Tek sebebi su içsem kilo alıyorum almamak için tatlı yemiyorumÇok geçmiş olsun. Çikolata yenebilir, yememenizin özel bir sebebi var mı? Yoksa zulm etmeyin kendinize
Benim de takıntım var denebilir. Doğumdan sonra veririm diyorum ama aklım takılmadan edemiyor. çok da kendimizi zorlamadan ufak tefek hareketlensek iyi olur.Bende hareket edemiyorum hem hava çok soğuk karlı hemde ağrım oluyor
Biraz kilo takıntım var maalesef en az ne kadar alabilirsem onu alayım o düşüncedeyim
Bir arkadaşım sinem dumanı tavsiye etti instada günlük videolar var üşenmediğim bir zaman ona başlıcam
İnsallah bütün bebekler sağlıkla doğar gerçekten çor zor süreç. Yaşadım biliyorum ama hiç bir belirti vermeyen de downlu bebeklerde olabiliyormuş ense kalınlığı olmayan burun kemiği olan doktorum demiştiKızlar down sendromu konusu ile ilgili bir şey söylemek istiyorum
Detaylı ultrason sırasında kızımın burnu ile ilgili şakalaşmaya başladık filan. İşte anneye benziyor, yok babaya benziyor vs. Eşimin burnu biraz büyük :) Benim burnum hokka gibi. Biraz babasına benzettik işte güldük filan
Doktor dedi ki bırakın büyük olsun. Bu ultrasonlarda burnu tam olarak görmek aslında benim için çok önemli. Çünkü down sendromu ile ilgili şüpheleri ortadan kaldırırmış. Yani küçük diye de illa down sendromlu olacak diye bir şey yok ama güzel bir parametre dedi
Yıllar önce bir hastası bu şüpheyle gelmiş. Burnuna bir baktım, merak etmeyin bebeğiniz gayet sağlıklı dedim dedi :)
Bu da böyle aklıma geldi
Benim ki kaynana gibi vallaSaçma bence de beni aşı harici aramadılar hiçZaten doktor e nabıza işliyor. Hatta ben bu sene hamileyim diye haber vermedim 17. Haftanda kendileri aradı. Hamilelik varmış diye..
Aynen canım ben de öyleydim. Ama bu haftalarda artış oluyormuş gerçekten. Bi de bugün benim yumurtalıklarima vuruyor. Aşağılarda yani. Sizin de öyle oluyor mu bazen?Kızlar geçen haftaya kadar bebişin hareketlerini hissedemediğim için çok endişeliydim iki gündür öyle bir hareket ediyor ki gerçekten inanamıyorum aynı bebek olduğuna
Uzanıp dakikalarca bekliyordum bir kere vursun diye şimdi yürürken bile hissediyorum ve gerçekten hiç durmuyor
Hala hissedemeyen varsa içini ferah tutsun
Evet canım oluyor bazen.Kızlar sizin de kasıklarınıza/genital bölgenize zaman zaman ince bir sızı giriyor mu? İğne batar gibi
Canım bebek zaten baya aşağıda benim göbek deliğinin 4 parmak filan altında yani bu çıkmış göbekle bebeğin ilgisi yokAynen canım ben de öyleydim. Ama bu haftalarda artış oluyormuş gerçekten. Bi de bugün benim yumurtalıklarima vuruyor. Aşağılarda yani. Sizin de öyle oluyor mu bazen?
Aynen benim de öyle valla. Sanki ayakları aşağıdan sallanacak gibi geldi bir anCanım bebek zaten baya aşağıda benim göbek deliğinin 4 parmak filan altında yani bu çıkmış göbekle bebeğin ilgisi yokgöbek komple bağırsak oldu sanırım
Hareketini hissettiğim yer baya aşağı yani yumurtalık denebilir
Kanama var mı canım?Kızlar aşırı diş hassasiyeti başladı üç gündür. Su içince canım çok yanıyor. Yaşayan çözebilen var mı acaba?
Yok çok şükür. Ama şakaklarıma kadar sızlıyor su içerkenKanama var mı canım?
Aynısını şuan yaşadım bıkac haftadır dış hassasiyetim var ama su içerken sizlamasi bu günlerde arttı genelde ağrısı sağ üst ve sol alt çenede oluyor dilimi koyarak içiyorum suyu yada ılık olarak içiyorum soğuğa aşırı tepki oluyor galibaYok çok şükür. Ama şakaklarıma kadar sızlıyor su içerken
Bir çözümü yok mu ya aşırı susadım su içmeye korkuyorumAynısını şuan yaşadım bıkac haftadır dış hassasiyetim var ama su içerken sizlamasi bu günlerde arttı genelde ağrısı sağ üst ve sol alt çenede oluyor dilimi koyarak içiyorum suyu yada ılık olarak içiyorum soğuğa aşırı tepki oluyor galiba
Pipetle içsen belki çözüm olurBir çözümü yok mu ya aşırı susadım su içmeye korkuyorum
Maalesef doktora da sordum gayet normal dedi hamilelik ya dişe vurur yada kramp sırt ağrısı olarak vücuda vurur dedi ve bende ikiside varBir çözümü yok mu ya aşırı susadım su içmeye korkuyorum
Birkaç sayfa önce bu konuya baya kafa yordukKızlar bebeklerinize hastane çıkışı aldınız mı? Bana çok kalın geliyor. Müslin mi aldınız? Bir de hangi multivitamini kullanıyorsunuz?
Bende halsizlik değil ama yani aşılı kolum sanki felç oldu kıpırdatamıyorum çok ağrıyor bu gecede tek tarafa yatarsam öbür kolumda kullanılamaz hale gelecekTetanoz aşısı bir beni mi bu kadar halsiz bıraktı yahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?