- 3 Eylül 2024
- 315
- 396
- 23
Göğüse ve sırta.Kremi nereye sürüyorsunuz soğuk algınlığı için?
Çok geçmiş olsun. İlk haftalar çok istifra etmiştim bırakın boğazımı; böbreklerim, ciğerlerim oynuyordu öğürürken. Doktora sorduğumda rahim vücudumuzdaki en kuvvetli kas, çok iyi korunuyor merak etme demişti. Yine de çok rahatsız olursanız doktorunuza danışın
Benim de ıslak canım. Hem akıntı fazlalaşıyor hem de idrar kaçırmasj oluyor maalesef canım. Ben de sık sık değiştiriyorum.Kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Son 2 haftadır çok ciddi mide yanması yasıyorum . zaten vardı ama 2 haftadır inanılmaz kötü durumdayım. Dün kontrolum vardı . İlaç yazdı doktor ama hiç etki etmedi . Ballı süt ,tahin soda denemediğim şey kalmadı. Var mı önerisi olanBirde iç çamasırım son 1 haftadır sürekli ıslak doktor muayene etti hiçbir sıkıntı yok idrar yolu enfeksiyon yok kaşıntı koku yok bu haftalarda idrar kaçırıyor olabilir miyim? Bebeğin suyuda iyi dedi çok kafama takıldı yaşayan varsa bilgi verirse çok mutlu olurum
Benim de yemek borumda yanma oluyor.Kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Son 2 haftadır çok ciddi mide yanması yasıyorum . zaten vardı ama 2 haftadır inanılmaz kötü durumdayım. Dün kontrolum vardı . İlaç yazdı doktor ama hiç etki etmedi . Ballı süt ,tahin soda denemediğim şey kalmadı. Var mı önerisi olanBirde iç çamasırım son 1 haftadır sürekli ıslak doktor muayene etti hiçbir sıkıntı yok idrar yolu enfeksiyon yok kaşıntı koku yok bu haftalarda idrar kaçırıyor olabilir miyim? Bebeğin suyuda iyi dedi çok kafama takıldı yaşayan varsa bilgi verirse çok mutlu olurum
Kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Son 2 haftadır çok ciddi mide yanması yasıyorum . zaten vardı ama 2 haftadır inanılmaz kötü durumdayım. Dün kontrolum vardı . İlaç yazdı doktor ama hiç etki etmedi . Ballı süt ,tahin soda denemediğim şey kalmadı. Var mı önerisi olanBirde iç çamasırım son 1 haftadır sürekli ıslak doktor muayene etti hiçbir sıkıntı yok idrar yolu enfeksiyon yok kaşıntı koku yok bu haftalarda idrar kaçırıyor olabilir miyim? Bebeğin suyuda iyi dedi çok kafama takıldı yaşayan varsa bilgi verirse çok mutlu olurum
Çok uzun süre saatlerce yatmak bence sorun olabilir ama az bir süre yatmakta sorun olacağını sanmıyorum. Ben sırt üstü yatıyorum ama mesela 10-15 dk sonra rahatsız oluyorum daralıyor gibi oluyorum, o yüzden dönüyorum zaten. Sağ sol serbest diye biliyorum.Kızlar gece uyurken yatış pozşsyonuna ne kadar dikkat edebiliyorsunuz? Sırt üstü yatmak sanıncalıymış ama ben unutup yatıyorum gece bazen. Dhaa doğrusu daha rahat geliyor ve sürekli sol a yatmak zaten imkansız. Soldan sıkılınca sağa döniyorum ama bazen sırt üstü de yatıyorum
İnan hiçbir fikrim yok akşam yatıyorum sabah kalkıyorumKızlar gece uyurken yatış pozşsyonuna ne kadar dikkat edebiliyorsunuz? Sırt üstü yatmak sanıncalıymış ama ben unutup yatıyorum gece bazen. Dhaa doğrusu daha rahat geliyor ve sürekli sol a yatmak zaten imkansız. Soldan sıkılınca sağa döniyorum ama bazen sırt üstü de yatıyorum
Mutlaka deneyeceğim inşallah iyi gelirSoğuk kefir çok iyi geliyordu bana mide yanması için. Sabah akşam içiyordum.
Dikkat etmeye çalışıyorum ama sırt üstü de yattığım oluyor canım.Kızlar gece uyurken yatış pozşsyonuna ne kadar dikkat edebiliyorsunuz? Sırt üstü yatmak sanıncalıymış ama ben unutup yatıyorum gece bazen. Dhaa doğrusu daha rahat geliyor ve sürekli sol a yatmak zaten imkansız. Soldan sıkılınca sağa döniyorum ama bazen sırt üstü de yatıyorum
Yaaa inşalah idrardır panik oluuorum ıslaklık gördükçe siz yazınca rahatladım biraz canım bolbol değiştireceğiz artık:)Benim de ıslak canım. Hem akıntı fazlalaşıyor hem de idrar kaçırmasj oluyor maalesef canım. Ben de sık sık değiştiriyorum.
Merhaba evet benimkide aynı dedi ama ilk gebeliğimde olmadı son haftalarda tuvaletimi tutamayınca oluyordu şimdi bu ıslaklık korktmuştu beni daha rahatladım ama sizlerle konusuncaMerhaba, ıslaklık durumunu ben de yaşıyorum. Dün kontrolüm vardı. Doktoruma sordum. Kaşıntı, farklı renk olmadığı sürece normal dedi. Bebekler büyüdükçe mesaneye de baskı yapıyor idrar da olabilir tabi.
Valla öksürürken de kaçıyor. Yani endişelenmeyin. Bir de vücut kendini enfeksiyonlara karşı korumak için de akinti artışı oluyormus.Yaaa inşalah idrardır panik oluuorum ıslaklık gördükçe siz yazınca rahatladım biraz canım bolbol değiştireceğiz artık:)
Bende herhangi bir etki yapmadı . Ama bazen kol agrısı yapıyor demişlerdi . İnşallah herhangi bir yan etkisi olmaz SizindeKızlarrr bugün tetanoz aşısının ilk dozunu olacağım. Sonrasında çok fazla yan etkisi oluyor mu?
Sağolun inşallahBende herhangi bir etki yapmadı . Ama bazen kol agrısı yapıyor demişlerdi . İnşallah herhangi bir yan etkisi olmaz Sizinde
Kızlarrr bugün tetanoz aşısının ilk dozunu olacağım. Sonrasında çok fazla yan etkisi oluyor mu?
Rennie verdi bana mide yanması için çok güzel hem sindirimi kolaylaştırıyor hem yanmaları kesiyorKızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Son 2 haftadır çok ciddi mide yanması yasıyorum . zaten vardı ama 2 haftadır inanılmaz kötü durumdayım. Dün kontrolum vardı . İlaç yazdı doktor ama hiç etki etmedi . Ballı süt ,tahin soda denemediğim şey kalmadı. Var mı önerisi olanBirde iç çamasırım son 1 haftadır sürekli ıslak doktor muayene etti hiçbir sıkıntı yok idrar yolu enfeksiyon yok kaşıntı koku yok bu haftalarda idrar kaçırıyor olabilir miyim? Bebeğin suyuda iyi dedi çok kafama takıldı yaşayan varsa bilgi verirse çok mutlu olurum
kol ağrısı, halsizlik, kırgınlık yaptı bende, 2 günde geçti etkiler.Kızlarrr bugün tetanoz aşısının ilk dozunu olacağım. Sonrasında çok fazla yan etkisi oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?