- 5 Mart 2021
- 6.167
- 9.013
- 148
Haklısın ama altlı üstlü oturunca olmuyor. Eşimde başka yere taşınmıyor. Mümkün olduğunca görmüyorum gitmiyorum. Vaktimde yok zaten 6 gün full çalışıyorum.Valla kimseyi idare etmek zorunda, oğulları idare etsin bizi ilgilendirmez
Hastaneye kimseyi istemeyecem gelenler eve gelsin bende toparlanmış olurum kapı susune gerek kalmaz oda suslemem devlet hastanesi olacağı için ama sizinkilerde güzelmiş kullanışlı olur sabundaÖneri değil ama ben bu sabunu yaptim su cikolatayi ve kapi susunu
Gelince memnun kalirsan link bırakır misin bize de fikir olurCumartesi hepsiburada üzerinden açacak siparişi verdim daha kargolanmadı nasıl gelicek o yüzden birşey diyemiyorum. Oğlumda da açacak yaptırmıştım güzel geldi ama güneşe vs maruz kalınca rengi silindi biraz paslanır gibi oldu. Aynı düzende değil farklı şekilde birşey tercih ettim bu sefer
Bende eve istwmiyorm.gorck olan hastanede 5 dk gorup gitsin iatiyorum ben gurbetteyim zaten kimsem yok burda arkdslarm hastanede 5 dk gorup giderler o yuzden birkac bisi yaptim organizasyoncu arkdasm var bana hediye oda suslemeai yapicakmis hayir demedim bende bakalmHastaneye kimseyi istemeyecem gelenler eve gelsin bende toparlanmış olurum kapı susune gerek kalmaz oda suslemem devlet hastanesi olacağı için ama sizinkilerde güzelmiş kullanışlı olur sabunda
Yoook batın degil daha önce de anlatmıştım bu sayfada, çok talihsiz bir olay yaşadım ikiz gebelikti benim, ama bir kese boş ve sağ tüpüme yapışmış, çok fena bi sancıyla acilen doktoruma gittik iç kanama geçiriyormusum kese tüpe yapıştığı için. Hemen 5 dk içinde ameliyata aldılar, hayati tehlikem vardı,sağlıklı olan keseye de zarar vermemek için sezeryan gibi kesip, sağlıksız keseyi ve sağ tüpümü aldılar, sağlıklı kese (şu an benimle olan bebeğime)hiç zarar verilmedi şükürler olsun . Dikislerim karnım büyüdükçe tam iyileşme olmadı, son zamanlar çatı muayenesiyle karar verecek doktorum dikişler zarar görecek gibi olursa hiç zorlamam seni dedi çünkü baya ciddi bir ameliyat geçirdim, ölümden döndüm yani. Çok şükür ama şimdi bebeğim de bende çok iyiyiz. Çok hareketliyim sporumu hamile yogami yürüyüşümü yapiorum vajinal doğuma çok hevesliyim ama durum neyi gösterirse o Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimize kolaylıklar versin inşallah sağlıkla zamanında kavusalim bebislerimizeUmarm.istediginiz sekilde saglikla plur batın ameliyatimi oldunuz o bolgedemi dikisleriniz cok gecmis olsn
Eğer ailenizden uzaktaysaniz hastaneye almanız daha iyi olur arkadaşınızın da jesti güzel olmuş gelenleri hazırlıklı karsilarsiniz suslerleBende eve istwmiyorm.gorck olan hastanede 5 dk gorup gitsin iatiyorum ben gurbetteyim zaten kimsem yok burda arkdslarm hastanede 5 dk gorup giderler o yuzden birkac bisi yaptim organizasyoncu arkdasm var bana hediye oda suslemeai yapicakmis hayir demedim bende bakalm
Bende geçen hafta az bakınmıştım Google toptan hediyelik satan firmalar var oralardan sipariş verebilirsiniz indirimli oluyor kendiniz yapabilirsenizMalzeme satan bı toptancı bulursam kolonya da güzel fikir yada sipariş verebilirim teşekkür ederim
cok cok ozur dilerim tekrar hatirlatmak anlattirmak istemezdim kusura bakmayin lutfen ben cok uzun bir sure takip edemedim gormemisim o yuzden saglikla alin bebisinizi kucaginiza insallahYoook batın degil daha önce de anlatmıştım bu sayfada, çok talihsiz bir olay yaşadım ikiz gebelikti benim, ama bir kese boş ve sağ tüpüme yapışmış, çok fena bi sancıyla acilen doktoruma gittik iç kanama geçiriyormusum kese tüpe yapıştığı için. Hemen 5 dk içinde ameliyata aldılar, hayati tehlikem vardı,sağlıklı olan keseye de zarar vermemek için sezeryan gibi kesip, sağlıksız keseyi ve sağ tüpümü aldılar, sağlıklı kese (şu an benimle olan bebeğime)hiç zarar verilmedi şükürler olsun . Dikislerim karnım büyüdükçe tam iyileşme olmadı, son zamanlar çatı muayenesiyle karar verecek doktorum dikişler zarar görecek gibi olursa hiç zorlamam seni dedi çünkü baya ciddi bir ameliyat geçirdim, ölümden döndüm yani. Çok şükür ama şimdi bebeğim de bende çok iyiyiz. Çok hareketliyim sporumu hamile yogami yürüyüşümü yapiorum vajinal doğuma çok hevesliyim ama durum neyi gösterirse o Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimize kolaylıklar versin inşallah sağlıkla zamanında kavusalim bebislerimize
Cok haklisin bizim prensesimizde uzun sure beklendi cok ugrastik tup bebekle gebe kaldim 2. Tedavimde nasip bu zamanaymis saglikla alin insallah kucaginizaEğer ailenizden uzaktaysaniz hastaneye almanız daha iyi olur arkadaşınızın da jesti güzel olmuş gelenleri hazırlıklı karsilarsiniz suslerle
Bizim aile biraz kalabalık olduğu için hastanede boğulmak istemiyorum annem ve ablam gelse yeterli bana diğerleri misafir olarak günlere bölüşüp gelsinler diye düşündüm ki uzun süre beklenen bebiş olduğu için gelen giden çok olur önce toparlanayim ki verilecek akıllara önerilere karşı dik durabileyim
Aaaa yok ben o yüzden demedim ,anlatırım sorun değil benim için, sadece daha önce gören arkadaslar aaaa bunu daha önce yazmisti demesin diye minik bir hatırlatma benimkisicok cok ozur dilerim tekrar hatirlatmak anlattirmak istemezdim kusura bakmayin lutfen ben cok uzun bir sure takip edemedim gormemisim o yuzden saglikla alin bebisinizi kucaginiza insallah
Bununla gelmis gecmis olsun aktif bir hayattan yatar pozisyona gecmek gercekten cok zordur ama atlatmissiniz o zamanlari esinizinde destegiyle ne guzel bebeginizde sizde sagliklisiniz gurbette zor bende ayni sekilde esim.asker kmsem yok sorun degil biz hallediyoruz herseyi ama aksi bir durum oldugunda zorlaniyoruz tabikiAaaa yok ben o yüzden demedim ,anlatırım sorun değil benim için, sadece daha önce gören arkadaslar aaaa bunu daha önce yazmisti demesin diye minik bir hatırlatma benimkisiçok zorlu bir süreçti bir ay hiç kalkmadan yatmam gerekti bebeğe bişey olmasın diye, ben normalde çok hareketli bir insanım , sporcuyum evde yatmak bile beni psikolojik olarak çok etkiledi annem gelemedi (çok önemli sebeplerden dolayı) eşim bir hafta izin alıp kalabildi yanımda gurbette tek başıma yattım evde bir ay, tabi ki eşim işten gelince ve hafta sonları hep yanımdaydı ve bebek gibi ilgilendi benimle ama yatmak zorunda olmak bile çok zor bir psikoloji, hamileyken yatmak zorunda olan tüm arkadaşlarin rabbim yardımcısı olsun onları çok iyi anlıyorum ve kalpten dua ediyorum. Doktorum bana bir ay sonra herşey yolunda yavaş yavaş normal hayatına dönmeye baslayabilirsin dediğinde ilk isim mutfağı tertemiz foşurdatmak oldu mutfak çok pis temizleyemiyorum diye ağlamıştım bı gün yattığım yerde zor günlerdi çok ağladım, çok zorlandım,bebeğime bişey olur mu diye çok endişe ettim ama şimdi rabbim gülerek anlatırıyor elhamdülillah
Hem zorlanıyoruz, hemde çok arıyoruz yanımızda, ben çok aradım yanımda ailem olsun, çocuk gibi annemi çok özledim diye ağladım bi gün. Abimin kızı ilik nakli oldu ve onlarda çok zor bir sürecin içindelerdi ve hala da öyle mecburen onların yanında ben ameliyat olduğumu anneme iki hafta sonra söyledim zaten gelemeyecek birde bana üzülmesin orada diyeBununla gelmis gecmis olsun aktif bir hayattan yatar pozisyona gecmek gercekten cok zordur ama atlatmissiniz o zamanlari esinizinde destegiyle ne guzel bebeginizde sizde sagliklisiniz gurbette zor bende ayni sekilde esim.asker kmsem yok sorun degil biz hallediyoruz herseyi ama aksi bir durum oldugunda zorlaniyoruz tabiki
Zor durumlar gercekten herseyin basi saglik saglik olmadan olmuyorHem zorlanıyoruz, hemde çok arıyoruz yanımızda, ben çok aradım yanımda ailem olsun, çocuk gibi annemi çok özledim diye ağladım bi gün. Abimin kızı ilik nakli oldu ve onlarda çok zor bir sürecin içindelerdi ve hala da öyle mecburen onların yanında ben ameliyat olduğumu anneme iki hafta sonra söyledim zaten gelemeyecek birde bana üzülmesin orada diye
Evet hepimiz sağlıkla kolaylıkla kavusalim o yüzden inşallah bebislerimizeZor durumlar gercekten herseyin basi saglik saglik olmadan olmuyor
InsallahEvet hepimiz sağlıkla kolaylıkla kavusalim o yüzden inşallah bebislerimize
Yaa küçük prenses nazlanmis ama hoş gelmiş bizde tüp bebegin iptal olduğu ayı boş geçirmemek için 3.asilamayi yapınca kavuştuk oğluşa rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın dertlerini göstermesin sağlıkla kucağımıza alıp büyütelim inşallahCok haklisin bizim prensesimizde uzun sure beklendi cok ugrastik tup bebekle gebe kaldim 2. Tedavimde nasip bu zamanaymis saglikla alin insallah kucaginiza
Malzeme satan bı toptancı bulursam kolonya da güzel fikir yada sipariş verebilirim teşekkür ederim
2 saattir ayaktayım ben deUykusuz geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?