- 26 Mart 2024
- 333
- 701
- 23
Tesekkür ederim gelsin yorum yaparım mutlaka inşallah güzel çıkarO markaya baktım ama anlayamadım yazarsan ben de çok sevinirimşimdiden güle güle kullan
Ben başta Medical Park a gidiyordum paket alacaktık. Doktor bulana kadar testleri devlette yaptıralım dedik, doktoru çok sevince orada kaldım. Şehir hastanesine gidiyorum beni toplam 50 dk tuttu içerde doktor. Çok şükür bir şey de yoktu. Ama senin neden o kadar kısa olmuş anlamadım. Doktor ne dedi peki? Belki bir sorun görmediği için erken çıkarmıştır -
bana en son iyi dedi canım sıkıntı yok dedi ama bakıyorum 1 saat sürdü diyenler var benim o kadar kısa sürünce acaba başka yerede mi gitsem dedim
Doktorum 2,5-3 cm dedi sınır değere. Sizin de bunun üstünde gözüküyorKizlar 22.haftada rahim ağzı uzunluğu 32 mm sizce iyimi doktor birşey demedi ama bilemedim sizin kaç çıktı
Teyzem geçen sene doğum yaptığında hemşireyw müslin vermişti ve hemşire terslemiş teyzemi müslin olmaz diye. O hemşireye bağlı bir durum muydu bilmiyorum ama mutlaka öncesinden sorunEvet kesinlikle tek takım yetmez gibi zatenHemşireye müslin olanı mı vereceksin yani
Teşekkür ederim canım benim içimi rahatlattın birazBenden önce giren de kısa çıkmıştı. Bebeğim çok garip durunca görmek için çok uğraştı o yüzden uzun sürdü muhtemelen. bir şey olsa tekrar çağırırdı zaten. Bir sorun görmediyse ondan kısa sürmüştür. Ha içim rahat etsin dersen git tabii ki özele de. Ama özelde de bir sorun görmeyince çok uzun tutmuyorlar. Merak etme doktor iyi dediyse iyidir bebişin. İçini ferah tuthem biz iyi olacağız ki onlar da iyi olsun
bende çok zorlandım hap midemi bulandırıyordu ama araştırdım biraz portakal suyuyla içilebilirmiş bende onun yerine portakalları dilimliyorum hapı yuttuktan sonra üstüne portakal yiyorum ondan sonra hiç mide bulantısı yapmadı bende bi dene istersenDemir ilaçı vermişti doktorum kullanıyorum ama hap gerçekten çok kotukokusu tadı zor içiyorum gyno tardyferon die
size hangi demir ilaçlarını verdiler olmadı bir sonrakinde değiştireceğim
Hoşgeldin canım. Ben de yeni geldim. Çok sevindim güzel geçmesineBen geçen hafta gittim detaylı ultrasona . İzmir kent hastanesinde girdim. 1 saat civarı sürdü , doktorun odasından çıktığımızda 1 saat 20 dk geçmişti. Ben çok memnun kaldım doktor en ayrıntılı şekilde bilgilendirmelerini yaptı. Her şeyin ismini cismini ölçüsünü olması gerekeni sabırla anlattı . Bizim için çok keyifli bir deneyimdi. Çok şükür bebişimiz sağlıklı. Plasentam aşağıdaymış hala ama rahim ağzına 5 cm uzaklıkta. Yüksek ihtimal çıkar dedi şuan bir sıkıntı yok dedi.
Herkesin güzel geçmiştir inşallah
Aa yaza mı gelmişti? Evet sanırım hemşireye verilmiyor, çekim için vs kullanıyorlar sonradanTeyzem geçen sene doğum yaptığında hemşireyw müslin vermişti ve hemşire terslemiş teyzemi müslin olmaz diye. O hemşireye bağlı bir durum muydu bilmiyorum ama mutlaka öncesinden sorun
bende çok zorlandım hap midemi bulandırıyordu ama araştırdım biraz portakal suyuyla içilebilirmiş bende onun yerine portakalları dilimliyorum hapı yuttuktan sonra üstüne portakal yiyorum ondan sonra hiç mide bulantısı yapmadı bende bi dene istersen
benim de aklımda o tarz var haziran annelerini okudum genelde o tarz almışlar müslim olanlar dan da alıp odaya geldikten sonra giydirip resim çekerim diye düşünüyorum süslü püslü :)Bebek anne karnındaki sıcaktan çıkınca üşüyebilir kızlar. Ben pamuklu aldım hastane çıkışını.
Ay evet ben yenidoğan 2 tane atlet zıbın bir de takım aldım sadece çünkü yenidoğan 50 cm e kadar. Bebek de ortalama 50 cm doğuyor zaten. 4 tane 0-3 2 tane 0-6 aldım çekme payları da var diye düşünüyorum. Onun dışında toplam 6 takım uzun kollu aldım. Burası Haziran'da çok sıcak oluyor ama akşamları serin bir de klima çalışırken üşür belki bilemedim. Üç tane de kısa kollu üst aldım. Bulursam şort da alırım muhtemelen. Bende bu kadar varMerhaba, alışverişleriniz ne durumda hanımlar, neleri aldınız neler kaldı ben zıbın çok fazla almalısın diyorlar kaç tane almak gerekir sizce
Ben 21+3 te gittim 34 mm iyi dedi.Kizlar 22.haftada rahim ağzı uzunluğu 32 mm sizce iyimi doktor birşey demedi ama bilemedim sizin kaç çıktı
Onun içinde istersen yemekten 2 saat sonra al dedi ben gece yatmadan içiyorum hem üstüne bişe yermiyim yemezmiyim çekincem olmuyorçok saol ya deneyeceğim mutlaka içmem lazım önemli bir ilaç yemeklerden yarım saat önce al dedi bir de mide boş boş içmem gerçekten zorladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?