2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Merhaba kızlar. Gebelikte bunu kullananlar var mı acaba magnezyum olarak?

Eklentiler

• 17392058117425309798944098251513.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 56
Ben müslin aldım Bitane ilk giydireceğim o. Zaten battaniye vs sarılıyor. Bilemedim ama Banada diğerleri kalın geldi. Zaten diğer kıyafetleri pamuklu normallerden

Merhaba hanımlar

Dahiliye Dr u, gebelikte tiroidi 2.5 seviyesinde tutmak isteriz dedi. 19 haftalık gebeyim ve tahlil sonucum 3.16 Bana Levotiron 25 mg yazdı.

Tiroid için ilaç kullanan var mı ?
Ben kullanıyorum canım 25 mg kullanıyorum . Transferden önce başlamıştım 4 civarıydı . 2.5 seviyesine geldi şimdi . İlk gebeliğimde daha yüksek doz kullandım .

Ocean mumy kullanıyorum ben . Fena değil kokusu bulantılarım varken çok rahatsız etti . Ama şimdi fena değil

Aynen benimde öyle oldu on onbeş dakika baktı sonuç kağıdı verdi doktora gösterdim hersey yolunda dedi tekrar yaptırmayı dusunmuyorum karnıma bastıra bastıra yaptı ağrım oldu sonrasında biraz. gerek yok tekrar yaptırmaya bence herşeye baktı zaten

Silikon da kullandim hep doktum hic beceremedim bana da en iyisi gumus kapak gelmisti bir de lansinoh un yag gibi olani var onla beraber fikir olsun
Teşekkür ederim

Agustos sonu dogdu oglum, ilk basta hemsire zibinsiz giydirmisti. Biz sonradan giydirdik galiba

Oda susleme hediyelik cikolata falan dusunuomusunuz daha bu isler var bizim gelen giden cok oluyor biseyler yapicam ufakta olsa kizimda hersey simdiye hazir ve netti simdi hic bisi dusunemiyorum fikirlerinize acigim
Ben hic oda susleme isine girmedim. Aileler harici gelen de olmaz zaten. Onun yerine suit oda tutmustuk cok rahat ettik. Süsleme yerine bize daha mantikli gelmisti. Tabi herkes nasil tercih ederse hediye geliyor, o zaman ufak bir kolonya cikolata hediye etmistim ben. Yine ufak bir hediyelik ayarlarim diye düşünüyorum

Evet penye gibi pamuktan.. İçinde zıbın olsa iyi olur.. Yenidoğan vücut ısısını birden ayarlayamayabilir. Hatta ceket gibi zarf zıbın vardı bezin üstüne bazen ondan da giydirdim. Bebek biraz büyüyünce sadece zıbın giydirirsin Duruma göre anlarsın zaten..

Eklentiler

• IMG_2380.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 50
Bende aynı seyi düşünüyorum . Fotograf çekimide öyle hemen ertrsi gün çekildik kızımda odada. İnanılmaz şişim resimlerde resim çekiminide 10 gün sonra filan yapacagım bebeği kendimiz odada çekeriz . Ben odaya ziyaretçi almayacagım bu sebeple oda süsleme yaptırmayacağım.

Gümüş kapak olarak bu ürünü kullanan oldu mu kızlar ? yorumlar çok iyi ama bazen aldatıcı olabiliyor .E bebekte 999 ayar gibi bir ibare olanda görmüştüm hangisini alsam acaba

Eklentiler

• IMG_0463.webp
    36 KB · Görüntüleme: 48
Kizimda bizle kalcak suit ayarlicaz diye dusunuyoruz biz de ama kapi susu iki pasta kurabiye hediyelik bisi bisi mecbur koyariz buyuk organizasyon benimde tarzim degil zaten ama gelenimiz gidenimiz cok pandemiydi gene dolu kisi gelmisti cok iceri girmeseler bile cok ozenmistim simdi hak gecsin istemiyorum bu kizimda da kafam karisik

Gümüş kapak olarak bu ürünü kullanan oldu mu kızlar ? yorumlar çok iyi ama bazen aldatıcı olabiliyor .E bebekte 999 ayar gibi bir ibare olanda görmüştüm hangisini alsam acaba
Ben silvernurse kullanmistim ama 999 ayar almadim bir dusugu aldim gibi hatırlıyorum. Bana large beden uydu, buyuk memeler icin x large da dusunulebilir:)

Gelen giden coksa ikramliklar hoş olabilir evet:) cocuklar arasi eşitlik konusu da dogru, ben de titizlenirdim bizim aileler akrabalar sehir disinda, arkadaslar yurtdisinda. Gelip giden olmaz pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…