2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Hamilelikte olıyor diye duymuştum. Bebeklere çocuklara cold mix damla damlatılıyor. Acaba hamileler de kullanabilir mi diye aklıma geldi?

Otrivine gebelikte kullanılıyor mu? Ben kullanılmıyor diye biliyorum ancak doktorunuz uygun gördüyse tabi kullanın.

Genel olarak gebelikte hormonlardan dolayı mukoza tabakasının şiştiğini okumuştum. Hatta kılcal damarlar da hassaslaşırmış. Ben de günde en az 1 kere sanki gripmişim gibi burnumu temizleme ihtiyacı duyuyorum. Bazen kan da geliyor. Ama endişe etmiyorum. Temizleyince rahatlıyorum

Sizin de bu yüzden tıkanıyor olabilir

Kızlarrrr bir şey soracağım. İzmir acıbadem kent hastanesine gidiyorum. İyi olsun parası mühiö değil diyip en iyisine gidiyoruz fakat şöyle bir şey soracağım. Şimdi baktım da koca hastanede kendi doktorum dışında kadın doğum olarak 1 kişi daha var. Bir ünv de hoca ve prof ulaşılması zor randevuları pek yok. Şimdi allah korusunda planlarımız dışında bi doğum durumu olursa ve doktorum şehiriçinde değilse ne olacak ? 2. Bir sorum da şu, bildiğim kadarıyla gece acilinde kadın doğum yokmuş bu hastanede, gece rahatsızlanırsam vs ben başka hastaneye mi gideceğim? Eğer gidersem herhangi bir özel hastanenin aciline ilgilenirler mi??? Son bir sorum ( tüm senaryoları çiziyorum) olur da doğumum başladı ve doktoruma ulaşamıyorum ya da kendisi şehirdışunda. Herhangi bir özel hastanenin aciline gittiğimde ordaki doktorlar doğumu gerçekleştiryorlar mı? Yani nöbetçi doğum uzmanı vs mi oluyor hastanelerde ?

Ben karatasa gidiyorum canim. 5 tane kadın doğum var. Doğum hastanesi gibi bi şey zaten. Ama sen doktoruna sor kesin vardır bir şey. Acil durumda biz de hastaneye gidip doktoru arıyoruz.

Aynen hormomlardanmis canim.

Evet zorluklar yasadik. Sağlıklı günler görelim artık insallah canim.

Otrivine bağımlılık yapıyor. Bu tarz spreyler 'en fazla 7 gün' kullanilir.
Şu anki nefes alamama durumu gebelikten ziyade bu bağımlılıktan da kaynaklaniyor olabilir

Ben karatasa gidiyorum canim. 5 tane kadın doğum var. Doğum hastanesi gibi bi şey zaten. Ama sen doktoruna sor kesin vardır bir şey. Acil durumda biz de hastaneye gidip doktoru arıyoruz.
Karataş gece acilinden kadın doğum doktoru var mı peki bilginiz var mı? Doğum gibi bir durum dışında rahatsızlandığımızda acil olarak gittiğimizde orda acil kadın doğum doktoru var mı? Sadece bazı hastanelerde varmış acilde hazırda kadın doğum doktoru

Sezeryan olursan zaten planlı oluyor tarih gün veriyor amliyathane listesine ekleniyorsun doktor ona göre kendini ekibini ayarlıyor
Normal doğum olursa zaten hemen şıp diye doğum olmuyor nts acılmalar filan bekleniyor doktora hastane bilgi veriyor yada siz arayıp durumu anlatıyorsunuz sizi o yönlendiriyor filan
gittiğiniz hastanede 1 tane kadın doğumcu olmaz mutlaka başka vardır sizin doktor zaten gebelik takibi yaptıgı için kimin ne kadar günü var yok biliyorlar düzenli takipli olduğunuz için ama eğer uzakta şehir dışında olursa hastanedeki başka kadın doğum uzmanı giriyor :)

Benim bir önceki gebeliğimde Egepol takipliymiş dilek hanımın gece yada 5 den sonra ne zaman sorunum olsa beni hep devlete yolladılar nöbetçi doktor yok diye

Planlı zamanda olursa zaten sıkıntı yok doktoruma güveniyorum. Fakat plansız şekilde erken olursa vs diye hastanede 1 tane daha doktor var fakat sanırım yeni mezunlardan pek ismi falan hiçbir uerde yok

Benim bir önceki gebeliğimde Egepol takipliymiş dilek hanımın gece yada 5 den sonra ne zaman sorunum olsa beni hep devlete yolladılar nöbetçi doktor yok diye
Sadece devlette mi nöbetçi doktor var acaba ? Bende egepolden ümütliydim orda biraz fazla kadın doğum doktoru var illaki nöbetçi vardır diye gözüme kestrmiştim

Sadece devlette mi nöbetçi doktor var acaba ? Bende egepolden ümütliydim orda biraz fazla kadın doğum doktoru var illaki nöbetçi vardır diye gözüme kestrmiştim
Güncel durumu bilmiyorum görüşün isterseniz benim dediğim yıllar önceydi ama çok sinir oluyordum geliyordum beni devlette yolluyordu medicana ile görüştünüz mü son zamanlarda popüler oldu

Sadece ebeler var diye biliyorum canım. Şehir hastanesinde oluyormuş doktorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…