2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz canım sağol

Canım bende isimli hastane çıkışını müslin yaptıricam görüntüleri çok hoşuma gidiyo fotograf çekimi için onu kullanmayi düşünüyorum ama normal pamuklu hastane çıkışı da koyucam müslin olani fotoğraf için kullanırım sonra hatıra kalır dedim sen de istersen 1 tane de pamuklu normal takım koyup muslin yaptirabilirsin yine

Evet kesinlikle tek takım yetmez gibi zaten Hemşireye müslin olanı mı vereceksin yani

Evet kesinlikle tek takım yetmez gibi zaten Hemşireye müslin olanı mı vereceksin yani
Onu düşünmedim hiç ama hemşireye normal pamuklu takımı veririm gibi geliyo sonra biz kendimizi biraz toparlayıp fotoğraf cekcegimiz zaman muslin takimini giydiririm biraz öyle durur sonra pamuklu giydiririm bı daha heralde şimdi bende bilemedim odada yanımda muslinle neyse ama hastane içinde usuyebilir dediğiniz gibi

Kızlar kontrolden çıktık. Bebiş gayet sağlıklıymış her şey yolunda. Şeker yüklemesi için gideceğim iki hafta sonra. Normalde gerek yok ama ailede varsa yaptıralım dedi. Annem anneannem teyzem iki kuzenimde var dedim. O zaman kesin yaptırmak lazım dedi. İnşallah bir şey çıkmaz ordan da bir de bu 5 dk durmayan bebeğim ultrason boyunca hiç kıpırdamadı. Tatlı da yedim çıkar çıkmaz hareketlendi yine neden böyle hep

Maşallah canım sevindim senin adına sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Ben başta Medical Park a gidiyordum paket alacaktık. Doktor bulana kadar testleri devlette yaptıralım dedik, doktoru çok sevince orada kaldım. Şehir hastanesine gidiyorum beni toplam 50 dk tuttu içerde doktor. Çok şükür bir şey de yoktu. Ama senin neden o kadar kısa olmuş anlamadım. Doktor ne dedi peki? Belki bir sorun görmediği için erken çıkarmıştır

Kızlar aklıma ne geldi biz bu biberonları nasıl temizleyeceğiz? Cam olanları kaynatalım da plastik kaynatılır mı alternatifi nedir? Deneyimli anneler aydınlatabilir mi

Kızlar aklıma ne geldi biz bu biberonları nasıl temizleyeceğiz? Cam olanları kaynatalım da plastik kaynatılır mı alternatifi nedir? Deneyimli anneler aydınlatabilir mi

ben buharlı sterilizatör düşünüyorum en son kardeşim doğum yapmıştı o kullanıyordu bayabi rahattı

Emzik biberon kapak dis kasiyici vs her turlu steril edilcek seyi kullaniyosun icinde philips in ki var ben de cok memnundum uzun sure kullandim sadece deterjani var ebebekte satilio onla calkalayip koyuyodum makineye.

Ama illa makineye gerek yok diosaniz ki cok pratik, onun yerine kaynamis su da bekleterek steril edebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…