2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Valla benim bgne kadar olmamıştı bgn ayaklarımda hatta özellikle sol ayagimda daha fazla olacak şekilde başladı ödem hayırlısı artık yapacak bişey yok
Ben sizden ilerideyim herhalde bi hafta baktımda şimdi belki hem havalarda ısındı falan işte yükleniyor doğum belirtileri ayakları yukarı kaldırıp dinlenmek iyi oluyor benim öyle bir imkanım yok küçük çocuktanda size iyi gelir

Sukur su odem muhabbetini ben yasamiyorum kuzu ama bunyem kiloyu kaldirmiyor bacaklarm cok agriyor

Kızlar bi şey sorcam. Kızımdan ayırdığım kıyafetler vardı baza altında. 9 senedir hiç açmamıştım. Sarılı yeşilli çok lekeliydi. Burdan bir arkadaş sağolsun oxili deterjan önermişti Allah razı olsun ondan. Aldım ve iki gündür buna uğraşıyorum beklettim falan. Asla umudum yoktu ama çok güzel çıkmış lekeler.
Şimdi sorum şu: sonuçta aşırı kimyasallı deterjan kullandım. Arkasından bir kez doğal bebek deterjanıyla yıkattım ardından da durulama yaptırdım makine su alırken ilave su ekleyip. Sonra da kurutmada hijyenik kurutma yaptırdım. Hiç deterjan kokusu yok aslında ama içim gıcıklanıyor. Rahat olayım o kadar durulattım etttim dimi? siz olsanız giydirir miydiniz?

Ayakları diktim dinlendim pilates yaptım soğuk su tuttum indirdim ayaklarımı

Canım benim ikinci oğlumda adalat kullandım günde iki kere 35. Haftada başladı sancılar. 38+0 da doğum yaptım

Çok geçmiş olsun. Bende sizinle aynı durumdayım sanırım. Bebekle ilgili hiçbir sorun yok. Nst de hafif düzensiz sancı çıktı adalat verdi bana da. İnşallah işe yarar 34+1 deyim bende.

Amin inşaallah kızlar teşekkür ederim desteğiniz için. Bir önceki bebeğimde de benzer şeyler yaşadım, 24 haftalıktan itibaren yatış vermişti, bir süre Adalat kullanmıştım, doğumum 38+1 de olmuştu. Şimdi de 30dan beri risk sebebiyle yatıyorum. Dün ciddi bir doğum atağı yaşadık ama inşaallah bu sefer de olabildiğince durur bebeğim sağ salim atlatırız hayırlısıyla.

Maşallah sana iyi cesaret genelde Nazar değer diyenlerin nazarı değiyor

Canım hep kullanıyorum kızıma çift durulama ile bebişede baza altından çıkardım lelekelileri öyle temizleyip ütüleyip kaldırdık hiç bişey olmaz bence

Sabah unutmazsam deneyeceğim bende okumuştum bende

Sukur su odem muhabbetini ben yasamiyorum kuzu ama bunyem kiloyu kaldirmiyor bacaklarm cok agriyor
Geçicek hepsi verilcek inşallah son haftalar biraz daha sık dişini hiç sevmiyorum kg bende 25 kg ilk hamilelik full ödem, bunda da 14-15 oldum sen kaç kg aldıın ?

Geçicek hepsi verilcek inşallah son haftalar biraz daha sık dişini hiç sevmiyorum kg bende 25 kg ilk hamilelik full ödem, bunda da 14-15 oldum sen kaç kg aldıın ?
16 da ben aldm ama kuzu cokta minik bir kadin degilm yani minyon degilim.iyice kocaman bisi oldum pehlivaan gbi

16 da ben aldm ama kuzu cokta minik bir kadin degilm yani minyon degilim.iyice kocaman bisi oldum pehlivaan gbi
Ben de 20 kg civarı aldım boyum da uzun. İri yarı oldum. İyi ki hamilelikten önce diyetisyene gidip 15 kg vermişim. Yoksa 100 kiloyu geçecektim herhalde.

Hüç deme bnde iyiki hamilelikten önce diyet yapmışım 76ydım 68 oldum hamile kaldım şuan 75 im bnce iyi ilerledimyoksa 90 ları bulurdum
Heralde ben 90 olucam.gbi cnku asla agzimi tutamiyorum ne yesemde kaliyor 23 une kdr 90 olamam heralde

Kac sefer yikanmis durulanmis, ben de oglumdsn kalma kiyafetleri bu sekilde yikadim. Bana gore sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…