2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bence ideal bende ilk 5-6 ay park yatakta reflü yatağında yatırdım. Sonra kendi yanımda yattı hep. İkeanın hemneslerinden aldın anladığım kadarıyla ilerleyen zamanda ona yatıracağın zaman korkuluk almanda fayda var. İnstagramda mühendisbirbaba var 2. Çocuğu hemneste yatırıyorlar korkulukla.. Bende ilerleyen zamanda hemnnes alıp onların kullandığı korkuluktan alıcam. Yatağın yanınada darbe emici oyun halıları oluyor. O fikride ordan gördüm. Ana kucağı belki gün içinde işlerini yaparken sana yardımcı olabilir. Bebek zıpladıkça zıplayanlardan kullananlar memnun bildiğim kadarıyla.. bende nunanın var sağa sola sallanıyor. Hevesle almıştım 3 sene önce oğlum istemedi hiç

Daha bez almadım ama Prima alıcam sanırım.. Islak mendil hep baby turco doğadan kullandım içeriği temiz misss gibi.. Ama alt değiştirmede ebebekteki pamuğu kullanıyorum..

Merhaba biz bugün 33+5 iz planladığımız tarih 16 Haziran tabi bayramda gelmek istemezse :)
Son kontrolümüz 23 Nisandaydı herşey yolundaydı çok şükür.
Şimdi 19 Mayıs ta kontrol bakalım.

Günaydın kızlar sağlıklı haftalar herkese Dün gece yine kaşıntıdan dolayı sabahı zor ettim doktora gittim sabah büyük ihtimalle kolestaz dedi. Bebeklere baktı çok şükür bebişler iyi. ALT, AST ve safra asitleri için kan verdim. Geçen hafta hastanede yatarken ALT ve AST normal sınırlar içindeydi bugün fırlamış değerler. Safra asitlerinin çıkmasını bekliyoruz.

Selam . Prima care premium bez aldım , ıslak mendil olarak da prima pure aqua aldık

Evde kullanmak için pamuk aldım dışarıda kullanmak için izotonik sulu papilion un water wipes aldım diğer markaya göre fiyatı uygundu

İlki epiduraldi bu herhalde spinal ben çok rahat bi doğum gerçekleştirdim ilkinde hiç sıkıntım yoktu sonrasında öyle kolay geçti inşallah yine öyle olur, hepimizinki kolay olsun inşallah
Benim ilk dogumum olucak daha once epidural bacak ameliyati olmustum smdide spinalde karar kildik genel hic istemiyorum ama olurda panik olursam bir aksilik cikar ise genele donebiliriz dedi doktorum

Spinalmi dusunuyorsunuz genel anestezimi saglikla gelsin
Genel anestezi düşünmüyorum. Dediğiniz gibi bir panik hali olursa sanırım genele döner ama asla istemiyorum bunu o yüzden sakin kalmaya çalışacağım :) zaman daraldıkça da heyecan basıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…