2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Benim de ıslak canım. Hem akıntı fazlalaşıyor hem de idrar kaçırmasj oluyor maalesef canım. Ben de sık sık değiştiriyorum.

Benim de yemek borumda yanma oluyor.

Merhaba, ıslaklık durumunu ben de yaşıyorum. Dün kontrolüm vardı. Doktoruma sordum. Kaşıntı, farklı renk olmadığı sürece normal dedi. Bebekler büyüdükçe mesaneye de baskı yapıyor idrar da olabilir tabi.

Ben kullanmadım meme kremlerini silmeden neden o içeriği emsin temas etsin ki istediği kadar silmeden kullanabilir densin hiç içime sinmez açıkçası

Kızlar gece uyurken yatış pozşsyonuna ne kadar dikkat edebiliyorsunuz? Sırt üstü yatmak sanıncalıymış ama ben unutup yatıyorum gece bazen. Dhaa doğrusu daha rahat geliyor ve sürekli sol a yatmak zaten imkansız. Soldan sıkılınca sağa döniyorum ama bazen sırt üstü de yatıyorum

Çok uzun süre saatlerce yatmak bence sorun olabilir ama az bir süre yatmakta sorun olacağını sanmıyorum. Ben sırt üstü yatıyorum ama mesela 10-15 dk sonra rahatsız oluyorum daralıyor gibi oluyorum, o yüzden dönüyorum zaten. Sağ sol serbest diye biliyorum.

İnan hiçbir fikrim yok akşam yatıyorum sabah kalkıyorum
Gece uyanan biri değilim sabah mesela sırtüstü olursam kızın tekmesine uyanıyorum ama yan olursam alarmla uyanıyorum

Dikkat etmeye çalışıyorum ama sırt üstü de yattığım oluyor canım.

Merhaba evet benimkide aynı dedi ama ilk gebeliğimde olmadı son haftalarda tuvaletimi tutamayınca oluyordu şimdi bu ıslaklık korktmuştu beni daha rahatladım ama sizlerle konusunca

Kızlarrr bugün tetanoz aşısının ilk dozunu olacağım. Sonrasında çok fazla yan etkisi oluyor mu?

Rennie verdi bana mide yanması için çok güzel hem sindirimi kolaylaştırıyor hem yanmaları kesiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…