2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Kızlar selam nasılsınız
Moralim çok bozuk detaylıdan çıktım bugün bebek çok iyi maşallah ama açılmam varmış
30 mm derinliğinde 19 mm açılma hiç böyle bir şey yaşayan tanıdığınız oldu mu?
Ağlamaktan migrenim tuttu şimdiden cevaplayamazsam mesajları özür dilerim
Ekrana çok bakamıyorum

Turlar çok yoğun geçiyor canım ve koşturmalı oluyor. Açıkçası ben gidemezdim. Ama tabi gitmek istemeniz çok normal. Karar sizin tabi ki.

Üzüldüm canım ama bir çaresi yok mu? Yani ilaçlarla onu durdurabiliyorlar diye biliyorum. Bebeğinin sağlıklı olması ise çok güzel bir gelişme maşallah. Üzme kendini stres iyi olmaz canım. Eminim bir çözümü vardır.

Devlete yönlendirdi beni çam sakuradan acil randv. al dedi
Benim yazacağım raporla seni perinatolog görsün dedi yemek bile ısıtma dedi
Dikiş atabilirlermiş rahme plasentamda aşagıda o biraz çıkmış ama

Gecmis olsun okumuştum bende serklaj dikis die bayabi dikiş atılan oluyor sorun yaşamıyorlar doğuma kadar inşallah sorunsuz tamamlar kavuşursun bebişesende

O markaya baktım ama anlayamadım yazarsan ben de çok sevinirim şimdiden güle güle kullan

Selam geçen yaz tur ile yurtdısı yaptık günde en kötü 20.000 adım attık. Tur programına uymayıp gittiğiniz yerlerde kendiniz gezerseniz bence değişiklik olur .ama turla gezerseniz çok yorulursunuz ben hamile olmadıgım halde aksam uyurken ayaklarımı soguk suya koyuyordum suan hiç düşünemiyorum

Ben o haftalarda 14-15 bin adım attığımda (üstüste gnler) hafif pembe bir akıntım oldu. Doktor uyarmıştı. Normalde yurtdışı seyahati yürüyerek keyifli oluyor ama kendinizi zorlamadan gidilebilir. Ben de 2 hafta sonra gideceğim benzer endişelerim var ama kendimi aşırı zorlamadan gezmeye çalışacağım.

Mutlaka bir çaresi vardır. Serklaj olabilir, ilaç verirler. Hemen en kötüsünü düşünmeyin. Hep dinlenin. Bu üzüntü ağlama kötü etkilemesin Allah korusun. Yönlendirdiği hastanede hemen randevu bulunabiliyor mu?

Serklaj yapıyorlar canım. Arkadaşım öyle 4 ay yatmıştı. Zamanında ve sağlıkla ikizleri doğdu canım.

Kızlar iyi akşamlar son bı kaç gündür sol kalcamda belimden inen şiddetli ağrı sancı karışımı bı şey var araştırdığımda siyatik ağrısı dendiğini gördüm var mı bu durumu yaşayan bı de şu an bacaklarimla vajinanın birleştiği yerde inanılmaz ağrılar var komple vajinam bacaklarım kalcam ağrıyo gibi geliyo oğluşum kasik bolgeme doğru minik minik tekmeler atiyo ama gene de tedirgin oldum sürekli her şey normal mi diye düşünüp araştırmaktan yoruldum yarın sabahtan detaylı randevumuz var doktora hepsini soracağım Allah'tan inşallah detayliyi da hayırlısıyla atlatırız onun da gerginliği var benim de içime su serpilir bı sure

Ben giderdim acikcasi dinlene dinlene de gezerdim oh mis tur olarak bilemem tabi ozgur gezmek daha kolay olur gibi geldi ama gitmeden bilemezsiniz arkadasim yedi-sekiz aylik amerikaya gitti bir cocukla gezdi iki hafta dondu hamilelik engel degil gezmeye saglik acisindan probleminiz yoksa

Hayirli haberler insallah dr lar mudahele eder saglikla kucaginiza alin insallah

Çok geçmiş olsun çözümü vardır illaki üzmeyin kendinizi fark edilmiş olması güzrl bi şey. Acaba nasıl fark edildi bu durum?

Gecmis olsun okumuştum bende serklaj dikis die bayabi dikiş atılan oluyor sorun yaşamıyorlar doğuma kadar inşallah sorunsuz tamamlar kavuşursun bebişesende

Serklaj yapıyorlar canım. Arkadaşım öyle 4 ay yatmıştı. Zamanında ve sağlıkla ikizleri doğdu canım.

Hayirli haberler insallah dr lar mudahele eder saglikla kucaginiza alin insallah

Çok geçmiş olsun çözümü vardır illaki üzmeyin kendinizi fark edilmiş olması güzrl bi şey. Acaba nasıl fark edildi bu durum?

Dün çok kötüydüm kızlar yazamadım. Bir de renkli görünce yüzünü o kadar net ve güzeldi ki iyice alt üst oldum.

Serklaj olacağım evet bu dediği hastane kadın doğuma randv. açmamış henüz sürekli bakıyoruz açtığında raporumla gidip perinatologa yönlendirilicem inşallah.

Farkedilme olayı ise şöyle daha önce kontrollerimde gözükmedi.
Plasentamın yeri ve oğlumun duruşu gorusu engelliyor. Detaylıda doktor pozisyon değiştirsin diye çok ugrasti beni yuruttu karnıma baskılar yaptı tatlı yedim
1.5 saat sürdü detaylı.. sonlara doğru oğlum yer değiştirince farketti.

Hepinize çok teşekkür ederim

Hanımlar bebeleriniz kac gr hareketlerini bir hissedip bir gün azalma oluyor mu

11inde doktordaydık. 650 Gr dedi çok iyi gidiyormuş. Önceki gün çıkmak ister gibi her köşeden tekmeledi ama dün çok az hissettim. Gece 1-3 arası hareket oluyor daha çok. Doktor ona da normal dedi ayaktayken çok hissedemeyebilirmişiz

Doktora sorardım. Sorun yoksa kesin giderdim yorgunluk her türlü oluyor zaten. Tabii gideceğiniz ülke de önemli. Güzel bir deneyim olabilir neden olmasın

Benim de aynı kan değerlerim de iyi vit eksikliği falan da yok hamilelik ya dişe ya kemiklere vurur diyorlardı ikisi de var bende ama hayırlısı artık bir yerde geçeceğine inanıyorum umarım detaylı çok güzel geçer güzel haberler alırsın

Kızlarrr doğum yaklaştıkça sizde de doğum korkusu oluşuyor mu benim ilk gebeliğim ve ne yaşayacağımı bilmediğim için şimdiye kadar gayet rahattım sezeryan düşünüyorum ama günler ilerledikçe o sedyeye uzanıp ameliyathaneye nasıl giricem stresi sarıyor sonrası malum minicik bir bebek. Süt gelecek mi yetecek miyim nasıl bakacam korkusu

Merhaba canım kızlar 17. Haftada plasenta previa tanısı aldım sizlerden böyle bi durumla karşılaşan var mı hepimize şifalar diliyorum

Kızlar detaylı ultrasondan çıktık çok şükür her şey yolunda çıktı yarım saat falan sürdü tek tek bütün organlarıni her şeyini inceledi doktor bize de gösterdi anlattı çok şükür her şey yolundaydı rahmin yerine, rahmi besleyen damarlara su seviyesine her şeye baktı içimi rahatlatti ama oğlum baş aşağı duruyodu o kadar yerin var neden anneni rahatsız ediyosun dedi hatta doktor plasenta rahim ağzından yukarda olduğu için sıkıntı yok dedi ama kasıklarımda birden oluşan baskınin ağrının sebebi oymuş ben de baskı oldukça kipirdaniyorum şimdi sürekli çıksın yukarda oynasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…