- 22 Kasım 2023
- 974
- 647
- 23
- 29
İçine kısa kollu zıbın ve dışında yine müslin kundakta da üşür mü acabaAynı ikilemdeyim . Sadece foto çekimi için alayım diyorum üşürse içine beyaz zıbın alayım diye düşündüm bilemiyorum
Ben müslin aldım Bitane ilk giydireceğim o. Zaten battaniye vs sarılıyor. Bilemedim ama Banada diğerleri kalın geldi. Zaten diğer kıyafetleri pamuklu normallerdenKızlar hastane çıkışı olarak isimli müslin takım yapacaktım ama ince kaçar diye düşünmeye başladım:/ geçen bi doğum videosu gördüm tirtir titriyordu bebe. Hastane ortamı klima vs de oluyor acaba pamuk normal takım mı almak gerek?
Ben kullanıyorum canım 25 mg kullanıyorum . Transferden önce başlamıştım 4 civarıydı . 2.5 seviyesine geldi şimdi . İlk gebeliğimde daha yüksek doz kullandım .Merhaba hanımlar
Dahiliye Dr u, gebelikte tiroidi 2.5 seviyesinde tutmak isteriz dedi. 19 haftalık gebeyim ve tahlil sonucum 3.16 Bana Levotiron 25 mg yazdı.
Tiroid için ilaç kullanan var mı ?
Ocean mumy kullanıyorum ben . Fena değil kokusu bulantılarım varken çok rahatsız etti . Ama şimdi fena değilKızlar son 1 aydır inanılmaz bir mide yanmam vardı . Uyurken dik yatıyordum o dereceydim . 4 gün önce vitaminim bitti doktora sormak için almadım . Mide yanmam yok oldu sanırım vitamin yapıyordu . İnanılmaz rahatladım hamile değil gibiyim . Vitamin ne kullanıyorsunuz ben eletanel 2 kullanıyordum ama kesinlikle değiştireceğim.
Aynen benimde öyle oldu on onbeş dakika baktı sonuç kağıdı verdi doktora gösterdim hersey yolunda dedi tekrar yaptırmayı dusunmuyorum karnıma bastıra bastıra yaptı ağrım oldu sonrasında biraz. gerek yok tekrar yaptırmaya bence herşeye baktı zatenkızlar detaylımı devlette yaptırdım perinatolog yaptı ama 10-15 dk falan sürdü bana hiç birşey göstermedi en son iyi güzel dedi kaldırdı beni. anormal gibi geldi sizde de böyle oldu mu özelede gitmeme gerek var mı sizce
Teşekkür ederimSilikon da kullandim hep doktum hic beceremedim bana da en iyisi gumus kapak gelmistibir de lansinoh un yag gibi olani var onla beraber fikir olsun
Çok iyi olur kumaşı kaliteli olursa bizde direk alalım duaciniz olalımhttps://ty.gl/h5ze7hoxocs9u Sayfa bu canım miss dünya lissa diye yorumları güzel açık renkler iç gösterebilir ben koyu alacagım . Bu hafta sipariş edeceğim istersen edince yazayım sana kalitesini
İnsallah memnun kalırsınHemen alacagım çok sağol canım en büyük korkum gögüs ucu yarası :)
Agustos sonu dogdu oglum, ilk basta hemsire zibinsiz giydirmisti. Biz sonradan giydirdik galibaPamuk derken normal penye gibi olan kumaşı kastediyorsunuz sizde dimi?Müslinle sizce de üşür mü hemşireye müslin takım versek?
Bir de bu yenidoğan takımların içine mutlaka zıbın giydirmek mi gerekiyor direkt giydirilemiyor mu? Ben bol bol askılı, kısa kollu zıbın aldım yaz bebesi diye ama içe giydiriliyormuş onlar
Ben hic oda susleme isine girmedim. Aileler harici gelen de olmaz zaten. Onun yerine suit oda tutmustuk cok rahat ettik. Süsleme yerine bize daha mantikli gelmisti. Tabi herkes nasil tercih ederseOda susleme hediyelik cikolata falan dusunuomusunuz daha bu isler varbizim gelen giden cok oluyor biseyler yapicam ufakta olsa kizimda hersey simdiye hazir ve netti simdi hic bisi dusunemiyorum fikirlerinize acigim
Evet penye gibi pamuktan.. İçinde zıbın olsa iyi olur.. Yenidoğan vücut ısısını birden ayarlayamayabilir. Hatta ceket gibi zarf zıbın vardı bezin üstüne bazen ondan da giydirdim. Bebek biraz büyüyünce sadece zıbın giydirirsinPamuk derken normal penye gibi olan kumaşı kastediyorsunuz sizde dimi?Müslinle sizce de üşür mü hemşireye müslin takım versek?
Bir de bu yenidoğan takımların içine mutlaka zıbın giydirmek mi gerekiyor direkt giydirilemiyor mu? Ben bol bol askılı, kısa kollu zıbın aldım yaz bebesi diye ama içe giydiriliyormuş onlar
Bende aynı seyi düşünüyorum . Fotograf çekimide öyle hemen ertrsi gün çekildik kızımda odada. İnanılmaz şişim resimlerde resim çekiminide 10 gün sonra filan yapacagım bebeği kendimiz odada çekeriz . Ben odaya ziyaretçi almayacagım bu sebeple oda süsleme yaptırmayacağım.Ben hic oda susleme isine girmedim. Aileler harici gelen de olmaz zaten. Onun yerine suit oda tutmustuk cok rahat ettik. Süsleme yerine bize daha mantikli gelmisti. Tabi herkes nasil tercih edersehediye geliyor, o zaman ufak bir kolonya cikolata hediye etmistim ben. Yine ufak bir hediyelik ayarlarim diye düşünüyorum
Ben de bunu görmüştüm ebebek in olanını kullanıp memnun olan var mı acabaGümüş kapak olarak bu ürünü kullanan oldu mu kızlar ? yorumlar çok iyi ama bazen aldatıcı olabiliyor .E bebekte 999 ayar gibi bir ibare olanda görmüştüm hangisini alsam acaba
Kizimda bizle kalcak suit ayarlicaz diye dusunuyoruz biz de ama kapi susu iki pasta kurabiye hediyelik bisi bisi mecbur koyariz buyuk organizasyon benimde tarzim degil zaten ama gelenimiz gidenimiz cokBen hic oda susleme isine girmedim. Aileler harici gelen de olmaz zaten. Onun yerine suit oda tutmustuk cok rahat ettik. Süsleme yerine bize daha mantikli gelmisti. Tabi herkes nasil tercih edersehediye geliyor, o zaman ufak bir kolonya cikolata hediye etmistim ben. Yine ufak bir hediyelik ayarlarim diye düşünüyorum
Ben silvernurse kullanmistim ama 999 ayar almadim bir dusugu aldim gibi hatırlıyorum. Bana large beden uydu, buyuk memeler icin x large da dusunulebilir:)Gümüş kapak olarak bu ürünü kullanan oldu mu kızlar ? yorumlar çok iyi ama bazen aldatıcı olabiliyor .E bebekte 999 ayar gibi bir ibare olanda görmüştüm hangisini alsam acaba
Gelen giden coksa ikramliklar hoş olabilir evet:) cocuklar arasi eşitlik konusu da dogru, ben de titizlenirdimKizimda bizle kalcak suit ayarlicaz diye dusunuyoruz biz de ama kapi susu iki pasta kurabiye hediyelik bisi bisi mecbur koyariz buyuk organizasyon benimde tarzim degil zaten ama gelenimiz gidenimiz cokpandemiydi gene dolu kisi gelmisti cok iceri girmeseler bile cok ozenmistim simdi hak gecsin istemiyorum bu kizimda da kafam karisik
O zaman bu iyi gibi duruyor ekleyelim sepeteBen silvernurse kullanmistim ama 999 ayar almadim bir dusugu aldim gibi hatırlıyorum. Bana large beden uydu, buyuk memeler icin x large da dusunulebilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?