- 3 Eylül 2024
- 401
- 492
- 23
Off en korktuğum şey. Ben de emzirmeye korkar oldum. Emzirirken nefesimi tuttuğumu fark ettim geçen, çok sıkıyorum kendimi korkudan.Yaa oyle mi benim de tam tersi oldu buyuk cok tikaniodu sut kaciodu hep travma olmustu artik ailecek, ek gida da oyle kacmalar oldu maalesef. Blw + ben yediriodum . Bu minik hic tikanmio ama tetikte olmakta fayda var her zaman ilk yardim acisindan sogukkanli olunuyor o stresli anlarda yapamam die dusunulsede basa gelince yapilioAllah a emanetler
Canım benim yavrum yaaa. Çok geçmiş olsun. Şifa olsun aşısı. İşte bizimki de aynen dediğiniz gibi oldu. Mizaç olarak sakin kendi halinde olan bebeğim bambaşka bir bebek olduBizim bebek 4 ay aşılarını bugün saat 11 gibi oldu, akşam 6 buçukta bir delirdigarip garip ağlama sesleri şimdiye kadar duymadığım tonda. Baktım yarım saat geçiyor daha da artıyor. Hafiften ateşi vardı zaten, ölçmemiştim ama aslında ateşi için değil huysuzluğu için ateş düşürücü verdim. Verirken de boğazına kaçırdım bana öyle bir kızdı ki, gözlerimin içine bakıp kaşlarını çatarak çığlık atıyor avazı çıktığı kadar yavru kuşum benim ya… Neyse ateş düşürücü 1 saate etki etti anca sakinleşti, emmek de istemedi sallayarak uyuttum. Ama sanırım düzeldi gibi, tekrar az evvel uyku arasında emzirdim, bu gece iyi geçer inşaallah.
Kendini kurtarır nefes alır merak etmeyin demiştiOff en korktuğum şey. Ben de emzirmeye korkar oldum. Emzirirken nefesimi tuttuğumu fark ettim geçen, çok sıkıyorum kendimi korkudan.
Geçen tükürüğünden boğuldu. Dudakları morardı. Kucağımda idi. Eşim aldı hemen kucagimdan, müdahale etti. Neden oluyor ki acaba ? Doktor bişey demiş miydi size ? Adam akıllı bir doktorumuz bile yok bizim burada, resmen Allah'a emanetiz
Sevinsen mi bilemedimAğır geçiyor diyemem ya belki de ataktır
İçime su serpildi ciddi anlamda :) atagi umarım kolayca tamamlar bebis yetenekleriyle birlikte...Yok yaa bebekten bebeğe değişir. Bir de ben dün bu yorumu yazdıktan sonra Harika Haftalar uygulamasına girip baktım. 9 - 16 ekim arası şimşekli bulut emojisi varyani şu an sıçrama 4’ün içindeymiş. 25 eylül - 30 ekim arasını gösteriyor. 9-16 ekim arası en fena zamanı olarak gösteriyor. Bence bu yüzden ya. Aşılardan sonra evet ilk gece çok mıkırdandı -ki bebeğim maşallah diyim gece uyanan bir bebek değil. Ama gün içinde sürekli kucak istemesenin nedeninin atak olduğunu düşünüyorum. O nedenle merak etmeyin, aşı bir şey yapmıyor :)
Biz de dün aşı olduk, alnı sıcak ama ölçünce normal çıktı. Bizim de uykumuz kaçtı sallanıyoruz4.ay aşısını dün olduk az önce uyandı keyfi yerinde ama vücudu sıcaktı baya. Tshirt giydirdim bir çay kaşığı calpol verdim uyurken iyice çıkar diye ne olur ne olmaz. Uykumuz iyice açıldı bu vesileyle, sabahlar olmasın
Benim bebeğim de aynı buaralar :/ özellikle akşama doğru başlıyor ama dün saat 3 ye başladı 7 ye kadar sanki iğne yapmsilarda öyle ağladı anlayamıyorum bende nedeniniKızlar mesajları okuyamadım bebeğim çok garipleşti birden bire gece zaten iki gündüz hiç uyumuyor gibi yani ben kesin uyuyamıyorum da gündüz de sürekli bağırıyor sinirli gibi ya da ağlıyor gezmekten de başka bir şeyden de zevk almıyor ne istiyor anlamıyorum. Aşırı yüksek sesle yapıyor bunları normal mi ya
Biz de 1 saatlik kanguru ile koridor turumuzu tamamladikBiz de dün aşı olduk, alnı sıcak ama ölçünce normal çıktı. Bizim de uykumuz kaçtı sallanıyoruz
Yemek masamuz 120×120 geniş ama 4 kişilik bize de oturaklı daha iyi olur diye düşünüyorum. Bundan bahsediyoruz değil miCanımcim ben ikea antilop kullandım en basic olandan şimdi de onu kullancamsanırım oturaklı en sağlam olan mamas papas ın öyle tezgahta duran. Ebebek falan bana da sağlam gelmiyor ama kv de var yanımızdayken koyuyoduk ama hiç bırakmadık banyo için falan rahat oluyo. Kendiminde eskiden kalma bumbo markasınınki var tezgh üstü en kaliteli bunlar baska marka ciktiysa bilmem
Dr bize altı aydan sonra ok demişti aşılar tamamlansın diye ben ama ilk 1 yaşında kışın sokmuştum kapalı havuza cunku ya bitince altı aylık olmustuKızlar bebeğinizi kaç aydan sonra havuza bırakırsınız ya da kaç yaşından sonra.
Biliyorum genellikle deniz tercih edilmeli ama sık sık denize gitmekte zor , kışın zaten gidilmiyor . Bebeğim suyu aşırı seviyor çok keyif alıyor . Bi havuza girse 3-4 saat çıkmaz sanırım her duştan çıkardığımızda ağlama krizine giriyor .
Şuan için erken biliyorum ama merak ettim siz ilk çocuklarınızı vs hiç koydunuz mu havuza ya da kaç yaştan itibaren ?
Şahsi havuzumuz yok sitenin kış havuzu var haftada 1 temizletilip su ölçümleri vs alınıyor . Çok fazla insanın akın ettiği havuzlar değil. Günde 2-3 kişi max giriyordur .
1 yaş sonrası öneriliyor ancak.Kızlar bebeğinizi kaç aydan sonra havuza bırakırsınız ya da kaç yaşından sonra.
Biliyorum genellikle deniz tercih edilmeli ama sık sık denize gitmekte zor , kışın zaten gidilmiyor . Bebeğim suyu aşırı seviyor çok keyif alıyor . Bi havuza girse 3-4 saat çıkmaz sanırım her duştan çıkardığımızda ağlama krizine giriyor .
Şuan için erken biliyorum ama merak ettim siz ilk çocuklarınızı vs hiç koydunuz mu havuza ya da kaç yaştan itibaren ?
Şahsi havuzumuz yok sitenin kış havuzu var haftada 1 temizletilip su ölçümleri vs alınıyor . Çok fazla insanın akın ettiği havuzlar değil. Günde 2-3 kişi max giriyordur .
Yes baby bu çok güzel arkadasımda vardıYemek masamuz 120×120 geniş ama 4 kişilik bize de oturaklı daha iyi olur diye düşünüyorum. Bundan bahsediyoruz değil mi
3.ay kontrolünde sordum bunu. Bizim şahsi havuzumuz var onda girebilir ama kafası girmesin, su yutmasın çıkınca da hemen durulayın demişti. Ben bacaklarını soktum ama hava çabuk soğuduğu için bir daha cesaret edemedim. Ortak havuz kesinlikle istemiyorlar, ama kullanım yoksa temizdir heralde bir sormak lazım. Deniz de çok temiz olmak kaidesiyle aynı şekilde girebilir dedi. Kemer ve Adrasan'da soktum ben denize ama oralar da zaten mavi bayraklı. Muhtemelen seneye rahat rahat girerlerKızlar bebeğinizi kaç aydan sonra havuza bırakırsınız ya da kaç yaşından sonra.
Yaa süperYes baby bu çok güzel arkadasımda vardıbizde ki de bu asıl orijinal ilk çıkaran bu marka 13-14 yıl önce, şimdi masalı çıkarmıs bu da
Çok uzun vadeli olur mu ama iyi düşünmek lazım büyüdükçe oturmak istemezse vs günün sonunda yine bir mama sandalyesi edinebilirsinizYaa süperçok sevimliler hem portatif de bizim ev koşullarında çok daha mantıklı geliyor hadi balalım
Belki onunda diştir ağrı kesici denedin mi hiçBenim bebeğim de aynı buaralar :/ özellikle akşama doğru başlıyor ama dün saat 3 ye başladı 7 ye kadar sanki iğne yapmsilarda öyle ağladı anlayamıyorum bende nedeniniuyku sıkıştırıyor uyutmak istiyorum kabul etmiyor daha çok ağlıyor meme veriyorum kendini atıyor sütüm gitmişti sağım yapıyorum o yüzden biberon verdim yine ağladı aynı şekilde zar zor hoplata zıplata uyuttum ama bittim inşallah bugün aynılarını yapmaz
Günün sonunda olabileceklere günün sonunda bakalım yaÇok uzun vadeli olur mu ama iyi düşünmek lazım büyüdükçe oturmak istemezse vs günün sonunda yine bir mama sandalyesi edinebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?