2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Peki nasıl bir şey olmalı? Komple 12li set falan gereksiz geliyor.. Ektekini beğenmiştim iç zıbın ve müslin örtü eklesem yetmez mi acaba? Bir de çok mu cafcaflı ilk kıyafet için bilemedim
Hemşireye vermek için ben düz pamuklu bir takım düşündüm çünkü ilk doğduğunda kan, beyaz sıvı vs oluyormuş zaten üstü bol bol değiştiriliyormuş süt akınca vs. Fotoğraf için güzel bir takım ayırmayı düşündüm

Kızlar bu arada ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gittim kontrol zamanım varmış gitmemişim vs ebe bir sürü laf etti
Aşınız var onu yapalım dediler tetanoz oldum
Mart sonuna yine gün verdi gel kan idrar alıcaz diye yani kadın doğumda veriyorum zaten bide bu sağlık ocağına niye gidiyoruz anlam veremedim. Çalışıyorum buraya gelip kan vermek için 1 saat bekleyemem öyle bir zamanım yok dedim. İllaki müsait zamanınız olur gelin dedi. Gitmesek ne olacak ki zaten ne cihazları iyi ne düzgün bir bilgi alamıyoruz. Bu bahsettiğim ebe gebeliğin başında da betan düşük hemen hamileyim diye düşünme vs demişti çok anlıyor gibi. Enerjim pek tutmadı yani.
Hatırlatma için aramıyoruz dedi bişe olmaz değil mi gitmesem

Peki nasıl bir şey olmalı? Komple 12li set falan gereksiz geliyor.. Ektekini beğenmiştim iç zıbın ve müslin örtü eklesem yetmez mi acaba? Bir de çok mu cafcaflı ilk kıyafet için bilemedim
Çok tatlı ama ben de ilk giyim için daha sade bişey arıyorum. Beyaz üzerine bir figür böyle bişey arıyorum :) bence kısa kollu zıbın olsa iyi olur sette. Haziran da olsa arkadaş da yazmış anne karnından çıkınca üşürler diye aklıma yattı. Hemşireye ilk battaniye, tulım, zıbın, eldiven, bere verilir. Belki çorap giydirmezler ama tulum patikli olur. Şu an baktığım setlerde kısa kollu zıbınlı göremedim. Mevsimden heralde bekliyorum biraz

İyi akşamlar arkadaşlar. Bu geceler çok mübarek geceler. Birbirimize dua edelim hamilelerin duaları kabul olur derdi büyüklerim. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. Varolan evlatlara da sağlık güzel bir gelecek güzel insanlar ve güzel ahlak nasip etsin.Bizleri evlatlarımıza onları da bizlere bağışlasın. Bende yarın perinatolojiye gidecem. Üçlü testim riskli çıkmıştı epey ağladım üzüldüm inşallah yarın güzel haberler ile doktordan çıkarim. İnşallah hepimiz güzellikler ile kucağımıza sağlıkla alırız. Amin...

Bugün ben de tetanoz aşısı vurulmaya gittim. İsterseniz kan idrar alalım dedi. Ne zaman isterseniz gelip verebilirsiniz dedi. Ben de şimdilik kalsın belki şeker yüklemesnde onu da veririm dedim. Zorunluluk yoktur da heralde insanları asm’ye çekmeye çalışıyorlar.

İyi akşamlar arkadaşlar. Bu geceler çok mübarek geceler. Birbirimize dua edelim hamilelerin duaları kabul olur derdi büyüklerim. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. Varolan evlatlara da sağlık güzel bir gelecek güzel insanlar ve güzel ahlak nasip etsin.Bizleri evlatlarımıza onları da bizlere bağışlasın. Bende yarın perinatolojiye gidecem. Üçlü testim riskli çıkmıştı epey ağladım üzüldüm inşallah yarın güzel haberler ile doktordan çıkarim. İnşallah hepimiz güzellikler ile kucağımıza sağlıkla alırız. Amin...

Bugün benim de detaylı ultrasonum vardı. Çok şükür her şey yolunda, sadece bir böbrekte hafif genişleme varmış. Takip edelim, 28. Haftada yine göreyim dedi. Olabilecek bir şey gibi anladım, ama umarım ileriki haftalarda üzecek gelişmeler olmaz. Böyle yorumlar alan oldu mu aramızda?

Amin İnşallah güzel haberler alırsınız

Ben de tetanoz oldum
İki gün önce ama gece iğne yerim ağrıdı. Gitmeseniz bir şey olmaz bence. Ben de şeker testi için gidicem 24. Haftada kısmet ise.

Evet canım oldu. Bizim için de kalp damarında darlık görüyorum demişti. Üç hafta sonra gelin dedi. Ben tabi korkarak üzülerek gittim. Sonra gittiğimde daha iyi
Bir sorun yok şuan, 28. Haftada gel tekrar bakalım dedi.Herşey yolunda mu diye yüz kere sordum. Yolunda şuan böyle kalırsa bile bir sıkıntı olmaz dedi.İyi düşünelim iyi olsun diyorum. İnşallah 28. Haftamızda da güzel haberler alırız. Zaten büyüdükçe organlar da tamamlanıyor. Değişir yani canım.

Kızlar Merhaba
Dün detaylı ultrasona girdim. Yaklaşık 30-40 dk sürdü. İlk başta bebeğin ölçülerini görünce dedi ki sen 22 haftalık olmamalısın. Hemşirelere diğer randevularımdaki bebeğin boyunu kilosunu vs sorup tarihimi değiştirdi. Bebeğim artık 16 haziran değil 21 haziran doğumlu

Baya detaylı baktı. Her şeyi bize gösterdi, anlattı. Arada durdurup eşime fotoğrafını çekebilirsin dedi. Çok esprili bir beyefendiydi. Bizim gerginliğimizi de aldı bir süre sonra

En son sadece sol kasığımda çentik olduğunu söyledi. Yani sol taraftan geçen damardaki kanın akışında biraz direnç varmış. Bu her iki tarafta olursa bebeğin düşük kiloyla doğmasına neden olurmuş. Tek tarafta olması riskli değil ama haftada bir tansiyonunu ölçersin dedi. En son kendi doktorumu arayıp durumu anlattı. Coraspin tarzı bir hap içmeme karar verdiler. 32. haftada mutlaka bırak dedi

Kızımızın güzel sağlıklı sonuçlarını almak bizi çok mutlu etti. İnşallah sizlerin de sorunsuz geçer

Perinatoloji en azından detaylı bakar canım. Üçlğ test te risk çıkabiliyor çünkü. Down sendromunu bile az çok anlayabiliyorlar belirtilerini en azından. Bence herşey güzel olacak. Dua edelim birbirimize evet. Hepimizin buna ihtiyacı var. Yarın güzel haberlerinizi bekliyorum.

Benimde birinde çentik var ama doktorum çok kötü olmadığını ilaca gerek olmadığını söyledi . %65 civarı çentik dedi birinde . Karbonhidrat ve tuz tüketimini sınırla dedi sadece

Sağlık ocakları gerçekten fena . Geçen gittim tutturdu kalbini dinleyelim diye . bir türlü duyamadı beni telaş içine soktu bebekte oynamıyordu sabahtan beri eşimi aradım aldı beni doktoruma götürdü . Halimizi göreceksin doktorum acayip kızdı sen takipli hastasın niye zorluyor diye . Gebelik kaybım var zaten cok paniğim beni maf etti birde diyorki bana kalp atışı çıkmazsa bize haber ver canım aradım benzettim sonra şaka gibiler ya

İnşallah ya. Doktor da bana çok çok önemli gibi anlatmadı. Düzeleceğine inanıyorum. İnşallah iyi haberler alırız

Benim ilk kızımda oldu canım. böbreklerin biri küçük diğeri geniş demişti. Ama sonra ilk ay kontrolde düzelmişti. doktorum idrarını tutuyor bazen böbrekler anne karnında olabiliyor demişti. Benim içim rahat etmedi doğumdan sonra takip ettirdik hiçbir sıkıntı olmadı şükür. İçini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…