2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Canım bende aynı şekilde yarım saatlik yürüme bile yetiyo hemen kasıklarımın bittigi yerde bı ağrı basliyo yürürken sağ bacagimla kaşığının birleştiği yer özellikle bende günde 2 kez magnezyum kullanıyorum o biraz daha hafif atlatmami sagliyo magnezyumdan önce 3 saat yürüyüp ayakta durdugum bı gün 2 gün dinlenmeye rağmen geçmemişti resmen ayaklarımı biraz dışarı açarak yurudugum zaman daha az ağrım olduğunu farkettim resmen şimdiden penguen yürüyüşüne geçmeye başladım

Amin İnşallah. Tam yaz ayına geliyor. Yaz meyveleri için de sabırsızlanıyorum bir yandan. Hep yaz meyveleri aşerdim :)

Bende öyle yürüyormuşum eşim balkondan görmüş taklidimi yaptı normal yürümeye çalışıyorum artık kendimi vapur gibi hissediyorum

Kızlar, bebeğime kavuşmak için sabırsızlanıyorum. Sanki daha çok var gibi geliyor. Siz günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz? Bir an önce kucağıma almak istiyorum
Bende çok merak ediyorum kime benzeyecek neleri sevecek nasıl olacak gaz ağlama krizi yaşayacaz mı yoksa uyumu çabuk mu yakalayacaz ama zamanın çok hizli geçeceğini çabuk büyüyeceğini bildiğim için hiç doğsun istemiyorum ben daha doymadım 4 ay düşük tehlikesi ile yattım hareketler başladı şuan net dışardan hissediliyor çok güzel bı duygu son 2 hafta kendimi hamile olarak görüyorum daha karnimda olmasına doyamadım geçen eşime orda kalsın dogurmayacam diye mızmızlandım
Zaman su gibi akıp gidiyor gibime geliyor benim yaa ne ara 5 ayı devirdik göremedim

İyi akşamlar kızlar yarın detaylı ultrasonum var devlet Hastanesi'nde. sabahciyim okula gidemeyecegim detaylı ultrason çeken doktor rapor yazar mi acaba bilgisi olan var mi

kızlar ikinci gebeliğim ama ilk kızım 9 yaşında herşeyi unutmusum yaa ilk kızım haziran bebeği bu kızım mayısta doğacak . Kaç takım hastane cıkısı alsam çok kararsızım 4 takım aldım 1 tane isimli yaptıracagım ben yeter diyorum ama annem alalım daha diyor . Mayıs olacagı için serin olur aksam haziranda bile uzun giyinir dedi . lansinoh süt sağma makınam kayıptı geçen kaldırdığım esyalarımın arasından cıktı . Çok mutluyum . Lansinoh çiftliden cok memnundum ilk kızımda hortumlarını ve aparatlarını yenileyeceğim . sizler neler aldınız başladınız mı alışverişe

Hastane çıkışı yenidoğan falan fazla giydirilmiyor bebekler sık yıkanır ve hizli büyürler diyorlar istersen bundan sonrasını 3 ay ve üzeri al tekstil ürünlerinin suya çekme payı ve bebek ürünlerinin küçük kalıp olma payını göz önünde bulundurarak ben 4 tane çıtçıtlı body bı takım hastane çıkışı iki üst iki patikli iki normal pijama alacam gerisini 3 ay ve üzeri alacam zaten yaz hemen kuruyor burda fazla almaya gerek kalmaz az önce anakucağı ve bebek arabasını sipariş ettim küvet bebek çantası bide hoşuma giden bı suluk aldım ama o ilerde kullanılır 3 emzik 0-6-12 ay olarak, 1 biberon aldım 0-6 ay
Philips avent cam olandan da bı tane alırım 0-6 Pp olandan 6+ ay avent olarak şimdilik yeter diye düşünüyorum

Bence hastane çıkışı yani yenidoğan 2-3 set yeter, sonralarını hep büyük alın. 3 ay, 6 ay kademe kademe. Hemen küçülüyor. Yenidoğanlar 30-40 gün ancak. Patikli tulumlar özellikle hemen küçülüyor. Gümüş kapak öneririm bir de benim ilk bebeğimden çoğu şey var, yeni bir hastane çıkışıyla bir de puset alacağım sadece. Bebek arabamız var ama değiştirmiştik, yenidoğana uygun puseti yok. Belki dooana belki puset

Masallah canım sende baya birşey almışsın sağlıkla iyi günlerde giysin minik yavrun kıyafet konusunda haklısın bencede cok almamalıyım yeni doğan annem tutturdu az diye cıtcıtlı badi 10 tane filan 3 ay aldım . Alt patiksiz bakacağım . Artık yavaş yavaş almalıyız . Ağırlaştı mı cok zor oluyor. İlk kızım erken geldi salı günü alışveriş yaptım cumartesi doğuma gittim 34 haftada doğdu beklemek istemiyorum bu sefer

Allah razı olsun canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp hayırla kullanalım aldıklarımızı kızçen acele ettiyse kardeşi de sürpriz yapabilir geciktirmeden almak lazım dediğin gibi ağırlaştıkça biran önce bitsin istiyor insan hiç alışveriş düşünemiyor bende büyük parcalardan başladım ki ufaklarda kaybolacagimi ve gereksize düşeceğimi biliyorum onlar sona kalsın herşeyin erişimi kolay carsiyla aramda bı sokak var gidemezsem bile birini gönderip aldirtabilirim temel ürünler sağlam güzel olsun diye acele ettim

Yaa gümüş kapakta o kadar git gel yaşıyorum ki yorumun için tesekkür ederim .Alayım öneriyorsan ilk kızımda yoktu yeni çıkmış çok yorum var hem olumlu hem olumsuz siz doğumdan önce mi baslamıştınız kullanmaya

Benim ilk kızımdan bebek arabam var 3 cocuk büyüttü kardeşimin bana geri geldi yatak juno aldım kardeşim otomatik sallanan bir anne yanı verdi . Geçen bim kampanyasından çarşaf filan aldım çok güzel çıktı . Kendime henüz birşey almadım gecelik depend iç çamasırı filan onları ay sonu alayım diyorum trendyolda bir sayfa var loohusa takımları 500 tll civarı oradan alacagım. Evde normal zamanda kullandıgım geceliklerim var. Zaten hastaneden eve gelir gelmez ben eşortmana dönüyorum. Pijama insanın ruhunu daraltıyor

Kızlar günaydın. Cuma günü detaylı ultrasona gittik her şeyi güzeldi normal çıktı şükürler olsun. Bir tek bağırsakta orta derece parlaklık gördü doktor. Ama ben fetal yaptırdığım için ilerleyen zamanda geçecektir dedi. İlk zamanlarda lekelenme yaşamıştım onu bebek yutarmış dışarı atamadığı için o da parlak gösterirmiş. Bakalım ilerleyen haftalarda inşallah tamamen gider. Doktor telaş etme fetal sonucun temiz dedi ama insan telaşlanıyor yinede.

Bebekler her emziği tutmuyormuş. Ben o yüzden uçları farklı olan bir kaç çeşit emzik alacağım. Ama hiç tutmayan bebek bile aventin emziğini tutar diyorlar. ondan mutlaka 1 tane alacağım. Bilginiz olsun kızlar :)

Bizim de yarın detaylı ultrasonumuz var. Bebeğimin fetal dna sonucu ve genel kontrolleri hep sorunsuz olmasına rağmen ana yüreği işte bir geriliyor yine de.

Detaylı ultrasonu güzel geçen herkese sarılıyorum

Ben hastanede ikinci gün kızarınca kullanmaya başladım. Cidid yara olması engelledi. Cikarayim artik dedigimde hemen kizarir ve hassaslasirdi. S ile başlayan markaydı. İçine ekstra krem gibi ürünler sürmemek gerekiyor. Yani ben memnun kaldım ama olumsuz diyenler neye göre diyor bilemiyorum

kızlar detaylımı devlette yaptırdım perinatolog yaptı ama 10-15 dk falan sürdü bana hiç birşey göstermedi en son iyi güzel dedi kaldırdı beni. anormal gibi geldi sizde de böyle oldu mu özelede gitmeme gerek var mı sizce

Yaa en takildigim ve karar veremediğim şey lohusa takimlariydi sayfanın linkini atabilir misin kumaş kalitesine bakalım iç çamaşırı yüksek bel bikac tane aldım şimdiden emzirme sütyeni de ablamdan istedim ben pek anlamıyorum o göndersin çarşaf yatak falan henüz girmedim annemde o işler beşiğe bı türlü karar veremiyorum onu da alabilsem benim alacaklarım bitiyor gerisi ananne ve teyzelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…