- 26 Mart 2024
- 333
- 701
- 23
Kendi doktorum hiç bahsetmemişti, şimdi ortaya çıktı. İnsallah bizim de öyle olur. İçimde kötü bir his yok. Olmaz inşallah hiçbirimizde de sağlıkla doğsunlarBenim ilk kızımda oldu canım. böbreklerin biri küçük diğeri geniş demişti. Ama sonra ilk ay kontrolde düzelmişti. doktorum idrarını tutuyor bazen böbrekler anne karnında olabiliyor demişti. Benim içim rahat etmedi doğumdan sonra takip ettirdik hiçbir sıkıntı olmadı şükür. İçini ferah tut
Hurma, kuru incir de öneririm :)Kızlar humana anne cayı ve bestlak damla cok öneriliyor ben hastane çantama koyacagım. Aklınızda bulunsun
İnanılmaz bir duygu kaç çocuğumuz olursa olsun evlat gerçekten hiçbir duyguya benzemiyorKendi doktorum hiç bahsetmemişti, şimdi ortaya çıktı. İnsallah bizim de öyle olur. İçimde kötü bir his yok. Olmaz inşallah hiçbirimizde de sağlıkla doğsunlarbugün 3d ultrasonda görünce abisine benzettim, duygulandım
Hemen listeme ekliyorum:) tesekkür ederimHurma, kuru incir de öneririm :)
Ben hep ilk oğlumla tattığım için bu duyguyu, seveceğimden emin olsam da yerine başkasını koyamıyorum oğlumunİnanılmaz bir duygu kaç çocuğumuz olursa olsun evlat gerçekten hiçbir duyguya benzemiyorbizde kızımıza benzettik. Ultrasonda parmagını emiyordu sonra elini komple soktu doktor gülmeye başladı :) esniyordu sürekli izlerken zaman nasıl geçti anlamadık . rabbim hepimizden güzel haberlet almayı nasip etsin. Ben bebeğimi kaybetmeseydim 2024 aralık annesi olacaktım 4 ay kadar o gruptaydım şimdi bakıyorum hepsi doğurdu inşallah bizde oyle oluruz
bence birşey olmaz benide darlıyordu ebe hastanede detaylı tahlil yaptırdığımı söylüyordum ya sistemden bakıyor ya da fotoğraf at sonuçları göreyim diyor ona göre bilgilendirme yapıyor sonuçta hastanelerde yaptırdığımız daha güvenilirKızlar bu arada ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gittim kontrol zamanım varmış gitmemişim vs ebe bir sürü laf etti
Aşınız var onu yapalım dediler tetanoz oldum
Mart sonuna yine gün verdi gel kan idrar alıcaz diye yani kadın doğumda veriyorum zaten bide bu sağlık ocağına niye gidiyoruz anlam veremedim. Çalışıyorum buraya gelip kan vermek için 1 saat bekleyemem öyle bir zamanım yok dedim. İllaki müsait zamanınız olur gelin dedi. Gitmesek ne olacak ki zaten ne cihazları iyi ne düzgün bir bilgi alamıyoruz. Bu bahsettiğim ebe gebeliğin başında da betan düşük hemen hamileyim diye düşünme vs demişti çok anlıyor gibi. Enerjim pek tutmadı yani.
Hatırlatma için aramıyoruz dedi bişe olmaz değil mi gitmesem
Ben 21.hafta 1. Doz oldum. 2.doz için 1 ay sonra gel dedi. Aralarında 1 ay tutuyorlar sanırım.Kızlar tetenoz 1. Dozu kaçıncı haftada yaptınız? Sağlık ocağı 24. Haftamda ilk doz dedi de. Geç değil mi biraz ? Daha 2. Dozu var
Canım içini ferah tut. Duamız sizinle inşallah. Rabbim kolaylıkla süreci geçirmenizi nasip etsin. Düzelir Allahın izni ile.Çok teşekkür ederim herşeyden bi ümit bekliyorum şuan bebeğin pozisyonu iyi değildi inşallah yanlış görmüşlerdir diye dua ediyorum. Doktor bakarken bide kardiyoloji doktoru görsün dedi çağırdılar hemen onunla baktılar oda iki hafta sonra tekrar görelim dedi.
Şuan en ihtiyacım olan şey dua… öyle kıymetliki
Bana da öyle dediler 23+6 da çağırdı bana da çok geç geldi tarih vardır bir bildikleri herhalde dedimKızlar tetenoz 1. Dozu kaçıncı haftada yaptınız? Sağlık ocağı 24. Haftamda ilk doz dedi de. Geç değil mi biraz ? Daha 2. Dozu var
benim aile hekimim de 26.haftada çağıracağız 1 kere yapacağız dediKızlar tetenoz 1. Dozu kaçıncı haftada yaptınız? Sağlık ocağı 24. Haftamda ilk doz dedi de. Geç değil mi biraz ? Daha 2. Dozu var
Ben 21+3’de oldum. Kolumu yine epey ağrıttı ve halsiz bıraktı sağolsunKızlar tetenoz 1. Dozu kaçıncı haftada yaptınız? Sağlık ocağı 24. Haftamda ilk doz dedi de. Geç değil mi biraz ? Daha 2. Dozu var
Kızlar tetenoz 1. Dozu kaçıncı haftada yaptınız? Sağlık ocağı 24. Haftamda ilk doz dedi de. Geç değil mi biraz ? Daha 2. Dozu var
Doktorum 1 kutu bitince bir daha yazmadı multivitamin verdi bunun içinde var dedi bana.. Sonrauzun süren hastalık olunca kan değerlerime baktı değerlerim düşmüş şimdi hafta da 2 seferlik kapsül olanı kullanıyorum. Doktor kontrolünde söyle içemiyorum diye başka çeşidini yazar belki..o ilk an bitiriyor zaten :) yutuncaya kadar beni benden alıyor
bende tek çorap dahi almadım para ayırdım :) bir gidişte alıp gelirim diye düşünüyorum benim 14 yıl geçince hiç bir şey yok sil baştan ilk annelik gibi bir şey olacak
Saçma bence de beni aşı harici aramadılar hiçKızlar bu arada ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gittim kontrol zamanım varmış gitmemişim vs ebe bir sürü laf etti
Aşınız var onu yapalım dediler tetanoz oldum
Mart sonuna yine gün verdi gel kan idrar alıcaz diye yani kadın doğumda veriyorum zaten bide bu sağlık ocağına niye gidiyoruz anlam veremedim. Çalışıyorum buraya gelip kan vermek için 1 saat bekleyemem öyle bir zamanım yok dedim. İllaki müsait zamanınız olur gelin dedi. Gitmesek ne olacak ki zaten ne cihazları iyi ne düzgün bir bilgi alamıyoruz. Bu bahsettiğim ebe gebeliğin başında da betan düşük hemen hamileyim diye düşünme vs demişti çok anlıyor gibi. Enerjim pek tutmadı yani.
Hatırlatma için aramıyoruz dedi bişe olmaz değil mi gitmesem
Ya bu da iki ayrı görüş var. Çocuk doktorunun biri hiç önermiyordu. Ben ilk oğlumda humma rezeneli olanı kullandım biraz işe yaradı mı bilmiyorum. Mesela benim kadın doğum doktorumda rezene içebilirsin demişti. Muallak yani..Kızlar humana anne cayı ve bestlak damla cok öneriliyor ben hastane çantama koyacagım. Aklınızda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?