2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Çeker diye korkuyorsanız eğer çekmiyor benimkiler çekmedi ben her şeyi attım dolap kuruluğu moduna

Güneşte kurutma UV sebebiyle mikropların ölmesini ve kıyafetlerin dezenfekte olmalarını sağlıyormuş. Ama kış mevsiminde kurutma makineleri daha hijyenik bir opsiyon oluyormuş. İnternette böyle bir bilgiye ulaştım. Ama Antalya'dayım bulunduğum bölgede nem çok düşük zaten 2-3 saatte kurudukları için kurutma makinesi hiç kullanmadım detayını kullananlar daha iyi bilir diye düşünüyorum

Küçülme ihtimaline karşın ilk seferlerde böyle yapıyorlar diye biliyorum

ödemler ile başım dertli önceden yoktu bi anda ayaklarım şişti önerisi olan var mı çalışıyorum ister istemez ayaklarım sallanıyor sandalyede oturunca
Ayağınızın altına kutu tabure gibi bir şey koyun ben çözümü o şekilde buldum çok fark ediyor cidden . Uzatırsınız ayaklarınızı

Bu sabah yüne hastanedeyim suyum iyice azalmış kızlar ne zaman doğurcaz ne zaman bitecek bu stres inşallah sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Yatırdılar mi. Canim? Ne yapmak lazımmış? İnşallah sağlıkla çıkarsınız. Amin inşallah,

Pazartesiye kadar bekleyelim dedi eve geldik bizde her kontrole gittiğimizde şok olup eve geliyoruz
O hissi biliyorum. Doktordan geldiğimde modum düşük oluyor benim de ama bebek saglikli cok sukur diyorum. Birçok risk faktörü var. Ama onları yokmuş gibi i düşünmek istiyorum ve sağlığa odaklanıyorum. Saglikla en doğru zamanda kavusun insallah canim.

Son düzenleme:
Öğleden sonra kan sonuçlarım için gittim. Temiz çıktı çok şükür neyse artık nstye de başlayalım dedi. Nst bağlandım. Sonucum hafif minik sancılar çıktı ilaç verdi doktorum dinlen dedi. Bebeğin daha çok içerde kalması için dedi. Hayırlısı olsun bakalım dinleneceğim.

Ne ilacı verdi canim? Saglikla zamanında gelsin insallah.

Kızlar slm benimde bugün randevum vardı, fransadaki doktor plasenta rahim duvarını kapatmamış riskli bir durum yok , Türkiyede niye korkuttular bu kadar dedi anlamadım dedi , 33+6 yız bebek 2200kg olmuş, sanki son zamanlarda kilo alımı yavaşladı gibime geliyor. İyimi kilosu dedim iyi dedi suyuda iyi 38.39. Hafta olur doğum muhtemelen dedi

İnşallah aminnnbu günler geçecek inşallah güzel zamanlara az kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…