2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Evet sanci giriyor. Ama o rahim bağlarının gerilmesinden bence. Yavrular etkilenmesin insallah. Belki onlara sallanma gibi geliyordur.

Aaa bunu duyduğuma cok sevindim. İçimi rahatladi. Teşekkürler.

Yani ilk bir ay iste alisana kadar meme ucu vs surmustum yanlis hatirlamiosam her seferinde silmek gerekio emzirmeden ilik suyla. Yara oldu ama bi kac hafta sonra ben yara kremi surmustum bu bir ise yaramamisti boy olarak bilmiyorum küçük boyla başlayın belki iyi gelmezse doğumdan sonra başladım ben bir de başkaları naptı bilmem

Ayva çekirdeği jeli yapmıştı annem o da buzDolabında bekliodu rahatlatıodu fikir olsun

Hastane için kıyafet konusunda yeni bir yorum geldi:
"uzun kollu üst, alt, iç zıbın, başlık, bir takımın battaniyesi bir de ince polar battaniye götürmüştüm. Hepsini kullanmışlar ama çorap koymamışım bilmiyordum. Patikli alt olmasına rağmen sezaryen masasında çorap sordular . Doğum 20 mayıstı. Çorap önemliymiş"

Lansinoh göğüs ucu kremini emzirmeden önce silmenize gerek yok diyorlar. Sitesinden baktım şöyle bir şey yazıyor:
"tatsız, kokusuz ve renksizdir. Böylece bebek annesinin kokusunu ve anne sütünün tadını alabilir. Emzirmeden önce silinmesine gerek olmayan meme ucu kremidir."

Aaa süpermiş o zaman . Doğumdan sonra hemen sürmeye başlarım o zaman. Yara olmadan

Yaa benim 32mm çıktı aklıma çok takılıyor kaç gündür kısa gibi geliyor korkuyorum
30dan aşağısı sıkıntı, size doktorunuz ne dedi? Bol bol dinlenin. Dinlenmeyle düzelen bir şey. Magnezyum takviyesi de kasılmalara iyi geliyor tetiklenmeyi önlüyor. Benim önceki hamileliğimde 20ydi sonra yatarak ve ben tabi bir sürü progestan filan da almıştım o zaman benim çok riskliydi erken doğum ihtimali yüksekti, ama sonra 34lere kadar yükselmişti.

Kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Son 2 haftadır çok ciddi mide yanması yasıyorum . zaten vardı ama 2 haftadır inanılmaz kötü durumdayım. Dün kontrolum vardı . İlaç yazdı doktor ama hiç etki etmedi . Ballı süt ,tahin soda denemediğim şey kalmadı. Var mı önerisi olan Birde iç çamasırım son 1 haftadır sürekli ıslak doktor muayene etti hiçbir sıkıntı yok idrar yolu enfeksiyon yok kaşıntı koku yok bu haftalarda idrar kaçırıyor olabilir miyim? Bebeğin suyuda iyi dedi çok kafama takıldı yaşayan varsa bilgi verirse çok mutlu olurum

kızlar merhaba benim bazen alt tarafım çok ağrıyor böyle sanki rahmim dışarı çıkacak gibi hissediyorum kemiğim ağrıyor çok korkuyorum neden acaba ilk gebeliğimde hiç böyle hissetmemiştim hele biraz fazla yürüyüm kesin ağrı oluyor

Selam,
Lanolin krem sadece göğüs uçları için degil soğuk algınlığı, öksürük için de kullaniliyor.
Göğüsler emzirmeye alıştıktan sonra tüpte krem kalırsa bu amaçla da kullanılabilir.
Ayni şekilde yıkanmamış koyun yünü de soğuk algınlığı ve öksürükte cok faydali.
Ben oğluma hasta olduğunda sırtına ve göğsüne koyun yünü koyuyorum.
Atletler de var koyun yününden ancak onu deneyimlemedim.

Soğuk kefir çok iyi geliyordu bana mide yanması için. Sabah akşam içiyordum.

Kremi nereye sürüyorsunuz soğuk algınlığı için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…