inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz canım sağolAynen benimde öyle oldu on onbeş dakika baktı sonuç kağıdı verdi doktora gösterdim hersey yolunda dedi tekrar yaptırmayı dusunmuyorum karnıma bastıra bastıra yaptı ağrım oldu sonrasında biraz. gerek yok tekrar yaptırmaya bence herşeye baktı zaten
Canım bende isimli hastane çıkışını müslin yaptıricam görüntüleri çok hoşuma gidiyo fotograf çekimi için onu kullanmayi düşünüyorum ama normal pamuklu hastane çıkışı da koyucam müslin olani fotoğraf için kullanırım sonra hatıra kalır dedim sen de istersen 1 tane de pamuklu normal takım koyup muslin yaptirabilirsin yineKızlar hastane çıkışı olarak isimli müslin takım yapacaktım ama ince kaçar diye düşünmeye başladım:/ geçen bi doğum videosu gördüm tirtir titriyordu bebe. Hastane ortamı klima vs de oluyor acaba pamuk normal takım mı almak gerek?
Canım bende isimli hastane çıkışını müslin yaptıricam görüntüleri çok hoşuma gidiyo fotograf çekimi için onu kullanmayi düşünüyorum ama normal pamuklu hastane çıkışı da koyucam müslin olani fotoğraf için kullanırım sonra hatıra kalır dedim sen de istersen 1 tane de pamuklu normal takım koyup muslin yaptirabilirsin yi
Onu düşünmedim hiç ama hemşireye normal pamuklu takımı veririm gibi geliyo sonra biz kendimizi biraz toparlayıp fotoğraf cekcegimiz zaman muslin takimini giydiririm biraz öyle durur sonra pamuklu giydiririm bı daha heralde şimdi bende bilemedim odada yanımda muslinle neyse ama hastane içinde usuyebilir dediğiniz gibiEvet kesinlikle tek takım yetmez gibi zatenHemşireye müslin olanı mı vereceksin yani
Maşallah canım sevindim senin adına sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar kontrolden çıktık. Bebiş gayet sağlıklıymış her şey yolunda. Şeker yüklemesi için gideceğim iki hafta sonra. Normalde gerek yok ama ailede varsa yaptıralım dedi. Annem anneannem teyzem iki kuzenimde var dedim. O zaman kesin yaptırmak lazım dedi. İnşallah bir şey çıkmaz ordan dabir de bu 5 dk durmayan bebeğim ultrason boyunca hiç kıpırdamadı. Tatlı da yedim çıkar çıkmaz hareketlendi yine neden böyle hep
Ben başta Medical Park a gidiyordum paket alacaktık. Doktor bulana kadar testleri devlette yaptıralım dedik, doktoru çok sevince orada kaldım. Şehir hastanesine gidiyorum beni toplam 50 dk tuttu içerde doktor. Çok şükür bir şey de yoktu. Ama senin neden o kadar kısa olmuş anlamadım. Doktor ne dedi peki? Belki bir sorun görmediği için erken çıkarmıştırkızlar detaylımı devlette yaptırdım perinatolog yaptı ama 10-15 dk falan sürdü bana hiç birşey göstermedi en son iyi güzel dedi kaldırdı beni. anormal gibi geldi sizde de böyle oldu mu özelede gitmeme gerek var mı sizce
O markaya baktım ama anlayamadım yazarsan ben de çok sevinirimhttps://ty.gl/h5ze7hoxocs9u Sayfa bu canım miss dünya lissa diye yorumları güzel açık renkler iç gösterebilir ben koyu alacagım . Bu hafta sipariş edeceğim istersen edince yazayım sana kalitesini
Merhaba,Kızlar aranızda ebeyle çalışan var mı?
Benim sağlık ocağında ebem var masalllah annem gibiKızlar aranızda ebeyle çalışan var mı?
Kızlar aklıma ne geldibiz bu biberonları nasıl temizleyeceğiz? Cam olanları kaynatalım da plastik kaynatılır mı alternatifi nedir? Deneyimli anneler aydınlatabilir mi
Hangi marka almak lazım pekiben buharlı sterilizatör düşünüyorum en son kardeşim doğum yapmıştı o kullanıyordu bayabi rahattı
Hangi marka almak lazım peki
Emzik biberon kapak dis kasiyici vs her turlu steril edilcek seyi kullaniyosun icinde philips in ki var ben de cok memnundum uzun sure kullandimKızlar aklıma ne geldibiz bu biberonları nasıl temizleyeceğiz? Cam olanları kaynatalım da plastik kaynatılır mı alternatifi nedir? Deneyimli anneler aydınlatabilir mi
Yook hiç öyle demiyorumAma illa makineye gerek yok diosaniz ki cok pratik, onun yerine kaynamis su da bekleterek steril edebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?