Karar verene kadar uyanıyorlar zatenBebişin ilk uykusunu baba üstlendi. Bizimki kucakta uyuyor. Kaldim boşta.
Uyusam mi, duşa mi girsem, yemek mi yesem, temizlik mi yapsam ve ya sırt üstü uzanıp bisey yapmadan tavana mi baksam ne yapsam bilemedim
Maşallah hep böyle devam eder insHahahaha evet bende uyanmamasina şaşırıyorumyani aslında çok destek eşim şimdi adamıda harcamayayım,kızımıza karşı çok ilgili ama gece uyanmalar konusunda yok yani, bende erken işe gidiyor diye kıyamıyorum ama bu gece dedim ona yine uyanıp öyle 2 2bucuk saat uyumazsa kaldıracam bgn seni sen uyutmaya çalış dedim ama bgn uyandı, karnını doyurdum, uyudu tekrar uyandırmaya gerek olmadı, şimdi ikinci uyanışı doyuruyorum uyur inşallah
Valla hiç bilmiyorum cnm bu aralar uykusu aşırı az ve sürekli uyumak istiyor ama yarım saat olmadan kalkıyor ve zaten öyle çok fazla dalipda uyumuyor gündüzGece ben üşüdüm cam açıktı 25 dereceydi üşünecek bir derece değil bence
Hiç kullanmadım canım. Deneyimleri merak etmiştim. Birde sana bir şey soracağım gündüz ne kadar uyuyor bebeğin ? Kaç uyku yapıyor birde?
Evet maalesef yalnızlık hem bizi hem bebeklerimizi etkiliyor kaç gündür kız kardeşim 4 yaşında oğlu annem bendeydi Miray 4 yaşında yeğenime bile nasıl gülüp gözüyle onu takip ediyordu, dün gece onlar döndüler pazartesi de annem dönüyorKeşke bu bebişler biraz daha sosyal büyüyebilseler .
Dün kendi iş yerimi ve eşimin iş yerini ziyarete gittik bebeğimle yani tüm gün dışardaydık. Herkes ilgilendi herkes güldürmeye eğlendirmeye çalıştı. Ve tüm gün p kadar keyifliydi ki. Uyku saatlerinde arabasında uyuya kaldı. Sütünü içti. Ve sıfır ağlama ile günü bitirdik.
Evde tek başomızayken her şeye ağlıyor sürekli kucak istiyor uyutmak zorlaşıyor . Anladım ki bu bebişler yalnızlıktan sıkılıyorlar.
Ama maalesef benim bebeğimde dahil çoğumuzun bebeği yalnız büyüyor . Bizim etrafımızda kimsemiz yok akşama kadwr ben ve bebeğim yalnızız artık ona da hak veriyorum tüm gün ben bile sıkılıyorum çünkü.
Evde 1 çocuğu daha olan anneler bence zor ama daha güzel bebeğiniz açısından . Ya da etrafı kalabalık olanlar şanslısınız
Siveno kullanıyorum ben çıkarmıyor da haliyle. Leke çıkarıcı yapmadım, tüm beyaz zıbınlar bel bölgesinden sarı desenli artıkAnakucağında kaka yapmasın diye dua ediyorum resmenbezin orta ve ön kısmı bomboş azıcık kaka bile sırtına çıkıyor bide kıyafetlerini yıkamakla uğraşıyorum. Az önce yaşandı
E- bebeğin toz leke çıkarıcısi var o çok güzel çıkarıyor kaynar suyun içine döküyorum icinede lekeli kıyafetleri atıyorum mis gibi çıkıyor sonra öyle makineye atıyorum ben hala çok kakaliysa önce beyaz sabunla mamayı biraz arındırıyorumSiveno kullanıyorum ben çıkarmıyor da haliyle. Leke çıkarıcı yapmadım, tüm beyaz zıbınlar bel bölgesinden sarı desenli artıksiz kullanıyor musunuz leke çıkarıcı?
Benimki normalde 5 kez uyuyordu yani uyku süresi her zaman farklı ama 5 kere uyutuyordum. Dün 4 kes uyuttum gece uyanmadı dedim acaba gündüz mü çok uyutuyoruzValla hiç bilmiyorum cnm bu aralar uykusu aşırı az ve sürekli uyumak istiyor ama yarım saat olmadan kalkıyor ve zaten öyle çok fazla dalipda uyumuyor gündüz
Ya hangisi acaba gösterir misin bende de var ama kakaları çıkarmıyordu. C Corpuss bende sivenodan hiç memnun değilim kuzenim direkt duru sabun tozuyla yıkıyormuş hiç leke kalmıyormuş bende bitince öyle yıkayacağım.E- bebeğin toz leke çıkarıcısi var o çok güzel çıkarıyor kaynar suyun içine döküyorum icinede lekeli kıyafetleri atıyorum mis gibi çıkıyor sonra öyle makineye atıyorum ben hala çok kakaliysa önce beyaz sabunla mamayı biraz arındırıyorum
Beyaz sabun gerçekten çıkarıyor benim toz olanındansa kalıpla yıkamak daha kolayıma geldi . Toz leke çıkarıcı bu valla ben memnunum ama kaynar suda bekletiyorum ben bir saat falan sonra öylece makineye atıyorum sarı lekeleri falan çok güzel çıkarıyorBenimki normalde 5 kez uyuyordu yani uyku süresi her zaman farklı ama 5 kere uyutuyordum. Dün 4 kes uyuttum gece uyanmadı dedim acaba gündüz mü çok uyutuyoruz
Ya hangisi acaba gösterir misin bende de var ama kakaları çıkarmıyordu. C Corpuss bende sivenodan hiç memnun değilim kuzenim direkt duru sabun tozuyla yıkıyormuş hiç leke kalmıyormuş bende bitince öyle yıkayacağım.
Benimde bu ama hiçbir zaman çıkarmadı yaBeyaz sabun gerçekten çıkarıyor benim toz olanındansa kalıpla yıkamak daha kolayıma geldi . Toz leke çıkarıcı bu valla ben memnunum ama kaynar suda bekletiyorum ben bir saat falan sonra öylece makineye atıyorum sarı lekeleri falan çok güzel çıkarıyor
Hahahaha yok bi kaka yapıyor bazen benim üstüm başım bile kaka oluyorBenimde bu ama hiçbir zaman çıkarmadı yaSenin kız narin kaka mı yapıyor acaba
Siveno kullanıyorum ben çıkarmıyor da haliyle. Leke çıkarıcı yapmadım, tüm beyaz zıbınlar bel bölgesinden sarı desenli artıksiz kullanıyor musunuz leke çıkarıcı?
Siveno neyi temizliyor bilmiyorum kimyasal olmayınca leke filan çıkarmıyor doğal olarakE- bebeğin toz leke çıkarıcısi var o çok güzel çıkarıyor kaynar suyun içine döküyorum icinede lekeli kıyafetleri atıyorum mis gibi çıkıyor sonra öyle makineye atıyorum ben hala çok kakaliysa önce beyaz sabunla mamayı biraz arındırıyorum
Bunun sıvısı güzel değil bu arada hiç almayın hamileyken iki şişe almışım bideBeyaz sabun gerçekten çıkarıyor benim toz olanındansa kalıpla yıkamak daha kolayıma geldi . Toz leke çıkarıcı bu valla ben memnunum ama kaynar suda bekletiyorum ben bir saat falan sonra öylece makineye atıyorum sarı lekeleri falan çok güzel çıkarıyor
Ben de sprey olanını sıkıp kaynar suda bekletiyorum. Kaynar suda bekleyince çıkıyor benceBenimde bu ama hiçbir zaman çıkarmadı yaSenin kız narin kaka mı yapıyor acaba
Ben çok kaynar koymuyordum buraya bi ara yine yazmıştım sonra öyle yaptım yine çıkmadı ondan sonra kendim sabunla yıkayıp atıyordum makineyeBen de sprey olanını sıkıp kaynar suda bekletiyorum. Kaynar suda bekleyince çıkıyor bence
Canimcim artik uykular dorde dusup uyuma saati uzamasi gerekio( 45dk dongusunu kirarsa tabiBenimki normalde 5 kez uyuyordu yani uyku süresi her zaman farklı ama 5 kere uyutuyordum. Dün 4 kes uyuttum gece uyanmadı dedim acaba gündüz mü çok uyutuyoruz
Ya hangisi acaba gösterir misin bende de var ama kakaları çıkarmıyordu. C Corpuss bende sivenodan hiç memnun değilim kuzenim direkt duru sabun tozuyla yıkıyormuş hiç leke kalmıyormuş bende bitince öyle yıkayacağım.
Karar verene kadar uyanıyorlar zaten
Ah hadi gözünüz aydınGeldi geldi kutlama yapıcaktım az kalsınBugün 8.günümüzdü bir kakanın bu kadar mutlu edeceğini düşünmezdim
Kaka bulaşır bulaşmaz yeşil sabunla elde yıkıyorum hemen çıkıyorSiveno kullanıyorum ben çıkarmıyor da haliyle. Leke çıkarıcı yapmadım, tüm beyaz zıbınlar bel bölgesinden sarı desenli artıksiz kullanıyor musunuz leke çıkarıcı?
Ya Allah onları ne etsin, hep aynı şey oluyor asistanlarla. Kardeşimi de delip deştiler geçen gün. İçim parçalandı her seferinde.Teşekkür ederiz daha iyiyiz çok şükür bugünde alerji randevumuz vardı onun için kan alındı damar bulamadı asistanlar delip deştiler ağlamaktan helak oldu yine o gün gibi kriz tutacak diye korkumdan öldüm kan vermekten vazgeçtim ki baş hemsire gelip onların iğneyi takma süresi kadar zamanda 5 tüp kan aldı
Koşarak eve geldik şimdi iyiyiz ama geçen gün 7 saat aralıksız ağladığı için gözü kanlanmış inşallah acımıyordur ve çabuk geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?