Sosyal medyada ünlü dogum doktorların paylaşımlarında görüyorum doguma baba girdiği zaman direk sizin yanınızda oluyor doğum anında birde sizin hemn önünüzde perde gibi geriyorlar oda oturur pozisyonda oldugu için kan kesi görmüyor sadece bebek çıkartıp size gösterirken kalkıyor zaten sonra babayı dışarı alıyorlar die biliyorum gördüğüm kadari ileSelam eşler girince perde arkasında kalıuor di mi yani kesi kan vs hiçbir şey görmüyorlar mı? Doktorum eşiniz girebilir de eşim girmek istemedi dayanamam diyor
Sağlıcakla gelsin bebişiniz. Ben genel hiç düşünmedim açıkçası . O ana şahit olmak isterimHayirlisi olsun canim benimde 23 mayista genelmi dusunuyorsun spinalmi
Bnde hic genel dusunmedim bebwgimi ilk goren ben olmak istiyorumSağlıcakla gelsin bebişiniz. Ben genel hiç düşünmedim açıkçası . O ana şahit olmak isterim
ben makromeden anahtarlık yaptım elinizden geliyorsa deneyebilirsiniz çok kolay izne de ayrılınca çok sıkılmıştım eşim ipleri kesti ben ördüm:) yada yapan sayfalar var anahtarlık tercih edersenizKızlar hediyelik yaptırmak istiyorum sadece arkadaş ve yakinlarima vermelik instadan bu sayfayı önerdiler bilen isteyen var mı bide hediyelikte magnet vs değilde hem iş görecek hemde hatıra kalabilecek biseyler istedim açacak yattı kafama baska öneriniz varsa açığım
Biz çikolata ve kolanya düşünüyoruz.Kızlar hediyelik yaptırmak istiyorum sadece arkadaş ve yakinlarima vermelik instadan bu sayfayı önerdiler bilen isteyen var mı bide hediyelikte magnet vs değilde hem iş görecek hemde hatıra kalabilecek biseyler istedim açacak yattı kafama baska öneriniz varsa açığım
Anahtarlık da mantikliymis örgü vs elimden gelir oğluşa bı sürü biseyler ördüm zaten şimdiye kadar onunda yapılışını izlersem yapabilirim fikir için teşekkür ederimben makromeden anahtarlık yaptım elinizden geliyorsa deneyebilirsiniz çok kolay izne de ayrılınca çok sıkılmıştım eşim ipleri kesti ben ördüm:) yada yapan sayfalar var anahtarlık tercih ederseniz
Malzeme satan bı toptancı bulursam kolonya da güzel fikir yada sipariş verebilirim teşekkür ederimBiz çikolata ve kolanya düşünüyoruz.
Vajinal doğum düşünüyorum doktorum da şu an için bi sıkıntı görmedi ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilemeyiz sezeryana dönme ihtimali var ben hamileliğin ikinci ayında ameliyat olduğum için dikislerim zorlanmasin diye alabilir sezeryana bebek ve bennim icin sağlıklı olan neyse o olsun diyorum ben, ama vajinal çok istiyorum birde o anlara resmen çok heves ediyorumPlanli sezeryan dusunen varmi yoksa herkes vajinalmi brkliyor mis kokulularini
Evet bende de oluyor. Özellikle dikkat ettim duş aldığım günler ve hastaneye gittiğim günler oluyor. Mesela dün duş aldım bugün hastaneye gittim eve geldiğimde hem sol kasığım ağrıyordu hem de çok zor yürüyordum yorulunca oluyor galiba yatıp dinlenince geçti. Umarım sizin de geçerBenim de sol kasığımda hafif ağrı var nedense. Sizde de oluyor mu?
Valla kimseyi idare etmek zorunda, oğulları idare etsin bizi ilgilendirmezBazı insanlar dediğin gibi düşünemiyorlar. İnşallah seninkilerde bir değişim görürsün. Ama benimki biraz farklı görümcemin çocuğu yok ama annesi ona hep daha düşünceli davranır. Önümde bunu gördüğüm için akıl edemediğini düşünmüyorum. Konuşmalarından da hep bir sıyrılma peşinde olduğunu anlıyorsun. İlk doğumumda da kavga çıkarmaya çalıştı. Eşim için idare etmeye çalışıyorum..
Benim de sezeryan olacak ama planlı olur mu bilmiyorum. Hem ikiz hem de erken doğum riskim olduğu için. Hedefimiz 36.hafta umarım o haftaları görürüz planlı olur spinal istiyorum ama o an nasıl gelişir bilemiyorum.Planli sezeryan dusunen varmi yoksa herkes vajinalmi brkliyor mis kokulularini
İnşallah canım. Ben hep yatıyorum zaten. Ama erken doğum riskim de olduğu için biraz endişelendim. Ama doktorum doğum sancısının belden vurduğunu ve tüm kasıkta olacağını söylemişti.Evet bende de oluyor. Özellikle dikkat ettim duş aldığım günler ve hastaneye gittiğim günler oluyor. Mesela dün duş aldım bugün hastaneye gittim eve geldiğimde hem sol kasığım ağrıyordu hem de çok zor yürüyordum yorulunca oluyor galiba yatıp dinlenince geçti. Umarım sizin de geçer
Aynen. Nasıl olacak bizde tam karar veremedik. Yaptırmak kolay iş. Ama şişeleri kendimiz doldurmak daha uyguna gelecektir. Ee bide emek vermiş olmak kısmı var orası ayrı güzel. Etiket zaten en kolayı.Malzeme satan bı toptancı bulursam kolonya da güzel fikir yada sipariş verebilirim teşekkür ederim
Umarm.istediginiz sekilde saglikla plur batın ameliyatimi oldunuz o bolgedemi dikisleriniz cok gecmis olsnVajinal doğum düşünüyorum doktorum da şu an için bi sıkıntı görmedi ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilemeyiz sezeryana dönme ihtimali var ben hamileliğin ikinci ayında ameliyat olduğum için dikislerim zorlanmasin diye alabilir sezeryana bebek ve bennim icin sağlıklı olan neyse o olsun diyorum ben, ama vajinal çok istiyorum birde o anlara resmen çok heves ediyorum
Insallah gorursunuz saglikla gelsinlerBenim de sezeryan olacak ama planlı olur mu bilmiyorum. Hem ikiz hem de erken doğum riskim olduğu için. Hedefimiz 36.hafta umarım o haftaları görürüz planlı olur spinal istiyorum ama o an nasıl gelişir bilemiyorum.
Öneri değil ama ben bu sabunu yaptim su cikolatayi ve kapi susunuKızlar hediyelik yaptırmak istiyorum sadece arkadaş ve yakinlarima vermelik instadan bu sayfayı önerdiler bilen isteyen var mı bide hediyelikte magnet vs değilde hem iş görecek hemde hatıra kalabilecek biseyler istedim açacak yattı kafama baska öneriniz varsa açığım
Ben tek seferde yıkadım, düşük derecede yıkanacak ya sorun olmuyor ben tabi çok kıyafet olduğu için 3 makine yıkadım (abartmışız biraz kızkardesimden gelen bebek kiyafetleri de vardı)Hanımlar, bebek giysilerinin hepsi tek seferde yıkanır mı ?
Yoksa beyazları ayrı, renklileri ayrı mı yıkamak gerek?
Cumartesi hepsiburada üzerinden açacak siparişi verdim daha kargolanmadı nasıl gelicek o yüzden birşey diyemiyorum. Oğlumda da açacak yaptırmıştım güzel geldi ama güneşe vs maruz kalınca rengi silindi biraz paslanır gibi oldu. Aynı düzende değil farklı şekilde birşey tercih ettim bu seferKızlar hediyelik yaptırmak istiyorum sadece arkadaş ve yakinlarima vermelik instadan bu sayfayı önerdiler bilen isteyen var mı bide hediyelikte magnet vs değilde hem iş görecek hemde hatıra kalabilecek biseyler istedim açacak yattı kafama baska öneriniz varsa açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?