2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Unutmuş muhtemelen tabi mizaç meselesi büyük oğlum ortalığı yıkardı küçük daha sakin ama ağlamıyor demek çok iddialı
Yok annesi de şey dedi evet biz hiç ağlatmadık hiç ağlamasına izin vermedik
Böyle bir şeh olabilir mi ya . Evet bazıları daha çok ağlar bazıları daha sakin ama bebej bu yani acıktığını bile ağlayarak dile getirir

Ne kadar gereksiz yorum yapmışlar tebrikler en iyi onlar bebek bakıyor. Bebeği ağlayanlar bilerek ağlatıyor

Ben bu yorumlar sebebi ile ilk çocuğumun bebekliğini ziyan ettim
Kayınvalidem sürekli benim çocuklarım hiç ağlamadı , gece koydum odalarına sabaha kadar uyudular demesi üzerine ben ağla ağla mahvediyordum kendimi ben bu çocuğa bakamıyorum bu çocuğun birseyi var diye
İkinci çocuğumda ilk çocuğumun sorunlarını unutmuşum 5 yılda koca kadın 30 yıl önce doğurduğu çocuğun bebekliğini nasıl hatırlasın

Birde şey var sen annesisin neden ağladığını bilirsin abi nerden bileyim 9 ay karnımda taşıdımda bende yeni tanıştım onunla
Şimdi öle bir yorum yapan olunca başlıyorum gazı vardır , açtır, uykusu vardır kesin

Ya evet öyleydi ama bir aydır lohusaymış gibi bir hali var ve yıldım gerçekten. Annesi babası yanında olanların hali elbet farklıdır bende o da yok yani tek ailem eşim ve çocuğum bu kadar
Size de üzüldüm şimdi umarım bir şeyler biz daha fazla kırılmadan yoluna girer yaa

Ahh ya o da etkilendi bir aydır ona yanıyorum. Mastit sonrası ne çok uğraştım mamaya devam etmeyelim diye ama bilmiyorum artık ne olacak doktor 600 gr civarı bekliyormuş. 10 gün sonraya tekrar çağırdı duruma göre ilerleyeceğiz dedi. Dobarlanalım bıragmaalım gendimizi a dostlar

Kiloyu da dert etmiyorum, benim kardeşim 1 yaşında 7 kiloyu anca geçmişti mesela. Şu an bizimki normal aralıkta alt sınır ama normal aralıkta sonuçta. Sorun eşim işte hadi deyince gelebilecek ya da özledim diyip gidebilecek bir annem babam yok. O yüzden burada yaşadığım en ufak sıkıntı bile fazlasıyla batıyor zaten niye böyle oldu bu adam anlamıyorum

Ay inşallah öyle olur yoksa benim sonum Silivri 3.sayfalardan okursunuz burada işte o zaman hatırlayın beni

Şimdi nasılsınız peki? Yani bu tartışma eleştirme fazı geçti mi

Konuşun bence sen böyle davrandığında ben üzülüyorum kendimi suçluyorum sütüm azalıyor diyin. Süt erkeklerin zayıf noktası çocuklarının iyiliği için midir bilemiyorum ama bu lafı duyunca dikkat ediyorlar.

benim de ailem uzakta malesef, ah yakın olabilsek. Çocuktan sonra ne kadar önemli olduğunu anladım ve büyüdükçe tabi sadece ailen var görüyorsun. Zamanla kendi ailemiz de sağlam temellere oturur umarım

Doktor öyle bekliyor ama yani bu bebelerin iştahı ortada hepimizde aynı sorun olduğu için normal görüyorum.. fazla emzirmeye çalışsam kusuyor
Toparlanmaktan başka seçeneğimizin olmayışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…