2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Selam eşler girince perde arkasında kalıuor di mi yani kesi kan vs hiçbir şey görmüyorlar mı? Doktorum eşiniz girebilir de eşim girmek istemedi dayanamam diyor
Sosyal medyada ünlü dogum doktorların paylaşımlarında görüyorum doguma baba girdiği zaman direk sizin yanınızda oluyor doğum anında birde sizin hemn önünüzde perde gibi geriyorlar oda oturur pozisyonda oldugu için kan kesi görmüyor sadece bebek çıkartıp size gösterirken kalkıyor zaten sonra babayı dışarı alıyorlar die biliyorum gördüğüm kadari ile

Kızlar hediyelik yaptırmak istiyorum sadece arkadaş ve yakinlarima vermelik instadan bu sayfayı önerdiler bilen isteyen var mı bide hediyelikte magnet vs değilde hem iş görecek hemde hatıra kalabilecek biseyler istedim açacak yattı kafama baska öneriniz varsa açığım

Eklentiler

• IMG-20250505-WA0007.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 77
ben makromeden anahtarlık yaptım elinizden geliyorsa deneyebilirsiniz çok kolay izne de ayrılınca çok sıkılmıştım eşim ipleri kesti ben ördüm:) yada yapan sayfalar var anahtarlık tercih ederseniz

Biz çikolata ve kolanya düşünüyoruz.

ben makromeden anahtarlık yaptım elinizden geliyorsa deneyebilirsiniz çok kolay izne de ayrılınca çok sıkılmıştım eşim ipleri kesti ben ördüm:) yada yapan sayfalar var anahtarlık tercih ederseniz
Anahtarlık da mantikliymis örgü vs elimden gelir oğluşa bı sürü biseyler ördüm zaten şimdiye kadar onunda yapılışını izlersem yapabilirim fikir için teşekkür ederim

Planli sezeryan dusunen varmi yoksa herkes vajinalmi brkliyor mis kokulularini
Vajinal doğum düşünüyorum doktorum da şu an için bi sıkıntı görmedi ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilemeyiz sezeryana dönme ihtimali var ben hamileliğin ikinci ayında ameliyat olduğum için dikislerim zorlanmasin diye alabilir sezeryana bebek ve bennim icin sağlıklı olan neyse o olsun diyorum ben, ama vajinal çok istiyorum birde o anlara resmen çok heves ediyorum

Benim de sol kasığımda hafif ağrı var nedense. Sizde de oluyor mu?
Evet bende de oluyor. Özellikle dikkat ettim duş aldığım günler ve hastaneye gittiğim günler oluyor. Mesela dün duş aldım bugün hastaneye gittim eve geldiğimde hem sol kasığım ağrıyordu hem de çok zor yürüyordum yorulunca oluyor galiba yatıp dinlenince geçti. Umarım sizin de geçer

Valla kimseyi idare etmek zorunda, oğulları idare etsin bizi ilgilendirmez

Planli sezeryan dusunen varmi yoksa herkes vajinalmi brkliyor mis kokulularini
Benim de sezeryan olacak ama planlı olur mu bilmiyorum. Hem ikiz hem de erken doğum riskim olduğu için. Hedefimiz 36.hafta umarım o haftaları görürüz planlı olur spinal istiyorum ama o an nasıl gelişir bilemiyorum.

İnşallah canım. Ben hep yatıyorum zaten. Ama erken doğum riskim de olduğu için biraz endişelendim. Ama doktorum doğum sancısının belden vurduğunu ve tüm kasıkta olacağını söylemişti.

Malzeme satan bı toptancı bulursam kolonya da güzel fikir yada sipariş verebilirim teşekkür ederim
Aynen. Nasıl olacak bizde tam karar veremedik. Yaptırmak kolay iş. Ama şişeleri kendimiz doldurmak daha uyguna gelecektir. Ee bide emek vermiş olmak kısmı var orası ayrı güzel. Etiket zaten en kolayı.

Umarm.istediginiz sekilde saglikla plur batın ameliyatimi oldunuz o bolgedemi dikisleriniz cok gecmis olsn

Benim de sezeryan olacak ama planlı olur mu bilmiyorum. Hem ikiz hem de erken doğum riskim olduğu için. Hedefimiz 36.hafta umarım o haftaları görürüz planlı olur spinal istiyorum ama o an nasıl gelişir bilemiyorum.
Insallah gorursunuz saglikla gelsinler

Öneri değil ama ben bu sabunu yaptim su cikolatayi ve kapi susunu

Eklentiler

• 20250403_220524.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 66
  • 20250417_134748.webp
    123,2 KB · Görüntüleme: 54
  • 20250421_154221.webp
    90,4 KB · Görüntüleme: 64
Hanımlar, bebek giysilerinin hepsi tek seferde yıkanır mı ?

Yoksa beyazları ayrı, renklileri ayrı mı yıkamak gerek?
Ben tek seferde yıkadım, düşük derecede yıkanacak ya sorun olmuyor ben tabi çok kıyafet olduğu için 3 makine yıkadım (abartmışız biraz kızkardesimden gelen bebek kiyafetleri de vardı) ama ayirmadim renkli beyaz diye sadece kız kardeşimden gelenleri leke çıkarıcı da kaynar suyla yarım saat beklettim

Cumartesi hepsiburada üzerinden açacak siparişi verdim daha kargolanmadı nasıl gelicek o yüzden birşey diyemiyorum. Oğlumda da açacak yaptırmıştım güzel geldi ama güneşe vs maruz kalınca rengi silindi biraz paslanır gibi oldu. Aynı düzende değil farklı şekilde birşey tercih ettim bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…