Hamilelikte olıyor diye duymuştum. Bebeklere çocuklara cold mix damla damlatılıyor. Acaba hamileler de kullanabilir mi diye aklıma geldi?Benim gibi burun tıkanıklığı yaşayan var mı? Nefes alamıyorum ne yapsam olmadı ilk hamileliğim ve daha önce böyle bir şey başıma gelmemişti 1 aydır Otrivine kullanıyorum ve korkuyorum sıksam daha kötü yaparsa korkusu var sıkmasam uyuyamıyorum nefes alamıyorum ayakta kalmaktan ayaklarımın altı balon oldu. Şuan 36+6 dayım benim gibi sprey kullanıp doğumdan sonra bir şeyü klmuan varnı
Eczacım yastığına takana damlatabilirsin demiştiHamilelikte olıyor diye duymuştum. Bebeklere çocuklara cold mix damla damlatılıyor. Acaba hamileler de kullanabilir mi diye aklıma geldi?
Otrivine gebelikte kullanılıyor mu? Ben kullanılmıyor diye biliyorum ancak doktorunuz uygun gördüyse tabi kullanın.Benim gibi burun tıkanıklığı yaşayan var mı? Nefes alamıyorum ne yapsam olmadı ilk hamileliğim ve daha önce böyle bir şey başıma gelmemişti 1 aydır Otrivine kullanıyorum ve korkuyorum sıksam daha kötü yaparsa korkusu var sıkmasam uyuyamıyorum nefes alamıyorum ayakta kalmaktan ayaklarımın altı balon oldu. Şuan 36+6 dayım benim gibi sprey kullanıp doğumdan sonra bir şeyü klmuan varnı
ben birkaç ay önce yastığıma ya da omzuma damlattım. iyi gelebilir belki, yine de doktordan teyit almak iyidir :)Eczacım yastığına takana damlatabilirsin demişti
Maşallah yavrulara.Ayy evet gece uyumaya yakın oluyor genelde ve mesaneyi sıkıştırıyor sanırım tuvalete gitmem gerekiyor öyle tekmelediğinde
Eşim dalga geçiyor artık oğlanın mesai başladı diye gülüyorum güldükçe de daha çok hareketleniyor
Ben de İzmirdeyim.Ne güzel Şanslısınız İzmirdeyim ben :)
Ben karatasa gidiyorum canim. 5 tane kadın doğum var. Doğum hastanesi gibi bi şey zaten. Ama sen doktoruna sor kesin vardır bir şey. Acil durumda biz de hastaneye gidip doktoru arıyoruz.Kızlarrrr bir şey soracağım. İzmir acıbadem kent hastanesine gidiyorum. İyi olsun parası mühiö değil diyip en iyisine gidiyoruz fakat şöyle bir şey soracağım. Şimdi baktım da koca hastanede kendi doktorum dışında kadın doğum olarak 1 kişi daha var. Bir ünv de hoca ve prof ulaşılması zor randevuları pek yok. Şimdi allah korusunda planlarımız dışında bi doğum durumu olursa ve doktorum şehiriçinde değilse ne olacak ? 2. Bir sorum da şu, bildiğim kadarıyla gece acilinde kadın doğum yokmuş bu hastanede, gece rahatsızlanırsam vs ben başka hastaneye mi gideceğim? Eğer gidersem herhangi bir özel hastanenin aciline ilgilenirler mi??? Son bir sorum ( tüm senaryoları çiziyorum) olur da doğumum başladı ve doktoruma ulaşamıyorum ya da kendisi şehirdışunda. Herhangi bir özel hastanenin aciline gittiğimde ordaki doktorlar doğumu gerçekleştiryorlar mı? Yani nöbetçi doğum uzmanı vs mi oluyor hastanelerde ?
Aynen hormomlardanmis canim.Benim gibi burun tıkanıklığı yaşayan var mı? Nefes alamıyorum ne yapsam olmadı ilk hamileliğim ve daha önce böyle bir şey başıma gelmemişti 1 aydır Otrivine kullanıyorum ve korkuyorum sıksam daha kötü yaparsa korkusu var sıkmasam uyuyamıyorum nefes alamıyorum ayakta kalmaktan ayaklarımın altı balon oldu. Şuan 36+6 dayım benim gibi sprey kullanıp doğumdan sonra bir şeyü klmuan varnı
Evet zorluklar yasadik. Sağlıklı günler görelim artık insallah canim.Yaa ponçikler yerim onlari
Her hareketlerine razıyım ben çünkü hep kanama alanlı tehlikeli zamanlar atlattık bı hareketleri hissetsek de rahatlasak dedik olsun şimdi de taklalar atsınlar keyifleri yerinde demek paşaların
Eşim dün akşam durduk yere korkuttu beni ona sinir oldumtakla atıyor hareketli bak diye gösterdim takla atması iyi mi Allah korusun kordonu dolamaz mı diyo ikimizinde fikri yok olabilir mi diye içim içimi kemirdi her hareketinde sakin ol yanındayım akıllı çocuğum diye durdurmaya çalışıyorum
Otrivine bağımlılık yapıyor. Bu tarz spreyler 'en fazla 7 gün' kullanilir.Benim gibi burun tıkanıklığı yaşayan var mı? Nefes alamıyorum ne yapsam olmadı ilk hamileliğim ve daha önce böyle bir şey başıma gelmemişti 1 aydır Otrivine kullanıyorum ve korkuyorum sıksam daha kötü yaparsa korkusu var sıkmasam uyuyamıyorum nefes alamıyorum ayakta kalmaktan ayaklarımın altı balon oldu. Şuan 36+6 dayım benim gibi sprey kullanıp doğumdan sonra bir şeyü klmuan varnı
Karataş gece acilinden kadın doğum doktoru var mı peki bilginiz var mı? Doğum gibi bir durum dışında rahatsızlandığımızda acil olarak gittiğimizde orda acil kadın doğum doktoru var mı? Sadece bazı hastanelerde varmış acilde hazırda kadın doğum doktoruBen karatasa gidiyorum canim. 5 tane kadın doğum var. Doğum hastanesi gibi bi şey zaten. Ama sen doktoruna sor kesin vardır bir şey. Acil durumda biz de hastaneye gidip doktoru arıyoruz.
Sezeryan olursan zaten planlı oluyor tarih gün veriyor amliyathane listesine ekleniyorsun doktor ona göre kendini ekibini ayarlıyorKızlarrrr bir şey soracağım. İzmir acıbadem kent hastanesine gidiyorum. İyi olsun parası mühiö değil diyip en iyisine gidiyoruz fakat şöyle bir şey soracağım. Şimdi baktım da koca hastanede kendi doktorum dışında kadın doğum olarak 1 kişi daha var. Bir ünv de hoca ve prof ulaşılması zor randevuları pek yok. Şimdi allah korusunda planlarımız dışında bi doğum durumu olursa ve doktorum şehiriçinde değilse ne olacak ? 2. Bir sorum da şu, bildiğim kadarıyla gece acilinde kadın doğum yokmuş bu hastanede, gece rahatsızlanırsam vs ben başka hastaneye mi gideceğim? Eğer gidersem herhangi bir özel hastanenin aciline ilgilenirler mi??? Son bir sorum ( tüm senaryoları çiziyorum) olur da doğumum başladı ve doktoruma ulaşamıyorum ya da kendisi şehirdışunda. Herhangi bir özel hastanenin aciline gittiğimde ordaki doktorlar doğumu gerçekleştiryorlar mı? Yani nöbetçi doğum uzmanı vs mi oluyor hastanelerde ?
Planlı zamanda olursa zaten sıkıntı yok doktoruma güveniyorum. Fakat plansız şekilde erken olursa vs diyeSezeryan olursan zaten planlı oluyor tarih gün veriyor amliyathane listesine ekleniyorsun doktor ona göre kendini ekibini ayarlıyor
Normal doğum olursa zaten hemen şıp diye doğum olmuyor nts acılmalar filan bekleniyor doktora hastane bilgi veriyor yada siz arayıp durumu anlatıyorsunuz sizi o yönlendiriyor filan
gittiğiniz hastanede 1 tane kadın doğumcu olmaz mutlaka başka vardır sizin doktor zaten gebelik takibi yaptıgı için kimin ne kadar günü var yok biliyorlar düzenli takipli olduğunuz için ama eğer uzakta şehir dışında olursa hastanedeki başka kadın doğum uzmanı giriyor :)
Sadece devlette mi nöbetçi doktor var acaba ? Bende egepolden ümütliydim orda biraz fazla kadın doğum doktoru var illaki nöbetçi vardır diye gözüme kestrmiştimBenim bir önceki gebeliğimde Egepol takipliymiş dilek hanımın gece yada 5 den sonra ne zaman sorunum olsa beni hep devlete yolladılar nöbetçi doktor yok diye
Güncel durumu bilmiyorum görüşün isterseniz benim dediğim yıllar önceydi ama çok sinir oluyordum geliyordum beni devlette yolluyordu medicana ile görüştünüz mü son zamanlarda popüler olduSadece devlette mi nöbetçi doktor var acaba ? Bende egepolden ümütliydim orda biraz fazla kadın doğum doktoru var illaki nöbetçi vardır diye gözüme kestrmiştim
Medicanaya da soracağım teşekkürlerGüncel durumu bilmiyorum görüşün isterseniz benim dediğim yıllar önceydi ama çok sinir oluyordum geliyordum beni devlette yolluyordu medicana ile görüştünüz mü son zamanlarda popüler oldu
Sadece ebeler var diye biliyorum canım. Şehir hastanesinde oluyormuş doktorlar.Karataş gece acilinden kadın doğum doktoru var mı peki bilginiz var mı? Doğum gibi bir durum dışında rahatsızlandığımızda acil olarak gittiğimizde orda acil kadın doğum doktoru var mı? Sadece bazı hastanelerde varmış acilde hazırda kadın doğum doktoru
Dilek hanım Karataşa geçti şimdi. Aaa olabilir.Benim bir önceki gebeliğimde Egepol takipliymiş dilek hanımın gece yada 5 den sonra ne zaman sorunum olsa beni hep devlete yolladılar nöbetçi doktor yok diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?