2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Oje miiii Hasret kaldım... Tırnaklarımı en son manikürlü ve ojeli gördüğüm gün doğum yaptığım gündü. Eve gelince dipten kestim, kesiş o kesiş.
Benim saçlarım 3 renk olmuş onu halletsem her şey daha güzel olacakmış gibi hissediyoeum saçlarım boyalıydı , hamilelikte aktıda aktı diplerim kulaklarıma geldi. Aynı zamanda bir de diplerimde bir sürü beyaz var . Yani toplamda 3 renk. Gün yüzüne daha az çıksın diye sürekli sıkı topuz yapıyorum . Velhasıl saçlarıma fön çekmeyeli tam 4 ay ıldu. Doğumumda ani olduğu için doğumdan çncede çekemedim

Bende öyle diyorum artık

Benim ki biberonla içiyor 2 3 gündür yine hiç istemiyor bende anlam veremiyorum ne oluyir nerde yanlis yapıyoruz 2 gündür çok az içiyordu bgn hiç içmiyor ağlıyor sürekli

Ben boyattım ne oldu sanki tarayamıyorum bile boyatınca yıprandı bide porsuk porsuk dolaşıyorum

Sabun tozu makşneye zarar vermez mi ki?

Benim bebeğim de çok güzel alıyordu iştahı iyiydi, şu an hemen oyuna çeviriyor. Etrafa ilgileri arttığından bence. Bir de büyüme ataklarında iştahları açılıyor onun dışında dikkatleri çok dağılıyor, yemeye odaklanamıyorlar. Benim de tahminim bu ay 400 gr falan almış olacak ama zaten ilk 3 ayı geçtik ve 4.ay en büyük atak diye biliyorum malum meme reddi, uyku gerilemesi vs. kilo alımında gerileme normal diye düşünüyorum, üstüne hareketlendiler de. Sonuçta vermemiş, az da olsa almış diye teselli ediyorum kendimi

Kızlar bizim bebek yeni atağa girmiş olabilir mi uyumuyor asla 15-20 dk sadece ve aşırı huysuz dolaşırken bile ağlıyor
Bugün benim kızda çok aşırı huysuz konuşmaya çalışıyor o bile sanki şikayet eder gibi kızlar yaaa diş çıkarıyor olabilir mi fotoğrafini çekemedim ama yanlardan diş etleri şişmiş beyazlamis ve dış kaşıyıcıyı tuttum çok fena ısırıyor ama öndeki dişler önce çıkar demi ama niye şişmiş olabilir

Bizim yeni doktorumuz bu atak ayında günde 3-4 kere emse öpüp başımıza koyacağız dedi. Eski doktorumuz günlük 20 gr kilo aldı diye hemen 300 cc mama başlıyoruz demişti. Yol ve yöntemleri birbirini tutmuyor hiçbirinin. Kendin en doğrusunu bilirsin bence.

Bak onu ihmal etmedim. İki hafta önce boyattım. Saçımı bari koruyayım ya

Maalesef 3 güne yakın sürdü sıkıntılarımız ama herkeste aynı olmuyor. İnşallah daha çabuk geçer sizinki

Çok geçmiş olsun. Bugün ikinci günümüz. Uykudan ağlayarak uyandı. Epey ağrısı var.
Bexsero Türkiye'ye 2018de gelmisti. Büyük oğlum o zaman 1 küsur yasindaydi. Cocuk doktorumuz travma olur yürümez diye kolundan yapmıştı. 4 5 gün kolunu kaldiramamisti yavrum. Cok zor bir aşı.
Oje miiii Hasret kaldım... Tırnaklarımı en son manikürlü ve ojeli gördüğüm gün doğum yaptığım gündü. Eve gelince dipten kestim, kesiş o kesiş.

Pek çok seçenek varken onu yaptım, iyi de yaptim cok iyi hissetiriyor, öneririm. Kendimi normal hissediyorum baktıkça, hala bir hayatim olduğunu fln

Gerçekten ağır bir aşı. Bebeklikte vurulsa ayrı dert biraz büyüyünce vurulsa ayrı...

Ojelerinizi de güle güle kullanın. Ben tırnaklarımı hep uzun kullanıyordum senelerdir. Doğumdan hemen sonra kestim diye oje sürmüyordum aylardır. Biraz uzasa oğlumun cildini çiziyor maalesef, ben de o zaman vicdan yapıyorum çok üzülüyorum. Ama inanın çok özledim yapılı tırnaklarımı

Ne kadar acınacak haldeyiz ya yarim saat boşluk bulunca ne yapacağımızı sasiriyoruz ama ortalama bir erkek neredeyse o süreyi wc de geçiriyor saydiklarimdan hiçbirini yapmadim bu arada, oje sürdüm
Yorumunu okuyunca bende uzun zamandır oje sürmedigimi farkettim.Kalktım sürdüm. Uzun tırnak kullanıyordum bebiş olunca sifır tırnağa dönmustum..Şimdi Biraz biraz uzattım. .Me time yaptım minnoş uyuyunca iyi geldi
Eskisi gibi olmasa da idare eder bence

Eklentiler

• 1000153458.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 31
Güzel anneler merhabalar, ben eylül annelerinden geliyorum. Beneğimim bugün 1 aylık kontrolü vardı ve sadece 200 gram almış. Böyle bir durum yaşayan var mı? Süt sağma makinesi kullanıyorsanız hangi marka kullanıyorsunuz? Yardımınıza ihtiyacım var.

Ben bu bahaneyle kendi rengime dönecem sanırım zaten bir sene oldu boyatmayalı. Beyazlar bende de var ve bu süreçte arttığını düşünüyorum

Ben bu bahaneyle kendi rengime dönecem sanırım zaten bir sene oldu boyatmayalı. Beyazlar bende de var ve bu süreçte arttığını düşünüyorum
Benimde bir sene oldu. Kendi rengime dönerim diye salmıştım ama beyazlar iyice artmış görmeyeli o yüzden vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…