Ben sizden ilerideyim herhalde bi hafta baktımda şimdi belki hem havalarda ısındı falan işte yükleniyor doğum belirtileriValla benim bgne kadar olmamıştı bgn ayaklarımda hatta özellikle sol ayagimda daha fazla olacak şekilde başladı ödem hayırlısı artık yapacak bişey yok
Sukur su odem muhabbetini ben yasamiyorum kuzu ama bunyem kiloyu kaldirmiyor bacaklarm cok agriyorBenim de oyle bir haftadir basladi odemler yavas yavas yuzum gozum sismeye basladi nisan var bide bu hafta sonu son gun siviyla beselnemyi dusunuorumyuvarlancak gibi yuruyorum nefes nefese cok iyi gelmistim bu haftaya kadar gecicek odem daha cabuk iniyor dogumdan sonra bi anda hop gitti bitti kg gibi olcak insallah
Valla bugün bende attım hijyenik kurutmaya. Çektiyse de yapacak bi şey yok artıkÇeker diye korkuyorsanız eğer çekmiyor benimkiler çekmedi ben her şeyi attım dolap kuruluğu moduna
Havuç suyu öneriliyor bunun için. Suyu artırıyormuşPazartesiye kadar bekleyelim dedi eve geldik bizde her kontrole gittiğimizde şok olup eve geliyoruz
Bende attım. Küçülürse de küçükken giyerYani ben de atmiyorlar kurutmaya diye atmamaya çalıştım ama baş edemedim çok kıyafet vardı hepsini üst üste attım makineye dayanamadım bir makinesini attım kurutmaya kuculmedi bişey olmadı
Ayakları diktim dinlendim pilates yaptım soğuk su tuttum indirdim ayaklarımıBen sizden ilerideyim herhalde bi hafta baktımda şimdi belki hem havalarda ısındı falan işte yükleniyor doğum belirtileriayakları yukarı kaldırıp dinlenmek iyi oluyor benim öyle bir imkanım yok küçük çocuktanda size iyi gelir
Aynen valla 37 yi 38 i bile görebilirsin bence, benim arkadaşım 34 den itibaren problemler yaşadı hatta yat demiş ona doktor arkadaşım yatamadi sadece 3 gün mümkün olduğunca dinlenmeye çalıştı ama öyle sürekli de yatmadı biz ona kızıyoduk hatta o yatamıyorum diyordu,ha bgn ha yarın diye diye 38+4 e kadar bekleyebildi iki günde bir nstye girdi tam da sezeryan zamanında doğurdu. Pozitif düşünmen çok güzelinşallah bekler bebiş
Canım benim ikinci oğlumda adalat kullandım günde iki kere 35. Haftada başladı sancılar. 38+0 da doğum yaptım
Çok geçmiş olsun. Bende sizinle aynı durumdayım sanırım. Bebekle ilgili hiçbir sorun yok. Nst de hafif düzensiz sancı çıktı adalat verdi bana da. İnşallah işe yarar34+1 deyim bende.
Maşallah sana iyi cesaret genelde Nazar değer diyenlerin nazarı değiyorÇıkmaz Allah'ın izniyle. bende çok enerjiktim Istanbulda yaşıyorum 4 gün önce acil sinoba eşimin köyüne gitmemiz gerekti beni de sürükledi eşim peşine o sekiz saat yolu çektim, orda herkes bana hani hiç hamile gibi değilsin dedi, nazar değer bu kadar hareketli olma diyenler oldudün döndük İstanbul'a dünle bgn karnım aşırı büyüdü bir anda o yüzden çok geriliyor bide işte bu odemler yorulmalar bir günde yüklendi
Canım hep kullanıyorum kızıma çift durulama ile bebişede baza altından çıkardım lelekelileri öyle temizleyip ütüleyip kaldırdık hiç bişey olmaz benceKızlar bi şey sorcam. Kızımdan ayırdığım kıyafetler vardı baza altında. 9 senedir hiç açmamıştım. Sarılı yeşilli çok lekeliydi. Burdan bir arkadaş sağolsun oxili deterjan önermişti Allah razı olsun ondan. Aldım ve iki gündür buna uğraşıyorum beklettim falan. Asla umudum yoktu ama çok güzel çıkmış lekeler.
Şimdi sorum şu: sonuçta aşırı kimyasallı deterjan kullandım. Arkasından bir kez doğal bebek deterjanıyla yıkattım ardından da durulama yaptırdım makine su alırken ilave su ekleyip. Sonra da kurutmada hijyenik kurutma yaptırdım. Hiç deterjan kokusu yok aslında ama içim gıcıklanıyor. Rahat olayım o kadar durulattım etttim dimi?siz olsanız giydirir miydiniz?
Sabah unutmazsam deneyeceğim bende okumuştum bendeBide bgne kadar hiç bel ağrısı yaşamamistim bel ağrısı eklendi ne gündü bgn yaaaa hepsi birden dan diye geldineyse Allah yardımcımız olsun inşallah yüz için ben sabahları buzlu su yapip onunla yüzümü yıkıyorum şimdilik bı ödem olmadı sizde deneyebilirsiniz bide çok rahatlatıyor
Geçicek hepsi verilcek inşallah son haftalar biraz daha sık dişiniSukur su odem muhabbetini ben yasamiyorum kuzu ama bunyem kiloyu kaldirmiyor bacaklarm cok agriyor
16 da ben aldm ama kuzu cokta minik bir kadin degilm yani minyon degilim.iyice kocaman bisi oldum pehlivaan gbiGeçicek hepsi verilcek inşallah son haftalar biraz daha sık dişinihiç sevmiyorum kg bende 25 kg ilk hamilelik full ödem, bunda da 14-15 oldum sen kaç kg aldıın ?
Ben de 20 kg civarı aldım boyum da uzun. İri yarı oldum. İyi ki hamilelikten önce diyetisyene gidip 15 kg vermişim. Yoksa 100 kiloyu geçecektim herhalde.16 da ben aldm ama kuzu cokta minik bir kadin degilm yani minyon degilim.iyice kocaman bisi oldum pehlivaan gbi
Sorma tup bebege 60 la basladim 70 le hamile kaldim 86 yim yagli gureslere katilmaya hazirimBen de 20 kg civarı aldım boyum da uzun. İri yarı oldum. İyi ki hamilelikten önce diyetisyene gidip 15 kg vermişim. Yoksa 100 kiloyu geçecektim herhalde.
Hüç deme bnde iyiki hamilelikten önce diyet yapmışım 76ydım 68 oldum hamile kaldım şuan 75 im bnce iyi ilerledimSorma tup bebege 60 la basladim 70 le hamile kaldim 86 yim yagli gureslere katilmaya hazirim
Heralde ben 90 olucam.gbi cnku asla agzimi tutamiyorum ne yesemde kaliyor 23 une kdr 90 olamam heraldeHüç deme bnde iyiki hamilelikten önce diyet yapmışım 76ydım 68 oldum hamile kaldım şuan 75 im bnce iyi ilerledimyoksa 90 ları bulurdum
Siz ilerdesiniz mayıs annesi olacaksınız galibaHeralde ben 90 olucam.gbi cnku asla agzimi tutamiyorum ne yesemde kaliyor 23 une kdr 90 olamam heralde
Aslinda haziran annesi olacaktik vajinal dogumu tercih etseydik ama sezeryan planladigimiz icin evet mayos annesi oliyorum hem orayi hem burayi takip ediyorumSiz ilerdesiniz mayıs annesi olacaksınız galiba
Kac sefer yikanmis durulanmis, ben de oglumdsn kalma kiyafetleri bu sekilde yikadim. Bana gore sorun olmazKızlar bi şey sorcam. Kızımdan ayırdığım kıyafetler vardı baza altında. 9 senedir hiç açmamıştım. Sarılı yeşilli çok lekeliydi. Burdan bir arkadaş sağolsun oxili deterjan önermişti Allah razı olsun ondan. Aldım ve iki gündür buna uğraşıyorum beklettim falan. Asla umudum yoktu ama çok güzel çıkmış lekeler.
Şimdi sorum şu: sonuçta aşırı kimyasallı deterjan kullandım. Arkasından bir kez doğal bebek deterjanıyla yıkattım ardından da durulama yaptırdım makine su alırken ilave su ekleyip. Sonra da kurutmada hijyenik kurutma yaptırdım. Hiç deterjan kokusu yok aslında ama içim gıcıklanıyor. Rahat olayım o kadar durulattım etttim dimi?siz olsanız giydirir miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?