2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Maşallah hep böyle devam eder ins

Valla hiç bilmiyorum cnm bu aralar uykusu aşırı az ve sürekli uyumak istiyor ama yarım saat olmadan kalkıyor ve zaten öyle çok fazla dalipda uyumuyor gündüz

Evet maalesef yalnızlık hem bizi hem bebeklerimizi etkiliyor kaç gündür kız kardeşim 4 yaşında oğlu annem bendeydi Miray 4 yaşında yeğenime bile nasıl gülüp gözüyle onu takip ediyordu, dün gece onlar döndüler pazartesi de annem dönüyor yine kalacaz baş başa diye üzülüyorum

Anakucağında kaka yapmasın diye dua ediyorum resmen bezin orta ve ön kısmı bomboş azıcık kaka bile sırtına çıkıyor bide kıyafetlerini yıkamakla uğraşıyorum. Az önce yaşandı
Siveno kullanıyorum ben çıkarmıyor da haliyle. Leke çıkarıcı yapmadım, tüm beyaz zıbınlar bel bölgesinden sarı desenli artık siz kullanıyor musunuz leke çıkarıcı?

Siveno kullanıyorum ben çıkarmıyor da haliyle. Leke çıkarıcı yapmadım, tüm beyaz zıbınlar bel bölgesinden sarı desenli artık siz kullanıyor musunuz leke çıkarıcı?
E- bebeğin toz leke çıkarıcısi var o çok güzel çıkarıyor kaynar suyun içine döküyorum icinede lekeli kıyafetleri atıyorum mis gibi çıkıyor sonra öyle makineye atıyorum ben hala çok kakaliysa önce beyaz sabunla mamayı biraz arındırıyorum

Valla hiç bilmiyorum cnm bu aralar uykusu aşırı az ve sürekli uyumak istiyor ama yarım saat olmadan kalkıyor ve zaten öyle çok fazla dalipda uyumuyor gündüz
Benimki normalde 5 kez uyuyordu yani uyku süresi her zaman farklı ama 5 kere uyutuyordum. Dün 4 kes uyuttum gece uyanmadı dedim acaba gündüz mü çok uyutuyoruz
Ya hangisi acaba gösterir misin bende de var ama kakaları çıkarmıyordu. C Corpuss bende sivenodan hiç memnun değilim kuzenim direkt duru sabun tozuyla yıkıyormuş hiç leke kalmıyormuş bende bitince öyle yıkayacağım.

Beyaz sabun gerçekten çıkarıyor benim toz olanındansa kalıpla yıkamak daha kolayıma geldi . Toz leke çıkarıcı bu valla ben memnunum ama kaynar suda bekletiyorum ben bir saat falan sonra öylece makineye atıyorum sarı lekeleri falan çok güzel çıkarıyor

Eklentiler

• 17593947116119045940118321864771.webp
    31 KB · Görüntüleme: 14
Benimde bu ama hiçbir zaman çıkarmadı ya Senin kız narin kaka mı yapıyor acaba

Benimde bu ama hiçbir zaman çıkarmadı ya Senin kız narin kaka mı yapıyor acaba
Hahahaha yok bi kaka yapıyor bazen benim üstüm başım bile kaka oluyor ama direk koymuyorum leke çıkarıcıya önce beyaz sabunla arındırıyorum sarı lekesi için leke çıkarıcıya basıyorum

Siveno neyi temizliyor bilmiyorum kimyasal olmayınca leke filan çıkarmıyor doğal olarak Melek’in dediği gibi ebebeğin toz leke çıkarıcısı güzel ağız bezlerini kaynar suyla bekletiyorum hemen köpürüyor zaten kakalı kıyafetleride hemen bölgesel beyaz sabunla çitiliyorum beklerse zor arınıyor iki elim kanda olsa da gidip kakayı yıkıyorum beyaz sabun hacı şakir iyi geçen yoktu Migros marka aldık parça parça dağılıyor lavaboyu kirletiyor
Ağız bezleri anne sütü olmasına rağmen siyah siyah iz yapıyor normal mi bilmiyorum ama siveno ile çıkmıyor mecbur bekletiyorum

Bunun sıvısı güzel değil bu arada hiç almayın hamileyken iki şişe almışım bide bu toz olan çok iyi

Canimcim artik uykular dorde dusup uyuma saati uzamasi gerekio( 45dk dongusunu kirarsa tabi ) , yavas yavas uce ordan iki bir die gidiyor. Ayina gore uyku araligi penceresi takip etmek onemli, gunduz uykulari geceyi cooooooook etkiliyor. Bunlar gerilemeden sonra tabi duzen oturuyor iyice

Geldi geldi kutlama yapıcaktım az kalsın Bugün 8.günümüzdü bir kakanın bu kadar mutlu edeceğini düşünmezdim
Ah hadi gözünüz aydın Biz hala dolu dolu yapamadık. Sadece gaz çıkartırken az az bir şeyler yapıyor. Doktor genel durumu iyiyse sıkıntı yok dedi ama yarın bir götürüp muayene ettireceğim ne olur ne olmaz..

Ya Allah onları ne etsin, hep aynı şey oluyor asistanlarla. Kardeşimi de delip deştiler geçen gün. İçim parçalandı her seferinde.
Yavrum onca ağlamanın sonunda gözü mü kanlandı bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…