- 14 Ağustos 2011
- 28.817
- 4.553
- 448
Aynen canım benim de öyle oldu. Ben de kalkıp dolaştım.Benim kız yapıyor bazen ya. Sürekli çişim geliyor öyle vurduğunda. Rahatsız ediyor bu vuruş şekli beni. Kalkıp dolaşıyorum biraz geçiyor :)
Devlette bulunmuyor üniversitede de yok dediler arayınca doktorumda Memorialdan doktor önerdi haftasonu diye aramadım yarın arayacam inşallah bulurumSelam , diyarbakırda bulmamanıza imkan yok soruşturun. Memorial e sordunuz mu? Arkadaşlarım çok var diyarbakırda , hiç bu konuda sorun yaşadığını söyleyen olmadı.
Şu oğluşlar şimdiden çok yaramazlar vallahikızlar bebişler hiç aşağı tekmeliyor mu? Bugün oğlum şekil değiştirdi herhalde baya aşağı tekmeliyordu sanki ayakları aşağıdan çıkıcak gibi hissettim bir an.
Maşallah canım ne güzel. Evet hareketliler maşallah. Hep te öyle olsunlar inşallah.Şu oğluşlar şimdiden çok yaramazlar vallahi
Aşağıları aktif tekmelediği yetmezmiş gibi bugünde taklalarini hissediyorum biraz uyuyayım dedim içimde fıldır fıldır döndü durdu Google amcanın dedigine göre fazla aktif ve hareketli olması yeterince beslendiği amniyotik sıvının yeterli olduğu ve iyi oksijen aldığının işaretiymiş yani iyi biseymis
Bide bikac gün eşimin mesaileri vardı gelince yiyip içip yatıyorduk sohbetimiz oturmamız olmuyordu dün şakalaştık oyun falan oynadık gülüştük bebişte içerden tepki veriyordu tekmelerle taklalarla çok duygulandık artık bizi hissedip mutlu olduğumuzda mutlu oluyorlar babalarını tanıyorlar bal yaa bu bebişler
Geceleri benimki de daha hareketli. Sanki yatağa geçtiğimi anlıyor :)Aynen canım benim de öyle oldu. Ben de kalkıp dolaştım.Bi de endişelendim iyi mi acaba diye. Şimdi uyuyor herhalde. Gece de ayakta.
Evet canım öyleymiş ben de okudum onu. Döndüğümüz için hareketleniyorlarmış. Küçük balıklarGeceleri benimki de daha hareketli. Sanki yatağa geçtiğimi anlıyor :)
Ama tabi sağa sola yatınca kan akışı arttığı için hareketleniyorlar
kızlar bebişler hiç aşağı tekmeliyor mu? Bugün oğlum şekil değiştirdi herhalde baya aşağı tekmeliyordu sanki ayakları aşağıdan çıkıcak gibi hissettim bir an.
Sudocrem içeriği kötü hatta 1 doktor bana 4 aydan önce kullanma demişti. Mustela 3 sene önce içeriği değişti diye biliyorum. Bepantolün içeriğide temiz değil. Ben weledanın pişik kremini kullanıyorum çok memnunum. Dündü galiba ebebekte indirimdeydi.Tecrübeli anneler, pişik kremi olarak ne alalım? Sudocrem mi mustela mı bepantolh mü?
Adanada temizlikçi arayana yardımcı olabilirim banada bi abla geliyor çok memnunum bazen iki kişi gelip parayı paylaşıyorlar yoğunluklarına göre ayarlıyorlarTemizlik konusunda bulunduğunuz. Şehir olarak firmaları arayın bence temizlik firması İşi bilen insanlar çalışıyor sorun da yaşamazsınız çünkü karşınızda muhatap olabileceğiniz yetkili oluyor her zaman Google bakın yakın firmalari
Ne güzel Şanslısınız İzmirdeyim ben :)Adanada temizlikçi arayana yardımcı olabilirim banada bi abla geliyor çok memnunum bazen iki kişi gelip parayı paylaşıyorlar yoğunluklarına göre ayarlıyorlar
Sanıeım erkek çocuklar daha harekerli ya. Benimki de haftasonundan beri çıldırmış içerde sanjiŞu oğluşlar şimdiden çok yaramazlar vallahi
Aşağıları aktif tekmelediği yetmezmiş gibi bugünde taklalarini hissediyorum biraz uyuyayım dedim içimde fıldır fıldır döndü durdu Google amcanın dedigine göre fazla aktif ve hareketli olması yeterince beslendiği amniyotik sıvının yeterli olduğu ve iyi oksijen aldığının işaretiymiş yani iyi biseymis
Bide bikac gün eşimin mesaileri vardı gelince yiyip içip yatıyorduk sohbetimiz oturmamız olmuyordu dün şakalaştık oyun falan oynadık gülüştük bebişte içerden tepki veriyordu tekmelerle taklalarla çok duygulandık artık bizi hissedip mutlu olduğumuzda mutlu oluyorlar babalarını tanıyorlar bal yaa bu bebişler
Selam, sizin var ise bana da önerir misiniz ya da şirketten hiç çağırdınız mıNe güzel Şanslısınız İzmirdeyim ben :)
sizin bölge neresi firma Gaziemir tarafındaSelam, sizin var ise bana da önerir misiniz ya da şirketten hiç çağırdınız mı
Bornovadayım ben . Siz memnun kaldınız mı şirketten ? Fiyatlar nasıl bu arada?sizin bölge neresi firma Gaziemir tarafında
Google dan bornova da firmalara bakabilirsin Gaziemir Menderes Sarnıç tarafına geliyorlar firma sadece Sarnıçta çalıştığım ofise de alıyoruz arada sorun yaşamadım Google firmalar var arayıp konuşup fiyat bilgisi alabilirsiniz Bornova bayraklı tarafında çok firma var güncel fiyat almadım 2025 valla Şuan biliyorumBornovadayım ben . Siz memnun kaldınız mı şirketten ? Fiyatlar nasıl bu arada?
Yaa ponçikler yerim onlariSanıeım erkek çocuklar daha harekerli ya. Benimki de haftasonundan beri çıldırmış içerde sanjibi solda bi sağda bi yukarda bi aşağıda takla atıyor gibi esnetiyor kendini bi de
Evet ya kordon olayı benimde akşımdan geçti de inşallah olmaz yaYaa ponçikler yerim onlari
Her hareketlerine razıyım ben çünkü hep kanama alanlı tehlikeli zamanlar atlattık bı hareketleri hissetsek de rahatlasak dedik olsun şimdi de taklalar atsınlar keyifleri yerinde demek paşaların
Eşim dün akşam durduk yere korkuttu beni ona sinir oldumtakla atıyor hareketli bak diye gösterdim takla atması iyi mi Allah korusun kordonu dolamaz mı diyo ikimizinde fikri yok olabilir mi diye içim içimi kemirdi her hareketinde sakin ol yanındayım akıllı çocuğum diye durdurmaya çalışıyorum
Teşekkür ederimGoogle dan bornova da firmalara bakabilirsin Gaziemir Menderes Sarnıç tarafına geliyorlar firma sadece Sarnıçta çalıştığım ofise de alıyoruz arada sorun yaşamadım Google firmalar var arayıp konuşup fiyat bilgisi alabilirsiniz Bornova bayraklı tarafında çok firma var güncel fiyat almadım 2025 valla Şuan biliyorum
Aynı durum bende de var malesef. Sürekli burnum tıkalı ve hiçbir şey kullanmıyorum ben. Ağızdan nefes alıp vermekten yoruldumBenim gibi burun tıkanıklığı yaşayan var mı? Nefes alamıyorum ne yapsam olmadı ilk hamileliğim ve daha önce böyle bir şey başıma gelmemişti 1 aydır Otrivine kullanıyorum ve korkuyorum sıksam daha kötü yaparsa korkusu var sıkmasam uyuyamıyorum nefes alamıyorum ayakta kalmaktan ayaklarımın altı balon oldu. Şuan 36+6 dayım benim gibi sprey kullanıp doğumdan sonra bir şeyü klmuan varnı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?