2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Kızlar ya iğne sonrası ne yaptınız tüm kemiklerim sızlıyor nefes alamıyorum ağrıdan soğuk kompres yaptım gece uyuyamadım parol içtim bı iki saat onun etkisiyle uyuyakalıp ağrılarla uyandım sağ tarafıma yatmaktan o kolumu da hissetmiyorum misafirim de gelecek heryer savaş alanı gibi kalkamıyorum ağrıyı hafifletecek bı öneriniz var mı

Tahin çok faydalı mide bulantısına bile iyi geldiği söyleniyor. Tabi abartmamak kaydıyla

Doktorum doğumdan sonra bana tahin üstünde kalan yağı göğüs ucuna sürebilirsin demişti

Doktorum doğumdan sonra bana tahin üstünde kalan yağı göğüs ucuna sürebilirsin demişti
Ya çok iyi bende videolardan gördüm ne kadar doğru bilemedim doğal doğal kullanırız kremler almış başını gidiyor zaten her emzirmede içimiz rahat olmaz sileriz yağ olsa daha iyi olur

Çok geçmiş olsun. Doktorlar gerekli olan uygulamaları yapıyorlar sizin de elinizden gelen tek şey şu an yatıp dinlenmek. Ben de önceki hamileliğimde 23. Haftada kanama sebebiyle rahim ağzımın çok kısaldığını (2cm) ve rahimde 1 cm de açıklık oluştuğunu öğrendim. Bana Serklaj yapmadı doktor, her doktorun sistemi değişik oluyor. Ama her gün progesteron fitil, proluton iğne, magnezyum takviye, adalet crono ilacı alıyordum ve günde 2 kez tuvalet ve haftada bir 10 dk banyo hariç yataktan doğuma kadar hiç çıkmadım. Hatta yatakta bile sadece yemek yerken pozisyonumu hafif eğik oturma şekliyle yapıyordum, onun harici hep başım yastıkta yatıyordum. Biz de çok korkmuştuk. Zor bir süreç Allah yardımcınız olsun. Sizi iyi anlarım. İnşaallah yanınızda size yardımcı olacak, yemek, temizlik yapacak birileri vardır. Ben Allah'a hamdolsun normal vaktinde 38. hafta içindeyken doğum yaptım. Yaklaşık 34 haftalık gebeyken ciğer geliştirici iğne oldum. 37 haftalığımın başındayken artık doktor ayaklanabileceğimi söyledi, 1 hafta sonra da doğum normal seyrinde vajinal olarak gerçekleşti. Demem o ki, sabrın sonu selamet. İnşaallah bol dua ve Allah'a tevekkül edelim. İnşaallah her şey bu şekilde imtihan olarak kalır ve sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz.

Son düzenleme:
Ben de kiloluyum canım. 71le hamile kaldım, 76yım şimdi. Bi de evet lohusalıkta veriliyor ama sonra o süt yapar bu süt yapar derken geri alabiliyorsun nerden bildiğimi sorma
Umarım doktora bulabilmişsindir. Diyarbakır büyük şehir sonuçta. Ben de radyoloğa aldım randevu, iyi biri hep böyle ayrıntılı yapıyor diye okudum. Umarım memnun kalırım. Radyoloğa gitmem diyordum, gideceğim

Bende sadece ağrı oldu ama çok hafif kolumu kaldırırken oluyordu bu kadar ağrı olmadı. Keşke misafir çağırmasaydın yada sol kolundan olsaydın hemşire bana sordu aktif kullanmayacaksan yapalım dedi ben 2 gün bir şey yapmadım. Öyle hafif geçti hareket ettirdikçe ağrı artıyor çünkü. Bol su iç orayı fazla zorlama zaten diğer şeyleri yapmışsın. Şifa olsun inşallah

Ben isteyince çok çabuk kilo verebiliyorum bebiş sağlıklı olsun ek gıdaya geçsin kilo verilir bikac ay icerisinde
Hastaneyi aradım canım ücretleri 7 binden başlıyordu onlara da sordum illa perinatolojiye mi gelmeliyim yoksa radyoloji olur mu diye radyoloji baksın bı sıkıntı görürse yönlendirir 28.haftaya kadar bakılıyor zaten dediler benimde araştırdığım sorduğum kadarıyla radyolog bakıyor riskli gebelik veya sıkıntılı bişey olursa yönlendiriyor denildi zaten pek bişey kalmadı bı hafta sonra direk radyolojiye giderim

İyi olmana sevindim rabbim kolaylık versin inşallah hepimiz kolaylıkla sağlıkla atlatırız sürecimizi

Annem ve ablam olunca gelmeyin diyemedim gelin zaten hastayım banada bakarsınız dedim dikkat etmeye çalıştım sol koluma yapıldı iğne ama ister istemez abdest namaz yemek hazırlama bulaşık derken hareket etmek zorunda kaldı belki o tetiklemistir su da içiyorum ama iyi geldiğini bilmiyordum daha çok içeyim ilaçsız atlatmak istiyorum dayanamazsam yine parol içerim

Ya aman ablan annennse sorun yok canım ne olacak ev öyle kalsın hatta onlar toparlasın olabilir yavaş yavaş hareketler ile idare etmeye çalış. Evet ben hiç içmeden hallettim çok şükür inşallah sende kolaylıkla geçirirsin

Rabbim sifa versin inşallah. Sağlıkla kucağınıza alın insallah yavrunuzu.

Gecelikte al bence kullanışlı oluyor. Normal doğumda açılmayı kontrol etmek için ebeler gelip arasıra bakıyordu. Laman vs de yapıyorlar doğum öncesi..

Amin Allah razı olsun canım

Gecelikte al bence kullanışlı oluyor. Normal doğumda açılmayı kontrol etmek için ebeler gelip arasıra bakıyordu. Laman vs de yapıyorlar doğum öncesi..
İlk hamilelik olunca ne yapacağını ne alacağını bilemiyor insan çok teşekkür ederim modellere bakıyorum iyileşince mağazalara da bakacam güzel bişey bulabilirim inşallah

lavman filan bizi uyuşturduk dan sonra yapılmıyor muydu benim sezaryen de ben hatırlamıyorum yapıldığını :) büyük ihtimal hissetmezken yapıldı okuyunca aklıma geldi bir an :)

Aklıma gelmişken bir şey danışmak istiyorum size 2011 yılında ben sezaryen olmuştum bebek aşağı gelmemişti çatı kontrolde filan yukarda demişti doktor son hafta sonra zaten suyum bitti diye hemen sezaryen dedi ertesi gün randevu verdi filan sezaryen oldum. şimdi ikinci doğum otomatik sezaryen olacağım değil mi normal diye bir şey demez diye düşünüyorum :) sizce üstünden yıl geçmiş normal doğum der mi ki aklıma geldi

lavman filan bizi uyuşturduk dan sonra yapılmıyor muydu benim sezaryen de ben hatırlamıyorum yapıldığını :) büyük ihtimal hissetmezken yapıldı okuyunca aklıma geldi bir an :)
Doğuma girmeden lavman. Sonda genel anestezide anestezi öncesi takılıyor, epiduralde sonrasında oluyordur. Genelde bekleyemeyiz hemen alıcaz bebeği demişlerdi, sondayı bayıltmadan taktılar. Bunları o an düşünmeden yaşamak daha iyi :) oluyor bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…