2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Kızlar iyi akşamlar. Ben hasta oldum galiba. Boğaz ağrısı vardı şimdi öksürük başladı. Hamilelikte pastil içiliyor diyor internette. Başka parol ve minoset mi içiliyordu? Sizler neler yapmıştınız kızlar atlatmak için?

Kitikate ve little gusto’da da güzel setler var bakmanızı tavsiye ederim
Little gustoyu da gözüme kestirmiştim aslında. Bu daha tatlıymış şimdi sipariş vereceğim teşekkürler:)

Tam alıyordum battaniyesi yok gibi geldi. Ben mi yanlış anladım görselden?

Parol içiliyor ama minoseti bilmiyorum. İmumax boğaz spreyi bana çok iyi geldi, üzerinde gebeler de kullanabilir yazıyor. Çok geçmiş olsun

Omuz beziymiş açıklamayı bulamamıştkm az önce

Çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsin C vitamini önemli limon portakal tüketmeye çalış iyi gelir

Minik kıyafetleri gördükçe acaba hemen doğsa mı gibi bir his yokluyor ama şu an en güvenli çyerde biraz daha tek çocuklu hayata devam
Çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsin C vitamini önemli limon portakal tüketmeye çalış iyi gelir
aynen yiyorum çok teşekkür ederim. İnşallah bir an önce geçer.

Ne demek, çok tatlıymış güle güle giysin Evet ama her koleksiyon için satılıyor isterseniz o serininki bu sanırım

Ay kizlar lansinoh gogus ucu balmi cok iyi gelmisti bana ilk dogumda, simdi bakayim dedim ne kadar olmus 800 tl dio saka gibi bu fiyatlar nedir

İlk bebekte hep annem almıştı, alışveriş anında bir afalladım o yüzden battaniyeyi de ekledim, teşekkürler:) aslında evde bir sürü battaniye var ama sıfır km olsun diye içime sinmedi

Ay kizlar lansinoh gogus ucu balmi cok iyi gelmisti bana ilk dogumda, simdi bakayim dedim ne kadar olmus 800 tl dio saka gibi bu fiyatlar nedir
Merhaba bende ondan alacam da küçük boy mu alakım büyük mü? Ne kadar süre kullanılıyor. Bir de doğumdan önce sürmeye başkamak gerekiyor mu? Yara olduktan sonea mı sürülüyormkafamda deli sorular tecrübesizlik kötü bişiii

Amazon’da 40ml 423₺ canım ben oradan aldım ebebek indiriminde bile daha pahalıydı emzik süt saklama poşeti vs onlarıda oradan aldım daha uygun

J joynss Çok iyi anlıyorum bende de durum aynı ama muhtemelen yine battaniyeli alacağım takım olsun diye kız mı bekliyordunuz erkek mi?

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun. İlk haftalar çok istifra etmiştim bırakın boğazımı; böbreklerim, ciğerlerim oynuyordu öğürürken. Doktora sorduğumda rahim vücudumuzdaki en kuvvetli kas, çok iyi korunuyor merak etme demişti. Yine de çok rahatsız olursanız doktorunuza danışın tabii özellikle öksürmeyi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…