- 1 Mart 2021
- 527
- 648
- 53
Çeker diye korkuyorsanız eğer çekmiyor benimkiler çekmedi ben her şeyi attım dolap kuruluğu modunaKızlar burdan biriniz bebeğin kıyafetlerini kurutma makinesine atmadığını, tele serdiğini söylemişti. O zaman sormayı unutmuşum ama çok kafama takıldı. Mantığı nedir? Yani kurutma dışarı sermekten daha hijyenik olmaz mı?
Güneşte kurutma UV sebebiyle mikropların ölmesini ve kıyafetlerin dezenfekte olmalarını sağlıyormuş. Ama kış mevsiminde kurutma makineleri daha hijyenik bir opsiyon oluyormuş. İnternette böyle bir bilgiye ulaştım. Ama Antalya'dayım bulunduğum bölgede nem çok düşük zaten 2-3 saatte kurudukları için kurutma makinesi hiç kullanmadım detayını kullananlar daha iyi bilir diye düşünüyorumKızlar burdan biriniz bebeğin kıyafetlerini kurutma makinesine atmadığını, tele serdiğini söylemişti. O zaman sormayı unutmuşum ama çok kafama takıldı. Mantığı nedir? Yani kurutma dışarı sermekten daha hijyenik olmaz mı?
Ay hepimiz aynıyız gerçekten bugün itibariyle izne ayrılma şafak :14Ölümsüzlüğü çağırmak gibi oluyor ama sanki bize yetismeyecekgerçekten asker gibi gün sayıyorum ben
Küçülme ihtimaline karşın ilk seferlerde böyle yapıyorlar diye biliyorumKızlar burdan biriniz bebeğin kıyafetlerini kurutma makinesine atmadığını, tele serdiğini söylemişti. O zaman sormayı unutmuşum ama çok kafama takıldı. Mantığı nedir? Yani kurutma dışarı sermekten daha hijyenik olmaz mı?
Ayağınızın altına kutu tabure gibi bir şey koyun ben çözümü o şekilde buldum çok fark ediyor cidden . Uzatırsınız ayaklarınızıödemler ile başım dertli önceden yoktu bi anda ayaklarım şişti önerisi olan var mı çalışıyorum ister istemez ayaklarım sallanıyor sandalyede oturunca
Valla benim hiç aklıma gelmedi. Üç doktor gördü onlar da öyle birsey demedi. Sen içini ferah tut canım.Benim de marjinalis. Ben ameliyatta işler yolunda gitmezse yapışıklık vs olursa diye de çok korkuyorum.
Yatırdılar mi. Canim? Ne yapmak lazımmış? İnşallah sağlıkla çıkarsınız. Amin inşallah,Bu sabah yüne hastanedeyim suyum iyice azalmışkızlar ne zaman doğurcaz ne zaman bitecek bu stres inşallah sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Pazartesiye kadar bekleyelim dedi eve geldik bizde her kontrole gittiğimizde şok olup eve geliyoruzYatırdılar mi. Canim? Ne yapmak lazımmış? İnşallah sağlıkla çıkarsınız. Amin inşallah,
O hissi biliyorum. Doktordan geldiğimde modum düşük oluyor benim de ama bebek saglikli cok sukur diyorum. Birçok risk faktörü var. Ama onları yokmuş gibi i düşünmek istiyorum ve sağlığa odaklanıyorum. Saglikla en doğru zamanda kavusun insallah canim.Pazartesiye kadar bekleyelim dedi eve geldik bizde her kontrole gittiğimizde şok olup eve geliyoruz
Ne ilacı verdi canim? Saglikla zamanında gelsin insallah.Öğleden sonra kan sonuçlarım için gittim. Temiz çıktı çok şükür neyse artık nstye de başlayalım dedi. Nst bağlandım. Sonucum hafif minik sancılar çıktı ilaç verdi doktorum dinlen dedi. Bebeğin daha çok içerde kalması için dedi. Hayırlısı olsun bakalım dinleneceğim.
10 tane yeterli olur gibi. Yemekten sonra kusmalalari cok oluyor.Kızlar ağız mendili kaç adet yeterli olue?
Kızlar ağız mendili kaç adet yeterli olue?
Canım suyun azalmış dimi. Ne kadar işe yarar tartışılır ama elma ve havuç suyu tüket bol bol. Allah'a emanet yavrularımızPazartesiye kadar bekleyelim dedi eve geldik bizde her kontrole gittiğimizde şok olup eve geliyoruz
10-15 tane yeter sanırım canımKızlar ağız mendili kaç adet yeterli olue?
İnşallah aminnnbu günler geçecek inşallah güzel zamanlara az kaldı :)O hissi biliyorum. Doktordan geldiğimde modum düşük oluyor benim de ama bebek saglikli cok sukur diyorum. Birçok risk faktörü var. Ama onları yokmuş gibi i düşünmek istiyorum ve sağlığa odaklanıyorum. Saglikla en doğru zamanda kavusun insallah canim.
Teşekkür ederim dikkat ediyorum havuç suyuna normal suyu da arttırdım ama pek etki etmiyor gibi hayırlısıyla kucağımıza alacağımız güne az kaldıCanım suyun azalmış dimi. Ne kadar işe yarar tartışılır ama elma ve havuç suyu tüket bol bol. Allah'a emanet yavrularımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?