2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Son düzenleme:
Ben 2 gecelik, 1 pijama takımı aldım, sezaryendi. Özellikle ilk gün gecelik daha rahat oldu. Gecelik olmalı derim.
Teşekkür ederim
Tesettüre uygun bişey bulamadım internette pamuklu istiyorum genelde saten oluyorlar magazalara da bakayım o zaman bulunsun bı tane rahatima fazla düşkünüm ne iyi gelecekse onu koymak istiyorum

Biz bazılarımız başka platformdayız orada takılıyoruz Çok girmiyoruz artık tablodan bile silinmişiz yani çokta gerek yok bize demekki
Bende onu fark ettim herhalde yönlendirme cezası alınca otomatik silinme olmuş
Arada burayada uğrayın ya fikir alışverişlerine ihtiyacımız oluyor ne kadar çok olursak o kadar iyi
Bu arada Merve'nin tamamen kapatıldı hesabı hesap açıp gelse ya o nasıl nasıl ilerliyor süreçleriniz

Öyle olsa herkes silinirdi ceza alıp silinmeyenler var

Adminler siliyor banlananları.

Öyle olsa herkes silinirdi ceza alıp silinmeyenler var
Yaa onu bilmiyorum tablomuz baya kalabalıktı ses seda olmayinca bakayım dedim kimse kalmamış aklımda kalan isimler sizdiniz öyle yazdım yazamadığım daha çok kişi var isimlerini hatırlamadığımdan ama niye silindi ki isimler bende merak ettim

Benim hastanemde gece sürekli acilde bir kadın doğum doktoru oluyor. Benim de gece doğmuştu kendi doktorum olsun istemiştim o gelene kadar yaklaşık 2 saat benimle nöbetçi doktor ilgilenmişti. Bazen de hastanelerde başka hastanelerden düzenli olarak nöbetçi olarak anlaşmalı gelen doğum doktorları oluyor, ilk aylarda da gece acil bir durumda hastanede öyle bir doktora muayene olmuştum. İsmi hastane doktorları listesinde değildi, sordum başka hastaneden düzenli olarak geldiğini söyledi. Bence bir hastanenizle konuşun her gece nöbetçi doktor olup olmadığını sorun.

Son düzenleme:
Ayrıca ben doğum yapacağınız hastanelerde yenidoğan bebek yoğun bölümü olup olmadığını da araştırmanızı öneririm arkadaşlar. Allah korusun doğumdan hemen sonra acil bir durum oluşsa hastanenizde yenidoğan bebek yoğun bakım bölümü yoksa gece gündüz farketmez başka hastaneye sevkle filan uğraşmak çok zor olur.

Son düzenleme:
B brcubrcu0101 Burada mesajımda 2 saat demişim ama tekrar o süreci düşününce yanlış yazdığımı farkettim. Yaklaşık 7 saat boyunca benimle nöbetçi doktor ve ebeler ilgilendi. şimdi böyle uzun bir saat söyleyince sakın korkmayın durumu size detaylı anlatayım. İlk gebeliğim olduğu için hastaneye hemen ilk kasılmalarım başladığında gitmiştim, aslında o süreci evde de geçirebilirdim ama acemilik ve panikle hastaneye gitmek istedim. Kasılmaların 5 dk olana kadar hastaneye gitme demişlerdi. Bana da süre tutunca 5 dk aralıklar gibi geldi ama ben hastaneye yatış yaptığımda kasılmalarım bir anda kesildi. Bu da stresle olabilen bir durummuş, hatta bana eve dönün dediler geri göndermek istediler ama ben hastanede kalmak istedim. Benim asıl tekrar kasılmalarımın başlaması 1-2 saati buldu. Ve başladığında hemen hızlı bir süreç olmuyor dediğim gibi önce saat başı kasılma geliyor, sonra yarım saatte bir, sonra 20 dk, sonra 15 dk, sonra 10 dk, 5 dk vs... böyle böyle saatler de geçmiş oluyor. Yani 7-8 saat denilince, o kadar uzun aralıksız kasılma yaşıyoruz anlamına gelmesin. Velhasıl ben akşam saat 10'da yatış yaptım, yaklaşık 2 cm açılmam vardı, hastaneye yatışım yapılır yapılmaz kendi doktorumu istediğimi söyledim. Hemen gelmeyeceğini ama saat başı kendisine bilgi verileceğini ilettiler. Kendi doktorum devralana kadar nöbetçi doktor her saat başı muayene ediyordu. Onun dışında hep bir ebe benimle ilgileniyordu, sırtıma, omzuma masajlar yapıyordu, sıcak su torbaları getiriyordu, belime, kasığıma koyuyordu belli aralıklarla. Allah razı olsun çok tatlı güler yüzlü bir ebeye denk gelmiştim. Çok emeği geçti bana. Kızımın göbek bağını keserken onun ismini koyduk hatta Bu arada gerçekten her nöbetçi doktor beni muayene ettiğinde kendi doktoruma da bilgilendirme yapılıyordu. Sonra gece 5te açılmam 8 cm olduğunda tekrar kendi doktoruma ilettiler ve o da hemen geldi. Kendi doktorum tabi ki ekstra ücret karşılığında geldi, onu da belirteyim. Doktorum geldikten 1 saat sonra saat sabaha karşı 6da doğum gerçekleşti. Kendi doktorum gelince bir saat boyunca hep yanımdaydı, birebir hep ilgilendi, tatlı ebemle birlikte. Çok güzel bir doğum anısı olarak hafızamda yer ediyor, çok şükür. İnşaallah sizin de doğumlarınız güzel olur.

En önemlisi bence bu bebek yoğun bakım egepol tercihim artısı buydu hatta hastaneye başka hastaneden de çok bebek geliyor

Teşekkür ederim kizlar.

Kızlar merhaba dün 22. Haftamda muayenede rahim ağzımın çok kısaldığını, bebeğim rahim ağzına çok yaklaştığını söyleyip apar topar ameliyata alındım. Serklaj yaptığını ve ciğer geliştirici iğne yaptığını bundan sonra sadece yatak istirahatiyle devam edeceğimi söyledi. Riskin geçmediğini söyledi daha hastanedeyim yatıyorum. Serklaj olanlar olmuştu grupta. Üzüntüden ağlamaktan dünden beri mahvoldum. Serklajlı olanlar napmam gerekiyor sizce düzelir mi?

çok geçmiş olsun. galiba L Lightning bu konuda uzun uzun tecrübelerini yazmıştı. sürekli dinlerek geçirmiş hamileliğini ama zamanında doğum olmuş. siz de kendinizi yıpratmadan bu şekilde bol bol dinlenin. inşallah sağlıkla zamanında gelir bebeğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…