- 14 Ağustos 2011
- 28.817
- 4.553
- 448
Evet sanci giriyor. Ama o rahim bağlarının gerilmesinden bence. Yavrular etkilenmesin insallah. Belki onlara sallanma gibi geliyordur.Ya ben de ona kafamı taktım çünkü öksürürken kasıklarıma ani sancı giriyor.Öksürmemek için çok zorluyorum kendimi, rahat rahat öksüremediğim için de sürekli gıcık gibi bir öksürük takılı boğazımda.
Aaa bunu duyduğuma cok sevindim. İçimi rahatladi. Teşekkürler.Çok geçmiş olsun. İlk haftalar çok istifra etmiştim bırakın boğazımı; böbreklerim, ciğerlerim oynuyordu öğürürken. Doktora sorduğumda rahim vücudumuzdaki en kuvvetli kas, çok iyi korunuyor merak etme demişti. Yine de çok rahatsız olursanız doktorunuza danışın tabii özellikle öksürmeyi bilemedim
Yani ilk bir ay iste alisana kadar meme ucu vs surmustum yanlis hatirlamiosam her seferinde silmek gerekio emzirmeden ilik suyla. Yara oldu ama bi kac hafta sonra ben yara kremi surmustum bu bir ise yaramamistiMerhaba bende ondan alacam da küçük boy mu alakım büyük mü? Ne kadar süre kullanılıyor. Bir de doğumdan önce sürmeye başkamak gerekiyor mu? Yara olduktan sonea mı sürülüyormkafamda deli sorulartecrübesizlik kötü bişiii
Aa bakiyim ben de super ben ebebekte gordum sok oldum cok arastirmadimlAmazon’da 40ml 423₺ canım ben oradan aldım ebebek indiriminde bile daha pahalıydıemzik süt saklama poşeti vs onlarıda oradan aldım daha uygun
Rahim ağzı uzunluğun kaç çıktı canımBugün detaylı ultrason randevum vardı, çok şükür iyi geçti. Kendi doktoruma da raporu gönderdim, 3 hafta sonraya çağırdı.
38 mm çıktı. Benim önceki hamileliğimde ciddi problemim olduğu için özellikle sordum doktor gayet iyi şu an dedi.Rahim ağzı uzunluğun kaç çıktı canım
Yaa benim 32mm çıktı aklıma çok takılıyor kaç gündür kısa gibi geliyor korkuyorum38 mm çıktı. Benim önceki hamileliğimde ciddi problemim olduğu için özellikle sordum doktor gayet iyi şu an dedi.
Detaylı ultrasonda cihazla ölçtüğünde 34mm çıktı. Sonra normal alttan muayene ettiklerinde 45 mm çıktı. Hangisi daha sağlıklı bilemedim.Yaa benim 32mm çıktı aklıma çok takılıyor kaç gündür kısa gibi geliyor korkuyorum
Karindan ölçüm yanlış çıkıyor olabilir mi acabaDetaylı ultrasonda cihazla ölçtüğünde 34mm çıktı. Sonra normal alttan muayene ettiklerinde 45 mm çıktı. Hangisi daha sağlıklı bilemedim.
İllaki alttan bakıldığı gibi doğru değildir bence. Tabii doktorlar daha iyisini bilirKarindan ölçüm yanlış çıkıyor olabilir mi acaba
Aaa süpermiş o zaman . Doğumdan sonra hemen sürmeye başlarım o zaman. Yara olmadanHastane için kıyafet konusunda yeni bir yorum geldi:
"uzun kollu üst, alt, iç zıbın, başlık, bir takımın battaniyesi bir de ince polar battaniye götürmüştüm. Hepsini kullanmışlar ama çorap koymamışım bilmiyordum. Patikli alt olmasına rağmen sezaryen masasında çorap sordular . Doğum 20 mayıstı. Çorap önemliymiş"
Lansinoh göğüs ucu kremini emzirmeden önce silmenize gerek yok diyorlar. Sitesinden baktım şöyle bir şey yazıyor:
"tatsız, kokusuz ve renksizdir. Böylece bebek annesinin kokusunu ve anne sütünün tadını alabilir. Emzirmeden önce silinmesine gerek olmayan meme ucu kremidir."
30dan aşağısı sıkıntı, size doktorunuz ne dedi? Bol bol dinlenin. Dinlenmeyle düzelen bir şey. Magnezyum takviyesi de kasılmalara iyi geliyor tetiklenmeyi önlüyor. Benim önceki hamileliğimde 20ydi sonra yatarak ve ben tabi bir sürü progestan filan da almıştım o zaman benim çok riskliydi erken doğum ihtimali yüksekti, ama sonra 34lere kadar yükselmişti.Yaa benim 32mm çıktı aklıma çok takılıyor kaç gündür kısa gibi geliyor korkuyorum
Soğuk kefir çok iyi geliyordu bana mide yanması için. Sabah akşam içiyordum.Kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Son 2 haftadır çok ciddi mide yanması yasıyorum . zaten vardı ama 2 haftadır inanılmaz kötü durumdayım. Dün kontrolum vardı . İlaç yazdı doktor ama hiç etki etmedi . Ballı süt ,tahin soda denemediğim şey kalmadı. Var mı önerisi olanBirde iç çamasırım son 1 haftadır sürekli ıslak doktor muayene etti hiçbir sıkıntı yok idrar yolu enfeksiyon yok kaşıntı koku yok bu haftalarda idrar kaçırıyor olabilir miyim? Bebeğin suyuda iyi dedi çok kafama takıldı yaşayan varsa bilgi verirse çok mutlu olurum
Kremi nereye sürüyorsunuz soğuk algınlığı için?Selam,
Lanolin krem sadece göğüs uçları için degil soğuk algınlığı, öksürük için de kullaniliyor.
Göğüsler emzirmeye alıştıktan sonra tüpte krem kalırsa bu amaçla da kullanılabilir.
Ayni şekilde yıkanmamış koyun yünü de soğuk algınlığı ve öksürükte cok faydali.
Ben oğluma hasta olduğunda sırtına ve göğsüne koyun yünü koyuyorum.
Atletler de var koyun yününden ancak onu deneyimlemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?