Ben gidiyorum ama endişeye göre yaklaşıyor. İstersen benim görüştüğüm diyetisyeni paylaşabiliriö. Özel olduğu için 2500 civarı seans fiyatı ama uygulanabilir programlar hazırlıyor. Yani normalde gittiğim diğer diyetisyenler saçma sapan ve zor şeyler yazarken bu kadın tamamen benim kendi yediklerim üzerinden gidiyor, o yüzden çok memnunum. Bankada çalışırken de görüşmüştüm aşırı faydasını gördüm hiç zorlanmadan uyum gösterebilmiştim listelere.bende diyetisyene başlamayı düşünüyorum şimdiye kadar 12 kg aldım yediklerime dikkat etmeyede çalışıyorum ama ne yesem kilo yapıyor herhalde
benimde diyetisyenim var canım teşekkür ederim doğum öncesi düzenli gidiyordum gebeliği öğrenince bırakmıştım ama böyle devam ederse başlicam yineBen gidiyorum ama endişeye göre yaklaşıyor. İstersen benim görüştüğüm diyetisyeni paylaşabiliriö. Özel olduğu için 2500 civarı seans fiyatı ama uygulanabilir programlar hazırlıyor. Yani normalde gittiğim diğer diyetisyenler saçma sapan ve zor şeyler yazarken bu kadın tamamen benim kendi yediklerim üzerinden gidiyor, o yüzden çok memnunum. Bankada çalışırken de görüşmüştüm aşırı faydasını gördüm hiç zorlanmadan uyum gösterebilmiştim listelere.
evet çalışırken zor oluyor yemek getirip yemek ısıtmak vs sandviç tarzı öğünler kolay oluyor. ama gebelik öncesi iki ay diyetisyene gittim 6 kg verdim hoş öğrendiğimdede 2 aylıktım ama hem bebiş geldi hem yağlar gitti gibi bişe oldu :))Ben bir ay diyetisyenle çalıştım ara öğünü ana öğünü bir sürü yük oldu bana çalıştığım için hazırlayamadım bıraktım
kabızlık için günde 1 tane kivi yiyorum iyi geliyor banaMidesi deliklere bende katılıyorum, her gün bir kilo alarak bugün tamı tamına 10 kilo almışımkızlar resmen aç yatıyorum yine kilo alıyorum. Aşırı kabızım birde
Aç kalmak da metabolizmayı kitleyebilir nacizane söylemek istedim. Kabızlık da kilo konusunu çok kötü etkiliyor. Kuru kayısı, hoşaf, kefir, kuru üzüm gibi şeyler yardımcı olmadı mı?Midesi deliklere bende katılıyorum, her gün bir kilo alarak bugün tamı tamına 10 kilo almışımkızlar resmen aç yatıyorum yine kilo alıyorum. Aşırı kabızım birde
Diyetisyen en mantıklısı ya bana bıraksalar 7/24 sağlıksız beslenicembenimde diyetisyenim var canım teşekkür ederim doğum öncesi düzenli gidiyordum gebeliği öğrenince bırakmıştım ama böyle devam ederse başlicam yine
Midesi deliklere bende katılıyorum, her gün bir kilo alarak bugün tamı tamına 10 kilo almışımkızlar resmen aç yatıyorum yine kilo alıyorum. Aşırı kabızım birde
Ben de hala içime sinen bir hastane çıkışı bulamadım. Carters’da little star yazan bir takım vardı bi onu gözüme kestirdim. Gidip bakacaktım. Bi bakim indirime :)Kızlar ben trendyoldan carters indirimi vardı 500-600 liraya çok tatlış takımlar kısa tulum bir de hastane çıkışı aldım yazlık süslü püslü bakabilirsiniz kızımda da çok kullandım taş gibi hala duruo kullancam, bu kızımada yeni bişiler almak istedim
Detaylıya girmeden önce tam ağzımı açtım çikolata atacaktım, hemşire durdurduKızlar benim de hamur isine fastfooda değil ama tatlıya inanılmaz bı düşkünlüğüm var canım surekli çikolata tatlı şeyler yemek istiyo hatta son kontrolde girmeden 5 dk önce bı parca cikolata atmistim ağzıma ultrasonda oğlum iştahlı bı şekilde bı şey yiyo gibiydi doktor hatta annesi en son ne yediysen çok hoşuna gitmiş dedi utandımgenel olarak sebze et balık yoğurt her şeyden yiyorum ama bı çikolatayi cikartamiyorum tamamen ye tatlıyı doğur hakkiyi kısmı benim için doğru çıktı kanıtlandı
CArters da hastane çıkışı var mı? Komple set? Ben defalarca baktım daha çok tulum ve ya zıbın hırka tayt şeklinde :/ şapkalı eldivenli vs yenidoğan için dikkatimi çekmedi hiç link var mı acabaKızlar ben trendyoldan carters indirimi vardı 500-600 liraya çok tatlış takımlar kısa tulum bir de hastane çıkışı aldım yazlık süslü püslü bakabilirsiniz kızımda da çok kullandım taş gibi hala duruo kullancam, bu kızımada yeni bişiler almak istedim
Kitikate ve little gusto’da da güzel setler var bakmanızı tavsiye ederimBen de hala içime sinen bir hastane çıkışı bulamadım. Carters’da little star yazan bir takım vardı bi onu gözüme kestirdim. Gidip bakacaktım. Bi bakim indirime :)
Kim acaba? Ben bir bakayımBen gidiyorum ama endişeye göre yaklaşıyor. İstersen benim görüştüğüm diyetisyeni paylaşabiliriö. Özel olduğu için 2500 civarı seans fiyatı ama uygulanabilir programlar hazırlıyor. Yani normalde gittiğim diğer diyetisyenler saçma sapan ve zor şeyler yazarken bu kadın tamamen benim kendi yediklerim üzerinden gidiyor, o yüzden çok memnunum. Bankada çalışırken de görüşmüştüm aşırı faydasını gördüm hiç zorlanmadan uyum gösterebilmiştim listelere.
Hastane çıkışı yanlış anlatmışım ya şapka ve tulum vardı tek hastanede kullanacağım demek istedimCArters da hastane çıkışı var mı? Komple set? Ben defalarca baktım daha çok tulum ve ya zıbın hırka tayt şeklinde :/ şapkalı eldivenli vs yenidoğan için dikkatimi çekmedi hiç link var mı acaba
Hastane cikisi yazmisim ama oyle demek istemedim sapka ve tulumdu yanlis anlasilmiyim arkadas yazinca farkettimBen de hala içime sinen bir hastane çıkışı bulamadım. Carters’da little star yazan bir takım vardı bi onu gözüme kestirdim. Gidip bakacaktım. Bi bakim indirime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?