Kim acaba? Ben bir bakayım
Al benden de o kadar. Aynı duygular içindeyiz canım.Çok değişik bir şeymişhareket etmese neden etmiyor derim edince de neden bu kadar hareket ediyor diyorum ah ah analık böyle bir şey herhalde.
Little gustoyu da gözüme kestirmiştim aslında. Bu daha tatlıymış şimdi sipariş vereceğim teşekkürler:)Kitikate ve little gusto’da da güzel setler var bakmanızı tavsiye ederim
Parol içiliyor ama minoseti bilmiyorum. İmumax boğaz spreyi bana çok iyi geldi, üzerinde gebeler de kullanabilir yazıyor. Çok geçmiş olsunKızlar iyi akşamlar. Ben hasta oldum galiba. Boğaz ağrısı vardı şimdi öksürük başladı. Hamilelikte pastil içiliyor diyor internette. Başka parol ve minoset mi içiliyordu? Sizler neler yapmıştınız kızlar atlatmak için?
Çok teşekkür ederim. Pastil de kullanabiliiyor muydum?Parol içiliyor ama minoseti bilmiyorum. İmumax boğaz spreyi bana çok iyi geldi, üzerinde gebeler de kullanabilir yazıyor. Çok geçmiş olsun
Onu bilmiyorum ben hiç kullanmadım :/ Karanfil yemiştim olmaz pastil diye. Tuzlu su gargara da iyi gelir.Çok teşekkür ederim. Pastil de kullanabiliiyor muydum?
Onu da deneyim o zaman canım çok teşekkür ederim.Onu bilmiyorum ben hiç kullanmadım :/ Karanfil yemiştim olmaz pastil diye. Tuzlu su gargara da iyi gelir.
Omuz beziymiş açıklamayı bulamamıştkm az önceLittle gustoyu da gözüme kestirmiştim aslında. Bu daha tatlıymış şimdi sipariş vereceğim teşekkürler:)
Tam alıyordum battaniyesi yok gibi geldi. Ben mi yanlış anladım görselden?
Organik Pamuk 10'lu Twig Ekru Hastane Çıkıs Seti
Little Gusto Organik Organik Pamuk 10'lu Twig Hastane Çıkış Seti %100 organik pamuk kumaştan üretilmiştir. Organik pamuk kumaşın yumuşaklığı, nefes alan yapısı ve organik içeriğiyle yenidoğan bebeğinizin hassas cildine özel olarak üretilmiştir. Ekru hastane çıkış seti içeriğinde içlik, omuz...littlegusto.com.tr
Kızlar iyi akşamlar. Ben hasta oldum galiba. Boğaz ağrısı vardı şimdi öksürük başladı. Hamilelikte pastil içiliyor diyor internette. Başka parol ve minoset mi içiliyordu? Sizler neler yapmıştınız kızlar atlatmak için?
Minik kıyafetleri gördükçe acaba hemen doğsa mı gibi bir his yokluyorama şu an en güvenli çyerde biraz daha tek çocuklu hayata devam
aynen yiyorum çok teşekkür ederim. İnşallah bir an önce geçer.Çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsinC vitamini önemli limon portakal tüketmeye çalış iyi gelir
Ne demek, çok tatlıymış güle güle giysinLittle gustoyu da gözüme kestirmiştim aslında. Bu daha tatlıymış şimdi sipariş vereceğim teşekkürler:)
Tam alıyordum battaniyesi yok gibi geldi. Ben mi yanlış anladım görselden?
Organik Pamuk 10'lu Twig Ekru Hastane Çıkıs Seti
Little Gusto Organik Organik Pamuk 10'lu Twig Hastane Çıkış Seti %100 organik pamuk kumaştan üretilmiştir. Organik pamuk kumaşın yumuşaklığı, nefes alan yapısı ve organik içeriğiyle yenidoğan bebeğinizin hassas cildine özel olarak üretilmiştir. Ekru hastane çıkış seti içeriğinde içlik, omuz...littlegusto.com.tr
Ya ben de ona kafamı taktım çünkü öksürürken kasıklarıma ani sancı giriyor.Bebişler öksürükten rahatsız olmazlar de mi?
İlk bebekte hep annem almıştı, alışveriş anında bir afalladım o yüzdenNe demek, çok tatlıymış güle güle giysinEvet ama her koleksiyon için satılıyor isterseniz o serininki bu sanırım
Organik Pamuk 80x100 cm Çift Katlı Twig Ekru Bebek Battaniyesi
Little Gusto bebek battaniyeleri bebeğinizi sıcak tutmak ve huzurlu bir uyku almasını sağlamak için özel olarak tasarlanmıştır. Bebek battaniyeleri %100 organik pamuktan yapılması sebebiyle nefes alabilir yapıdadır. Koleksiyonumuzun diğeri ürünlerini incelemek için Twig Serimizi...littlegusto.com.tr
Merhaba bende ondan alacam da küçük boy mu alakım büyük mü? Ne kadar süre kullanılıyor. Bir de doğumdan önce sürmeye başkamak gerekiyor mu? Yara olduktan sonea mı sürülüyormkafamda deli sorularAy kizlar lansinoh gogus ucu balmi cok iyi gelmisti bana ilk dogumda, simdi bakayim dedim ne kadar olmus 800 tl dio saka gibi bu fiyatlar nedir
Amazon’da 40ml 423₺ canım ben oradan aldım ebebek indiriminde bile daha pahalıydıAy kizlar lansinoh gogus ucu balmi cok iyi gelmisti bana ilk dogumda, simdi bakayim dedim ne kadar olmus 800 tl dio saka gibi bu fiyatlar nedir
Çok geçmiş olsun. İlk haftalar çok istifra etmiştim bırakın boğazımı; böbreklerim, ciğerlerim oynuyordu öğürürken. Doktora sorduğumda rahim vücudumuzdaki en kuvvetli kas, çok iyi korunuyor merak etme demişti. Yine de çok rahatsız olursanız doktorunuza danışın tabii özellikle öksürmeyi bilemedimYa ben de ona kafamı taktım çünkü öksürürken kasıklarıma ani sancı giriyor.Öksürmemek için çok zorluyorum kendimi, rahat rahat öksüremediğim için de sürekli gıcık gibi bir öksürük takılı boğazımd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?