- 4 Mart 2025
- 1.256
- 1.643
- 48
Biraz merhamet her şeyi çözer aslında...Iki gece 4’de 5’de uyandik bebek ve oncesinde sayamadigim kdr uyabdi. Sabah 5 de kalktim diyorun burun kiviriyor. Niye boyle bu erkeklerniye bir isin ucundan tutmuyoelar. Coook cok az bile destek olsalar bize oyle iyi gelecek ki. Galiba oyle ama yuklenen annelik hepsine yetiyoe ya da biz yolunu bulup yetiriyoruz
Maalesef 3 güne yakın sürdü sıkıntılarımız ama herkeste aynı olmuyor. İnşallah daha çabuk geçer sizinkiBexseronun ağrısı ne kadar sürmüştü bebeklerinizde ? Bugün bebeğim ilk aşılarını oldu, çok ağrısı var.
Lohusayız biz, hepsi normalYaa evet çok enerjiğim aslinda pozitifimdir baya yani ama düşüşüm de kötü oluyorPaxosAurora bilir beni
Konunun başını kaçırdım, okuyamadım ama bebeğin üzerinden seni üzecek bir şey yaptıysa tolere etmen zor olur. Ben şahsen çocuğuma söylenen hiçbir şeyi es geçmem. Dün oğlumun döndüğünü gösteren video gönderdim kvme. Maşallah vs yazmış önce. Sonra 'ama daha kolunu kurtaramıyor' yazmış. Yalvarıp video istiyorsun, gönderince de kusur arıyorsun. Eşime gösterdim. Bir daha tek kare foto bile gönderme dedi. Güle güle bizimla deyılsın diyoruz kendisineBende öyle düşünüyorum kendime yapılan neyse de ortada bebek var ve ben bebeğim için endişe duyup üzülürken bari gülme ve kadın karşıma geçip. Hadi beni sevmiyorsun oğlun var orda ve oda çok üzülüyor yani ciddi anlamda besleyemedik kızı 6 saat sonra 50 CC yi 45 dk da içti mesela ve hep gözünün önünde oldu herşey bide benim arkamdan aç değil o çocuk diye bağırması kulaklarimda çınlıyor hala onlara güvenip gelip bebeğim için çare aramasam bebeğimi hala aç bırakmış olacam , asla konuşmak istemiyorum tekrar o kadınla
Ben de bir sefer oldum, devamı gelmediKızlar regl olan var mı? Ben 40 ım çıktıktan sonra 1 kez regl oldum ama sonra bir dah olmadım1 kez olduğum zamanda doktor kontrolüne gittim, yumurtlama olmuş regl olmuşsun dedi. Ama sonrasında ne gelen var ne giden
Oje miiiiNe kadar acınacak haldeyiz yayarim saat boşluk bulunca ne yapacağımızı sasiriyoruz ama ortalama bir erkek neredeyse o süreyi wc de geçiriyor saydiklarimdan hiçbirini yapmadim bu arada, oje sürdüm
Benimkide aslında 8 güne göre az yaptı ama emmiyor bu ara hatta 8 gün olmasını da biraz ona bağladım ben bilmiyorum sizde şuan emme sıkıntısı var mı vucut emdiğini bebeğe alıyor herhalde atık olmuyorAh hadi gözünüz aydınBiz hala dolu dolu yapamadık. Sadece gaz çıkartırken az az bir şeyler yapıyor. Doktor genel durumu iyiyse sıkıntı yok dedi ama yarın bir götürüp muayene ettireceğim ne olur ne olmaz..
Emiyor da aslındaBenimkide aslında 8 güne göre az yaptı ama emmiyor bu ara hatta 8 gün olmasını da biraz ona bağladım ben bilmiyorum sizde şuan emme sıkıntısı var mı vucut emdiğini bebeğe alıyor herhalde atık olmuyor
Bende az önce sağıp içirdim yani memede asla durmuyor. Benimki 12 günde 150 gram almış kilo vermiyor ama gözümde eriyip gidiyor gibi geliyorKızlar hepimizin bebesinde beslenme sıkıntısı varsa bu dışardaki dombiş bebekler kimin yahu
Asla emmek istemiyor bebeğim. Max 2-3 dk. Sadece gece düzgün emiyorkilo almasını geçtim zayıfladığını hissediyorum artık. Cumartesi doktor komtrolümüz var orda net belli olur ama gözlemlerime göre iyi gitmiyoruz doktor mama desteği derse başlarım , yapacak bir şey yok
Bi sorun yoktur inşallahEmiyor da aslındaYarın göreceğiz bakalım. Bir karnını dinlesin istiyorum. İçim rahat etmiyor.
Gece uyanmadı dediğim ama tam uyanmadı yine bir buçuk saatte bir meme için kalktıCanimcim artik uykular dorde dusup uyuma saati uzamasi gerekio( 45dk dongusunu kirarsa tabi) , yavas yavas uce ordan iki bir die gidiyor. Ayina gore uyku araligi penceresi takip etmek onemli, gunduz uykulari geceyi cooooooook etkiliyor. Bunlar gerilemeden sonra tabi duzen oturuyor iyice
Yaa öğrenecez diye mahvediyorlar herkesi tamam öğrensinler de bu da kalp dayanamıyoruzYa Allah onları ne etsin, hep aynı şey oluyor asistanlarla. Kardeşimi de delip deştiler geçen gün. İçim parçalandı her seferinde.
Yavrum onca ağlamanın sonunda gözü mü kanlandı bir de
Bende az önce sağıp içirdim yani memede asla durmuyor. Benimki 12 günde 150 gram almış kilo vermiyor ama gözümde eriyip gidiyor gibi geliyor
Kesinlikle cok basitBiraz merhamet her şeyi çözer aslında...
Ben 12-24 ay sipaeis vermistim, hizlica denedim yikamadigim icin soyle bir takip baktim. Gayet iyi oldu bence. Kalibi cok genis bir bere degil zaten0-9 aydan başlıyor, en erken ne zaman giyebilir bu bedeni acaba? 4 aylıkken çok mu büyük olur?
Onunla alakalı bir tablo vsr mı acaba ? Hangi ayda kaç uyku yapar tarzıCanimcim artik uykular dorde dusup uyuma saati uzamasi gerekio( 45dk dongusunu kirarsa tabi) , yavas yavas uce ordan iki bir die gidiyor. Ayina gore uyku araligi penceresi takip etmek onemli, gunduz uykulari geceyi cooooooook etkiliyor. Bunlar gerilemeden sonra tabi duzen oturuyor iyice
Maç var diyip 3-4 saat ortadan kaybolabiliyorlar zaten WC yarım saat dediğin gibiNe kadar acınacak haldeyiz yayarim saat boşluk bulunca ne yapacağımızı sasiriyoruz ama ortalama bir erkek neredeyse o süreyi wc de geçiriyor saydiklarimdan hiçbirini yapmadim bu arada, oje sürdüm
Dipten kesip oje sürüyorum mutlakaOje miiiiHasret kaldım... Tırnaklarımı en son manikürlü ve ojeli gördüğüm gün doğum yaptığım gündü. Eve gelince dipten kestim, kesiş o kesiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?