- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
Kilosu haftasına gore gayet iyi canim masallah. Iyi olmana sevindim. Sezeryan mi olacaksın?Kızlar slm benimde bugün randevum vardı, fransadaki doktor plasenta rahim duvarını kapatmamış riskli bir durum yok , Türkiyede niye korkuttular bu kadar dedi anlamadım dedi , 33+6 yız bebek 2200kg olmuş, sanki son zamanlarda kilo alımı yavaşladı gibime geliyor. İyimi kilosu dedim iyi dedi suyuda iyi 38.39. Hafta olur doğum muhtemelen dedi
Yaaaa kıyamam sakin olmaya çalış lütfen ne kadar sakin olabilirsek ne kadar az stres yaparsak o kadar iyi hepimiz için Allah yardımcımız olsun senin içinde dua edicem canımBu sabah yüne hastanedeyim suyum iyice azalmışkızlar ne zaman doğurcaz ne zaman bitecek bu stres inşallah sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Bgn bana da bı güncelleme geldi ayaklarım ozellikle sol ayağım çok ödem oluyor, karnım çok küçüktü benim iki gündür aşırı büyüdü, çok hareketliydim bgn tek çeşit yemek yaparken bile otuz kere oturup dinlendim biraz grip gibiyim burnum tıkalı acaba ondan mı diyorum ama bgn ilk defa hamile olduğumu anladım, çok su içiyorum ama yine de ödem beni de bgn bulduödemler ile başım dertli önceden yoktu bi anda ayaklarım şişti önerisi olan var mı çalışıyorum ister istemez ayaklarım sallanıyor sandalyede oturunca
Yani ben de atmiyorlar kurutmaya diye atmamaya çalıştım ama baş edemedim çok kıyafet vardı hepsini üst üste attım makineye dayanamadım bir makinesini attım kurutmaya kuculmedi bişey olmadıKızlar burdan biriniz bebeğin kıyafetlerini kurutma makinesine atmadığını, tele serdiğini söylemişti. O zaman sormayı unutmuşum ama çok kafama takıldı. Mantığı nedir? Yani kurutma dışarı sermekten daha hijyenik olmaz mı?
Normal içtiğimiz su suyu etkilemiyormus ama bana iki gün suyu geride demişti iki önceki muayenede, ben bir buçuk hafta falan havuç suyu içtim diğer kontrolde normal çıktı, bilmiyorum onun mu etkisi oldu ben zaten günde 3,5 4 lt su içerim aynen devam etmiştim.Teşekkür ederim dikkat ediyorum havuç suyuna normal suyu da arttırdım ama pek etki etmiyor gibi hayırlısıyla kucağımıza alacağımız güne az kaldı
Normal su etkilemiyor mu? Doktorum günde en az 3 lt su iç dedi ama ben onun için diyor sanmıştımNormal içtiğimiz su suyu etkilemiyormus ama bana iki gün suyu geride demişti iki önceki muayenede, ben bir buçuk hafta falan havuç suyu içtim diğer kontrolde normal çıktı, bilmiyorum onun mu etkisi oldu ben zaten günde 3,5 4 lt su içerim aynen devam etmiştim.
Enerjik enerjik takıldım yaparım iyiyim dedim durdum 34 haftada elendim sanki yarın doguma gircem o haldeyim ağırlık uyku hali inşallah yüzüm şişmez evde olsam neysede çalışırken çok çirkin oluyorBgn bana da bı güncelleme geldi ayaklarım ozellikle sol ayağım çok ödem oluyor, karnım çok küçüktü benim iki gündür aşırı büyüdü, çok hareketliydim bgn tek çeşit yemek yaparken bile otuz kere oturup dinlendim biraz grip gibiyim burnum tıkalı acaba ondan mı diyorum ama bgn ilk defa hamile olduğumu anladım, çok su içiyorum ama yine de ödem beni de bgn bulduAllah hepimizin yardımcısı olsun az kaldı yapabiliriz dayanabiliriz benim bgn baya canım sıkıldı bu halime ama yapacak bişey yok
Çıkmaz Allah'ın izniyle. bende çok enerjiktim Istanbulda yaşıyorum 4 gün önce acil sinoba eşimin köyüne gitmemiz gerekti beni de sürükledi eşim peşine o sekiz saat yolu çektim, orda herkes bana hani hiç hamile gibi değilsin dedi, nazar değer bu kadar hareketli olma diyenler olduEnerjik enerjik takıldım yaparım iyiyim dedim durdum 34 haftada elendim sanki yarın doguma gircem o haldeyim ağırlık uyku hali inşallah yüzüm şişmez evde olsam neysede çalışırken çok çirkin oluyor
Suyu arttırtım bende 35 haftada gel demişti kan testleri yapacak bakalım inşallah birsey çıkmaz
Bide bgne kadar hiç bel ağrısı yaşamamistim bel ağrısı eklendi ne gündü bgn yaaaa hepsi birden dan diye geldiEnerjik enerjik takıldım yaparım iyiyim dedim durdum 34 haftada elendim sanki yarın doguma gircem o haldeyim ağırlık uyku hali inşallah yüzüm şişmez evde olsam neysede çalışırken çok çirkin oluyor
Suyu arttırtım bende 35 haftada gel demişti kan testleri yapacak bakalım inşallah birsey çıkmaz
Valla benim doktorum ictigin şu bebeğin suyumu hiç etkilemez dedi, ama tabiki çok su icmemiz gerekiyor su içmeye devam et demistiNormal su etkilemiyor mu? Doktorum günde en az 3 lt su iç dedi ama ben onun için diyor sanmıştım
Ben bu sayfada yaptırdım gerçekten kaliteli ve çok ilgililerKızlar instagramda çok güzel kapı süsü ve takı yastığı buldum. Önerim olsun model isteyen arkadaşlar varsı
Geçmiş olsun canım yorma kendini bol dinlen. Ağırlaştık artık.Bgn bana da bı güncelleme geldi ayaklarım ozellikle sol ayağım çok ödem oluyor, karnım çok küçüktü benim iki gündür aşırı büyüdü, çok hareketliydim bgn tek çeşit yemek yaparken bile otuz kere oturup dinlendim biraz grip gibiyim burnum tıkalı acaba ondan mı diyorum ama bgn ilk defa hamile olduğumu anladım, çok su içiyorum ama yine de ödem beni de bgn bulduAllah hepimizin yardımcısı olsun az kaldı yapabiliriz dayanabiliriz benim bgn baya canım sıkıldı bu halime ama yapacak bişey yok
Evet ama normal bile doğum yapabilirsin gibi konuştu doktor , iki sezeryanım varKilosu haftasına gore gayet iyi canim masallah. Iyi olmana sevindim. Sezeryan mi olacaksın?
Aynen valla ağırlaştık artık şükürler olsun ki bgnleri gördükGeçmiş olsun canım yorma kendini bol dinlen. Ağırlaştık artık.
Evet canım çok şükür. Karınlarımız karpuz gibi oldu.Aynen valla ağırlaştık artık şükürler olsun ki bgnleri gördük
Bana da yapabilirsin demişti ama bebek dönemiyor ondan maalesef şuan mümkün gözükmüyor. Senin için de en hayırlısı en kolayı hangisi ise o olsun inşallah.Evet ama normal bile doğum yapabilirsin gibi konuştu doktor , iki sezeryanım var
Yetmez ise yine alırsın canım.Bir yerde 20-30 tane alın koyun demişler ama bilemedim... B brcubrcu0101
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?