2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Kendi doktorum hiç bahsetmemişti, şimdi ortaya çıktı. İnsallah bizim de öyle olur. İçimde kötü bir his yok. Olmaz inşallah hiçbirimizde de sağlıkla doğsunlar bugün 3d ultrasonda görünce abisine benzettim, duygulandım

İnanılmaz bir duygu kaç çocuğumuz olursa olsun evlat gerçekten hiçbir duyguya benzemiyor bizde kızımıza benzettik. Ultrasonda parmagını emiyordu sonra elini komple soktu doktor gülmeye başladı :) esniyordu sürekli izlerken zaman nasıl geçti anlamadık . rabbim hepimizden güzel haberlet almayı nasip etsin. Ben bebeğimi kaybetmeseydim 2024 aralık annesi olacaktım 4 ay kadar o gruptaydım şimdi bakıyorum hepsi doğurdu inşallah bizde oyle oluruz

Ben hep ilk oğlumla tattığım için bu duyguyu, seveceğimden emin olsam da yerine başkasını koyamıyorum oğlumun bugün aynı ona benzetmek galiba bu yüzden mutlu etti ultrasonda görünce kıyamıyorum küçücükler. İlkinde yaşadığımız heyecanları bu sefer daha tecrübeli yaşayacağız galiba :)
Maalesef böyle üzücü şeyler de olabiliyor hamilelikte. Allah tamamına erdirsin. Bir daha böyle üzüntüler yaşatmasın

Kızlar ya bu 3 gün oluyo surekli kasılmam sancılarım oluyor adet sancısına ek kasılma olarak rahim ağzı uzunluğu falan hiç baktirmadim şimdiden açılma erken doğum gibi şeyler olmaz dimi bugünde aşırı baş ağrım oldu beynim çıkacak sandım galiba tansiyondandı tuzlu ayran içince hafifledi herkes erken doguracaksin diyor da bari 7 ayı devirsin ne aceleci bı bebişim var 13.haftada hareketlendi 21de doğma planlari yapiyor anası kılıklı

bence birşey olmaz benide darlıyordu ebe hastanede detaylı tahlil yaptırdığımı söylüyordum ya sistemden bakıyor ya da fotoğraf at sonuçları göreyim diyor ona göre bilgilendirme yapıyor sonuçta hastanelerde yaptırdığımız daha güvenilir

Kızlar tetenoz 1. Dozu kaçıncı haftada yaptınız? Sağlık ocağı 24. Haftamda ilk doz dedi de. Geç değil mi biraz ? Daha 2. Dozu var

Canım içini ferah tut. Duamız sizinle inşallah. Rabbim kolaylıkla süreci geçirmenizi nasip etsin. Düzelir Allahın izni ile.

Doktorum 1 kutu bitince bir daha yazmadı multivitamin verdi bunun içinde var dedi bana.. Sonrauzun süren hastalık olunca kan değerlerime baktı değerlerim düşmüş şimdi hafta da 2 seferlik kapsül olanı kullanıyorum. Doktor kontrolünde söyle içemiyorum diye başka çeşidini yazar belki..

14 yıl o kadar sürede unutulur tabi Alacaklarını belirle para olduktan sonra tık tık alınıyor Bende işyerinde yoğunum bu ara evde çocuk hiç bakacak fırsatım olmuyor alışveriş için

Kızlar down sendromu konusu ile ilgili bir şey söylemek istiyorum

Detaylı ultrason sırasında kızımın burnu ile ilgili şakalaşmaya başladık filan. İşte anneye benziyor, yok babaya benziyor vs. Eşimin burnu biraz büyük :) Benim burnum hokka gibi. Biraz babasına benzettik işte güldük filan

Doktor dedi ki bırakın büyük olsun. Bu ultrasonlarda burnu tam olarak görmek aslında benim için çok önemli. Çünkü down sendromu ile ilgili şüpheleri ortadan kaldırırmış. Yani küçük diye de illa down sendromlu olacak diye bir şey yok ama güzel bir parametre dedi

Yıllar önce bir hastası bu şüpheyle gelmiş. Burnuna bir baktım, merak etmeyin bebeğiniz gayet sağlıklı dedim dedi :)

Bu da böyle aklıma geldi

Saçma bence de beni aşı harici aramadılar hiç Zaten doktor e nabıza işliyor. Hatta ben bu sene hamileyim diye haber vermedim 17. Haftanda kendileri aradı. Hamilelik varmış diye..

Kızlar humana anne cayı ve bestlak damla cok öneriliyor ben hastane çantama koyacagım. Aklınızda bulunsun
Ya bu da iki ayrı görüş var. Çocuk doktorunun biri hiç önermiyordu. Ben ilk oğlumda humma rezeneli olanı kullandım biraz işe yaradı mı bilmiyorum. Mesela benim kadın doğum doktorumda rezene içebilirsin demişti. Muallak yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…