2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kilosu haftasına gore gayet iyi canim masallah. Iyi olmana sevindim. Sezeryan mi olacaksın?

Bu sabah yüne hastanedeyim suyum iyice azalmış kızlar ne zaman doğurcaz ne zaman bitecek bu stres inşallah sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Yaaaa kıyamam sakin olmaya çalış lütfen ne kadar sakin olabilirsek ne kadar az stres yaparsak o kadar iyi hepimiz için Allah yardımcımız olsun senin içinde dua edicem canım

Kızlar instagramda çok güzel kapı süsü ve takı yastığı buldum. Önerim olsun model isteyen arkadaşlar varsı

Eklentiler

• 8AC85AAD-7100-408A-8E87-C7FA36EE72A9.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 57
ödemler ile başım dertli önceden yoktu bi anda ayaklarım şişti önerisi olan var mı çalışıyorum ister istemez ayaklarım sallanıyor sandalyede oturunca
Bgn bana da bı güncelleme geldi ayaklarım ozellikle sol ayağım çok ödem oluyor, karnım çok küçüktü benim iki gündür aşırı büyüdü, çok hareketliydim bgn tek çeşit yemek yaparken bile otuz kere oturup dinlendim biraz grip gibiyim burnum tıkalı acaba ondan mı diyorum ama bgn ilk defa hamile olduğumu anladım, çok su içiyorum ama yine de ödem beni de bgn buldu Allah hepimizin yardımcısı olsun az kaldı yapabiliriz dayanabiliriz benim bgn baya canım sıkıldı bu halime ama yapacak bişey yok

Yani ben de atmiyorlar kurutmaya diye atmamaya çalıştım ama baş edemedim çok kıyafet vardı hepsini üst üste attım makineye dayanamadım bir makinesini attım kurutmaya kuculmedi bişey olmadı

Teşekkür ederim dikkat ediyorum havuç suyuna normal suyu da arttırdım ama pek etki etmiyor gibi hayırlısıyla kucağımıza alacağımız güne az kaldı
Normal içtiğimiz su suyu etkilemiyormus ama bana iki gün suyu geride demişti iki önceki muayenede, ben bir buçuk hafta falan havuç suyu içtim diğer kontrolde normal çıktı, bilmiyorum onun mu etkisi oldu ben zaten günde 3,5 4 lt su içerim aynen devam etmiştim.

Normal su etkilemiyor mu? Doktorum günde en az 3 lt su iç dedi ama ben onun için diyor sanmıştım

Enerjik enerjik takıldım yaparım iyiyim dedim durdum 34 haftada elendim sanki yarın doguma gircem o haldeyim ağırlık uyku hali inşallah yüzüm şişmez evde olsam neysede çalışırken çok çirkin oluyor
Suyu arttırtım bende 35 haftada gel demişti kan testleri yapacak bakalım inşallah birsey çıkmaz

Çıkmaz Allah'ın izniyle. bende çok enerjiktim Istanbulda yaşıyorum 4 gün önce acil sinoba eşimin köyüne gitmemiz gerekti beni de sürükledi eşim peşine o sekiz saat yolu çektim, orda herkes bana hani hiç hamile gibi değilsin dedi, nazar değer bu kadar hareketli olma diyenler oldu dün döndük İstanbul'a dünle bgn karnım aşırı büyüdü bir anda o yüzden çok geriliyor bide işte bu odemler yorulmalar bir günde yüklendi

Bide bgne kadar hiç bel ağrısı yaşamamistim bel ağrısı eklendi ne gündü bgn yaaaa hepsi birden dan diye geldi neyse Allah yardımcımız olsun inşallah yüz için ben sabahları buzlu su yapip onunla yüzümü yıkıyorum şimdilik bı ödem olmadı sizde deneyebilirsiniz bide çok rahatlatıyor

Normal su etkilemiyor mu? Doktorum günde en az 3 lt su iç dedi ama ben onun için diyor sanmıştım
Valla benim doktorum ictigin şu bebeğin suyumu hiç etkilemez dedi, ama tabiki çok su icmemiz gerekiyor su içmeye devam et demisti

Geçmiş olsun canım yorma kendini bol dinlen. Ağırlaştık artık.

Bende şimdiye kadar iyi idare etmiştim iyiydi durumum gayet ama son bi kaç gündür çok ağırlaştım karnım birden büyüdü gemi gibi yavaş yavaş hareket ediyorum hemen yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…