Biraz öyle deneyeyim olmazsaPipetle içsen belki çözüm olur
Aynı hem sırt ağrıları hem dişM
Maalesef doktora da sordum gayet normal dedi hamilelik ya dişe vurur yada kramp sırt ağrısı olarak vücuda vurur dedi ve bende ikiside var
Tek çare midemiz bulana bulana ılık su içmek soğuk su rahatlatıyor ama çarpılmışa dönüyorum içtikten sonra
Geçmez ise bir dişçiye git istersen. İnşallah geçer. Geçmiş olsun.Yok çok şükür. Ama şakaklarıma kadar sızlıyor su içerken
Benim de kolum ağrıdı evelsi gece çok ama halsizlik te yapıyormuş.Tetanoz aşısı bir beni mi bu kadar halsiz bıraktı yahu?
Valla öyle zor oluyor tek taraf ta kalçam ağrıyor benim sürekli dönüyorum. Ama kolum ağrırken dönemedim ben de.Bende halsizlik değil ama yani aşılı kolum sanki felç oldu kıpırdatamıyorum çok ağrıyor bu gecede tek tarafa yatarsam öbür kolumda kullanılamaz hale gelecek
Pamuklu aldım canım.Kızlar bebeklerinize hastane çıkışı aldınız mı? Bana çok kalın geliyor. Müslin mi aldınız? Bir de hangi multivitamini kullanıyorsunuz?
Multivitamin olarak doktorun verdiği Elenatal 2.Kızlar bebeklerinize hastane çıkışı aldınız mı? Bana çok kalın geliyor. Müslin mi aldınız? Bir de hangi multivitamini kullanıyorsunuz?
Anlıyorum o hissi. Kolumu tutarak çeviriyorumBende halsizlik değil ama yani aşılı kolum sanki felç oldu kıpırdatamıyorum çok ağrıyor bu gecede tek tarafa yatarsam öbür kolumda kullanılamaz hale gelecek
Her yerden bambam vurdu bana malesefBenim de kolum ağrıdı evelsi gece çok ama halsizlik te yapıyormuş.
Teşekkür ederimGeçmez ise bir dişçiye git istersen. İnşallah geçer. Geçmiş olsun.
Hissedemeyen, beeeenKızlar geçen haftaya kadar bebişin hareketlerini hissedemediğim için çok endişeliydim iki gündür öyle bir hareket ediyor ki gerçekten inanamıyorum aynı bebek olduğuna
Uzanıp dakikalarca bekliyordum bir kere vursun diye şimdi yürürken bile hissediyorum ve gerçekten hiç durmuyor
Hala hissedemeyen varsa içini ferah tutsun
Harici demir takviyeside verdi mi doktorunuz ?Multivitamin olarak doktorun verdiği Elenatal 2.
Enna Mom kullanıyorum bu yeterli dedi demir yada d vit ekstra vermediKızlar bebeklerinize hastane çıkışı aldınız mı? Bana çok kalın geliyor. Müslin mi aldınız? Bir de hangi multivitamini kullanıyorsunuz?
Bağırsak değildir o bebektirHissedemeyen, beeeen
Tam olarak kaçıncı haftada bu kadar net hissetmeye başladın? 20+0 benim ve 1-2 kez çoook hafif hissettim o da yani bağırsak hareketi bile olabilir
Hangi modeller var aklınızda?bebek arabası bakan var mı? Her baktığımda kafam daha çok karışıyor. Bir türlü karar veremiyorum
İşte o bebek aslındaHissedemeyen, beeeen
Tam olarak kaçıncı haftada bu kadar net hissetmeye başladın? 20+0 benim ve 1-2 kez çoook hafif hissettim o da yani bağırsak hareketi bile olabilir
Uzamalı ya en azından 6 ay uzamalı yazık daha süt kuzusu çocuklar içim gidiyor vallaVar diye yazılmış geçen sene . İznin uzayacağı ile ilgili . İnşallah bize denk gelir bari.
elenatal 2 kullanıyorum. ben hastane çıkışında pamukludan yanayım 2 takım aldımKızlar bebeklerinize hastane çıkışı aldınız mı? Bana çok kalın geliyor. Müslin mi aldınız? Bir de hangi multivitamini kullanıyorsunuz?
bende sabahları evden çıkmaya çok zorsunuyorum uyanmak mesele değil ama değişik bi duygu yaşıyorumCinnet geçirmeme ramak kaldıGitmek değilde insanlarla uğraşmak sıktı beni..
kraft kenya düşünüyorum ama bakalıımmHangi modeller var aklınızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?