev termometresi alacaktım vazgeçtim. Bende üşüttüm geçen hafta çocuğumu. Artık kalın uyku tulumu ile yatırıyorum. Terlemiyor üşümüyor da. Ev soğuk ben yorganla yatıyorum. Kollarımı kapatıyorum ama bebişlerin kolu göğsü açık kalıyor tulumsuz. Yanaklarının bile o kadar soğuk olmaması lazım bence.

Kızlar bebişleri oturtmaya başladınız mı yavaş yavaş? Hep yatar pozisyonda veya ana kucağındaki gibi yarı oturur. Ama 4 aylık olmamıza çok az kaldı artık Osman Hoca aşamalı oturtabilirsiniz demiş. Önce kucakta tutarken sonra koltuk kanepede ve mama sandalyesinde destekli şekilde sonra desteksiz. Ben dün başladım ama çok az tuttum 1-2 dk kucağımda.

Dün pikniğe gittik akşam hava kararıncaya kadar kısa tulumlaydık gece de çıtçıtlı body ile uyudu çorapsız Aynı şeyi sabah okurken bende düşündüm
Corpuss çocuğu üşüttüm filan yazınca bir panik olup uzun alt giydirdim bu seferde terledi
Aynen gündüz kısa tulum yada zıbınla duruyoruz temudan bu montu aldım en fazla bunla geçer herhalde bizim kış

14 gün diye biliyorum açıldıktan sonra ama kutuda 4 hafta diyorsa ve sıcakta/açıkta kaşmadıysa sorun yoktur bence

Babymom25 2 gündür gündüz kucağımda uyuyor neler çektiğini anladım ama artısı yatağında böyle derin uyumuyordu
Ben bu sorunu çözdüm artık hamakta uyuyor ama işte gecelerimiz berbat kaç gündür gece uyanıp uyumuyor ve ayağımla sallıyorum yoksa asla uyumuyor. az önce de bir video gördüm moralim bozuldu çoğu kişinin bu meme reddi ile dördüncü ayda sütü kesilmiş sağdıkları halde

4 aylikken koltukta yastikla destekleyip egik sekilde oturtmuslugumuz var buyuk oglumu. Doktora soracagim ben de. Kendisi cok hevesli.

Evet bende denedim bi ara iki gün uyudu aslında sonra tekrar uyumamaya başladı şimdi de atak haftası ya kundak yine bi nebze daha uyutuyor geçen gün tulum giydirdim yarım kukdak gibi var ya uyku tulumları ona gece iki buçuk saat uyumadi ertesi gün kundak yaptım gece uyudu

Bozulmuştur cnm bizim doktorumuz 3 hafta demişti boşver hiç risk alma ben Instagram da içi kurtlanmis bi video gördüm

Ooof en korktuğum şey cunku gündüz asla emmiyor. Sadece geceleri...

Max 3 hafta benimde bildiğim. Kullanmadım hiç zamanı geçince riske girmeyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…