2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
aaa gerçekten mi çok iyi bir doktor kendisi dilek Alihanoğlu ilgiliydi sıcak kanlı iyi anlamıştık
Egepol yeni doktor çok geldi eskilerden pek kalan yok o zaman
Evet canım olabilir. Ben de doğumumu egepol de yapmıştım. Doktorumu dışarıdan getirtmiştim. Bu doğumum için Karataş ta İrem Hanımı seçtim. Ama tabi bebek yukarı çıktı ise. Yoksa perinatoloji yapıyormuş doğumu.

Otrivine bağımlılık yapıyor yanlız ben onun yüzünden yıllar önce hiç nefes alamaz olup ameliyat olmuştum uzun süre kullanımdan ötürü. Burun içini daha çok şişiriyor muş. İlk sıkınca çok güzel açıyordu ama etkisi geçince nefes alamıyordum onsuz duramaz oluyorsunuz bir süre sonra bence kbb ye gidin geç olmadan

Normalde alerjim var zaten hamileliğin başından beri mahfoldum hep tıkalı hep akıyor doktor ilk üç aydan sonra ilaçları kullanabilirsin dedi ama kullanmadım ben. Çok kötü olunca burun spreyini kullanıyorum bazen

kızlar bebişler hiç aşağı tekmeliyor mu? Bugün oğlum şekil değiştirdi herhalde baya aşağı tekmeliyordu sanki ayakları aşağıdan çıkıcak gibi hissettim bir an.
Benim kizim hep aşağı tekmeliyor ayaklar hep aşağıda özellikle sandalye de otururken dik oturursam pıt pıt vuruyor. Bı kaç gündür çok sessizdi bugün hiç durmadı hatta kipir kıpır kizlar tahin bebeğe zararlı mı ben bı kaç gündür tahin pekmez yiyorum canım çok istiyor internet te zararlı diye okudum yemesem mi

Bende tahin özellikle yenilmeli diye izlemiştim videolardan sütten daha fazla kalsiyum ve demir içeriyor deniliyordu bebiş depolarimiz boşaltığı için yerine koyarken ilaçlarla birlikte güzel destekliyormuş niye zararlı olsun ki tabi yine doktora sorarsak daha sağlıklı bilgi edinmiş oluruz bir de tahini sarsmadan bekletip üstündeki yağı süzüp çatlaklara ve emzirme döneminde göğüs ucuna krem niyetine süren birini görmüştüm hem doğal hemde faydasını gördüm diye anlatıyordu

2 gün önce çok hareketli diyordum bugün tetenoz aşısı oldum ilgisi var mı bilmiyorum daha sessiz sakin sanki yarına hareketlenir inşallah

2 gün önce çok hareketli diyordum bugün tetenoz aşısı oldum ilgisi var mı bilmiyorum daha sessiz sakin sanki yarına hareketlenir inşallah
Bende bugün aşı oldum sende herhangi yan etkisi ağrısı falan oldu mu benim bebiş hareketleri aynı ama kolumun kemiğinde sızlama var darbe almış gibi bı sızı şişkinlik kızarıklık yok çok şükür

Kolumda kızarıklık ya da herhangi bir ağrı sızı yok bende. Tabii bugünlük böyle. İnşallah böyle de devam eder. Bazen sonraki günler de olabiliyormuş ya.

Selam İzmirdeyim bende maalesef yok . ben cok arastırdım suan medicana ya gidiyorum doktorum orada oldugu için oradada yok . Cepten arıyorum acil durumlarda . Haziran ayında bir kaybım olmustu . şehir hastanesine gitmiştik acilden sonra işleme alacagız deyince izmirdeki tüm özelleri aramıştık hiçbirinde yoktu. Sonra doktoruma gitmiştik. Ama hiç korkma benim ilk kızımda suyum geldi gece 3.00 gibi aradım doktor açtı hastanede ebe ve hemşirelere yönlendirdi. Gittiğimde beni bekliyorlardı. sonra 2 saat içinde doktorum gelmişti .Normal dogumda cok zaman oluyor .İnşallah doğum harici acil bir duruma hiç ihtiyacımız olmasın

Kolumda kızarıklık ya da herhangi bir ağrı sızı yok bende. Tabii bugünlük böyle. İnşallah böyle de devam eder. Bazen sonraki günler de olabiliyormuş ya.
İnşallah hiç olmaz acı eşiğim yüksek genelde umarım sızısı ağrıya dönmeden geçer
İğneyi yapan hemşire korkutma kendini ağrı olacak diye bekleme ama 3 gün ağrısı süren de oluyor hiç ağrı sızı hissetmeyen de oluyor dedi inşallah biz hiç olmayanlardan oluruz

Geçmiş olsun. Medicanada da yok o zaman öyle mi doğumda doktor gelir doğrudur ama doğum dışında bir sıkıntı oluştuğında doktor gelmiyor diye hiliyorum. Acilinde kadın doğum doktoru olan bir hastaneye gitmek gerekiyor

Bana da öyle dedi. Kişiden kişiye değişir kötü düşünme dedi. İnşallah böyle devam eder ağrısız sızısız kurtuluruz arkadaşım

Ben de yiyorum canım. Ben bir zararını okumadım açıkçası. Bence faydası vardır. Maşallah bebişlere.

Selam İzmirdeyim bende maalesef yok . ben cok arastırdım suan medicana ya gidiyorum doktorum orada oldugu için oradada yok . Cepten arıyorum acil durumlarda . Haziran ayında bir kaybım olmustu . şehir hastanesine gitmiştik acilden sonra işleme alacagız deyince izmirdeki tüm özelleri aramıştık hiçbirinde yoktu. Sonra doktoruma gitmiştik. Ama hiç korkma benim ilk kızımda suyum geldi gece 3.00 gibi aradım doktor açtı hastanede ebe ve hemşirelere yönlendirdi. Gittiğimde beni bekliyorlardı. sonra 2 saat içinde doktorum gelmişti .Normal dogumda cok zaman oluyor .İnşallah doğum harici acil bir duruma hiç ihtiyacımız olmasın
evet doğru maalesef o gece doktorum gelmedi mesela sabaha erkenden gel dedi öyle yaptık mecbur. Doğum harici gelmiyorlar . İzmirde hiç duymadım acilinde kadın doğumcu bulursak haberleşelim :)

Birde konuyu saptırmış olabilirim ve alakasız olabilir kusura bakmayın hastanede giymek için bı takım alt üst olarak pijama takımı aldım ikinciyi de öyle mi almalıyım yoksa gecelik elbise tarzı mi olmalı

Eklentiler

• IMG-20250216-WA0035.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 42
Ben 2 gecelik, 1 pijama takımı aldım, sezaryendi. Özellikle ilk gün gecelik daha rahat oldu. Gecelik olmalı derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…