Çok sevindim eve çıkmana hastanede yatmak benim psikolojimi çok bozmuştu . Hiç belli olmaz zaten 37 yi de görürsünüz inşallahKızlar çok şükür eve çıkarıyor doktor, birazdan çıkacağız hastaneden. Nst de bir iki yüksek değer çıkmış ama hastaneyle evdeki tedavi değişmeyecek dedi, yine ilaca evde de devam. İlaç içeriği aynı sadece ismini değiştirdi. Hastanede Nidicart aldım evde Adalat alacağım. Kan-su gelirse acil hemen gel dedi, ya da yine aynı sancıları aynı önceki sıklıkta hissedersen yine gel dedi. Şu anlık iyiyim çok şükür. Şu an hedefimiz bu hafta dayanabilmek 35 olmak dedi. Onu atlatırsak inşaallah iyi olur, ama 1 hafta daha dayanabilirsen 36da çok çok iyi olur dedi, ama 35 de iyi bir zaman dedi. Bakalım inşaallah Rabbim ne gösterecek. Belki de 37yi de görürüz belli mi olur. Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.
Çok sevindim canım evde hep yat dayanır Allah’ın izni ile. Mayıs annelerinde bir kız vardı 1 hafta hastanede yattı. Demişler 34 ü görürsen şanslısın. Ama şuan 39. Haftanın içinde. O yüzden Allah ne derse o olur canım. Sen yat dikkat et gerisi Allah’ın taktiri. Amaç 35 şuan hadi bakalım bismillahKızlar çok şükür eve çıkarıyor doktor, birazdan çıkacağız hastaneden. Nst de bir iki yüksek değer çıkmış ama hastaneyle evdeki tedavi değişmeyecek dedi, yine ilaca evde de devam. İlaç içeriği aynı sadece ismini değiştirdi. Hastanede Nidicart aldım evde Adalat alacağım. Kan-su gelirse acil hemen gel dedi, ya da yine aynı sancıları aynı önceki sıklıkta hissedersen yine gel dedi. Şu anlık iyiyim çok şükür. Şu an hedefimiz bu hafta dayanabilmek 35 olmak dedi. Onu atlatırsak inşaallah iyi olur, ama 1 hafta daha dayanabilirsen 36da çok çok iyi olur dedi, ama 35 de iyi bir zaman dedi. Bakalım inşaallah Rabbim ne gösterecek. Belki de 37yi de görürüz belli mi olur. Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.
Oh Maşaallah ne güzel olmuş, evet dediğin gibi tedbir bizden takdir Allah’tan. İnşaallah biz de sağlıkla vaktinde kucağımıza alırız.Çok sevindim canım evde hep yat dayanır Allah’ın izni ile. Mayıs annelerinde bir kız vardı 1 hafta hastanede yattı. Demişler 34 ü görürsen şanslısın. Ama şuan 39. Haftanın içinde. O yüzden Allah ne derse o olur canım. Sen yat dikkat et gerisi Allah’ın taktiri. Amaç 35 şuan hadi bakalım bismillah
Çok teşekkür ederim. Amin inşaallah.Çok sevindim eve çıkmana hastanede yatmak benim psikolojimi çok bozmuştu . Hiç belli olmaz zaten 37 yi de görürsünüz inşallah
Oh Maşaallah ne güzel olmuş, evet dediğin gibi tedbir bizden takdir Allah’tan. İnşaallah biz de sağlıkla vaktinde kucağımıza alırız.
[/QUOTE
Amin canım inşallah.
Aynen valla 37 yi 38 i bile görebilirsin bence, benim arkadaşım 34 den itibaren problemler yaşadı hatta yat demiş ona doktor arkadaşım yatamadi sadece 3 gün mümkün olduğunca dinlenmeye çalıştı ama öyle sürekli de yatmadı biz ona kızıyoduk hatta o yatamıyorum diyordu,ha bgn ha yarın diye diye 38+4 e kadar bekleyebildi iki günde bir nstye girdi tam da sezeryan zamanında doğurdu. Pozitif düşünmen çok güzelKızlar çok şükür eve çıkarıyor doktor, birazdan çıkacağız hastaneden. Nst de bir iki yüksek değer çıkmış ama hastaneyle evdeki tedavi değişmeyecek dedi, yine ilaca evde de devam. İlaç içeriği aynı sadece ismini değiştirdi. Hastanede Nidicart aldım evde Adalat alacağım. Kan-su gelirse acil hemen gel dedi, ya da yine aynı sancıları aynı önceki sıklıkta hissedersen yine gel dedi. Şu anlık iyiyim çok şükür. Şu an hedefimiz bu hafta dayanabilmek 35 olmak dedi. Onu atlatırsak inşaallah iyi olur, ama 1 hafta daha dayanabilirsen 36da çok çok iyi olur dedi, ama 35 de iyi bir zaman dedi. Bakalım inşaallah Rabbim ne gösterecek. Belki de 37yi de görürüz belli mi olur. Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.
Normal suyu daha çok idrar yolu enfeksiyonu olmamamız ve ödem tutmamamız için söylüyorlar bildiğim kadarıyla. Ben de bebeğin suyunu artıran şeyin elma ve havuç suyu olduğunu biliyorumNormal su etkilemiyor mu? Doktorum günde en az 3 lt su iç dedi ama ben onun için diyor sanmıştım
Benim de oyle bir haftadir basladi odemler yavas yavas yuzum gozum sismeye basladi nisan var bide bu hafta sonu son gun siviyla beselnemyi dusunuorumBgn bana da bı güncelleme geldi ayaklarım ozellikle sol ayağım çok ödem oluyor, karnım çok küçüktü benim iki gündür aşırı büyüdü, çok hareketliydim bgn tek çeşit yemek yaparken bile otuz kere oturup dinlendim biraz grip gibiyim burnum tıkalı acaba ondan mı diyorum ama bgn ilk defa hamile olduğumu anladım, çok su içiyorum ama yine de ödem beni de bgn bulduAllah hepimizin yardımcısı olsun az kaldı yapabiliriz dayanabiliriz benim bgn baya canım sıkıldı bu halime ama yapacak bişey yok
İnşallah hepimiz için cnmBana da yapabilirsin demişti ama bebek dönemiyor ondan maalesef şuan mümkün gözükmüyor. Senin için de en hayırlısı en kolayı hangisi ise o olsun inşallah.
Canım benim ikinci oğlumda adalat kullandım günde iki kere 35. Haftada başladı sancılar. 38+0 da doğum yaptımKızlar çok şükür eve çıkarıyor doktor, birazdan çıkacağız hastaneden. Nst de bir iki yüksek değer çıkmış ama hastaneyle evdeki tedavi değişmeyecek dedi, yine ilaca evde de devam. İlaç içeriği aynı sadece ismini değiştirdi. Hastanede Nidicart aldım evde Adalat alacağım. Kan-su gelirse acil hemen gel dedi, ya da yine aynı sancıları aynı önceki sıklıkta hissedersen yine gel dedi. Şu anlık iyiyim çok şükür. Şu an hedefimiz bu hafta dayanabilmek 35 olmak dedi. Onu atlatırsak inşaallah iyi olur, ama 1 hafta daha dayanabilirsen 36da çok çok iyi olur dedi, ama 35 de iyi bir zaman dedi. Bakalım inşaallah Rabbim ne gösterecek. Belki de 37yi de görürüz belli mi olur. Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.
Aynen öyle, nişanda varsa sabahları yüzüne buzlu su yap baya soğuk olsun onunla yıka baya faydası oluyor ödeme, nişana kadar yap hatta yapabilirsen doğuma kadar yap ben sürekli yapiorum iki üç aydır öyle bı ödem olmadı yüzümdeBenim de oyle bir haftadir basladi odemler yavas yavas yuzum gozum sismeye basladi nisan var bide bu hafta sonu son gun siviyla beselnemyi dusunuorumyuvarlancak gibi yuruyorum nefes nefese cok iyi gelmistim bu haftaya kadar gecicek odem daha cabuk iniyor dogumdan sonra bi anda hop gitti bitti kg gibi olcak insallah
Ekstra yürüyüşe bende çıkamıyorum artık halim kalmıyor gün içinde 5bin adım atmış oluyorum geneldeKızlar yürüyüş yapmaya devam eden var mı? Doktorum bana çok ayakta kalma demişti de ben bunu artık yürüyüşü bırakayım olarak algıladım ve bıraktımama şöyle bir şey var ben iş e gidiyorum . Oturarak çalışıyorum fakat gün içinde illaki sürekli kalkıp oturuyorum. Gidişte ve dönüşte arabaya kadar yürüyorum genelde uzağa park ediyoruz arabayı . Yani bu kadarı yeterli diye düşündüm. Sizlerin nasıl?
En cok yaptigim sey benim normal zamanlarda da gozum sis olursa uyaninca falanAynen öyle, nişanda varsa sabahları yüzüne buzlu su yap baya soğuk olsun onunla yıka baya faydası oluyor ödeme, nişana kadar yap hatta yapabilirsen doğuma kadar yap ben sürekli yapiorum iki üç aydır öyle bı ödem olmadı yüzümde
Canim ben de yürüyüş niyetiyle cikiyorum civardaki bı kaç marketi dolaşıp dönüyorum onda da bı dondurma yeme molası veriyorum genelde dondurmacidaKızlar yürüyüş yapmaya devam eden var mı? Doktorum bana çok ayakta kalma demişti de ben bunu artık yürüyüşü bırakayım olarak algıladım ve bıraktımama şöyle bir şey var ben iş e gidiyorum . Oturarak çalışıyorum fakat gün içinde illaki sürekli kalkıp oturuyorum. Gidişte ve dönüşte arabaya kadar yürüyorum genelde uzağa park ediyoruz arabayı . Yani bu kadarı yeterli diye düşündüm. Sizlerin nasıl?
Ben devam ediyorum ama mesela bgn ayaklarım çok odemliydi, ben kendimi çok yorgun ve ağırlaşmış hissettim bgn yürüyemedim bakalım nasıl olacak bundan sonra ama şu an gündüz ki halime göre daha iyiyim eşimi ikna edebilirsem sahile bi yürüyuse gitsem olurKızlar yürüyüş yapmaya devam eden var mı? Doktorum bana çok ayakta kalma demişti de ben bunu artık yürüyüşü bırakayım olarak algıladım ve bıraktımama şöyle bir şey var ben iş e gidiyorum . Oturarak çalışıyorum fakat gün içinde illaki sürekli kalkıp oturuyorum. Gidişte ve dönüşte arabaya kadar yürüyorum genelde uzağa park ediyoruz arabayı . Yani bu kadarı yeterli diye düşündüm. Sizlerin nasıl?
Ben de bu hafta benzer durumdayım. Ödem başladı, ayaklarım gün içinde bir şişiyor bir iniyorBgn bana da bı güncelleme geldi ayaklarım ozellikle sol ayağım çok ödem oluyor, karnım çok küçüktü benim iki gündür aşırı büyüdü, çok hareketliydim bgn tek çeşit yemek yaparken bile otuz kere oturup dinlendim biraz grip gibiyim burnum tıkalı acaba ondan mı diyorum ama bgn ilk defa hamile olduğumu anladım, çok su içiyorum ama yine de ödem beni de bgn bulduAllah hepimizin yardımcısı olsun az kaldı yapabiliriz dayanabiliriz benim bgn baya canım sıkıldı bu halime ama yapacak bişey yok
Valla benim bgne kadar olmamıştı bgn ayaklarımda hatta özellikle sol ayagimda daha fazla olacak şekilde başladı ödem hayırlısı artık yapacak bişey yokEn cok yaptigim sey benim normal zamanlarda da gozum sis olursa uyaninca falanhic odemim yoktu iste bir haftadir basladi el ayakta bugun yuzumde var,
Artik normal son haftalar die dusunuyorum. Ilk hamilelikte 7. Ay basladi odemler bende cok zordu bu gene iyi bile dayandi dedim
Çok geçmiş olsun. Bende sizinle aynı durumdayım sanırım. Bebekle ilgili hiçbir sorun yok. Nst de hafif düzensiz sancı çıktı adalat verdi bana da. İnşallah işe yararKızlar çok şükür eve çıkarıyor doktor, birazdan çıkacağız hastaneden. Nst de bir iki yüksek değer çıkmış ama hastaneyle evdeki tedavi değişmeyecek dedi, yine ilaca evde de devam. İlaç içeriği aynı sadece ismini değiştirdi. Hastanede Nidicart aldım evde Adalat alacağım. Kan-su gelirse acil hemen gel dedi, ya da yine aynı sancıları aynı önceki sıklıkta hissedersen yine gel dedi. Şu anlık iyiyim çok şükür. Şu an hedefimiz bu hafta dayanabilmek 35 olmak dedi. Onu atlatırsak inşaallah iyi olur, ama 1 hafta daha dayanabilirsen 36da çok çok iyi olur dedi, ama 35 de iyi bir zaman dedi. Bakalım inşaallah Rabbim ne gösterecek. Belki de 37yi de görürüz belli mi olur. Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.
Bence gün içinde işyerindeki hareketleriniz de gayet hareketten sayılır. Ağırlaştık artık, yürüyüşler zorluyor. Yüklenmeyin kendinize. Ben de büyük marketlere gittiğimde reyonları gezerken çok yürüdüğümü düşünüyorum, o günler yürüyüş yokKızlar yürüyüş yapmaya devam eden var mı? Doktorum bana çok ayakta kalma demişti de ben bunu artık yürüyüşü bırakayım olarak algıladım ve bıraktımama şöyle bir şey var ben iş e gidiyorum . Oturarak çalışıyorum fakat gün içinde illaki sürekli kalkıp oturuyorum. Gidişte ve dönüşte arabaya kadar yürüyorum genelde uzağa park ediyoruz arabayı . Yani bu kadarı yeterli diye düşündüm. Sizlerin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?