Geçen hafta sonu Kraft Kenya aldık. Çok fazla model baktık ama bence kullanış ve kolaylık açısından bu çok içime sindi.bebek arabası bakan var mı? Her baktığımda kafam daha çok karışıyor. Bir türlü karar veremiyorum
Ben kabin boy aldım ablam kullandığı için kullanışlı ve hafif olduğu için aynı markadan aldım bendebebek arabası bakan var mı? Her baktığımda kafam daha çok karışıyor. Bir türlü karar veremiyorum
Evet oreferon diye bir demir ilaci verdi.Harici demir takviyeside verdi mi doktorunuz ?
Evet oreferon diye bir demir ilaci verdi.Harici demir takviyeside verdi mi doktorunuz ?
Evet canım her gün aynı olmuyor hareketleri.Hanımlar bebeleriniz kac gr hareketlerini bir hissedip bir gün azalma oluyor mu
Merhaba 21+3 te 465 gram idi. Evet bazen daha yoğun hissediyorum bazense hiç hissetmiyorum. Benim plasentam öndeymiş o sebeple doktor daha az hissedersin demişyi banaHanımlar bebeleriniz kac gr hareketlerini bir hissedip bir gün azalma oluyor mu
Bak bebiş, sana son 2 hafta veriyorumİşte o bebek aslında
21+2 filandı benim emin olduğumda
şuan 21+6 vurmasına uyandım
İnternetten mi aldınız yoksa mağazadan mı? Müslin kumaşları sevmiyorum. Oğlumda battaniye ve ağız mendilini müslin almıştım sertleşmişti. Oğlum kış bebeği olduğu için sıkıntı olmamıştı ama şimdiki bebeğim yaz bebeği. Pamuklular kalın gibi geliyor.elenatal 2 kullanıyorum. ben hastane çıkışında pamukludan yanayım 2 takım aldım
internetten aldım canım pamuk en sağlıklısı zatenİnternetten mi aldınız yoksa mağazadan mı? Müslin kumaşları sevmiyorum. Oğlumda battaniye ve ağız mendilini müslin almıştım sertleşmişti. Oğlum kış bebeği olduğu için sıkıntı olmamıştı ama şimdiki bebeğim yaz bebeği. Pamuklular kalın gibi geliyor.
Bende de ilk saatler oldu geçti, dün olmuştum ağrısı baya var gece üstüne yatamadımTetanoz aşısı bir beni mi bu kadar halsiz bıraktı yahu?
Multivitamine ek olarak mı verdi acaba? Benim demir iyi ama ferretin alt sınırda çıkmış ve magnezyum düşük. Bunlar aldığım multivitaminde var ama yetersiz kalıyor sanırım:/Evet oreferon diye bir demir ilaci verdi.
Evet canım her gün aynı olmuyor hareketleri.
bugün halsizliğim geçti, kol ağrım hafifledi ama 2 gün sürüyor işte. geçmiş olsun :/Bende de ilk saatler oldu geçti, dün olmuştum ağrısı baya var gece üstüne yatamadım
Çok cici güle güle kullanınKızlar kızlarım için trendyoldan nevresim sipariş etmiştim geldi cok begendim dogumda sereceğim .aklınızda olsun. Lohusa takımlarımda geldi sipariş etmiştim deneyip yorum atacagım bekleyenler vardı
Geçen haftaya kadar öyleydi birgün hissediyordum diğer gün hiç hareket etmiyordu bu hafta baya hareketlendi.benimde plesenta önde dönüyor, alt kısma vuruyor gibi hissediyorumHanımlar bebeleriniz kac gr hareketlerini bir hissedip bir gün azalma oluyor mu
Amin çok tesekkür ederimÇok cici güle güle kullanın
Evet canım multivitaminden ayrı olarak kan ilacı ve d vitamini de var. Bir doktorunuza danışın bu durumu isterseniz.Multivitamine ek olarak mı verdi acaba? Benim demir iyi ama ferretin alt sınırda çıkmış ve magnezyum düşük. Bunlar aldığım multivitaminde var ama yetersiz kalıyor sanırım:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?