2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Bu büyüme ağrısı ise dediğin gibi bitmeyecek bencede fazla değil 4 kilo civarı aldım ama son bir haftada birden karnım çıktı. Bebek net hızla büyüyor

Eğer bel ağrısını diyorsan evet var bende de. Henüz soramadım doktora gidince soracağım

Benim uykumdan uyandıracak şekilde değil ama gün içinde ayaktayım hep. Bu durum belimi biraz yoruyor ve dinlendirme gereği hissediyorum. Nöbetçilik çok daha zordur eminim.

Bu büyüme ağrısı ise dediğin gibi bitmeyecek bencede fazla değil 4 kilo civarı aldım ama son bir haftada birden karnım çıktı. Bebek net hızla büyüyor
Olsun onlar büyüsün biz ağrılara da alışırız
Magnezyum kullanmiyorsan ondan da olabilir ben başlamadan önce çok kötüydüm şimdi günde bı tane alıyorum daha hafifledi sayılır az geldiği günler ağrılarım çok olursa sade maden suyuyla destekliyorum iyi oluyor

Benim bebek sağda yarım saat bir saat ayakta durduğumda sağ kaburgama ağrı giriyor hem arkadan hem önden duramıyorum yuruyemiyorum çok fazla bende

Eğer bel ağrısını diyorsan evet var bende de. Henüz soramadım doktora gidince soracağım
Bel değil canım rahim genişlediği için rahimde ağrı var
Benim uykumdan uyandıracak şekilde değil ama gün içinde ayaktayım hep. Bu durum belimi biraz yoruyor ve dinlendirme gereği hissediyorum. Nöbetçilik çok daha zordur eminim.
Merdiven inip çıktım sanırım oda kötü etkiledi
İş yerinde keşke gün içinde uzanıp dinlenebileceğimiz bir ortam olsa
Günde bir tane magnezyum alıyorum sade maden suyuda içiyorum aldığım multivitaminin içindede var ama yinede yarın doktora magnezyumu iki içebilir miyim diye mesaj atıcam belki daha iyi gelir

Kızlar burada birkaç arkadaşın tavsiyesiyle demir ilacını akşam almaya başladım. Ama aşırı iştah açtı ya sizde de var mı bu durum? Mesela 1,5 saat önce içtim ilacı şu an karnım kazınıyor. Normalde sabah kahvaltıdan 1-2 saat sonra içerdim ama onda da unutuyordum genelde. Şimdi artık unutmuyorum akşam içiyorum ama çok karnım acıkıyor.

Benim bebek sağda yarım saat bir saat ayakta durduğumda sağ kaburgama ağrı giriyor hem arkadan hem önden duramıyorum yuruyemiyorum çok fazla bende
İnan 6da eve geldim yattığım yerden kalkamadım hala
Kaburga çok yukarda değil mi organlar oraya doğru çıktığından mı ağrıyor acaba benim ağrım rahimde
Şimdiden böyle ağır olmak istemiyorum doğuma daha 4 ay var hep enerjik bir hamiş olmak istedim

Ben gece yatmadan iciyorum yanlis mi bilmiyorum ama oyle olunca da acikma hissetmiyorum dogal olarak.

Kaburganin alt kısmı ağrıyor nedense.normalde biraz duruş bozukligu var belki onada bağlı olabilir bugün alışveriş merkezine gittik bir iki saat arka tarafta hala ağrı var

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı

Demir vitamin b12 gibi ilaclar istah acar ama doktor gece tavsiye etmedigi surece gece içilmez
Gun icinde icmek en sagliklisi

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
Kontoller sirasinda boyle bi durum var miydi
Dogumda oksijensiz mi kaldi doktorlar ne diyor onemli olan o
Cok gecmis olsun

Kontoller sirasinda boyle bi durum var miydi
Dogumda oksijensiz mi kaldi doktorlar ne diyor onemli olan o
Cok gecmis olsun
Kontrollerde yoktu öyle bir şey demediler doğum anında böylw birşey olması mümkün mü nilgi veren varmıki ki doğumda olsa bile söylerlerlermi

Kontrollerde yoktu öyle bir şey demediler doğum anında böylw birşey olması mümkün mü nilgi veren varmıki ki doğumda olsa bile söylerlerlermi
Bizim grupta henuz dogum yapan yok canim ama bilgisi olan yazar
Dogum sirasinda boyle seyler olabiliyor diye biliyorum ama zamanla geciyor zaten doktor en iyi bilgiyi verir biz ne desek yanlis olur

Merhaba hanımlar

Dahiliye Dr u, gebelikte tiroidi 2.5 seviyesinde tutmak isteriz dedi. 19 haftalık gebeyim ve tahlil sonucum 3.16 Bana Levotiron 25 mg yazdı.

Tiroid için ilaç kullanan var mı ?
Merhaba, ben gebeliğimin başından beri Levotiron 25 mg kullanıyorum. İlk tahlillerimde trioidim 3 civarı çıkınca yazmıştı dahiliye. Her ay kan verip takip ediyoruz. Çok şükür mg artışına gitme gereği olmadı.

Arkadaşlaaaarrr sabah göbek deliğimin çevresinin sarımtırak olduğunu farkettim
Şimdi morarma doğru gidiyor gibi çok korktum. Var mı başına gelen. Allah'tan bebek hareket ediyor da yoksa direk hastaneye koşacaktım zehirlenme falan mı diye. Bir kaç sitede normal yazmışlar ama başına gelen var mı?

Göbek deliği dışa çıktığı içindir canım normal ten rengimize göre içte kaldığı için koyu renkte oluyor karın büyüdükçe dışa çıkıp bize farklı geliyor benimde öyle delik ve bir parmak çevresi kahverengi ilkin korktum ama biraz araştırınca normal olduğunu öğrendim

Normal merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…