Biz bazılarımız başka platformdayız orada takılıyoruzBizim kizceler ne durumdalar neden artık yazmiyorlar @mutlutabloeleanorancalimon @Surayaldz Babymom25 @Hestiada A Azem11
Ve diğerleri nerelere saklandiniz huuu
Teşekkür ederimBen 2 gecelik, 1 pijama takımı aldım, sezaryendi. Özellikle ilk gün gecelik daha rahat oldu. Gecelik olmalı derim.
Bende onu fark ettim herhalde yönlendirme cezası alınca otomatik silinme olmuşBiz bazılarımız başka platformdayız orada takılıyoruzÇok girmiyoruz artık tablodan bile silinmişiz yani çokta gerek yok bize demekki
Bizim kizceler ne durumdalar neden artık yazmiyorlar @mutlutabloeleanorancalimon @Surayaldz Babymom25 @Hestiada A Azem11
Cezamiz bitince bi bakalım dedik ne görelim tablodan silinmisiz madem öyle fazlalık yapmayalım dedik zaten baska bir platformda cok rahat iletişim sağlıyoruz biz fikir alışverişinde bulunuyoruz. Belki bu vesile ile bizi silenler bize bir açıklama yaparlar.Bizim kizceler ne durumdalar neden artık yazmiyorlar @mutlutabloeleanorancalimon @Surayaldz Babymom25 @Hestiada A Azem11
Öyle olsa herkes silinirdi ceza alıp silinmeyenler varBende onu fark ettim herhalde yönlendirme cezası alınca otomatik silinme olmuş
Arada burayada uğrayın ya fikir alışverişlerine ihtiyacımız oluyor ne kadar çok olursak o kadar iyi
Bu arada Merve'nin tamamen kapatıldı hesabı hesap açıp gelse ya o nasıl nasıl ilerliyor süreçleriniz
Adminler siliyor banlananları.Cezamiz bitince bi bakalım dedik ne görelim tablodan silinmisiz madem öyle fazlalık yapmayalım dedik zaten baska bir platformda cok rahat iletişim sağlıyoruz biz fikir alışverişinde bulunuyoruz. Belki bu vesile ile bizi silenler bize bir açıklama yaparlar.
Cezamiz bitince bi bakalım dedik ne görelim tablodan silinmisiz madem öyle fazlalık yapmayalım dedik zaten baska bir platformda cok rahat iletişim sağlıyoruz biz fikir alışverişinde bulunuyoruz. Belki bu vesile ile bizi silenler bize bir açıklama yaparlar.
Yaa onu bilmiyorum tablomuz baya kalabalıktı ses seda olmayinca bakayım dedim kimse kalmamış aklımda kalan isimler sizdiniz öyle yazdım yazamadığım daha çok kişi var isimlerini hatırlamadığımdan ama niye silindi ki isimler bende merak ettimÖyle olsa herkes silinirdi ceza alıp silinmeyenler var
Geçici ceza veriliyorsa tablodan silmek ne alâka ki benim mantigima oturmadı hiçAdminler siliyor banlananları.
Daha önce yaşanan benzer durumlardan biliyorum. Zaten ilk mesajı ya konu sahibi düzenleyebilir ya da adminler. Çok merak ediyorsanız sorabilirsiniz adminlere.Geçici ceza veriliyorsa tablodan silmek ne alâka ki benim mantigima oturmadı hiç
Ya iyi eğlenceler ben burdan başka sosyal hesap kullanmıyorum yoksa katılırdım sizeMerve parti kurdu biz de oy verdikorda daha aktif iletisim halinde oldugumuz icin buraya pek giremiyoruz.
Yok biz halimizden memnunuz soru sorulmuş cevap verdik sadeceDaha önce yaşanan benzer durumlardan biliyorum. Zaten ilk mesajı ya konu sahibi düzenleyebilir ya da adminler. Çok merak ediyorsanız sorabilirsiniz adminlere.
Benim hastanemde gece sürekli acilde bir kadın doğum doktoru oluyor. Benim de gece doğmuştu kendi doktorum olsun istemiştim o gelene kadar yaklaşık 2 saat benimle nöbetçi doktor ilgilenmişti. Bazen de hastanelerde başka hastanelerden düzenli olarak nöbetçi olarak anlaşmalı gelen doğum doktorları oluyor, ilk aylarda da gece acil bir durumda hastanede öyle bir doktora muayene olmuştum. İsmi hastane doktorları listesinde değildi, sordum başka hastaneden düzenli olarak geldiğini söyledi. Bence bir hastanenizle konuşun her gece nöbetçi doktor olup olmadığını sorun.Karataş gece acilinden kadın doğum doktoru var mı peki bilginiz var mı? Doğum gibi bir durum dışında rahatsızlandığımızda acil olarak gittiğimizde orda acil kadın doğum doktoru var mı? Sadece bazı hastanelerde varmış acilde hazırda kadın doğum doktoru
B brcubrcu0101 Burada mesajımda 2 saat demişim ama tekrar o süreci düşününce yanlış yazdığımı farkettim. Yaklaşık 7 saat boyunca benimle nöbetçi doktor ve ebeler ilgilendi.Benim hastanemde gece sürekli acilde bir kadın doğum doktoru oluyor. Benim de gece doğmuştu kendi doktorum olsun istemiştim o gelene kadar yaklaşık 2 saat benimle nöbetçi doktor ilgilenmişti. Bazen de hastanelerde başka hastanelerden düzenli olarak nöbetçi olarak anlaşmalı gelen doğum doktorları oluyor, ilk aylarda da gece acil bir durumda hastanede öyle bir doktora muayene olmuştum. İsmi hastane doktorları listesinde değildi, sordum başka hastaneden düzenli olarak geldiğini söyledi. Bence bir hastanenizle konuşun her gece nöbetçi doktor olup olmadığını sorun.
En önemlisi bence bu bebek yoğun bakım egepol tercihim artısı buydu hatta hastaneye başka hastaneden de çok bebek geliyorAyrıca ben doğum yapacağınız hastanelerde yenidoğan bebek yoğun bölümü olup olmadığını da araştırmanızı öneririm arkadaşlar. Allah korusun doğumdan hemen sonra acil bir durum oluşsa hastanenizde yenidoğan bebek yoğun bakım bölümü yoksa gece gündüz farketmez başka hastaneye sevkle filan uğraşmak çok zor olur.
Ben de öyle yaptım. İyi eğlenceler.Yok biz halimizden memnunuz soru sorulmuş cevap verdik sadece
Bende tahin özellikle yenilmeli diye izlemiştim videolardan sütten daha fazla kalsiyum ve demir içeriyor deniliyordu bebiş depolarimiz boşaltığı için yerine koyarken ilaçlarla birlikte güzel destekliyormuş niye zararlı olsun ki tabi yine doktora sorarsak daha sağlıklı bilgi edinmiş oluruz bir de tahini sarsmadan bekletip üstündeki yağı süzüp çatlaklara ve emzirme döneminde göğüs ucuna krem niyetine süren birini görmüştüm hem doğal hemde faydasını gördüm diye anlatı
Teşekkür ederim kizlar.Bende tahin özellikle yenilmeli diye izlemiştim videolardan sütten daha fazla kalsiyum ve demir içeriyor deniliyordu bebiş depolarimiz boşaltığı için yerine koyarken ilaçlarla birlikte güzel destekliyormuş niye zararlı olsun ki tabi yine doktora sorarsak daha sağlıklı bilgi edinmiş oluruz bir de tahini sarsmadan bekletip üstündeki yağı süzüp çatlaklara ve emzirme döneminde göğüs ucuna krem niyetine süren birini görmüştüm hem doğal hemde faydasını gördüm diye anlatıyordu
çok geçmiş olsun. galiba L Lightning bu konuda uzun uzun tecrübelerini yazmıştı. sürekli dinlerek geçirmiş hamileliğini ama zamanında doğum olmuş. siz de kendinizi yıpratmadan bu şekilde bol bol dinlenin. inşallah sağlıkla zamanında gelir bebeğiniz.Kızlar merhaba dün 22. Haftamda muayenede rahim ağzımın çok kısaldığını, bebeğim rahim ağzına çok yaklaştığını söyleyip apar topar ameliyata alındım. Serklaj yaptığını ve ciğer geliştirici iğne yaptığını bundan sonra sadece yatak istirahatiyle devam edeceğimi söyledi. Riskin geçmediğini söyledi daha hastanedeyim yatıyorum. Serklaj olanlar olmuştu grupta. Üzüntüden ağlamaktan dünden beri mahvoldum. Serklajlı olanlar napmam gerekiyor sizce düzelir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?