2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Ben söylenme evresini geçtim dediğiniz gibi yeter ki sağlıklı olsunlar fakat her aile düzeni bir değil, eşim gün ağarmadan çıkıp gece geç saatlerde dönüyor, 9-6 işi olsaydı kendime daha çok güvenirdim ama özellikle akşam saatleri kolik bir bebekle, tüm gün zaten tükenmiş şekilde idare etmeniz sizin psikolojiniz, dolayısıyla çocuğunuz için inanın hiç sağlıklı değil :/

Tamamen katılıyorum. Ben siz fikir sorduğunuz için biraz da hareketli bir çocuğu büyütmek nasıl bir şeydir bildiğim için kendi düşüncemi yazdım. Ben sıfır destekle ilerliyorum. Dediğim gibi pert vaziyetteyim ama hastalık riski benim için daha korkutucu oluyor. Tamamen şahsi bir karar. Umarım işiniz kolaylaşır.

Bal kabağını benim cücem de hiç sevmedi. 3 ayrı formda verdim. Ne yaptıysam olmadı. Acıkmış da sanırım, kızdı sanki bana muz dururken neden bunu yediriyorsun bana diye Tatlı patatesi yurtdışında çok yerdik. Kızartmasını yapıp baharata bulayıp elma dilimi şeklinde garnitür olarak koyarlar genelde tabaklara. Ben de 1 tane aldım marketten tadım için. Yarısını pişirdim, diğer yarısını kendimize kızarttım, üstüne de yumurta kırdım, kahvaltıda yedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…