2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Yalancı sancı falan mı oluyor bu endişelendim baya

Selam eşler girince perde arkasında kalıuor di mi yani kesi kan vs hiçbir şey görmüyorlar mı? Doktorum eşiniz girebilir de eşim girmek istemedi dayanamam diyor

Selam eşler girince perde arkasında kalıuor di mi yani kesi kan vs hiçbir şey görmüyorlar mı? Doktorum eşiniz girebilir de eşim girmek istemedi dayanamam diyor
Yook hic bisi gormuo onlari da kisa sureli aliyolar diye biliyorum kesinlikle bisey gormuyolar kac tane arkadasiminki girdi asla gormek yok , yuksek perde zaten instada dogum videolarini izlerseniz ornek zaten gorulmuo en fazla bebegi kanli gorur o kadar gene net bisey demiyim ben boyle biliyorum ama hic goren duymadim

Evet bnde oyle dusundum sogk kanliyimdir birkac ameliyat gecmisimde var hayirlisi bakalm

Hanımlar, bebek giysilerinin hepsi tek seferde yıkanır mı ?

Yoksa beyazları ayrı, renklileri ayrı mı yıkamak gerek?
Kizim 3 yasinda hala herrseyini beraber yikiorum hic renk degisimi olmadi bebisinkilerinde yikadim bisi olmadi . Bebek koyafwtlerinde cok renk verici seyler kullanmiolar bildigim ama kalitesien gore degisiyo olabilier.

Merhaba, aynı şekilde ağrılarınız devam ediyor mu gün içinde? Doktora gittiniz mi, sordunuz mu ne dedi?
Ay ağrı demişken yazayım dedim . Sabah kontrolüm vardı . 29+3 üm kontrol öncesi hafif ağrım vardı nst ye girdim . Sancılar çıktı sonra doktor rahim ağzımı ölçtü vajinal rahim ağzı kapalı 40 mm civarı dedi . Ama böyle ağrın olursa açabilir tabi . İstirahat öneriyorum bol dinlen dedi . Tabi o sancıları bile kafama taktım tüm gün ara ara ağrım oldu . İnşallah güzelce uyuyabilirim ve geçer ya kabızlık oluyor gaz oluyor o da acayip kasıyor rahatsız ediyor beni . Etkisi var mı bilmiyorum bugün tuvalete çıktım akşama doğru şükür o ağrı rahatsızlık hissi gitti .

Bakalım doğuma kadar fikri değişir belki
Sancılar, kasılmalar artık çok doğal şeyler böyle bazen nefes kesiyor. Ama doktorla irtibatta fayda var tabi. Yanlış yönlendirmek istemem. Sakin kalmak önemli sadece.
Ben geçen hafta çok yorulmuştum baya sancım olmuştu. Dikkat etmemiz lazım artık bence.

Eşe doğumda eşe gelince bende cuma gidince konuşacağım. Eşimin girmesini istiyorum. Sokmazda hastane bile değiştirebilirim bakalım. Diğer iki kızımda da tüm süreçte yanımdaydı. Bu iyi hissettiriyor. Birçok insan farklı düşünüyor olabilir.

Ben artık esprisine kocamsız doğuramam diyorum

Herkes nasıl iyi hissedecekse mutlu olacaksa öyle olsun inş

Merhaba geçmiş olsun. Sancılar için dokorum bol su öneriyordu. Bol su içip dinlenen kaybolur sancılar

Kızlar pelvik ağrısı yaşayan varmı yeni kalktim yataktan zor yürüyorum açıdan çok ağrıyor
Ben bir aydır geberdim ağrıda abartısız sünnetli çocuk gibi yürüyorum baya ağrım var. Magnezyumu ikiye çıkardım o biraz rahatlattı.
Çok geçmiş olsun cnm umarım temiz çıkar tahlillerin, gebelik kolestazı çok duydum ama sonlardayız artık bir sorun olmaz mrk etme inşallah

40 mm gayet iyi bir ölçü endişelenmeyin. Dinlenmeye çalışın.

Benim de dün ve bugün bütün gün ağrım var, önceden hiç bu kadar sık ve ağrısı şiddetli olmazdı. Her cuma doktora gidiyorum normalde Nst ye bağlıyorlar. En son gittiğimde hiç ağrım yoktu, zaten Nst de güzel çıkmıştı. Dün geçer diye bekledim olmadı, bugün de devam edince iyice endişeliyim. Eşim de bugün nöbetçi doktora götürebilecek kimse yok şuan. Ama gitsem sanırım Nst de sancı çıkabilir. Zaten rahim ağız kısalığım 25 mm, yatış vermişti doktor sürekli yatıyorum. Acaba kısalma artmış mıdır açılma olmuş mudur biraz endişeliyim. Eğer yarın da sabah olursa cumayı beklemeden bir hastaneye uğramayı düşünüyorum açıkçası. Düzenli bir ağrı değil ama gün boyu sık sık kasılmaya başladı, muhtemelen rahmi doğuma hazırlayan yalancı sancılar bunlar ama doğru dürüst bir hareketim veya kendimi zorlamam olmadığı halde, gün içinde bu kadar sık yaşamam bence normal değil ve erken doğum riskim de olduğu için muhtemelen doktorun ilaçlarımı artırması gereken bir durum oluşmuş olabilir. Kasılmaları durduran Adalat crono kullanıyordum önceki hamileliğimde belki de onu başlatacak doktor.

Canım sana da geçmiş olsun . Kızım da sancıları hiç hissetmiyordum . Hatta doğuma gittiğimde düzenli yüksek sancılarım vardı bana mısın demiyordum ama bunda bu ağrılar baya tedirgin etti beni . Bebeklerde büyüdüğü için iyice baskı arttı belki ondan . Bakalım dinlenmeye çalışıyorum ara ara aklıma geliyor yeniden kasılıyorum

Şu son ay sanırım hepimiz hergün doğuruyormuşsasına yazcaz buraya inşallah hepimiz valtinde güzellikle doğururuz da burda artık bebemizin gazını vs konuşuyor oluruz. Ağrılar uykusuzluklar bi taraftan stres kaygı bi taraftan. Çok değilik duygular hissediyorum bende . Bazen otururken uzaklara dalıyorum. Aslında sadece çoxuğuma kavuşacağımı düşünüp mutlu olmak istiyorum. Bebeğime kavuşcağımı düşününce inanılmaz rahatlıyorum. Ama ara ara onu unutup kaygılarıma yenik düşüyorum.
Halbuki güle oynaya doğuma gitmek istiyorum. Büyük bi mutlulukla gitmek istiyorum. Bebeğime kavuşacağom an ı iple çekmek istiyorum. Tek odağımın o olmasını şstiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…