2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Kızlar bir de ilk 6 ay bebeğe gerekli olan ürünleein listesi varsa atabilir misiniz ? Şimdi sosyal medyada bir sürü şey paylaşılıyor da , ilk zamanlar için bebek doğmadan evde hazır bulundurmamız gereken ürünler nelerdir ? Yatak, bebek arabası, yıkanma aparatı, tırnak makası, ıslak mendil ve bez, şampuan kremler , biberon , emzik , alt değiştirme örtüleri, tarak, bu şekilde başka neler

Merhaba canım kızlar 17. Haftada plasenta previa tanısı aldım sizlerden böyle bi durumla karşılaşan var mı hepimize şifalar diliyorum
Merhaba. Plasenta tamamen rahim ağzını kapatıyor mu? Bu haftalarda kesin tanı alınıyor mu bilmiyorum, benim plasentam önde dedi doktorum. Rahim ağzına 3 cm uzaklıkta dedi. Yüksek ihtimalle de ileriki haftalarda bebek büyüdükçe yuksrı çıkar dedi. Sizinde öyle bir durum olabilir mi

İkinci hamileliğim olmasına rağmen evet korku oluyor canım. Aslında hepsi kendiliğinden oluyor. İnşallah kolaylıkla ve sağlıkla bebeğinizi kucağımıza alırız.

Kızlar çok soru sordum ama gördükçe cevap veren olur diye :) hastanede giymek için normal pijama takımı alacağım ama gömlekli . Gömlekli emzirmek için daha rahat olur diye . Sizce kısa kollu mu almamız gerekiyor uzun kollu mu? Doğum muhtemelen 31 mayıs civarlarında olacak, izmirde yaşıyorum

Merhaba canım kızlar 17. Haftada plasenta previa tanısı aldım sizlerden böyle bi durumla karşılaşan var mı hepimize şifalar diliyorum
Şuan için böyle olabilir ama bu durum 24. Haftaya kadar değişebiliyor. Yani bebek yukarı çıkabiliyor. Ben de 13. Haftada öğrenmiştim. Ama en son yukarı çıkmaya başlamıştı. Son durumumu ben de merak ediyorum bakalım.

Zor oluyor belki ama her şey halloluyor öncesinde bebek nasıl uyutulur, kaç saatte bir uyur, uyku rutini nedir gibi konuları biraz okumanızı tavsiye ederim. Doğumu hiç düşünmeyin bir şekilde olup bitiyor. Normal doğum için egzersizler belki faydalı olabilir. Süt konusunu da pek kafaya takmamak, pimpirik yapmamak lazım. Bebek de öğreniyor, biz de. Ben ilk bebeğimi ilk 10 gün günde 1-2 sefer mamayla desteklemiştim, sarılığa karşı da önlem olarak. Yine öyle yapmayı düşünüyorum. Süt de bebek emdikçe geliyor.

Ayy eveeet iğneden, kesikten, dikişten korkuyorum o yüzden normal doğum istiyorum ama onu da kısa metrajlı korku filmi gibi anlatıyorlar hep deneyimli anneler konuya bir el atsa ne hoş olur

Ben de Antalya'dayım herkes uzun kollu al diyor klimalardan dolayı. Ama o da çok saçma geldi bana bilemedim

Ben de Antalya'dayım herkes uzun kollu al diyor klimalardan dolayı. Ama o da çok saçma geldi bana bilemedim
Şimdi biraz yorum okudum da , kış doğumları için bile kısa kol ya da askılı önerilmiş. Hastaneler sıcak oluyormuş. Ama yaz a denk gelince dediğiniz gibi klima faktörü vs nasıl olur bilemedim bende

Şimdi biraz yorum okudum da , kış doğumları için bile kısa kol ya da askılı önerilmiş. Hastaneler sıcak oluyormuş. Ama yaz a denk gelince dediğiniz gibi klima faktörü vs nasıl olur bilemedim bende
Kış doğumunda sanmıyorum ya öyle kısa kollu dolaştırsınlar çocuğu. Ağustos sonunda oğluma içine zıbınsız uzun kollu tulum giydirmişlerdi. Battaniyeye de sarmışlar, şimdi fotoğrafa baktım.

Ben şubatta doğurdum kısa kollu önü çıtçıtlı giymiştim gecelik bir de uzun kollu gomlek pijama almistim ikisinde rahatti ama en rahat gecelikti depend falan degisirken dikis acisindan vs , yürüyüş yaptırırlarken de üstüne sabahlık giymiştim sezaryen doğum benimki

Simdi de gene bir gecelik bir de kisa kollu gomlek pijama dusunuyorum istanbul bizimde haziran 3 die dusunuorum bende son zamanlari beklerse miniğim lohusa halde zaten ateş basıo yok emdi mi yok bilmem ne ayrıyetten odanın ısısını kendiniz ayarlıyabiliosunuz klimaları bizim öyleydi en azından

Merhaba, cevabın için teşekkür ederim previa marjinalmiş şuanda, takip edelim dedi. Bir ay önceki kontrolde plasenta normaldi daha sonra aşağıya inmesi şüphelendirdi. Bakalım inşallah sağlıkla alırız kucağımıza

Cevabın için teşekkür ederim inşallah benim de öyle olur, sağlıkla kucağımıza alırız

Ağız mendili , salya için önlük, banyo sungeri, otribebe sümük için , serum fizyolojik, kulak cubugu , pisik kremi, doğal masaj yağı ile bolca masaj bolca öpücük bolca koklaşmaaaa

Kıyamam ya yanında biri gircek mi konuşmak sohbet etmek iyi oluyor aslında ben tek girdim ama hemşireler çok destekti başımda dünyanın en güzel şeyine kaavuşcaksın bir şekilde çıkıcak sonuca odaklanırsan her şey daha güzel olur sutte gelir insallah hepsi bir surec anne pozitif olursa bebekte adapte olmasi daha kolay olur dunyaya, su gibi gecsin dogumlarimiz

Gecelik rahat oljyor mu acaba ? Sezeryan dikişleri için eminimki rahattır ama uzanırken vs rahat oluyor mu ?

Gecelik rahat oljyor mu acaba ? Sezeryan dikişleri için eminimki rahattır ama uzanırken vs rahat oluyor mu ?
Yani kisiden kisiye degisir ben cok rahat ettim tuvalet dikis dedigim gibi depend degisiminde falan normalde de kullandigim icin belki bilemiyorum sonrada cok kullandim emzirirken rahatti citcitli onu aciliodu oyle kisa olmuyor zaten gecelikler de benim ki diz deydi boyu lohusa pijileri uzun oluyor hatta siyrilmaz oyle diye dusunuorum arastirmaniz lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…