2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Gönlünü ferah tut ve kontrolleri elden bırakma canım inşallah herşey yolunda devam eder sağlıkla kavuşuruz miniklere

Bende gümüş kapak ve kalkan arasinda kaldım hangisi daha iyi olur kalkanda süt birikme haznesi var olurda taşarsa orda birikir anne sütünün de iyileştirici etkisi var kreme gerek kalmıyor diyolar benim şimdiden çatlak olan göğsümden sızıntı oluyor ve camasira değince acıyor yara oluyor son iki ay sutyenle vedalaştık giymiyorum

gümüş kapakta da süt birikiyor ve hem gümüşün hem anne sütünün iyileştirici etkisi oluyor. şimdiden ağrı varsa göğüs balmi vardı, onu sürmek iyi olabilir.

gümüş kapakta da süt birikiyor ve hem gümüşün hem anne sütünün iyileştirici etkisi oluyor. şimdiden ağrı varsa göğüs balmi vardı, onu sürmek iyi olabilir.
Teşekkür ederim silikondansa gümüş daha sağlıklı ona bakayım bende

Kızlar hastane çıkışı olarak isimli müslin takım yapacaktım ama ince kaçar diye düşünmeye başladım:/ geçen bi doğum videosu gördüm tirtir titriyordu bebe. Hastane ortamı klima vs de oluyor acaba pamuk normal takım mı almak gerek?

Sağlıkla geçsin öncelikle ultrasonunuz Tam 7 emzik denedim ne philips ne bibs ne bilmem ne amerikadan getirttim kauçuk silikon hepsini aklınıza gelebilcek hiçbirini tutmadı ne teknikler yok banyo da verin yok bala sürün kaç ay cebelleştim almadı öğürüodu umudunuzu kırmak istemem ama olmayınca olmuyor bazen inşallah tutar sizinde benim de bu cadım

Selam kızlar iyisinizdir inşallah ben anca ayağa kalktım su çiçeğinden beri hala yara içinde her yanım, kızımı bekliyorum evde okula gitmiyo inşallah olmaz o da bi iyileşsem gircem düzen eksik işine bir aydır hastalıkta uğraşıyoruz yine de çok şükür bin şükür halimize kendinize çook dikkat edin

Bence pamuklu yani müslin i dışarı çıkarken falan da kullanabilirsiniz yaz aylarında şimdiden kıyamam ben de ne bileyim dediginiz gibi klimali ortam vs

Oda susleme hediyelik cikolata falan dusunuomusunuz daha bu isler var bizim gelen giden cok oluyor biseyler yapicam ufakta olsa kizimda hersey simdiye hazir ve netti simdi hic bisi dusunemiyorum fikirlerinize acigim

İlk çocuğumda haziran bebesi.. 3 sene önce hastane çıkışı andy wawanın 20li takımını ve ebebekten 5li koalalı takım birde yine ebebekten yenidoğan 3lü takım almıştım. Pamuktan olması lazım gayette güzel oldu.

Pamuk derken normal penye gibi olan kumaşı kastediyorsunuz sizde dimi?Müslinle sizce de üşür mü hemşireye müslin takım versek?

Bir de bu yenidoğan takımların içine mutlaka zıbın giydirmek mi gerekiyor direkt giydirilemiyor mu? Ben bol bol askılı, kısa kollu zıbın aldım yaz bebesi diye ama içe giydiriliyormuş onlar

Hemen alacagım çok sağol canım en büyük korkum gögüs ucu yarası :)

https://ty.gl/h5ze7hoxocs9u Sayfa bu canım miss dünya lissa diye yorumları güzel açık renkler iç gösterebilir ben koyu alacagım . Bu hafta sipariş edeceğim istersen edince yazayım sana kalitesini

Aynı ikilemdeyim . Sadece foto çekimi için alayım diyorum üşürse içine beyaz zıbın alayım diye düşündüm bilemiyorum

Selam hiç korkmayın benim ilk kızımdada böbreklerinin biri küçük filan demişlerdi detaylıda. zamanla gecer demişti doktor dediği gibi oldu doktorlar genelde geçmeyecek birşey olursa direk söylüyor hiç acımıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…