Gönlünü ferah tut ve kontrolleri elden bırakma canım inşallah herşey yolunda devam eder sağlıkla kavuşuruz miniklereKızlar günaydın. Cuma günü detaylı ultrasona gittik her şeyi güzeldi normal çıktı şükürler olsun. Bir tek bağırsakta orta derece parlaklık gördü doktor. Ama ben fetal yaptırdığım için ilerleyen zamanda geçecektir dedi. İlk zamanlarda lekelenme yaşamıştım onu bebek yutarmış dışarı atamadığı için o da parlak gösterirmiş. Bakalım ilerleyen haftalarda inşallah tamamen gider. Doktor telaş etme fetal sonucun temiz dedi ama insan telaşlanıyor yinede.
Bende gümüş kapak ve kalkan arasinda kaldım hangisi daha iyi olur kalkanda süt birikme haznesi var olurda taşarsa orda birikir anne sütünün de iyileştirici etkisi var kreme gerek kalmıyor diyolar benim şimdiden çatlak olan göğsümden sızıntı oluyor ve camasira değince acıyor yara oluyor son iki ay sutyenle vedalaştık giymiyorumBen hastanede ikinci gün kızarınca kullanmaya başladım. Cidid yara olması engelledi. Cikarayim artik dedigimde hemen kizarir ve hassaslasirdi. S ile başlayan markaydı. İçine ekstra krem gibi ürünler sürmemek gerekiyor. Yani ben memnun kaldım ama olumsuz diyenler neye göre diyor bilemiyorum
Amin inşallah canımGönlünü ferah tut ve kontrolleri elden bırakma canım inşallah herşey yolunda devam eder sağlıkla kavuşuruz miniklere
gümüş kapakta da süt birikiyor ve hem gümüşün hem anne sütünün iyileştirici etkisi oluyor. şimdiden ağrı varsa göğüs balmi vardı, onu sürmek iyi olabilir.Bende gümüş kapak ve kalkan arasinda kaldım hangisi daha iyi olur kalkanda süt birikme haznesi var olurda taşarsa orda birikir anne sütünün de iyileştirici etkisi var kreme gerek kalmıyor diyolar benim şimdiden çatlak olan göğsümden sızıntı oluyor ve camasira değince acıyor yara oluyor son iki ay sutyenle vedalaştık giymiyorum
Teşekkür ederim silikondansa gümüş daha sağlıklı ona bakayım bendegümüş kapakta da süt birikiyor ve hem gümüşün hem anne sütünün iyileştirici etkisi oluyor. şimdiden ağrı varsa göğüs balmi vardı, onu sürmek iyi olabilir.
3 sene önce aldım memnunum ama benim oğlan 5 ay anca yattı içinde sonra hep benim yanımda yattı. 2. Bebeğimde de onu kullanıcam bir sürekızlar elele madre yatak alan var mı aranızda bugün sipariş verdim ama aklım karıştı gibi
aa çok iyi maşallah canım iyi bari içim rahatladı artık3 sene önce aldım memnunum ama benim oğlan 5 ay anca yattı içinde sonra hep benim yanımda yattı. 2. Bebeğimde de onu kullanıcam bir süre
Sağlıkla geçsin öncelikle ultrasonunuzBebekler her emziği tutmuyormuş. Ben o yüzden uçları farklı olan bir kaç çeşit emzik alacağım. Ama hiç tutmayan bebek bile aventin emziğini tutar diyorlar. ondan mutlaka 1 tane alacağım. Bilginiz olsun kızlar :)
Bizim de yarın detaylı ultrasonumuz var. Bebeğimin fetal dna sonucu ve genel kontrolleri hep sorunsuz olmasına rağmen ana yüreği işte bir geriliyor yine de.
Detaylı ultrasonu güzel geçen herkese sarılıyorum
Bence pamuklu yani müslin i dışarı çıkarken falan da kullanabilirsiniz yaz aylarında şimdiden kıyamam ben de ne bileyimKızlar hastane çıkışı olarak isimli müslin takım yapacaktım ama ince kaçar diye düşünmeye başladım:/ geçen bi doğum videosu gördüm tirtir titriyordu bebe. Hastane ortamı klima vs de oluyor acaba pamuk normal takım mı almak gerek?
Silikon da kullandim hep doktum hic beceremedim bana da en iyisi gumus kapak gelmistiTeşekkür ederim silikondansa gümüş daha sağlıklı ona bakayım bende
İlk çocuğumda haziran bebesi.. 3 sene önce hastane çıkışı andy wawanın 20li takımını ve ebebekten 5li koalalı takım birde yine ebebekten yenidoğan 3lü takım almıştım. Pamuktan olması lazım gayette güzel oldu.Kızlar hastane çıkışı olarak isimli müslin takım yapacaktım ama ince kaçar diye düşünmeye başladım:/ geçen bi doğum videosu gördüm tirtir titriyordu bebe. Hastane ortamı klima vs de oluyor acaba pamuk normal takım mı almak gerek?
Pamuk derken normal penye gibi olan kumaşı kastediyorsunuz sizde dimi?Müslinle sizce de üşür mü hemşireye müslin takım versek?İlk çocuğumda haziran bebesi.. 3 sene önce hastane çıkışı andy wawanın 20li takımını ve ebebekten 5li koalalı takım birde yine ebebekten yenidoğan 3lü takım almıştım. Pamuktan olması lazım gayette güzel oldu.
Hemen alacagım çok sağol canım en büyük korkum gögüs ucu yarası :)Ben hastanede ikinci gün kızarınca kullanmaya başladım. Cidid yara olması engelledi. Cikarayim artik dedigimde hemen kizarir ve hassaslasirdi. S ile başlayan markaydı. İçine ekstra krem gibi ürünler sürmemek gerekiyor. Yani ben memnun kaldım ama olumsuz diyenler neye göre diyor bilemiyorum
https://ty.gl/h5ze7hoxocs9u Sayfa bu canım miss dünya lissa diye yorumları güzel açık renkler iç gösterebilir ben koyu alacagım . Bu hafta sipariş edeceğim istersen edince yazayım sana kalitesiniYaa en takildigim ve karar veremediğim şey lohusa takimlariydi sayfanın linkini atabilir misin kumaş kalitesine bakalımiç çamaşırı yüksek bel bikac tane aldım şimdiden emzirme sütyeni de ablamdan istedim ben pek anlamıyorum o göndersin çarşaf yatak falan henüz girmedim annemde o işler beşiğe bı türlü karar veremiyorum onu da alabilsem benim alacaklarım bitiyor gerisi ananne ve teyzelerde
Aynı ikilemdeyim . Sadece foto çekimi için alayım diyorum üşürse içine beyaz zıbın alayım diye düşündüm bilemiyorumKızlar hastane çıkışı olarak isimli müslin takım yapacaktım ama ince kaçar diye düşünmeye başladım:/ geçen bi doğum videosu gördüm tirtir titriyordu bebe. Hastane ortamı klima vs de oluyor acaba pamuk normal takım mı almak gerek?
Selam hiç korkmayın benim ilk kızımdada böbreklerinin biri küçük filan demişlerdi detaylıda. zamanla gecer demişti doktor dediği gibi oldu doktorlar genelde geçmeyecek birşey olursa direk söylüyor hiç acımıyor .Kızlar günaydın. Cuma günü detaylı ultrasona gittik her şeyi güzeldi normal çıktı şükürler olsun. Bir tek bağırsakta orta derece parlaklık gördü doktor. Ama ben fetal yaptırdığım için ilerleyen zamanda geçecektir dedi. İlk zamanlarda lekelenme yaşamıştım onu bebek yutarmış dışarı atamadığı için o da parlak gösterirmiş. Bakalım ilerleyen haftalarda inşallah tamamen gider. Doktor telaş etme fetal sonucun temiz dedi ama insan telaşlanıyor yinede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?