2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
bende diyetisyene başlamayı düşünüyorum şimdiye kadar 12 kg aldım yediklerime dikkat etmeyede çalışıyorum ama ne yesem kilo yapıyor herhalde
Ben gidiyorum ama endişeye göre yaklaşıyor. İstersen benim görüştüğüm diyetisyeni paylaşabiliriö. Özel olduğu için 2500 civarı seans fiyatı ama uygulanabilir programlar hazırlıyor. Yani normalde gittiğim diğer diyetisyenler saçma sapan ve zor şeyler yazarken bu kadın tamamen benim kendi yediklerim üzerinden gidiyor, o yüzden çok memnunum. Bankada çalışırken de görüşmüştüm aşırı faydasını gördüm hiç zorlanmadan uyum gösterebilmiştim listelere.

Midesi deliklere bende katılıyorum, her gün bir kilo alarak bugün tamı tamına 10 kilo almışım kızlar resmen aç yatıyorum yine kilo alıyorum. Aşırı kabızım birde

benimde diyetisyenim var canım teşekkür ederim doğum öncesi düzenli gidiyordum gebeliği öğrenince bırakmıştım ama böyle devam ederse başlicam yine

Ben bir ay diyetisyenle çalıştım ara öğünü ana öğünü bir sürü yük oldu bana çalıştığım için hazırlayamadım bıraktım
evet çalışırken zor oluyor yemek getirip yemek ısıtmak vs sandviç tarzı öğünler kolay oluyor. ama gebelik öncesi iki ay diyetisyene gittim 6 kg verdim hoş öğrendiğimdede 2 aylıktım ama hem bebiş geldi hem yağlar gitti gibi bişe oldu :))

sürekli aç olup hiç doymayanlardan biri de benim. gebeliğimin ilk zamanları kilo almayı bırakın kilo vermiştim zaten. 5. ayla beraber benim yeme ataklarım başladı
Ne yersem yiyim 10 dk sonra hiçbir şey yememiş gibi oluyorum. Hele ara öğünlerde…
Kahvaltılarda bıraksalar 1 tam ekmek yerim o derece
Şimdiden +3 kilodayım. En azından az kaldı diyip kendimi avutuyorum. Hedefim +8’le doğuma gitmek ama diyet vs yapmayı düşünmüyorum

Midesi deliklere bende katılıyorum, her gün bir kilo alarak bugün tamı tamına 10 kilo almışım kızlar resmen aç yatıyorum yine kilo alıyorum. Aşırı kabızım birde
kabızlık için günde 1 tane kivi yiyorum iyi geliyor bana

Aç kalmak da metabolizmayı kitleyebilir nacizane söylemek istedim. Kabızlık da kilo konusunu çok kötü etkiliyor. Kuru kayısı, hoşaf, kefir, kuru üzüm gibi şeyler yardımcı olmadı mı?

Kabızlık için limonlu lahana yiyorum yemeklerle beraber iyi geliyor, kivi ve armut da çözüm olabilir

Minik kıyafetleri gördükçe acaba hemen doğsa mı gibi bir his yokluyor ama şu an en güvenli yerde biraz daha tek çocuklu hayata devam

Kızlar benim de hamur isine fastfooda değil ama tatlıya inanılmaz bı düşkünlüğüm var canım surekli çikolata tatlı şeyler yemek istiyo hatta son kontrolde girmeden 5 dk önce bı parca cikolata atmistim ağzıma ultrasonda oğlum iştahlı bı şekilde bı şey yiyo gibiydi doktor hatta annesi en son ne yediysen çok hoşuna gitmiş dedi utandım genel olarak sebze et balık yoğurt her şeyden yiyorum ama bı çikolatayi cikartamiyorum tamamen ye tatlıyı doğur hakkiyi kısmı benim için doğru çıktı kanıtlandı

Kızlar ben trendyoldan carters indirimi vardı 500-600 liraya çok tatlış takımlar kısa tulum bir de hastane çıkışı aldım yazlık süslü püslü bakabilirsiniz kızımda da çok kullandım taş gibi hala duruo kullancam, bu kızımada yeni bişiler almak istedim

Ben de hala içime sinen bir hastane çıkışı bulamadım. Carters’da little star yazan bir takım vardı bi onu gözüme kestirdim. Gidip bakacaktım. Bi bakim indirime :)

Detaylıya girmeden önce tam ağzımı açtım çikolata atacaktım, hemşire durdurdu sonra bebekler çok hareket ediyor uğraşıyoruz diye:) 1-2 parça çikolatadan zarar gelmez bence. Öte yandan ben 3-4 ay ağzıma tatlı koyamadım, hep ekşi tuzlu istedi canım, sonuç erkek, bizde tutmadı :)

Kızlar, gizli gebelik şekerim var sanırım. Tokluk sekerim 140 in üzerinde cikiyor. Gün içi açlık sekerimde 136 çıktı. Yani değerler yüksek. Gebelikte şekeri çıkan var mı, neler yapıyorsunuz? Kilo da almadım. Hala kusuyorum.

CArters da hastane çıkışı var mı? Komple set? Ben defalarca baktım daha çok tulum ve ya zıbın hırka tayt şeklinde :/ şapkalı eldivenli vs yenidoğan için dikkatimi çekmedi hiç link var mı acaba

Kim acaba? Ben bir bakayım

CArters da hastane çıkışı var mı? Komple set? Ben defalarca baktım daha çok tulum ve ya zıbın hırka tayt şeklinde :/ şapkalı eldivenli vs yenidoğan için dikkatimi çekmedi hiç link var mı acaba
Hastane çıkışı yanlış anlatmışım ya şapka ve tulum vardı tek hastanede kullanacağım demek istedim

Eklentiler

• IMG_0074.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 42
Ben de hala içime sinen bir hastane çıkışı bulamadım. Carters’da little star yazan bir takım vardı bi onu gözüme kestirdim. Gidip bakacaktım. Bi bakim indirime :)
Hastane cikisi yazmisim ama oyle demek istemedim sapka ve tulumdu yanlis anlasilmiyim arkadas yazinca farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…