Cok sukur canim fokxsevindimKızlar 4 hafta gerilik 2 haftaya düşmüş bir aydır ilk defa güzel birşey duyduk doktordan
Renk ayırıcı mendil atarsanız bir kaç tane makinenin içine, yıkanabilir diye düşünüyorumHanımlar, bebek giysilerinin hepsi tek seferde yıkanır mı ?
Yoksa beyazları ayrı, renklileri ayrı mı yıkamak gerek?
Anestezi uzmanıyla konusun aslında ufak bi rahatlatici yapıolar ben bana yaptıklarını düşünüyorum insan ister istemez gerililo o da tansiyonu etkilioBenim ilk dogumum olucak daha once epidural bacak ameliyati olmustum smdide spinalde karar kildik genel hic istemiyorum ama olurda panik olursam bir aksilik cikar ise genele donebiliriz dedi doktorum
devamlı nabzını ölçtükleri için ve tansiyon için başında bi tane hemşire sende birsey sezince ilgileniyor uyutuyor seniBenim ilk dogumum olucak daha once epidural bacak ameliyati olmustum smdide spinalde karar kildik genel hic istemiyorum ama olurda panik olursam bir aksilik cikar ise genele donebiliriz dedi doktorum
Söylemedi onu bende çoköstres yapıyorum sormadım açıkçası sağlıcakla gelsin artık ne diyim ama Sezeryan odaklıydım başından beri inşallah sorun çıkmaz artıkCok sukur canim fokxsevindimdogumla ilgili birşey söyledimi
Ben hepsini atıp yıkadım valla hiçbirşey de olmadıHanımlar, bebek giysilerinin hepsi tek seferde yıkanır mı ?
Siz bu sürede ne yptıysanız aynı devam edin inşallah gerilik falan olmaz eşitlenir haftalar. Bir daha ne zaman çağırdı ??Söylemedi onu bende çoköstres yapıyorum sormadım açıkçası sağlıcakla gelsin artık ne diyim ama Sezeryan odaklıydım başından beri inşallah sorun çıkmaz artık
Genelde çamaşırlar renk vermiyor ama mesela önceki bebeğimde bir hediye gelmişti kırmızı kadife bir takımdı ben de karışık yıkadım bütün beyaz zıbınlar her şey pembe oldu, Allahtan bebeğimin cinsiyeti kızdı da sorun olmadıHanımlar, bebek giysilerinin hepsi tek seferde yıkanır mı ?
bende aynısı yaptım sonra makinede yıkanırken sosyal medyada gezinirken keşfetime düştü renk için mendil atıyormuş herkesBen hepsini atıp yıkadım valla hiçbirşey de olmadı
Benimde oluyor eski doktorumla telefon görüşmem oldu ona sordum bende ,bebek baskı yapıyor. Bana bir öneride bulundu öyle olduğumda yapıyorum bende. Bebeklerin emeklediği pozisyonda duruyorum ama ellerimin üzerine değil dirseğimi yere vuruyorum. Böylece 2 dakika kadar bekliyorum. Bebek pozisyon değiştiriyor hemen hissediyorumKızlar selam . Az önce soluma berbat bir ağro girdi aniden. Ama dehşet bir ağrı. Azıcık ovup yürüdüm şimdi geçti gibi. Neyden olabilir sizce? En son ctesi doktora gittim nst de hiç sancı çıkmamıştı. Yalancı sancı dedikleri şeu de bu mu oluyor ? Doğum sancısı dedikleri ağrı böyle berbat mı oluyor
Haftaya pazartesi çağırdı inşallah yakalarız haftasını ama şükür ki yüne de bu haftayı gördük kafamdaki senaryolar çok kötüydüSiz bu sürede ne yptıysanız aynı devam edin inşallah gerilik falan olmaz eşitlenir haftalar. Bir daha ne zaman çağırdı ??
Evet ne kdr spinal epidural gecmisim olsada heyecan cok artiyorGenel anestezi düşünmüyorum. Dediğiniz gibi bir panik hali olursa sanırım genele döner ama asla istemiyorum bunu o yüzden sakin kalmaya çalışacağım :) zaman daraldıkça da heyecan basıyor
Mendili bende sonradan duydum ama benimkilere de birşey olmadıbende aynısı yaptım sonra makinede yıkanırken sosyal medyada gezinirken keşfetime düştü renk için mendil atıyormuş herkesAllahtan bir şey olmadı
Esimin girmesine izin vermiyirlar yasak dedilerAnestezi uzmanıyla konusun aslında ufak bi rahatlatici yapıolar ben bana yaptıklarını düşünüyorum insan ister istemez gerililo o da tansiyonu etkilioesiniz gircek mi tek girmekte stres yaratio belki fayadasi olur bebegin cikmasi cok hizli zaten tik tik tik aliolar gosteriolar
Benim mecburen planlı sezeryan gözüküyor canı mayıs sonu. Tabi kendi inşallah daha erken gelmez ise.Planli sezeryan dusunen varmi yoksa herkes vajinalmi brkliyor mis kokulularini
2. doğum olduğu için planlı sezaryen olacak ilk sezaryendi 15 yıl geçti aradan ama doktor risk alamam dedi benim de işime gelir erken alacak 38 haftada :) inşallah bir aksilik olmazsa mayıs sonu haziran başıPlanli sezeryan dusunen varmi yoksa herkes vajinalmi brkliyor mis kokulularini
Maalesef yasakmış. Sadece normal doğum olur ise alıyorlarmış.Esimin girmesine izin vermiyirlar yasak dediler
Aa öylemi olmuş eskiden giriliyodu ya belki gene oluyodur dedim bilemiyorum, olsun stres yapmayın ben de tek girdim pandemiydi gerçekten bebeğin çıkma anı çok kısa sürüyor sonrası büyük rahatlama en en kötü orda çevirirler geneleEsimin girmesine izin vermiyirlar yasak dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?