2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Kızlar bugün 18+0 olduk çok şükür. Bebeklerimiz iyi doktor bir sıkıntı yok dedi . 3 hafta sonra detaylıya gideceğiz inşallah. 12. haftamızda da bir perinatoloji uzmanına detaylıya gitmiştik. Aynı doktora gideriz. 12. haftada sorun yoktu bebeklerde inşallah detaylı ultrasonumuz da 21. haftada iyi geçer. En büyük endişem erken gelmeleri ama erken riskin yok gibi duruyor şuan dedi. Sağlıkla vakitlice kavuşalım inşallah bebeklerimize .

İşte o bebek aslında
21+2 filandı benim emin olduğumda
şuan 21+6 vurmasına uyandım
Bak bebiş, sana son 2 hafta veriyorum hadi inşallah yaa, 2. Bebekler daha önce hissedilir diyorlar bi de, yok yani anca 1-2 kez hissetmişimdir ama o bile şaibeli

Teşekkür ediyoruum

elenatal 2 kullanıyorum. ben hastane çıkışında pamukludan yanayım 2 takım aldım
İnternetten mi aldınız yoksa mağazadan mı? Müslin kumaşları sevmiyorum. Oğlumda battaniye ve ağız mendilini müslin almıştım sertleşmişti. Oğlum kış bebeği olduğu için sıkıntı olmamıştı ama şimdiki bebeğim yaz bebeği. Pamuklular kalın gibi geliyor.

internetten aldım canım pamuk en sağlıklısı zaten

Evet oreferon diye bir demir ilaci verdi.

Evet canım her gün aynı olmuyor hareketleri.
Multivitamine ek olarak mı verdi acaba? Benim demir iyi ama ferretin alt sınırda çıkmış ve magnezyum düşük. Bunlar aldığım multivitaminde var ama yetersiz kalıyor sanırım:/

Kızlar kızlarım için trendyoldan nevresim sipariş etmiştim geldi cok begendim dogumda sereceğim .aklınızda olsun. Lohusa takımlarımda geldi sipariş etmiştim deneyip yorum atacagım bekleyenler vardı

Eklentiler

• IMG_0486.webp
    93,6 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_0485.webp
    77,9 KB · Görüntüleme: 65
Hanımlar bebeleriniz kac gr hareketlerini bir hissedip bir gün azalma oluyor mu
Geçen haftaya kadar öyleydi birgün hissediyordum diğer gün hiç hareket etmiyordu bu hafta baya hareketlendi.benimde plesenta önde dönüyor, alt kısma vuruyor gibi hissediyorum

Merhaba hanımlar, size bi şey sorcam. 30. Haftada 1 haftalık yurt dışı turu var. Çok uygun bir şekilde denk geldi. Yani cidden her zaman denk gelen bir şey değil benim için. Bi taraftan kaçırmak istemiyorum çünkü çok ihtiyacım var buna, öyle sürekli yurt dışına çıkabilen biri değilim yıllardır gidemedim özledim o atmosferi. Birde kızım görsün deneyimlesin istiyorum. Şimdi doğumdan sonra uzun bir süre hiç bir yere gidemem köye bile bunu da biliyorum. Ama 30. Hafta çok riskli tabi korkuyorum da. Birde hergün bi yerlerim ağrıyor özellikle belim falan. Rahat gezebilir miyim bilemedim. Çok yürüyüp sıkıntı yaşar mıyım oralarda. Hiç macera aramayayım dimi? Siz olsanız ne yapardınız

Multivitamine ek olarak mı verdi acaba? Benim demir iyi ama ferretin alt sınırda çıkmış ve magnezyum düşük. Bunlar aldığım multivitaminde var ama yetersiz kalıyor sanırım:/
Evet canım multivitaminden ayrı olarak kan ilacı ve d vitamini de var. Bir doktorunuza danışın bu durumu isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…