- 5 Mart 2021
- 6.174
- 9.018
- 148
Cinnet geçirmeme ramak kaldıDoğum izni bi gelseydi artık ya zorla geliyoruz işe
Aynı haldeyim. Sağlıkla bir tamamlasaydık şu günleri . İzni uzatacaklardı güya çalışma yapıyorlar ama bize yetişse bari.Doğum izni bi gelseydi artık ya zorla geliyoruz işe
Var mı hala öyle bir ihtimal peki? Paketler açıklandıktan sonra öyle hi şeu çıkmayınca artık takip etmeyi bıraktımAynı haldeyim. Sağlıkla bir tamamlasaydık şu günleri . İzni uzatacaklardı güya çalışma yapıyorlar ama bize yetişse bari.
Var diye yazılmış geçen sene . İznin uzayacağı ile ilgili . İnşallah bize denk gelir bari.Var mı hala öyle bir ihtimal peki? Paketler açıklandıktan sonra öyle hi şeu çıkmayınca artık takip etmeyi bıraktım
Kızlar tetenoz 1. Dozu kaçıncı haftada yaptınız? Sağlık ocağı 24. Haftamda ilk doz dedi de. Geç değil mi biraz ? Daha 2. Dozu varken
Aynen canım detayli ultrasinda esim sordu Downey sendromu ile ilgili bir şüphe gozukuyor mu diye yok dedi doktorumuz. Enseden ve burundan tahmin ediyorlar demek ki.Kızlar down sendromu konusu ile ilgili bir şey söylemek istiyorum
Detaylı ultrason sırasında kızımın burnu ile ilgili şakalaşmaya başladık filan. İşte anneye benziyor, yok babaya benziyor vs. Eşimin burnu biraz büyük :) Benim burnum hokka gibi. Biraz babasına benzettik işte güldük filan
Doktor dedi ki bırakın büyük olsun. Bu ultrasonlarda burnu tam olarak görmek aslında benim için çok önemli. Çünkü down sendromu ile ilgili şüpheleri ortadan kaldırırmış. Yani küçük diye de illa down sendromlu olacak diye bir şey yok ama güzel bir parametre dedi
Yıllar önce bir hastası bu şüpheyle gelmiş. Burnuna bir baktım, merak etmeyin bebeğiniz gayet sağlıklı dedim dedi :)
Bu da böyle aklıma geldi
Kızlar merhaba, bugün doktor kontrolüne gittim. Bebeğim tam 650 g olmuş. Ben kilo almadım ama o beslenmiş. Haftasıyla uyumlu dedi, çok mutlu oldum. Yeterince su içemiyorum, günde en fazla 2 bardak icebiliyorum hala kusmalarim var çünkü. Doktor amniyon sıvısı iyi dedikavuşmak için sabırsızlanıyorum gerçekten
Yok canım. Hamile pilatesine başladım, birde kilo almadım henüz. Belki etken olabilir. İleri ki zamanlar ne olur bilemiyorum tabii.Bel ve kalça ağrıların varmı seninde
Bende bu hafta hiç hareket etmedi diye üzülüyordum. Bugün gördüm, iyiydi. İnsan ister istemez endişeleniyor :)Kızlar geçen haftaya kadar bebişin hareketlerini hissedemediğim için çok endişeliydim iki gündür öyle bir hareket ediyor ki gerçekten inanamıyorum aynı bebek olduğuna
Uzanıp dakikalarca bekliyordum bir kere vursun diye şimdi yürürken bile hissediyorum ve gerçekten hiç durmuyor
Hala hissedemeyen varsa içini ferah tutsun
Bazen oda gününde olmayabilir bilmiyorum birkaç gündür tatlı yedim belki ondandırBende bu hafta hiç hareket etmedi diye üzülüyordum. Bugün gördüm, iyiydi. İnsan ister istemez endişeleniyor :)
59 kilo başladım canım ama kusmam çok olduğu için hamileliğimin başlarında kilo verdim.Bazen oda gününde olmayabilir bilmiyorum birkaç gündür tatlı yedim belki ondandır
Hiç kilo almadım yazmışsın hamileliğe kaç kilo başlamıştın
anladım ben dikkat ediyorum ama yinede 4 kilo kadar aldım o yüzden sordum59 kilo başladım canım ama kusmam çok olduğu için hamileliğimin başlarında kilo verdim.
Çok geçmiş olsun. Çikolata yenebilir, yememenizin özel bir sebebi var mı? Yoksa zulm etmeyin kendinizeKızlar selam ben de bu hamilelikten hiçbir şey anlamadım sürekli oğlumla ilgileniyorum üst üste bademcik enfeksiyonlar geçiriyoruz haftaya Salı günü ameliyat olacak refakatçi olarak yanında duracağım. Hamileliği yarılamışım ama hiçbir şey fark etmedim, 16. haftaya kadar mide bulantısından öldüm, 1.02 haftadır da resmen rahim kemiklerim ağrıyor pelvik kemikleri böyle yürünce bile bacaklarım ağrıyor, ve kramp giriyor. Magnezyum iyi geliyor ama yinede ağrım var, inanılmaz derecede canım çikolata istiyor kendimi tutuyorum ama gece rüyama giriyor.. haftaya cumartesi detaylı ultrasona gireceğim inşallah herşey güzel geçer. Bebek hareketlerine gelince inanılmaz ağrılı resmen karnımda döndüğünü görüyorum gece uykumdan uyandırıyor o kadar hareketli hiç durmuyor bazen tedirgin olmuyor değilim..
Ben de abartı bişey yemiyorum, eskiden de böyle yerdim, 4,5 kilo aldım. Max 6 olmalıydı iyi dedi doktor ama sinir oluyorum almamaanladım ben dikkat ediyorum ama yinede 4 kilo kadar aldım o yüzden sordum
İki tane alabilirsin dedi canım benimki devletin ödediği magosit 365 günlük 730 mg almış olucamağrılarım geçsinde yapacak bişe yok
Bu arada boyun kaç? Uzun boylularda bu ağrı çok oluyormuş benim 1.78 doğru mu bu söylenti merak ettim
[/QUOTE
Benim günlük 600 oluyor. Boyum 1.64 çok uzun değilim
Bende hareket edemiyorum hem hava çok soğuk karlı hemde ağrım oluyorBen de abartı bişey yemiyorum, eskiden de böyle yerdim, 4,5 kilo aldım. Max 6 olmalıydı iyi dedi doktor ama sinir oluyorum almamakışın dışarı da az çıktım, baharda biraz yürürsem 10 kg ile tamamlarsam yine çok mutlu olucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?