2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Benim kız yapıyor bazen ya. Sürekli çişim geliyor öyle vurduğunda. Rahatsız ediyor bu vuruş şekli beni. Kalkıp dolaşıyorum biraz geçiyor :)
Aynen canım benim de öyle oldu. Ben de kalkıp dolaştım. Bi de endişelendim iyi mi acaba diye. Şimdi uyuyor herhalde. Gece de ayakta.

Selam , diyarbakırda bulmamanıza imkan yok soruşturun. Memorial e sordunuz mu? Arkadaşlarım çok var diyarbakırda , hiç bu konuda sorun yaşadığını söyleyen olmadı.
Devlette bulunmuyor üniversitede de yok dediler arayınca doktorumda Memorialdan doktor önerdi haftasonu diye aramadım yarın arayacam inşallah bulurum

kızlar bebişler hiç aşağı tekmeliyor mu? Bugün oğlum şekil değiştirdi herhalde baya aşağı tekmeliyordu sanki ayakları aşağıdan çıkıcak gibi hissettim bir an.
Şu oğluşlar şimdiden çok yaramazlar vallahi
Aşağıları aktif tekmelediği yetmezmiş gibi bugünde taklalarini hissediyorum biraz uyuyayım dedim içimde fıldır fıldır döndü durdu Google amcanın dedigine göre fazla aktif ve hareketli olması yeterince beslendiği amniyotik sıvının yeterli olduğu ve iyi oksijen aldığının işaretiymiş yani iyi biseymis
Bide bikac gün eşimin mesaileri vardı gelince yiyip içip yatıyorduk sohbetimiz oturmamız olmuyordu dün şakalaştık oyun falan oynadık gülüştük bebişte içerden tepki veriyordu tekmelerle taklalarla çok duygulandık artık bizi hissedip mutlu olduğumuzda mutlu oluyorlar babalarını tanıyorlar bal yaa bu bebişler

Maşallah canım ne güzel. Evet hareketliler maşallah. Hep te öyle olsunlar inşallah. bilgiler için teşekkürler canım. İçim rahatladı.

Aynen canım benim de öyle oldu. Ben de kalkıp dolaştım. Bi de endişelendim iyi mi acaba diye. Şimdi uyuyor herhalde. Gece de ayakta.
Geceleri benimki de daha hareketli. Sanki yatağa geçtiğimi anlıyor :)
Ama tabi sağa sola yatınca kan akışı arttığı için hareketleniyorlar

kızlar bebişler hiç aşağı tekmeliyor mu? Bugün oğlum şekil değiştirdi herhalde baya aşağı tekmeliyordu sanki ayakları aşağıdan çıkıcak gibi hissettim bir an.

Ayy evet gece uyumaya yakın oluyor genelde ve mesaneyi sıkıştırıyor sanırım tuvalete gitmem gerekiyor öyle tekmelediğinde
Eşim dalga geçiyor artık oğlanın mesai başladı diye gülüyorum güldükçe de daha çok hareketleniyor

Tecrübeli anneler, pişik kremi olarak ne alalım? Sudocrem mi mustela mı bepantolh mü?
Sudocrem içeriği kötü hatta 1 doktor bana 4 aydan önce kullanma demişti. Mustela 3 sene önce içeriği değişti diye biliyorum. Bepantolün içeriğide temiz değil. Ben weledanın pişik kremini kullanıyorum çok memnunum. Dündü galiba ebebekte indirimdeydi.

Son düzenleme:
Adanada temizlikçi arayana yardımcı olabilirim banada bi abla geliyor çok memnunum bazen iki kişi gelip parayı paylaşıyorlar yoğunluklarına göre ayarlıyorlar

Sanıeım erkek çocuklar daha harekerli ya. Benimki de haftasonundan beri çıldırmış içerde sanji bi solda bi sağda bi yukarda bi aşağıda takla atıyor gibi esnetiyor kendini bi de

Bornovadayım ben . Siz memnun kaldınız mı şirketten ? Fiyatlar nasıl bu arada?
Google dan bornova da firmalara bakabilirsin Gaziemir Menderes Sarnıç tarafına geliyorlar firma sadece Sarnıçta çalıştığım ofise de alıyoruz arada sorun yaşamadım Google firmalar var arayıp konuşup fiyat bilgisi alabilirsiniz Bornova bayraklı tarafında çok firma var güncel fiyat almadım 2025 valla Şuan biliyorum

Sanıeım erkek çocuklar daha harekerli ya. Benimki de haftasonundan beri çıldırmış içerde sanji bi solda bi sağda bi yukarda bi aşağıda takla atıyor gibi esnetiyor kendini bi de
Yaa ponçikler yerim onlari
Her hareketlerine razıyım ben çünkü hep kanama alanlı tehlikeli zamanlar atlattık bı hareketleri hissetsek de rahatlasak dedik olsun şimdi de taklalar atsınlar keyifleri yerinde demek paşaların
Eşim dün akşam durduk yere korkuttu beni ona sinir oldum takla atıyor hareketli bak diye gösterdim takla atması iyi mi Allah korusun kordonu dolamaz mı diyo ikimizinde fikri yok olabilir mi diye içim içimi kemirdi her hareketinde sakin ol yanındayım akıllı çocuğum diye durdurmaya çalışıyorum

Evet ya kordon olayı benimde akşımdan geçti de inşallah olmaz ya

Teşekkür ederim

Benim gibi burun tıkanıklığı yaşayan var mı? Nefes alamıyorum ne yapsam olmadı ilk hamileliğim ve daha önce böyle bir şey başıma gelmemişti 1 aydır Otrivine kullanıyorum ve korkuyorum sıksam daha kötü yaparsa korkusu var sıkmasam uyuyamıyorum nefes alamıyorum ayakta kalmaktan ayaklarımın altı balon oldu. Şuan 36+6 dayım benim gibi sprey kullanıp doğumdan sonra bir şeyü klmuan varnı

Aynı durum bende de var malesef. Sürekli burnum tıkalı ve hiçbir şey kullanmıyorum ben. Ağızdan nefes alıp vermekten yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…