mantıklı gece almak ben öğlen yemeğinden yarım saat önce alıyordum kötü yaptı çok teşekkürlerOnun içinde istersen yemekten 2 saat sonra al dedi ben gece yatmadan içiyorum hem üstüne bişe yermiyim yemezmiyim çekincem olmuyor
kıyafet işine giremedim henüz ıvır zıvır elektroniktir beşiktir biberondur onları tamamlıyorum bir tanede pamuklu hastane çıkışı aldım kıyafetlere önümüzdeki ay başlarım herhalde battık ya herşey üst üste gelince çok pahalı oluyor bakalım ufak ufak tamamlicam benMerhaba, alışverişleriniz ne durumda hanımlar, neleri aldınız neler kaldı ben zıbın çok fazla almalısın diyorlar kaç tane almak gerekir sizce
Ferro sanol içiyorum, ince bağırsakta çözünüyormış. Pek rahatsızlık vermiyor, ilk başta biraz halsizlik yaptı gib bir şüphem oldu sadeceDemir ilaçı vermişti doktorum kullanıyorum ama hap gerçekten çok kotukokusu tadı zor içiyorum gyno tardyferon die
size hangi demir ilaçlarını verdiler olmadı bir sonrakinde değiştireceğim
Ben kıyafet işini ablama pasladim pazar halledecek haftaya elime geçerler eksige göre tamamlarım araba ve anakucağı sipariş etmiştim geldiler kargocu yukarıya çıkarmadı bende inemedim aşağıda dükkana emanet etti çok sabırsızlanıyorum biran önce akşam olsa da eşim gelip yukarı çıkarsaMerhaba, alışverişleriniz ne durumda hanımlar, neleri aldınız neler kaldı ben zıbın çok fazla almalısın diyorlar kaç tane almak gerekir sizce
Bende yemekten 3 saat sonra içiyorum gece.mantıklı gece almak ben öğlen yemeğinden yarım saat önce alıyordum kötü yaptı çok teşekkürler
Ah o ağrılar beni benden alıyor resmen 10 dk ayakta durunca sırtım çok kötü oluyor hemen yatmak istiyorum boyun düzleşmesi vardı bende hamile olmadan önceden jel krem kullanıyordum şimdi onu da kesince ağrılar çok kötü oluyor vitamin kullanıyorum doktor bol bol dinleneceksin yapacak bir şey yok diyoBenim. De sırt ağrım basladi. Acaba bebek büyüyorlar diye mi? Magnezyum var multivitaminin içinde ama belki de tek içmek gerekir de mi ? Doktora gidince söyliyim bari.
Cok gecmis olsun. Evet bende ileriki ayları düşündüm acikcasi. Gece uyurken de sıkıntı oldu. İnşallah geçer ağrilarimiz.Ah o ağrılar beni benden alıyor resmen 10 dk ayakta durunca sırtım çok kötü oluyor hemen yatmak istiyorum boyun düzleşmesi vardı bende hamile olmadan önceden jel krem kullanıyordum şimdi onu da kesince ağrılar çok kötü oluyor vitamin kullanıyorum doktor bol bol dinleneceksin yapacak bir şey yok diyoileri ki aylarımı düşünemiyorum
Merhabalar. Evet böyle şeyler duydum. Birisine de böyle demişler. Kalp yetmezliğinden olur diye ama gayet sağlıklı bir bebegi olmuş.Hanımlar ben ara ara forumu takip edip mesajlarınızı okuyodum ama üye olmamıştım haziranın 2 sinde tahmini doğum tarihim var. 3. Çocuğuma hamileyim çok şükür iki sağlıklı oğlum var.
Pazartesi perinatoloji randevum vardı güle oynaya gittiğim doktor randuvumdan şok olarak ağlayarak döndüm. Doktor her şeye ince ince baktı sağolsun her şey iyi gidiyordu taki kalbine bakıncaya kadar. Kalbin tam gelişmediğini özel koşullarda dünyaya gelmesi gerektiğini ve hemen ameliyat olması gerektiğini söyledi. Hatta büyük ihtimalle hayatını kaybedecek dedi. O andan itibaren anlatılanları anlamadım başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
Yinede emin olmak için iki hafta sonra tekrar bakalım dedi beklemek istemezsen daha gelişmiş bi hastaneye git tekrar bakılsın dedi. Bu hafta ya randevu buldum pazartesi için tekrar gidicem ama ne yapıcam ne düşünücem hiç bilmiyorum.
Böyle bişey duyan başına gelen oldumu dertleşmek istedim
KaynatılıyorKızlar aklıma ne geldibiz bu biberonları nasıl temizleyeceğiz? Cam olanları kaynatalım da plastik kaynatılır mı alternatifi nedir? Deneyimli anneler aydınlatabilir mi
Aynı ilacı kullandım, kullanılamayacak kadar değil sanki ilk ağza alınca bir demirden sanırım tadı gibi garip.. Yutunca geçiyor.Demir ilaçı vermişti doktorum kullanıyorum ama hap gerçekten çok kotukokusu tadı zor içiyorum gyno tardyferon die
size hangi demir ilaçlarını verdiler olmadı bir sonrakinde değiştireceğim
Ay ben hiçbir şey almadım dahaMerhaba, alışverişleriniz ne durumda hanımlar, neleri aldınız neler kaldı ben zıbın çok fazla almalısın diyorlar kaç tane almak gerekir sizce
Çok teşekkür ederim herşeyden bi ümit bekliyorum şuan bebeğin pozisyonu iyi değildi inşallah yanlış görmüşlerdir diye dua ediyorum. Doktor bakarken bide kardiyoloji doktoru görsün dedi çağırdılar hemen onunla baktılar oda iki hafta sonra tekrar görelim dedi.Merhabalar. Evet böyle şeyler duydum. Birisine de böyle demişler. Kalp yetmezliğinden olur diye ama gayet sağlıklı bir bebegi olmuş.
Onun dışında ben de perinatolojiye gittiğimde bana da önce damarda darlık var gibi gözüküyor demişti. Böyle olduğunda dogunca ameliyat oluyor ama teşhis için daha çok erken, bu durum değişebilir dedi. 3 hafta sonra yine çağırdı. Ben tabi 3 hafta üzüldüm çok. Ama tevekkül ettim dua ettim hep. Uc hafta sonra tekrar baktı. Gene darlik var gibi ama bir sıkıntı yaratmıyor dedi. Kalp fonksiyonları iyi dedi. Yine de gozetimde tutmak istedi. Yani 2 ay sonra tekrar bakalım dedi. 28. Haftada yani. İnşallah hersey yolunda der yine.
Sizin de bebeğinize şifa diliyorum. Ama bebegini aldır ölür deyip te saglik,a doğan bir sürü bebek okudum. Siz bir de çocuk kardiyolojisine gidebilirsiniz. O daha iyi anlar. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Dua edicem bebeğiniz için,
Herşey güzel olsun inşallah. İki hafta sonra güzel şeyler duymanız nasip olsun. Dua edicem. Allah ne derse o olur. Dualarda buluşalım.Çok teşekkür ederim herşeyden bi ümit bekliyorum şuan bebeğin pozisyonu iyi değildi inşallah yanlış görmüşlerdir diye dua ediyorum. Doktor bakarken bide kardiyoloji doktoru görsün dedi çağırdılar hemen onunla baktılar oda iki hafta sonra tekrar görelim dedi.
Şuan en ihtiyacım olan şey dua… öyle kıymetliki
o ilk an bitiriyor zaten :) yutuncaya kadar beni benden alıyorAynı ilacı kullandım, kullanılamayacak kadar değil sanki ilk ağza alınca bir demirden sanırım tadı gibi garip.. Yutunca geçiyor.
bende tek çorap dahi almadım para ayırdım :) bir gidişte alıp gelirim diye düşünüyorum benim 14 yıl geçince hiç bir şey yok sil baştan ilk annelik gibi bir şey olacakAy ben hiçbir şey almadım dahaoğlumdan birkaç parça kıyafet var sadece, beşik o kadar
Ben olayı baya yanlış anlamışım ya, hastane çıkışı doğal olarak taburcu olurken giyilen takımmış ben nedense hemşireye verilen diye düşünüyorumbenim de aklımda o tarz var haziran annelerini okudum genelde o tarz almışlar müslim olanlar dan da alıp odaya geldikten sonra giydirip resim çekerim diye düşünüyorum süslü püslü :)
hehe farketmiyor aslında tabi çok fırfırlı ise daha sonra giydirirsin istediğin alıp ama ben ilk sade giydirmekten yanayım 4 5 saat sonra değiştirim resim çekmek için diye düşünüyorumBen olayı baya yanlış anlamışım ya, hastane çıkışı doğal olarak taburcu olurken giyilen takımmış ben nedense hemşireye verilen diye düşünüyorumbir tane çok beğenmiştim çok tatlı bir şey fakat şapkası hafif fırfırlı sanırım hemşireye daha basic bir şey vermek gerekir
Hastane çıkışı veriliyor aslında hemşireye, onu giydiriyorlarBen olayı baya yanlış anlamışım ya, hastane çıkışı doğal olarak taburcu olurken giyilen takımmış ben nedense hemşireye verilen diye düşünüyorumbir tane çok beğenmiştim çok tatlı bir şey fakat şapkası hafif fırfırlı sanırım hemşireye daha basic bir şey vermek gerekir
Peki nasıl bir şey olmalı? Komple 12li set falan gereksiz geliyor.. Ektekini beğenmiştim iç zıbın ve müslin örtü eklesem yetmez mi acaba? Bir de çok mu cafcaflı ilk kıyafet için bilemedimHastane çıkışı veriliyor aslında hemşireye, onu giydiriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?