2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Benim de takıntım var denebilir. Doğumdan sonra veririm diyorum ama aklım takılmadan edemiyor. çok da kendimizi zorlamadan ufak tefek hareketlensek iyi olur.

İnsallah bütün bebekler sağlıkla doğar gerçekten çor zor süreç. Yaşadım biliyorum ama hiç bir belirti vermeyen de downlu bebeklerde olabiliyormuş ense kalınlığı olmayan burun kemiği olan doktorum demişti

Saçma bence de beni aşı harici aramadılar hiç Zaten doktor e nabıza işliyor. Hatta ben bu sene hamileyim diye haber vermedim 17. Haftanda kendileri aradı. Hamilelik varmış diye..
Benim ki kaynana gibi valla devamlı durum bildirimi istiyor kendi özel numarası ile aradı sonrada kaybet numara mi diye ekledi

Aynen canım ben de öyleydim. Ama bu haftalarda artış oluyormuş gerçekten. Bi de bugün benim yumurtalıklarima vuruyor. Aşağılarda yani. Sizin de öyle oluyor mu bazen?

Aynen canım ben de öyleydim. Ama bu haftalarda artış oluyormuş gerçekten. Bi de bugün benim yumurtalıklarima vuruyor. Aşağılarda yani. Sizin de öyle oluyor mu bazen?
Canım bebek zaten baya aşağıda benim göbek deliğinin 4 parmak filan altında yani bu çıkmış göbekle bebeğin ilgisi yok göbek komple bağırsak oldu sanırım
Hareketini hissettiğim yer baya aşağı yani yumurtalık denebilir

Kızlar aşırı diş hassasiyeti başladı üç gündür. Su içince canım çok yanıyor. Yaşayan çözebilen var mı acaba?

Aynen benim de öyle valla. Sanki ayakları aşağıdan sallanacak gibi geldi bir an

Yok çok şükür. Ama şakaklarıma kadar sızlıyor su içerken
Aynısını şuan yaşadım bıkac haftadır dış hassasiyetim var ama su içerken sizlamasi bu günlerde arttı genelde ağrısı sağ üst ve sol alt çenede oluyor dilimi koyarak içiyorum suyu yada ılık olarak içiyorum soğuğa aşırı tepki oluyor galiba

Bir çözümü yok mu ya aşırı susadım su içmeye korkuyorum

M
Bir çözümü yok mu ya aşırı susadım su içmeye korkuyorum
Maalesef doktora da sordum gayet normal dedi hamilelik ya dişe vurur yada kramp sırt ağrısı olarak vücuda vurur dedi ve bende ikiside var
Tek çare midemiz bulana bulana ılık su içmek soğuk su rahatlatıyor ama çarpılmışa dönüyorum içtikten sonra

Kızlar bebeklerinize hastane çıkışı aldınız mı? Bana çok kalın geliyor. Müslin mi aldınız? Bir de hangi multivitamini kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…