2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Ayrıca bakıyorum 3 gün kuralına bn uymamışım hiç dikkat etmedim ek gıda veriyorum yoğurt cicibebe hurma muz elma armut bunları verdim güzel yiyor eline havuç yeşil soğan elma veriyorum
Şu an kaç aylık bunları yiyor. Maşallah biz daha tadımlardayız

Dün akşam yemeğinde fırında patates yapmıştım. Kabuğunu soyup içini elimle de ezip bebişe tattırdım. İlk yemeği patates olmuş oldu. Aslında özel bir şey yaparım buharda kabak haşlarım eline veririm blw cart curt filan diye düşünürken, amaaan dedim hazır ona uygun bir şey varken ver gitsin. ek gıda başlangıcımız hayırlı olsun. Amaaa bu akşam uykuya yatışımız çok geç oldu acaba yediğinden mi oldu? Yani zaten 5 ayı döndüğümüzden beri aşının etkisi mi yoksa büyüme belirtisi mi bilmiyorum ama, akşam uykusuna geçişi normalden 2 saat geç olmaya başlamıştı. Dün gece de bir 2 saat daha eklendi, oldu sana gece yarısı. Ablasından abisinden saatler sonra uyuyor. Bebeksin sen kendine gel

Ek gıdayı ilk zamanlar sindirim açısından sabah vermek daha iyi olabilir. Belki etki etmiş olabilir. Bir de saatleri hafif değişiyor gibi 3-4 uyku arasındayız. Uykularımız çok bozuldu ama maalesef, gece kaç defa uyandığımı sayamıyorum. Neyse ki kahve var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…