- 26 Temmuz 2024
- 121
- 158
- 23
Gerekli bir aşı olduğunu düşünmüyor.Nedenini söyledi mi
Doktorun cevabını merak ettim. Bende aynı şekilde alıyorum magnezyumu. Toplamda 400mg yapıyor. Ona rağmen bu hafta kan tahlilinde çok düşük çıktı magnezyumun. Devletin karşıladığı da değil kullandığım aslında ama neden hala düşük bilemedim. Ağrılarım ikinci magnezyumu başlayınca azaldı ama gece uyandıracak kadar kalça kemiğimde oluyor hala.Bel değil canım rahim genişlediği için rahimde ağrı var
Merdiven inip çıktım sanırım oda kötü etkiledi
İş yerinde keşke gün içinde uzanıp dinlenebileceğimiz bir ortam olsa
Günde bir tane magnezyum alıyorum sade maden suyuda içiyorumaldığım multivitaminin içindede var ama yinede yarın doktora magnezyumu iki içebilir miyim diye mesaj atıcam belki daha iyi gelir
İnşallah kaybolur teşekkür ederim bilgi veren yokBizim grupta henuz dogum yapan yok canim ama bilgisi olan yazar
Dogum sirasinda boyle seyler olabiliyor diye biliyorum ama zamanla geciyor zaten doktor en iyi bilgiyi verir biz ne desek yanlis olur
2,5-3 cm cutoff değeri dedi doktorum. Benim 4,5 çıktı. Sizinki de iyi gözüküyorKızlar merhaba bugün detaylı ultrasona gittim 22+3 üm. Rahim ağzı 38 mm sizce normal mi sizin kaçlarda çıktı raporlarınızda ne yazıyor acaba?
Cevap verdiğinde söylerim canımDoktorun cevabını merak ettim. Bende aynı şekilde alıyorum magnezyumu. Toplamda 400mg yapıyor. Ona rağmen bu hafta kan tahlilinde çok düşük çıktı magnezyumun. Devletin karşıladığı da değil kullandığım aslında ama neden hala düşük bilemedim. Ağrılarım ikinci magnezyumu başlayınca azaldı ama gece uyandıracak kadar kalça kemiğimde oluyor hala.
Doktorun cevabını merak ettim. Bende aynı şekilde alıyorum magnezyumu. Toplamda 400mg yapıyor. Ona rağmen bu hafta kan tahlilinde çok düşük çıktı magnezyumun. Devletin karşıladığı da değil kullandığım aslında ama neden hala düşük bilemedim. Ağrılarım ikinci magnezyumu başlayınca azaldı ama gece uyandıracak kadar kalça kemiğimde oluyor hala.
Ben de aynısını kullanıyorum ama haftada 3 dedi doktor, bende mide yanması yok, sizin kullanma sıklığınız ne?Kızlar son 1 aydır inanılmaz bir mide yanmam vardı . Uyurken dik yatıyordum o dereceydim . 4 gün önce vitaminim bitti doktora sormak için almadım . Mide yanmam yok oldu sanırım vitamin yapıyordu . İnanılmaz rahatladım hamile değil gibiyim . Vitamin ne kullanıyorsunuz ben eletanel 2 kullanıyordum ama kesinlikle değiştireceğim.
Ben nivea losyon aldim yok boyle rahatlik catlak icin bisey diyemem ama o kurulukta surup aninda rahatliyorum ne kasinti ne kuruluk hissi kalmiyor sabah sursem aksama kadar etkisi harikaGünaydın kizlar.artik karinlarimiz belli olmaya başladı çatlak kremi hala almadım ben sizlerin önerisi var mı badem yağı ve kakao yağı iyi diyolar yag mi alsam krem mi bilemedim
Merhaba ben de gebeliğe hazırlanıyorum doktorum önerdi kullanmaya başladım memnun kaldınız mı acaba hala kullanıyor musunuzBen su an premama kullaniyorum, icinde folik asit de var, hamileligin sonuna kadar bunu kullancakmisim. Her doktorun yonlendirmesi farkli oluyor.
Icerigi: Balık Yağı, DHA, EPA, Probiyotik Organizma, Vitamin C, Demir, Çinko, Vitamin B3, Vitamin B5, Vitamin B6, Vitamin B2, Vitamin B1, Vitamin B12, Folik Asit, İyot, Biotin.
Ben hergün içiyorum acaba ondan mı oluyordu bir sorayım tesekkür ederimBen de aynısını kullanıyorum ama haftada 3 dedi doktor, bende mide yanması yok, sizin kullanma sıklığınız ne?
Günaydın tamamen cilt yapısı ile alakalı oldugunu düşündüğümden kullanmıyorum . Kızımda bebek yağı sürmüştüm hiç çatlamadım . şimdide banyodan sonra bebek yağı sürüyorum inşallah çatlamazGünaydın kizlar.artik karinlarimiz belli olmaya başladı çatlak kremi hala almadım ben sizlerin önerisi var mı badem yağı ve kakao yağı iyi diyolar yag mi alsam krem mi bilemedim
İki tane alabilirsin dedi canım benimki devletin ödediği magosit 365 günlük 730 mg almış olucamDoktorun cevabını merak ettim. Bende aynı şekilde alıyorum magnezyumu. Toplamda 400mg yapıyor. Ona rağmen bu hafta kan tahlilinde çok düşük çıktı magnezyumun. Devletin karşıladığı da değil kullandığım aslında ama neden hala düşük bilemedim. Ağrılarım ikinci magnezyumu başlayınca azaldı ama gece uyandıracak kadar kalça kemiğimde oluyor hala.
Belki de ondandır.Ben hergün içiyorum acaba ondan mı oluyordu bir sorayım tesekkür ederim
Kemik ve kas yoğunluğuna göre vitamin mineral ihtiyacı değişiyor. Olabilir belki daha fazla tüketmen gerekiyordurİki tane alabilirsin dedi canım benimki devletin ödediği magosit 365 günlük 730 mg almış olucamağrılarım geçsinde yapacak bişe yok
Bu arada boyun kaç? Uzun boylularda bu ağrı çok oluyormuş benim 1.78 doğru mu bu söylenti merak ettim
Kızlar, bebeğime kavuşmak için sabırsızlanıyorum. Sanki daha çok var gibi geliyor. Siz günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz? Bir an önce kucağıma almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?