armut'u ben de hep kötü duydum.Amam diyim armuttan kimseyi çağırmayın ben bir kere çağırmış bulundum evden yüklü miktarda altin çalmış
Kötü bişey diyen olursa kulak asmayın siz hiç insanlar bazen böyle saçma konuşabiliyorPerinatoloji doktorum çok iyiydi ve işinde çok uzman dı şansıma akraba olarak çok yakınlar biliyordu sadece
İsin kötüsü de karşınızda hiçbir muhatap olmaması. Konuyu armut yazdığımda cevap vermeye bile tenezzül etmediler.armut'u ben de hep kötü duydum.
Çok kötü bir durum. Ben de yeltelenmiştim hep bu tarz yorumlar okumuştum.İsin kötüsü de karşınızda hiçbir muhatap olmaması. Konuyu armut yazdığımda cevap vermeye bile tenezzül etmediler.
Allahtan çevremde öyle patavatsız insan yokKötü bişey diyen olursa kulak asmayın siz hiç insanlar bazen böyle saçma konuşabiliyor
Çok sevindim canım çok şanslısınAllahtan çevremde öyle patavatsız insan yok
Ah canımSoruyorum da neredeyse 4. Kadın oldu bu . Evim 70 m2 . Evde çocuk uok sabah çıkıyorız akşam geliyoruz. Ev sıfır yeni temiz ev , eşyalar yeni temiz.. Son gelen abla tam gün parası alıp 10 da gelip 2-3 te çıkıyordu, ona bile olsun yeterki gelsin diyordum . Hayta eşim dedi ki madem 4 saatte bitiyor neden yarım gün parası almıyor yarım gün gelmiyor diye , ben bir şey olmaz yarım dersem gelmekten vazheçer şimdi idare edelim dedim. Ama tüm bunlara rağmen her aradığımda elli bahane sunup günlerce bekletip öyle geliyordu . Gelecem diyip son dk gelmiyordu.
Önceki abla iki kez geldi sonra cam silmem balkon yıkamam triplerine girdi( zaten onları çıkarınca süpürme vileda kalıyor onu bizde yapabiliriz yarım saatte .
İşin can sıkan tarafı başta normaller 2-3 hafta geçince göyle şeyler yaşıyorum.
Şimdide sorduruyorum ama yine aynı şeyleri yaşicağımı biliyorum ve daha çok geriliyorum o saman . Dil döktüğüm saatleri toplasam 3 kez evi temizlerim
Şirketlere güvenebilseudüm en azından onları arıyorsun istediğin gün saatte kapında oluyorlar .
Bence izmirde yardımcı alma sıkıntısı var. Benim geldiğim memleketimde hüş öyle sorunlae yaşamamıştım, ailemde şuan yaşamıyor.
İzmirde yaşayaj arkadaşlar var ise güvendikleri şirket var mı denedikleri
Bende armut uygulamasından vazgeçtim arkadaşlar önermemiş. Ama temizlik şirketlerinde yorumlar vs de var yıldızı yüksek bir firma ile deneyeceğim bendeTemizlik konusunda bulunduğunuz. Şehir olarak firmaları arayın bence temizlik firması İşi bilen insanlar çalışıyor sorun da yaşamazsınız çünkü karşınızda muhatap olabileceğiniz yetkili oluyor her zaman Google bakın yakın firmalari
Sizler yazdıktan sonra armutu araştırdım armut un uygulaması şu şekildeymüş zaten , dolap uygulaması gibi sadefe aracıymoş onlar. Yanş uygulamada bi hizmet edem bir de hizmet alan taraf var . Armutta onlara aracılık ediyor sadece. Dolayısıyla hizmeti veren kişileri armutta tanımıyor sadece sizi buluşturan bir platformuş. Haliyle bu durumda bende güvenememİsin kötüsü de karşınızda hiçbir muhatap olmaması. Konuyu armut yazdığımda cevap vermeye bile tenezzül etmediler.
Canım hangi şehirde yaşıyosun neden perinatoloğa bulamayacağını düşünüyorsun ki? Bi de baktın mı mesela aradın da mı yok yoksa zaten bulamam diye düşünüp hiç bakmıyor musun?Kızlar iyi geceler dün kontrolüm vardı benim de dediğiniz gibi çamaşırında ıslanma oluyordu bebeğin baskısıyla idrar kaçırmaymış sağlık ocağı genel kan tetkikleri yaptı aşıyı hatırlatmayı unuttum onlarda söylemedi belki sonuçlarla birlikte yapacaklar inşallah çok acımaz gece kol ağrısı yapmaz şimdiden şifa olsun diyeyimdoktora da gittim dünden beri aklıma bişey takıldı
Daha önce söylemiştim perinatolojiye randevu bulamadım radyolojiye 24.haftada aldım geç mi diye dünde kontrolde perinatoloji doktorunun heyetle 1 ay izinli olduğunu söyledi doktorum özellere bak 24.hafta olmadan önce dedi bı sorun mu var diye sordum yok baksın için rahat etsin dedi radyolojiyle aynı şeylere bakmayacaklar mı diye sordum perinatoloji daha detaylıymış ne yapsam radyolojiye gidip sonucunu beklesem 24.hafta bitmiş oluyor beklemesem özelde hemen randevu bulabilecek miyim randevular çok sıkıntılı çok kuruntu yaptım yaaşeker yüklemesi içinde 26.haftada aç karına çağırdı saglikocagina verdiğim kanda açlık kan şekeri düşük çıkmış ve bende çok kilo alan gillerdenim +6 kiloyla tuzu hayatımdan yolculayarak devam ediyorum çünkü tuzun ödem şişkinlik yaptığını fark ettim şeker ve paketli gıdayı da azaltım inşallah şeker yüklemesinin sonucu korktuğum gibi çıkmaz ama yüksek ihtimalle çıkacak çünkü hem ailede var hemde açlık şekeri düşük çıktı ve kilom fazla
Çoktan yazmadığım için genel bilgi alışverişi yapalım dedim
Sudocremin içeriği hele bebekler için hiç uygun değil. Mustela iyidir. Yine içeriği temiz ve tabii ki ucuz olmayan pek çok pişik kremi var. Her seferinde sürmeye de gerek yok. Ben oğlumda özellikle kakada mümkünse yıkıyordum, pişik olmadığı sürece de krem sürmüyordum. Çok fazla pişik olduğunu söyleyemem, sık sık değiştiriyordum. Bezin kalitesinin de etkili olacağını düşünüyorum. Biraz da hava aldırmak lazım tabii, alt açmayı üstüne kapatıp bi süre öyle beklenebilirTecrübeli anneler, pişik kremi olarak ne alalım? Sudocrem mi mustela mı bepantolh mü?
74 le başladığım ve asilamayla hamilelik olduğu için kilo endeksime göre yuksekle başlayıp 80le devam ediyorumCanım hangi şehirde yaşıyosun neden perinatoloğa bulamayacağını düşünüyorsun ki? Bi de baktın mı mesela aradın da mı yok yoksa zaten bulamam diye düşünüp hiç bakmıyor musun?
Bi de 6 kilo çok değil ki kim çok olduğunu söyleditokluk şekerine bakıldı mı hiç
Doğru söylüyorsunuz. Bende pişik olmasın diye bezini vs iyice araştırıp aldım. Kremde bulunsun. İnşallah hiç pişik olmaz bebişlerimizSudocremin içeriği hele bebekler için hiç uygun değil. Mustela iyidir. Yine içeriği temiz ve tabii ki ucuz olmayan pek çok pişik kremi var. Her seferinde sürmeye de gerek yok. Ben oğlumda özellikle kakada mümkünse yıkıyordum, pişik olmadığı sürece de krem sürmüyordum. Çok fazla pişik olduğunu söyleyemem, sık sık değiştiriyordum. Bezin kalitesinin de etkili olacağını düşünüyorum. Biraz da hava aldırmak lazım tabii, alt açmayı üstüne kapatıp bi süre öyle beklenebilir
En mantıklısı Karşında firma oluyor en azından ablalar bir geliyor bir gelmiyor devamlı gün değiştiriyor seni yarı yolda bırakıyor filan bende şimdilik ev halkı ile idare ediyoruz işleri Mayıs gibi badana boya işlerine girmek istiyorum o zaman destek alcam firmadan iyi oluyorBende armut uygulamasından vazgeçtim arkadaşlar önermemiş. Ama temizlik şirketlerinde yorumlar vs de var yıldızı yüksek bir firma ile deneyeceğim bende
Selam , diyarbakırda bulmamanıza imkan yok soruşturun. Memorial e sordunuz mu? Arkadaşlarım çok var diyarbakırda , hiç bu konuda sorun yaşadığını söyleyen olmadı.74 le başladığım ve asilamayla hamilelik olduğu için kilo endeksime göre yuksekle başlayıp 80le devam ediyorumkendimce çok kilolu olduğumu söylüyorum herkes verirsin lohusalık sürecinde diyo da inşallah öyle olur
Diyarbakır'dayım hastanedeki kadınlarla konuşunca siz naptınız perinatolojiyi diye sordum bulamadıklarını özellerde bile randevu olmadığını söylediler radyolojiye gitmişler ondan dolayı bulamayacağımı düşündüm ama yarın arayacam özelleri burda özel hastaneler sayıca baya fazlalar umarım bulurum
Evet haklısınız bende bu kez kararlıyım öneriyle kimseyi çağırmayacağım. Çağırırsam şirketten çağırırım . En son gelen ablaya çok dil döktüm eğer bi gelip bi gelmeme sorunu yaşayacaksam şimdiden bilgim olsun hiç başlamayalım dedim. Olur mu öyle şey çok acil şeyler dışında haftada 1 gün aynı gün sende olacağım dedi. En fazla 1-2 gün ertelerim o da acil bir durum olursa dedi. Anında inandımEn mantıklısı Karşında firma oluyor en azından ablalar bir geliyor bir gelmiyor devamlı gün değiştiriyor seni yarı yolda bırakıyor filan bende şimdilik ev halkı ile idare ediyoruz işleri Mayıs gibi badana boya işlerine girmek istiyorum o zaman destek alcam firmadan iyi oluyor
Bu konu benim için de çok sıkıntılı anlatsam roman olur. O kadar bıktım usandım ki. Artık insanlar para alayım ama çalışmayım modunda. Bir de iyi ve anlayışlı olursan ben bunu parmağımda oynatırım nasılsa muhtaçlar moduna giriyorlar. Yaşadıklarımı yazdım da sildim kafa ütülememek içinSoruyorum da neredeyse 4. Kadın oldu bu . Evim 70 m2 . Evde çocuk uok sabah çıkıyorız akşam geliyoruz. Ev sıfır yeni temiz ev , eşyalar yeni temiz.. Son gelen abla tam gün parası alıp 10 da gelip 2-3 te çıkıyordu, ona bile olsun yeterki gelsin diyordum . Hayta eşim dedi ki madem 4 saatte bitiyor neden yarım gün parası almıyor yarım gün gelmiyor diye , ben bir şey olmaz yarım dersem gelmekten vazheçer şimdi idare edelim dedim. Ama tüm bunlara rağmen her aradığımda elli bahane sunup günlerce bekletip öyle geliyordu . Gelecem diyip son dk gelmiyordu.
Önceki abla iki kez geldi sonra cam silmem balkon yıkamam triplerine girdi( zaten onları çıkarınca süpürme vileda kalıyor onu bizde yapabiliriz yarım saatte .
İşin can sıkan tarafı başta normaller 2-3 hafta geçince göyle şeyler yaşıyorum.
Şimdide sorduruyorum ama yine aynı şeyleri yaşicağımı biliyorum ve daha çok geriliyorum o saman . Dil döktüğüm saatleri toplasam 3 kez evi temizlerim
Şirketlere güvenebilseudüm en azından onları arıyorsun istediğin gün saatte kapında oluyorlar .
Bence izmirde yardımcı alma sıkıntısı var. Benim geldiğim memleketimde hüş öyle sorunlae yaşamamıştım, ailemde şuan yaşamıyor.
İzmirde yaşayaj arkadaşlar var ise güvendikleri şirket var mı denedikleri
Benim kız yapıyor bazen ya. Sürekli çişim geliyor öyle vurduğunda. Rahatsız ediyor bu vuruş şekli beni. Kalkıp dolaşıyorum biraz geçiyor :)kızlar bebişler hiç aşağı tekmeliyor mu? Bugün oğlum şekil değiştirdi herhalde baya aşağı tekmeliyordu sanki ayakları aşağıdan çıkıcak gibi hissettim bir an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?