Bu büyüme ağrısı ise dediğin gibi bitmeyecek bencedeBenim kasılma tarzı oluyor ve kuyruk sokumum şu 3 gün felaketti ama hem kilo aldık hemde bebişler büyüdü göbekler çıktı vücut orantısız değişimlere uğradığı için zorlanıyor diye düşünüyorum galiba geçmeyecek biz git gide alisacaz bu ağrılara
Eğer bel ağrısını diyorsan evet var bende de. Henüz soramadım doktora gidince soracağımKızlar çok ağrım var
4 haftadır sürüyor sizin devam ediyor mu? ayakta çok kalırsam yürürken oturup kalkarken vs bazen uykumdan uyanıyorum
Bugün nöbetçiydim mesela gerçekten zorlandım
Doktor 3 hafta önce bu haftalarda hızlı büyüyor normal demişti ama hala normal mi böyle uzun sürmesi
Benim uykumdan uyandıracak şekilde değil ama gün içinde ayaktayım hep. Bu durum belimi biraz yoruyor ve dinlendirme gereği hissediyorum. Nöbetçilik çok daha zordur eminim.Kızlar çok ağrım var
4 haftadır sürüyor sizin devam ediyor mu? ayakta çok kalırsam yürürken oturup kalkarken vs bazen uykumdan uyanıyorum
Doktor 3 hafta önce bu haftalarda hızlı büyüyor normal demişti ama hala normal mi böyle uzun sürmesi
Olsun onlar büyüsün biz ağrılara da alışırızBu büyüme ağrısı ise dediğin gibi bitmeyecek bencedefazla değil 4 kilo civarı aldım ama son bir haftada birden karnım çıktı. Bebek net hızla büyüyor
Benim bebek sağda yarım saat bir saat ayakta durduğumda sağ kaburgama ağrı giriyor hem arkadan hem önden duramıyorum yuruyemiyorum çok fazla bendeKızlar çok ağrım var
Bel değil canım rahim genişlediği için rahimde ağrı varEğer bel ağrısını diyorsan evet var bende de. Henüz soramadım doktora gidince soracağım
Merdiven inip çıktım sanırım oda kötü etkilediBenim uykumdan uyandıracak şekilde değil ama gün içinde ayaktayım hep. Bu durum belimi biraz yoruyor ve dinlendirme gereği hissediyorum. Nöbetçilik çok daha zordur eminim.
Günde bir tane magnezyum alıyorum sade maden suyuda içiyorumOlsun onlar büyüsün biz ağrılara da alışırız
Magnezyum kullanmiyorsan ondan da olabilir ben başlamadan önce çok kötüydüm şimdi günde bı tane alıyorum daha hafifledi sayılır az geldiği günler ağrılarım çok olursa sade maden suyuyla destekliyorum iyi oluyor
İnan 6da eve geldim yattığım yerden kalkamadım halaBenim bebek sağda yarım saat bir saat ayakta durduğumda sağ kaburgama ağrı giriyor hem arkadan hem önden duramıyorum yuruyemiyorum çok fazla bende
Ben gece yatmadan iciyorum yanlis mi bilmiyorum ama oyle olunca da acikma hissetmiyorum dogal olarak.Kızlar burada birkaç arkadaşın tavsiyesiyle demir ilacını akşam almaya başladım. Ama aşırı iştah açtı ya sizde de var mı bu durum? Mesela 1,5 saat önce içtim ilacı şu an karnım kazınıyor. Normalde sabah kahvaltıdan 1-2 saat sonra içerdin ama onda da unutuyordum genelde. Şimdi artık unutmuyorum akşam içiyorum ama çok karnım acıkıyor.
Demir vitamin b12 gibi ilaclar istah acar ama doktor gece tavsiye etmedigi surece gece içilmezKızlar burada birkaç arkadaşın tavsiyesiyle demir ilacını akşam almaya başladım. Ama aşırı iştah açtı ya sizde de var mı bu durum? Mesela 1,5 saat önce içtim ilacı şu an karnım kazınıyor. Normalde sabah kahvaltıdan 1-2 saat sonra içerdim ama onda da unutuyordum genelde. Şimdi artık unutmuyorum akşam içiyorum ama çok karnım acıkıyor.
Kontoller sirasinda boyle bi durum var miydiLütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
Kontrollerde yoktu öyle bir şey demediler doğum anında böylw birşey olması mümkün mü nilgi veren varmıki ki doğumda olsa bile söylerlerlermiKontoller sirasinda boyle bi durum var miydi
Dogumda oksijensiz mi kaldi doktorlar ne diyor onemli olan o
Cok gecmis olsun
Bizim grupta henuz dogum yapan yok canim ama bilgisi olan yazarKontrollerde yoktu öyle bir şey demediler doğum anında böylw birşey olması mümkün mü nilgi veren varmıki ki doğumda olsa bile söylerlerlermi
Merhaba, ben gebeliğimin başından beri Levotiron 25 mg kullanıyorum. İlk tahlillerimde trioidim 3 civarı çıkınca yazmıştı dahiliye. Her ay kan verip takip ediyoruz. Çok şükür mg artışına gitme gereği olmadı.Merhaba hanımlar
Dahiliye Dr u, gebelikte tiroidi 2.5 seviyesinde tutmak isteriz dedi. 19 haftalık gebeyim ve tahlil sonucum 3.16 Bana Levotiron 25 mg yazdı.
Tiroid için ilaç kullanan var mı ?
Nedenini söyledi mi acabaBenim doktorum tetanoz aşısını önermiyorum dedi. Ben bu sebeple yaptırmayacağım.
Göbek deliği dışa çıktığı içindir canım normal ten rengimize göre içte kaldığı için koyu renkte oluyor karın büyüdükçe dışa çıkıp bize farklı geliyor benimde öyle delik ve bir parmak çevresi kahverengi ilkin korktum ama biraz araştırınca normal olduğunu öğrendimArkadaşlaaaarrr sabah göbek deliğimin çevresinin sarımtırak olduğunu farkettim
Şimdi morarma doğru gidiyor gibi çok korktum. Var mı başına gelen. Allah'tan bebek hareket ediyor da yoksa direk hastaneye koşacaktım zehirlenme falan mı diye. Bir kaç sitede normal yazmışlar ama başına gelen var mı?
Normal merak etmeArkadaşlaaaarrr sabah göbek deliğimin çevresinin sarımtırak olduğunu farkettim
Şimdi morarma doğru gidiyor gibi çok korktum. Var mı başına gelen. Allah'tan bebek hareket ediyor da yoksa direk hastaneye koşacaktım zehirlenme falan mı diye. Bir kaç sitede normal yazmışlar ama başına gelen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?