2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Hanımlar, bebek giysilerinin hepsi tek seferde yıkanır mı ?

Yoksa beyazları ayrı, renklileri ayrı mı yıkamak gerek?

Benim ilk dogumum olucak daha once epidural bacak ameliyati olmustum smdide spinalde karar kildik genel hic istemiyorum ama olurda panik olursam bir aksilik cikar ise genele donebiliriz dedi doktorum
Anestezi uzmanıyla konusun aslında ufak bi rahatlatici yapıolar ben bana yaptıklarını düşünüyorum insan ister istemez gerililo o da tansiyonu etkilio esiniz gircek mi tek girmekte stres yaratio belki fayadasi olur bebegin cikmasi cok hizli zaten tik tik tik aliolar gosteriolar

Benim ilk dogumum olucak daha once epidural bacak ameliyati olmustum smdide spinalde karar kildik genel hic istemiyorum ama olurda panik olursam bir aksilik cikar ise genele donebiliriz dedi doktorum
devamlı nabzını ölçtükleri için ve tansiyon için başında bi tane hemşire sende birsey sezince ilgileniyor uyutuyor seni
ben epidural olmuştum hatırlıyorum arada gittim geldim hehe ilk başta ben gittim geldim çünkü tepe lambasında yansıma görünce :)

Söylemedi onu bende çoköstres yapıyorum sormadım açıkçası sağlıcakla gelsin artık ne diyim ama Sezeryan odaklıydım başından beri inşallah sorun çıkmaz artık
Siz bu sürede ne yptıysanız aynı devam edin inşallah gerilik falan olmaz eşitlenir haftalar. Bir daha ne zaman çağırdı ??

Hanımlar, bebek giysilerinin hepsi tek seferde yıkanır mı ?

Yoksa beyazları ayrı, renklileri ayrı mı yıkamak gerek?
Genelde çamaşırlar renk vermiyor ama mesela önceki bebeğimde bir hediye gelmişti kırmızı kadife bir takımdı ben de karışık yıkadım bütün beyaz zıbınlar her şey pembe oldu, Allahtan bebeğimin cinsiyeti kızdı da sorun olmadı öyle bazen renk veren şeyler çok nadir de olsa çıkıyor. O hadiseden beri beyazları ayrı renklileri ayrı yıkıyorum.

Kızlar selam . Az önce soluma berbat bir ağro girdi aniden. Ama dehşet bir ağrı. Azıcık ovup yürüdüm şimdi geçti gibi. Neyden olabilir sizce? En son ctesi doktora gittim nst de hiç sancı çıkmamıştı. Yalancı sancı dedikleri şeu de bu mu oluyor ? Doğum sancısı dedikleri ağrı böyle berbat mı oluyor

Benimde oluyor eski doktorumla telefon görüşmem oldu ona sordum bende ,bebek baskı yapıyor. Bana bir öneride bulundu öyle olduğumda yapıyorum bende. Bebeklerin emeklediği pozisyonda duruyorum ama ellerimin üzerine değil dirseğimi yere vuruyorum. Böylece 2 dakika kadar bekliyorum. Bebek pozisyon değiştiriyor hemen hissediyorum

Genel anestezi düşünmüyorum. Dediğiniz gibi bir panik hali olursa sanırım genele döner ama asla istemiyorum bunu o yüzden sakin kalmaya çalışacağım :) zaman daraldıkça da heyecan basıyor
Evet ne kdr spinal epidural gecmisim olsada heyecan cok artiyor

bende aynısı yaptım sonra makinede yıkanırken sosyal medyada gezinirken keşfetime düştü renk için mendil atıyormuş herkes Allahtan bir şey olmadı
Mendili bende sonradan duydum ama benimkilere de birşey olmadı e bebek civil geneli açık renkler zaten öyle koyu kırmızı lacivert falan almamışım hiç

Esimin girmesine izin vermiyirlar yasak dediler

Esimin girmesine izin vermiyirlar yasak dediler
Aa öylemi olmuş eskiden giriliyodu ya belki gene oluyodur dedim bilemiyorum, olsun stres yapmayın ben de tek girdim pandemiydi gerçekten bebeğin çıkma anı çok kısa sürüyor sonrası büyük rahatlama en en kötü orda çevirirler genele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…