Turlar çok yoğun geçiyor canım ve koşturmalı oluyor. Açıkçası ben gidemezdim. Ama tabi gitmek istemeniz çok normal. Karar sizin tabi ki.Merhaba hanımlar, size bi şey sorcam. 30. Haftada 1 haftalık yurt dışı turu var. Çok uygun bir şekilde denk geldi. Yani cidden her zaman denk gelen bir şey değil benim için. Bi taraftan kaçırmak istemiyorum çünkü çok ihtiyacım var buna, öyle sürekli yurt dışına çıkabilen biri değilim yıllardır gidemedim özledim o atmosferi. Birde kızım görsün deneyimlesin istiyorum. Şimdi doğumdan sonra uzun bir süre hiç bir yere gidemem köye bilebunu da biliyorum. Ama 30. Hafta çok riskli tabi korkuyorum da. Birde hergün bi yerlerim ağrıyor özellikle belim falan. Rahat gezebilir miyim bilemedim. Çok yürüyüp sıkıntı yaşar mıyım oralarda. Hiç macera aramayayım dimi? Siz olsanız ne yapardınız
Üzüldüm canım ama bir çaresi yok mu? Yani ilaçlarla onu durdurabiliyorlar diye biliyorum. Bebeğinin sağlıklı olması ise çok güzel bir gelişme maşallah. Üzme kendini stres iyi olmaz canım. Eminim bir çözümü vardır.Kızlar selam nasılsınız
Moralim çok bozuk detaylıdan çıktım bugün bebek çok iyi maşallah ama açılmam varmış
30 mm derinliğinde 19 mm açılma hiç böyle bir şey yaşayan tanıdığınız oldu mu?
Ağlamaktan migrenim tuttu şimdiden cevaplayamazsam mesajları özür dilerim
Ekrana çok bakamıyorum
Üzüldüm canım ama bir çaresi yok mu? Yani ilaçlarla onu durdurabiliyorlar diye biliyorum. Bebeğinin sağlıklı olması ise çok güzel bir gelişme maşallah. Üzme kendini stres iyi olmaz canım. Eminim bir çözümü vardır.
Gecmis olsun okumuştum bende serklaj dikis die bayabi dikiş atılan oluyor sorun yaşamıyorlar doğuma kadar inşallah sorunsuz tamamlar kavuşursun bebişesendeDevlete yönlendirdi beni çam sakuradan acil randv. al dedi
Benim yazacağım raporla seni perinatolog görsün dedi yemek bile ısıtma dedi
Dikiş atabilirlermiş rahme plasentamda aşagıda o biraz çıkmış ama
O markaya baktım ama anlayamadım yazarsan ben de çok sevinirimşimdiden güle güle kullan
Selam geçen yaz tur ile yurtdısı yaptık günde en kötü 20.000 adım attık. Tur programına uymayıp gittiğiniz yerlerde kendiniz gezerseniz bence değişiklik olur .ama turla gezerseniz çok yorulursunuz ben hamile olmadıgım halde aksam uyurken ayaklarımı soguk suya koyuyordum suan hiç düşünemiyorumMerhaba hanımlar, size bi şey sorcam. 30. Haftada 1 haftalık yurt dışı turu var. Çok uygun bir şekilde denk geldi. Yani cidden her zaman denk gelen bir şey değil benim için. Bi taraftan kaçırmak istemiyorum çünkü çok ihtiyacım var buna, öyle sürekli yurt dışına çıkabilen biri değilim yıllardır gidemedim özledim o atmosferi. Birde kızım görsün deneyimlesin istiyorum. Şimdi doğumdan sonra uzun bir süre hiç bir yere gidemem köye bilebunu da biliyorum. Ama 30. Hafta çok riskli tabi korkuyorum da. Birde hergün bi yerlerim ağrıyor özellikle belim falan. Rahat gezebilir miyim bilemedim. Çok yürüyüp sıkıntı yaşar mıyım oralarda. Hiç macera aramayayım dimi? Siz olsanız ne yapardınız
Ben o haftalarda 14-15 bin adım attığımda (üstüste gnler) hafif pembe bir akıntım oldu. Doktor uyarmıştı. Normalde yurtdışı seyahati yürüyerek keyifli oluyor ama kendinizi zorlamadan gidilebilir. Ben de 2 hafta sonra gideceğim benzer endişelerim var ama kendimi aşırı zorlamadan gezmeye çalışacağım.Merhaba hanımlar, size bi şey sorcam. 30. Haftada 1 haftalık yurt dışı turu var. Çok uygun bir şekilde denk geldi. Yani cidden her zaman denk gelen bir şey değil benim için. Bi taraftan kaçırmak istemiyorum çünkü çok ihtiyacım var buna, öyle sürekli yurt dışına çıkabilen biri değilim yıllardır gidemedim özledim o atmosferi. Birde kızım görsün deneyimlesin istiyorum. Şimdi doğumdan sonra uzun bir süre hiç bir yere gidemem köye bilebunu da biliyorum. Ama 30. Hafta çok riskli tabi korkuyorum da. Birde hergün bi yerlerim ağrıyor özellikle belim falan. Rahat gezebilir miyim bilemedim. Çok yürüyüp sıkıntı yaşar mıyım oralarda. Hiç macera aramayayım dimi? Siz olsanız ne yapardınız
Mutlaka bir çaresi vardır. Serklaj olabilir, ilaç verirler. Hemen en kötüsünü düşünmeyin. Hep dinlenin. Bu üzüntü ağlama kötü etkilemesin Allah korusun. Yönlendirdiği hastanede hemen randevu bulunabiliyor mu?Kızlar selam nasılsınız
Moralim çok bozuk detaylıdan çıktım bugün bebek çok iyi maşallah ama açılmam varmış
30 mm derinliğinde 19 mm açılma hiç böyle bir şey yaşayan tanıdığınız oldu mu?
Ağlamaktan migrenim tuttu şimdiden cevaplayamazsam mesajları özür dilerim
Ekrana çok bakamıyorum
Serklaj yapıyorlar canım. Arkadaşım öyle 4 ay yatmıştı. Zamanında ve sağlıkla ikizleri doğdu canım.Devlete yönlendirdi beni çam sakuradan acil randv. al dedi
Ben giderdim acikcasi dinlene dinlene de gezerdim oh misMerhaba hanımlar, size bi şey sorcam. 30. Haftada 1 haftalık yurt dışı turu var. Çok uygun bir şekilde denk geldi. Yani cidden her zaman denk gelen bir şey değil benim için. Bi taraftan kaçırmak istemiyorum çünkü çok ihtiyacım var buna, öyle sürekli yurt dışına çıkabilen biri değilim yıllardır gidemedim özledim o atmosferi. Birde kızım görsün deneyimlesin istiyorum. Şimdi doğumdan sonra uzun bir süre hiç bir yere gidemem köye bilebunu da biliyorum. Ama 30. Hafta çok riskli tabi korkuyorum da. Birde hergün bi yerlerim ağrıyor özellikle belim falan. Rahat gezebilir miyim bilemedim. Çok yürüyüp sıkıntı yaşar mıyım oralarda. Hiç macera aramayayım dimi? Siz olsanız ne yapardınız
Hayirli haberler insallah dr lar mudahele eder saglikla kucaginiza alin insallahDevlete yönlendirdi beni çam sakuradan acil randv. al dedi
Çok geçmiş olsun çözümü vardır illaki üzmeyin kendinizi fark edilmiş olması güzrl bi şey. Acaba nasıl fark edildi bu durum?Devlete yönlendirdi beni çam sakuradan acil randv. al dedi
Gecmis olsun okumuştum bende serklaj dikis die bayabi dikiş atılan oluyor sorun yaşamıyorlar doğuma kadar inşallah sorunsuz tamamlar kavuşursun bebişesende
Mutlaka bir çaresi vardır. Serklaj olabilir, ilaç verirler. Hemen en kötüsünü düşünmeyin. Hep dinlenin. Bu üzüntü ağlama kötü etkilemesin Allah korusun. Yönlendirdiği hastanede hemen randevu bulunabiliyor mu?
Serklaj yapıyorlar canım. Arkadaşım öyle 4 ay yatmıştı. Zamanında ve sağlıkla ikizleri doğdu canım.
Hayirli haberler insallah dr lar mudahele eder saglikla kucaginiza alin insallah
Çok geçmiş olsun çözümü vardır illaki üzmeyin kendinizi fark edilmiş olması güzrl bi şey. Acaba nasıl fark edildi bu durum?
Hanımlar bebeleriniz kac gr hareketlerini bir hissedip bir gün azalma oluyor mu
Merhaba hanımlar, size bi şey sorcam. 30. Haftada 1 haftalık yurt dışı turu var. Çok uygun bir şekilde denk geldi. Yani cidden her zaman denk gelen bir şey değil benim için. Bi taraftan kaçırmak istemiyorum çünkü çok ihtiyacım var buna, öyle sürekli yurt dışına çıkabilen biri değilim yıllardır gidemedim özledim o atmosferi. Birde kızım görsün deneyimlesin istiyorum. Şimdi doğumdan sonra uzun bir süre hiç bir yere gidemem köye bilebunu da biliyorum. Ama 30. Hafta çok riskli tabi korkuyorum da. Birde hergün bi yerlerim ağrıyor özellikle belim falan. Rahat gezebilir miyim bilemedim. Çok yürüyüp sıkıntı yaşar mıyım oralarda. Hiç macera aramayayım dimi? Siz olsanız ne yapardınız
Benim de aynı kan değerlerim de iyi vit eksikliği falan da yokKızlar iyi akşamlar son bı kaç gündür sol kalcamda belimden inen şiddetli ağrı sancı karışımı bı şey var araştırdığımda siyatik ağrısı dendiğini gördüm var mı bu durumu yaşayan bı de şu an bacaklarimla vajinanın birleştiği yerde inanılmaz ağrılar var komple vajinam bacaklarım kalcam ağrıyo gibi geliyo oğluşum kasik bolgeme doğru minik minik tekmeler atiyo ama gene de tedirgin oldum sürekli her şey normal mi diye düşünüp araştırmaktan yoruldumyarın sabahtan detaylı randevumuz var doktora hepsini soracağım Allah'tan inşallah detayliyi da hayırlısıyla atlatırız onun da gerginliği var benim de içime su serpilir bı sure
Merhaba canım kızlar 17. Haftada plasenta previa tanısı aldım sizlerden böyle bi durumla karşılaşan var mı hepimize şifalar diliyorumBenim de aynı kan değerlerim de iyi vit eksikliği falan da yokhamilelik ya dişe ya kemiklere vurur diyorlardı ikisi de var bende ama hayırlısı artık bir yerde geçeceğine inanıyorum umarım detaylı çok güzel geçer güzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?