2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Temizlik konusunda bulunduğunuz. Şehir olarak firmaları arayın bence temizlik firması İşi bilen insanlar çalışıyor sorun da yaşamazsınız çünkü karşınızda muhatap olabileceğiniz yetkili oluyor her zaman Google bakın yakın firmalari

Ah canım (( valla İstanbul olsa yine bir şekilde yönlendirirdik . Benim abla da sağlık sorunları var bırakacak gibi . Şimdi benim bebekler doğunca sürekli yardımcı olacak birini arıyorum . Birileri ile görüşeceğim hem temizlik hem çocuk bakımında destek olacak biri . Ama çoğu iş beğenmiyor . Gelen kişiye sigorta da yapıyorum . Dolap içine girmem şuraya çıkmam şunu yapmam :s

Bende armut uygulamasından vazgeçtim arkadaşlar önermemiş. Ama temizlik şirketlerinde yorumlar vs de var yıldızı yüksek bir firma ile deneyeceğim bende

İsin kötüsü de karşınızda hiçbir muhatap olmaması. Konuyu armut yazdığımda cevap vermeye bile tenezzül etmediler.
Sizler yazdıktan sonra armutu araştırdım armut un uygulaması şu şekildeymüş zaten , dolap uygulaması gibi sadefe aracıymoş onlar. Yanş uygulamada bi hizmet edem bir de hizmet alan taraf var . Armutta onlara aracılık ediyor sadece. Dolayısıyla hizmeti veren kişileri armutta tanımıyor sadece sizi buluşturan bir platformuş. Haliyle bu durumda bende güvenemem

Canım hangi şehirde yaşıyosun neden perinatoloğa bulamayacağını düşünüyorsun ki? Bi de baktın mı mesela aradın da mı yok yoksa zaten bulamam diye düşünüp hiç bakmıyor musun?
Bi de 6 kilo çok değil ki kim çok olduğunu söyledi tokluk şekerine bakıldı mı hiç

Tecrübeli anneler, pişik kremi olarak ne alalım? Sudocrem mi mustela mı bepantolh mü?
Sudocremin içeriği hele bebekler için hiç uygun değil. Mustela iyidir. Yine içeriği temiz ve tabii ki ucuz olmayan pek çok pişik kremi var. Her seferinde sürmeye de gerek yok. Ben oğlumda özellikle kakada mümkünse yıkıyordum, pişik olmadığı sürece de krem sürmüyordum. Çok fazla pişik olduğunu söyleyemem, sık sık değiştiriyordum. Bezin kalitesinin de etkili olacağını düşünüyorum. Biraz da hava aldırmak lazım tabii, alt açmayı üstüne kapatıp bi süre öyle beklenebilir

74 le başladığım ve asilamayla hamilelik olduğu için kilo endeksime göre yuksekle başlayıp 80le devam ediyorum kendimce çok kilolu olduğumu söylüyorum herkes verirsin lohusalık sürecinde diyo da inşallah öyle olur
Diyarbakır'dayım hastanedeki kadınlarla konuşunca siz naptınız perinatolojiyi diye sordum bulamadıklarını özellerde bile randevu olmadığını söylediler radyolojiye gitmişler ondan dolayı bulamayacağımı düşündüm ama yarın arayacam özelleri burda özel hastaneler sayıca baya fazlalar umarım bulurum

Doğru söylüyorsunuz. Bende pişik olmasın diye bezini vs iyice araştırıp aldım. Kremde bulunsun. İnşallah hiç pişik olmaz bebişlerimiz

Bende armut uygulamasından vazgeçtim arkadaşlar önermemiş. Ama temizlik şirketlerinde yorumlar vs de var yıldızı yüksek bir firma ile deneyeceğim bende
En mantıklısı Karşında firma oluyor en azından ablalar bir geliyor bir gelmiyor devamlı gün değiştiriyor seni yarı yolda bırakıyor filan bende şimdilik ev halkı ile idare ediyoruz işleri Mayıs gibi badana boya işlerine girmek istiyorum o zaman destek alcam firmadan iyi oluyor

Selam , diyarbakırda bulmamanıza imkan yok soruşturun. Memorial e sordunuz mu? Arkadaşlarım çok var diyarbakırda , hiç bu konuda sorun yaşadığını söyleyen olmadı.

Evet haklısınız bende bu kez kararlıyım öneriyle kimseyi çağırmayacağım. Çağırırsam şirketten çağırırım . En son gelen ablaya çok dil döktüm eğer bi gelip bi gelmeme sorunu yaşayacaksam şimdiden bilgim olsun hiç başlamayalım dedim. Olur mu öyle şey çok acil şeyler dışında haftada 1 gün aynı gün sende olacağım dedi. En fazla 1-2 gün ertelerim o da acil bir durum olursa dedi. Anında inandım başlayalı 3 hafta oldu artık neredeuse bir kez bile zamanında helmemeye başladı. Ve o kadar komik bahaneler söylüyordu ki insan kendini tuhaf hissediyor . Öyle canı isterse geliyordu istemezse 2-3 hafta gelmiyordu. Ya da gelecem diyip sabahına ben gelemicem diyordu. Bi de çalışıypruz evde değiliz anahtarı kapıdaki kutuya bırakıyordum çaresizlikten , abla gelip işini bitirip kapıyı çekip çıkıyordu. Evde olmadığımız içinde bwzen 3 saat bazen 4 saat kalıyordu ve tam gün ücretine. Bu şartlarda bile bahaneler buluyorsa valal bende şaşırdım

Bu konu benim için de çok sıkıntılı anlatsam roman olur. O kadar bıktım usandım ki. Artık insanlar para alayım ama çalışmayım modunda. Bir de iyi ve anlayışlı olursan ben bunu parmağımda oynatırım nasılsa muhtaçlar moduna giriyorlar. Yaşadıklarımı yazdım da sildim kafa ütülememek için

kızlar bebişler hiç aşağı tekmeliyor mu? Bugün oğlum şekil değiştirdi herhalde baya aşağı tekmeliyordu sanki ayakları aşağıdan çıkıcak gibi hissettim bir an.

kızlar bebişler hiç aşağı tekmeliyor mu? Bugün oğlum şekil değiştirdi herhalde baya aşağı tekmeliyordu sanki ayakları aşağıdan çıkıcak gibi hissettim bir an.
Benim kız yapıyor bazen ya. Sürekli çişim geliyor öyle vurduğunda. Rahatsız ediyor bu vuruş şekli beni. Kalkıp dolaşıyorum biraz geçiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…